5 Pitakonan kanggo Lady Gaga

Music wis bagean gedhe saka uripku, supaya Aku tansah mikir bab carane nggunakake paling. Iku hard kanggo kula kanggo seneng seni tanpa nganalisa, njupuk cathetan, lan takon pitakonan. Lady Gaga wis manungsa waé kita bangsa sapunika lan dheweke iku temenan siji lintang pop paling kinasih kita. Lady kawitan malah ngandika yen dheweke bisa dadi wong liya, dheweke ngene arep Lady Gaga.

Lady Gaga luwih populer tinimbang dheweke tau wis, supaya sampeyan ora bisa nguripake TV utawa online tanpa ningali soko bab dheweke, saka reviews of album anyar dheweke kanggo gambar saka dheweke mlaku-mlaku terus werna karo putri. Aku kesengsem dening talent lan inspirasi dening drive dheweke, nanging aku uga ra puzzled dening sawetara iku aku ndeleng.

Lady Gaga lan aku duwe sawetara iku ing umum. We lagi loro saka Texas, lan persil saka kulawarga ing Houston. We lagi loro seni sing wis dirilis sak nomer padha album solo (sanadyan dheweke iku mung dicokot sethitik liyane uga dikenal saka kula). lan pamungkas, kita lagi loro dosa ingkang perlu sih-rahmat Allah.

Karo ing atine, yen aku wis kasempatan kanggo ketemu dheweke iki sawetara saka pitakonan aku bisa takon, sawetara kang aku isih apa liwat aku.

1. Carane pengaruh kowe mikir musik ing gesang lan nilai-nilai wong enom?

2. Music punika wangun ayu praupan poto, ngendi kita duwe kesempatan kanggo pour metu raos kita, pikirane, lan karep. Nanging kanggo mayuta-yuta wong music uga serves minangka soundtrack urip, lan manéka views donya sing. Apa Balance expression poto lan tanggung jawab sing duwe minangka Influencer?

3. Aja mikir manungsa waé sing digambar kanggo kaendahan lan seksualitas dhewe (kang asring distracts saka gambar) wuri pesen ing songs kaya, "cantik Hurts?” Ing song sing, sampeyan koyone nyemangati wanita enom ora kanggo mateni awake dhewe seeking sempurno, lan fokus ing jiwo tinimbang mesem sing. Nanging apa sampeyan mikir elevasi pancet standar kita Beauty- sing cetha karya meet- marang pesen sing?

4. Apa ana cara kanggo ngrameke jinis nikah tanpa flaunting publicly seksualitas siji dhewe lan nyoba liyane kanggo nepsu?

5. Apa Jay-Z ing forties nanging isih adhem tinimbang kula?

Iki mung sawetara saka pitakonan sing teka kanggo atine wengi pungkasan. Kowé duwe pikirane?

Enggo bareng

96 komentar

  1. ChrisReply

    Thanks bro kanggo kang cukup tanggung jawab kanggo ora sijine metu lan anggempur. Akeh kiriman Aku wis katon saka Kristen wis dadi duka lan misguided.

    • TransformNotConformReply

      Iki becik kanggo ndeleng. Kristen sing ora mung ditolak lewat masalah utawa mung kabeh metu anggempur wong yelling “YOUR arep TO NERAKA.” Cukup provoke mau kanggo njupuk dipikir apik ing apa padha dijanjèkaké lan carane padha tumindak. #CauseSomethingSureAintAddingUp Thank You Trip

  2. JuliaReply

    Aku carane pitakonan sing katules. Dheweke banget pengaruh kanggo kabeh bocah-bocah wadon ora mung gedhe-gedhe enom lan dheweke banget bakat. Nanging aku setuju, kadhangkala talent dheweke nglimputi dening tarian utawa lack of sandhangan.

  3. Andrew haha ​​RossReply

    Hey Trip,
    Aku disenengi carane bakal dipigura kabeh sing ngandika ing cara maha nanging mbangun. Beyonce & penghibur liyane ana ing posisi sampurna dadi panutan kanggo muda nanging mayoritas koncatan potensial sing lengkap. We kudu tetep ndedonga kanggo wong-wong mau. Mugi kabeh iku wong uga. Tetep mengkono bab kanggo Inggris!

  4. JasmineArogundadeReply

    Aku sing ana cara banget kanggo tembung pitakonan sing. versi Kula mau uga wis dadi dicokot nyerang wee lol. Matur nuwun kanggo kang conto & uga digunakake saben dina kanggo mbukak bangsa’ pikiran kanggo Kristus / kapercayan

  5. JonReaganReply

    Aku panginten sing padha apik lan Mungkin panginten Suèz nanging elinga iku kakiyatané Allah kang kawilujengan. Aku seneng kanggo Injil murni kanggo presented kanggo dheweke lan supaya Roh Suci nuduhake dheweke kesalahan cara dheweke minangka wis kanggo kabeh kita. Yen, Aku ora ngerti apa dheweke bakal Care kanggo ngganti. Miturut cara, sing cara adhem saka JayZ. Way Cooler!

  6. JesiliaRoseReply

    Iki pitakonan banget Trip Lee. Mikir iku bab wektu wes mandek mbenerake music dheweke utamané Kristen sing ngrungokake kuwi dheweke. Iki gedhe!

    P.S. pacangan ngandika “nah, sampeyan adhem saka Jay-Z.” :) Gusti Allah mberkahi kowé bro.

  7. MichelleReply

    Aku tansah tresna Lady Gaga. Ayunipun lan bakat. Aku uga menyang jero sandi hubungan karo Gusti Allah. Senajan aku iki lady, Aku ora ngrungokake musik maneh amarga aku duwe jinis pas padha raos pitakonan Panjenengan nampilake. Mugi sing njaluk kasempatan kanggo takon dheweke iki amarga aku seneng krungu jawaban dheweke lan ndeleng carane dheweke ngetung uripe. Aku ora paukuman; Aku mung kepengin weruh apa sing lagi aktif ing uripe. Matur nuwun kanggo iki.

  8. JustinReply

    Aku pitakonan iki. Sampeyan proyek apik tenan articulating pitakonan serius sing akeh kita duwe kanggo dheweke ing banget uga panginten metu, lan cara ngrawat. Sampeyan iku inspirasi kanggo kula lan akeh liyane. Mugia blog nutul wong (Aku ngerti bakal). Sopo ngerti, Mungkin iku bakal ngladosi Beyonce!

    Gusti mberkahi!
    Justin

  9. eria ingReply

    Aku kaya ngerti, apa utawa yen wates wis wong nyetel kanggo tanggung jawab saka pengaruh ing generasi dina. Yèn mangkono, carane nangani iku? Yen ora, kok? (kang jenis Piggy mburi ing pitakonan #2)

  10. SusanBonnerDunstonReply

    Inggih ngandika Trip! Aku sumurup sampeyan iku wong enom bener Gusti Allah nalika aku pisanan krungu sampeyan ing North Carolina

  11. OliviaReply

    Matur nuwun kanggo kirim. Aku bubar teka tengen video sing jelas kathah bab dheweke, karo “dheweke” nuduhake milik dheweke (Sasha Galak) lan dalan dheweke njoget ing tataran. Aku miwiti nonton Grammy karo anak-anakku lan nalika dheweké miwiti dancing nyuwun kula kanggo ngganti stasiun. Nalika aku dikirim info iki ing situs liyane mung mratélakaké kita kudu ati-ati apa ndeleng anak kita lan sing padha ngujo, Aku sing morak-marik akèh wulu. Aku njaluk supaya babras dening cara subtle mungsuh migunakake wong, panggonan lan iku nganti aku kadang teka mati atos. Aku ora pengin lan aku learning isih. Iki banget uga sijine cak.

  12. Timothy BrownReply

    Sampeyan wis nyatakake yen sampeyan ana Kristen ing akeh kesempatan, apa sing aran sing musik sing gawé minangka perwakilan saka Kristus ana ing kowé.

  13. TiheashaReply

    Amin, matur nuwun kanggo iki! Aku njupuk kuya dening dhewe “kulawarga” meaning sadulur lan sedulur ing Kristus… kanggo posing pitakonan lan uneg-uneg sing padha ing artikel anyar ing Lady Gaga. Nanging aku mung ndedonga Gusti Allah iku bakal diluhurké ana prakara apa.

    Amin

  14. RuthieReply

    Tresna pitakonan tantangan. Aku wis katon loro lan Jay-Z, lan aku nyuwun kanggo beda-beda. Terus dadi tuladha. Aja katon maneh! Tansah looking Up! Ayo urip saosa puji marang Allah! Sampeyan lan bantuan Cross Gerakan mundhakaken dicekel bocah. Aku bakal selawase bakal ngucapke matur nuwun.

  15. AllenReply

    Aku pracaya yen pitakonan iki bakal mangsuli dening Beyonce dhéwé siji dina. Aku dalan padha katules lan ambane saka njupuk kanggo jantung alasan ing “Apa”

  16. AlexisReply

    Pitakonan Agung.

    Beyonce bisa utawa ora bisa teka tengen kirim, pitakonan iki, utawa ing umur. Aku Highly mangu-mangu dheweke ngene njawab pitakonan iki utawa Care kanggo. Kasunyatan sing pitakonan kudu takon uga sawetara signaling saka mbantah supaya utawa ora bisa aran kaya ngarahake.

    Iku bisa uga mung dianggep seni dhuwur, nanging aku nerangake karo tanggung jawab gedhe. A wong saking purwakala dheweke wis dibangun karir ing contradictions iki, lan padha terus propel dheweke. Aku ana pangarep-arep ing pitakonan, dheweke uga arep kanggo mikir bab wong-wong mau. Mugia dheweke bakal n posisi ing sawetara titik ing uripe kanggo nimbang. Aku bungah padha takon.

  17. nickyReply

    gaya @ #5
    Aku pitakonan Panjenengan. Lagi ora intimidating lan panginten provoking. Aku kelingan kang panglipur iku hard lan sing padha duwe urip dhewe njaba saka Kawigaten. Aku wonder apa sadar amarga saka posisi sing padha tansah ing Kawigaten. Akeh artis mbecikake karya sing mangkene iku “hiburan mung.” Aku pengin ngerti saka ngendi ora “iku mung hiburan” pungkasan? uga, sing dening kang model peran ora dheweke kelingan dheweke iku tanggung jawab kanggo karusakan sing music dheweke ora(dheweke aktif ditampa posisi sing kanthi ngunjungi sekolah lan ngomong kanggo anak)?

  18. OfficiallySmilezReply

    Sing pitakonan sing jumlah banget pracaya pikirane; wong mukmin kang tetep non-independen saka questionables sing ing limelight. Aku asring banget, kita cepet kanggo tarik manungsa waé menyang nduwé seniman utawa wong ing umum kang kita ngerti ora mung teka mati minangka ngutuk nanging uga judgmental… Kanggo sing kita???. Nanging pitakonan iki ora mung ngelawan. Yen Beyonce padha kanggo njawab pitakonan iki, dheweke, dhéwé, aku pracaya karo mangu, wiwit ndeleng apa kita kabeh wus bebarengan wis katon; mung dening njawab pitakonan.
    Apik tenan lan guyonan (Pitakonan bab J.Z) :)

  19. KymReply

    Aku ora setuju. Sampeyan lagi adhem saka Jay Z …mulang lan inspirasi wong enom sing ngrungokake musik dadi luwih…manggon luwih…tresna Gusti Yesus….tresna kulawarga lan tuwuh dadi wong standar…saiki karasa kelangan. Beyonce iku ayu lan wis bakat Nanging song dheweke sing dadi….”Aku bisa dadi enom nanging im siap”….nyengkuyung bocah wadon enom kanggo menehi menyang hawa nepsu lan duwe jinis njaba utawa marriage… sandi 13 niece singing it..smh. Apa kasurung dosa?

  20. Chim CleraReply

    Wow iki apik tenan Mugi sampeyan sing seniman kasempatan trip kudu seniman kaya sampeyan Wangun directions sing sanadyan aku yakin yen kabeh pitakonan sing padha tenan takon dheweke bakal seneng digunakake wis agood panginten kabeh sing pitakonan pas kanggo kabeh seniman metu ana padha Beyonce.

  21. Michael IIIReply

    Aku tresna trip iki. #5 kang kula Rolling. Nanging iki ana pitakonan Suèz pikiraken gedhe. Lan artis loro sekuler lan Alkitab perlu takon themseleves saben wektu padha sijine nutul pagawean ing trek.
    Mungkin dheweke bakal weruh iki lan wangsulan sing :)

  22. Johnnie KReply

    trip – pitakonan apik tenan, lan becik bakal dipigura, bro! Aku meh padha ngadeg lan ninggalake kamar urip kaya Natalie Grant iya ing gambar. Aku mirsani gambar mung amarga sandi 13 taun lawas putrane wanted kanggo, lan aku wanted kanggo ndeleng apa arep ing donya sekuler music, kaya aku dirungokake metu kanggo sisih paling 10 taun ago. ana 2 pagelaran kang ngaku, “Oh, sing jam sandi!” – Robin Thicke banjur Pharrell. Aku takon anakku yen kang sumurup apa sing songs padha malah bab, ngandika sumurup nanging ora bakal mangsuli (jinis lan objectifying wanita.) Supaya ana sisih loncat karo muter awak menyang songs wadon. Beyonce lan sawetara seniman wadon’ songs mimpin kanggo wanita tjara seksualitas lan banjur objectified. Iku siklus elek dosa sing ndadékaké kanggo supaya akeh dicekel bocah karo wong tuwa sing ora Care bab saben liyane, amarga hubungané ana siji adhedhasar nepsu… Oalah, Aku wis martakaké cukup, karya apik, tresna musik! – J

  23. MichaelReply

    Aku seneng takon dheweke apa dheweké mutusaké kanggo dadi penyanyi mengkono music jagad. Aku ngerti dheweke wis latar Kristen, nanging sing ora wis rumongso luwih apik. dheweke, kaya akeh liyane, ana ing posisi dadi peran-model gedhe nanging milih mung dadi populer tinimbang. Aku sengit standar kita Nyetel dina minangka Amerika, utamané kanggo muda.

    Ing cathetan korek, tresna musik. Sampeyan perlu kanggo nindakake song liyane karo Jimmy Nedum…..utawa apa wae kang jeneng iku. lol! pitakonan apik tho.

  24. NicoleReply

    Aku mung wis ngomong aku maca iki ing paling Trip swara Lee sandi….sedhih, iki sawetara pitakonan apik tenan! Aku seneng kanggo ndeleng Interview iki!!

    Gusti Allah mberkahi kowé!!

  25. JuanbReply

    trip Lee! Aku ngerti sampeyan mbokmenawa njaluk ton saka wong hollering ing ya nanging aku mung arep ngomong urip lan music wis dukungan ageng lan berkah kanggo sandi mate karo Gusti Yésus. On diskusi Panjenengan, Aku pancene sante kabeh pitakonan. #4 macet metu kanggo kula. (lan iki mung panemu aku ngerti aku duwe swara cilik) Aku pracaya ana cara kanggo ngrameke urip nikah. Lan minangka muridé Gusti, sandi bakal sing pracaya ora bakal Adji seksualitas dhewe. Iku hard kanggo kula kanggo ndeleng jantung Yesus’ ing siji music / urip nalika mayoritas sampeyan ndeleng wong flaunting seksualitas. Boten wonten katresnan ing. Cukup kesempatan kanggo nggodha. Salah kudu nimbang carane iku ngluhurake Gusti lan fellow sedulur lan sisters.But banjur maneh, sing jinis katresnan liwat wawasan rawuh saka perspektif christian.

  26. KeishaReply

    Inggih ngandika….aku nduwe 1 putra lan 3 bocah-bocah wadon lan Aku soo bungah aku wis wungu mau katon ing artis dening woh-wohan sing dienggo. Yen apa padha nggawe ora bisa saluran munggah karo tembung Allah. Aja pengin sing dipakani roh? Aku sampeyan cara adhem tinimbang Jay-z.

  27. NikkiReply

    Sampeyan cara adhem saka Jay-Z! Interesting sing dikirim dina iki. Aku teka tengen video B, “Bab paling aku Aja Wis,” pungkasan wengi ing youtube nalika arep liwat sawetara 80 songs. (??!!) Awalipun metu karo dheweke ing lingerie putih, yen aku malah bisa nyebataken sing. Atiku babras kaya aku mirsani iku! Iku dadi nglarani kanggo ndeleng dheweke & supaya akeh ayu liyane & seniman sange ngedol piyambak karo jinis & Adji seksualitas. Nanging, Aku kudu takon, ngendi sing MEN ing gesang? Where bapa sing & lanang? Apa rama ora B lan Jay-Z dadi “gelut” kanggo dheweke karo kabeh sing lagi? Apa ora padha bakal nglindhungi dheweke & ngurmati dheweke karo kabeh ing wong? Aku bakal dadi pisanan kanggo wong wadon kudu mungkasi flaunting piyambak, nanging aku uga bakal tantangan wong langkah nganti piring & miwiti ngurmati wanita. Ayo dadi gawe masyarakat kono wanita sing ngrayakake & diajeni kanggo BEAUTY TRUE sing & ngendi wong sing dihormati. Aku bakal mati kothak sinetron saiki. :)

  28. PamelaReply

    Inggih ngandika…Aku takon aku pitakonan sing padha aplikasi kanggo kabeh kita apa sing musisi utawa ora, mung gesang urip wong tansah nonton lan wong uga ngandika aku pengin dadi kaya nalika aku thukul munggah. Supaya priksa manawa yen pancene nelpon dhewe Kristus kaya, sing mengkono iku makili Kristus, thats kok aku pracaya sawetara akeh wong enom sing bingung, kanggo kang bakal padha seba. Mugi sawijining Yesus Kristus lan Panjenengane mung, digunakake kita bakal terus kanggo langsung menyang jugangan. Kita kabeh tanggung jawab kanggo tumindak kita, amarga tumindak nganggo banter saka tembung. Paling musisi kang diwiwiti ing pasamuwan menyang donya amarga aku ora ndhukung music christian kita fellow. – Bakal seneng krungu respon dheweke nanging liyane Jahwéh bakal tresna kanggo dheweke teka maneh kanggo Gusti Yesus.

  29. ChelbiaReply

    Mugi siji dina dheweke bakal nggunakake talent dheweke Gusti Allah marang dheweke ing Panggonan pisanan….memuji lan ngluhuraké mung Panjenengane. Dheweke wis Fashion kanggo ngawula marang Gusti Allah lan digunakake kanggo Inggris kang. Iblis nyolong dheweke. Gusti Allah dadi gracefull kanggo dheweke.

  30. TrinityReply

    Kaping kabeh aku swara Trip Panjenengan!!! Ya swara lol lan haha! Babagan pitakonan Aku Pitakonan 4 lan 5 iku gumbyang, ora Trip sampeyan adhem.. Aku wis takon karo dadi luwih tresna lan sih-rahmat lan kawicaksanan.. Good proyek.. Lan uga Gusti Yésus bantuan ora mung Beyonce nanging akeh kita minangka tiyang pitados.. Aku ora ngrungokake musik liyane ora tho..

  31. TonyReply

    Pisanan bab apa nyopir dheweke? A wong wis arep salah siji ngasilaken badan kabeneran utawa piala. Ana ora perlu kanggo jas gula boten. Ana cara sing bener marang wong nanging sawijining mburi iku pati. Ya kita wong dosa lan perlu Juruwilujeng a, nanging suwene kita terus banyu mudhun pesen?? Apa ora padha karo pasamuwan ing Korintus sing didandani Paul? Bebener kudu diucapake.

  32. MeredithReply

    pitakonan Panjenengan nyuarakke kanthi sero sing aku wis wanted kanggo takon dheweke uga. Aku seneng krungu respon dheweke kanggo pitakonan hormat candid. Aku uga ngene nambah “Pripun lyrics nyata Panjenengan nggambarake sampeyan nilai pribadi?” lan “Sebagian lagu anyar ngluhurake jinis, awak lan seksualitas Panjenengan. Wis sampeyan dianggep nulis lagu sing masmur Allah sing mberkahi kowé karo hadiah kanggo sing lan panghibur?” lan YES!..sing mesthi adhem, a panulis luwih akeh, lan umpamane bener “The Good Life”! Pancen tresna musik!

  33. KruseaphixReply

    yo Trip! Inggih ngandika / takon lan aku wektu sampurna sawijining awit masalah artistes mengaruhi ing gesang remaja lan wong diwasa enom wis tau wis luwih ing mbetahaken pitakonan. dina maneh, Aku krungu komentar saka thug slim sing ngandika “sembarang bocah sing tumindak apa ngandika ing song iki ora wungu mlaku” lan aku kaya whaaa?! Dheweke ngaku wong iku mung panglipur lan sing munggah kanggo dicekel bocah apa padha sinau lan aku kaya, “guru bisa uga ngomong,sawijining proyek kanggo mulang nanging murid sing tanggung jawab kanggo apa padha sinau?.” Sawijining Fam mung edan. Tresna marang saben pitakonan kaya aku duwe titik alus kanggo Bey lan dawa kanggo ndeleng dheweke disimpen banget. Aku bakal ngarahake iki ing kirim sabanjuré awakmu bisa mriksa munggah ing kruseaphix.wordpress.com

  34. John MansarayReply

    Iki momotané apik; mbukak nganti kita pandherekipun wis akeh punika mboten umum. biasane, pemimpin kathah njaga standar bangga lan kaunggulan liwat pandherekipun. Nanging iki kirim koyone dadi jero sing nyengkuyung kita sing iman Kristen iku kabeh babagan kaprigelan. Aku pengin Aku bisa sijine raos nyata bab iki kirim kanggo tembung, nanging iki’ minangka cedhak aku bisa njaluk. Matur nuwun.

  35. GteqnixReply

    trip yo, pitakonan apik. Banget don ateges nothin yen dheweke Jawaban utawa ora titik punika u digawe ur titik. Sing tau sing penggemar saka duweke kudu cukup kanggo nggawa metu Care dheweke…anit trip trippin BUH, mirsani cara banget HOT dadi kelangan Jay aint ing ur Liga…

  36. AllisonReply

    Aku pitakonan sing bener i asring wonder saiki dheweke iku ibu sing ana bakal sawetara negotiables non. Dheweke nduweni putri sing nonton dheweke uga kito yen kita supaya wong-wong mau. Aku weruh sawetara lokasi ing internet sing dheweke ngandika dheweke tak misuwur kanggo rawuh .aku pasamuwan saestu appreciate 1.1.Six lan Reach Records amarga kita bakal duwe apa-apa kanggo ngrungokake to.God Bless awakmu

  37. JohnReply

    Dheweke perlu Yesus. Nanging kanggo dheweke apa dheweke wis kanggo menehi urip marang dheweke. Highly mangu dheweke bakal gelem menehi munggah kamulyan dhewe kanggo wong. Nanging yen dheweke nindakake wow apa impact dheweke bisa duwe kanggo kerajaan.
    Aku badhe ndedonga dheweke ora. Kita mesthine.

  38. Ms GeeReply

    trip Lee, sanajan aku panginten pitakonan padha relatif ing cahya saka wangun seni music, nanging Mungkin aku Luwih tenan. iki: pitakonan, ing sandi mratelakake panemume ora drive ngarep Profesi dheweke ndadekake kang Kristen (paling aku iki Profesi dheweke adhedhasar afiliasi karo St. John UMC).
    More khusus…Carane pengaruh kowe mikir musik ing gesang lan nilai-nilai wadon enom lan wanita?

  39. JSokReply

    Good tembung Trip. Aku appreciate akeh komentar. Punika nyemangati kanggo ndeleng Kristen serius mikir lan sesambungan karo apa budaya populer pun wong. Tresna situs Bro, ndedonga kanggo Gusti Allah terus mberkahi Panjenengan pelayanan.

  40. ease ColeReply

    Aku ngomong, iku apa iku. Wis anduweni hak pendapat dhewe. Kaya ngandika,”sing loro wong dosa lan mbetahaken rahmat Allah”. Bentenipun, ngerti apa ngandika Sabda lan Beyonce ora. Ndedonga kanggo ilang kapok lan nguripake saka cara duraka sing. Tripp, supaya munggah karya becik lan manut marang Gusti Yésus Kristus

  41. ABROWNReply

    pitakonan apik! Nalika aku mirsani kinerja Grammy dheweke anyar, Aku kuciwa, lan sedhih. Nalika aku nggagas bab iku, Aku wiwit melas kanggo dheweke, amarga aku temen maujud aku iki ora dijamin dening bojone. katresnan nyata isine, iku ora supaya kawudan garwane kang kapapar donya.

  42. ChepeReply

    Pitakonan sing fenomena Mugi dheweke krungu bab iku. Padha pitakonan kajen keringan lan jujur ​​akeh wong sing seneng seni dheweke duwe.

  43. kanggo pourReply

    Inggih sampeyan ora wong humblest aku wis maca bab gegayutan Bey kabeh sasi dawa. Matur nuwun kanggo nyetel contone gedhe iki.

  44. ChelbiaReply

    Aku digunakake kanggo ngrungokaké,, bcz Aku swara dadi luwih! nanging saiki kabeh music dheweke lunga metu omah bcz dheweke wis nyemangati prilaku seksual, penipuan, lan prilaku mbrontak. Ana dhemit apa trough dheweke kanggo influance wadon enom banget saka wiwitan. Sawijining sedih aku kudu nglindhungi putri saka 5 taun saka wanita banget lan wasis sing lan kudu dadi wanita saka Gusti Allah, nanging saiki wis digunakake kanggo pangwasané pepeteng. Sawetara kaping Aku wonder yen dheweke weruh iki utawa ora? Mungkin lan mbokmenawa nang dheweke pirsa banget uga dheweke ilang… nanging Aku rumangsa yen dheweke iku kaya prisoner..there iku cara sing gampang metu kanggo dheweke… Mung Gusti Yesus offcourse! Monggo ndedonga kanggo Ajaib! Gusti Allah melasi dheweke!

  45. RachelReply

    Aku setuju karo Trip Lee, kejaba…. Wong iku akèh adhem saka Jay-Z… uga ing pangertèn kang bakal dadi ing Shadow kelangan kang moho kuwoso saka neraka panas ;)
    ohh.

  46. herblessedseeds dhewekeReply

    Aku appreciate kepinginan kanggo miwiti dialog karo Love ngarep-arep saka entuk sawetara bebendhu lan bebener saka dhewe sapisan nyatakake christian Lady Gaga. Obrolan iki kudu tetep arep , karo dhéwé , Kristen lan wong . aku ora kudu meksa bebener , mung tanduran . Sylvia Fanali herblessedseeds, ing Facebook lan Instagram

  47. PJReply

    Wow! Iki apik tenan! Langsung menyang titik, nanging isih isih kae. Aku ngerti akèh kita bingung minangka kanggo apa kedaden menyang Lady Gaga kita Kristen ketoke kanggo tansah supaya duwe pass amarga dheweke “iman”.

  48. TaniquaReply

    Woy Trip,

    pitakonan Panjenengan digawe kula mikir bab carane aku ndeleng Beyonce. Aku mikir dheweke arang banget bakat. Aku ngormati pakaryan dheweke. Aku kepengin weruh carane dheweke bakal njawab pitakonan sing. Iku bakal menarik. Great titik bab cantik nyengsarakke song. Dheweke wis nuduhake wadon ora kanggo mateni awake dhewe dadi sampurna, nanging dheweke meets donya standar kang sempurno….. Hmmm ndadekake siji mikir.

    Tresna!!

  49. diggityReply

    i like Pitakonan questions.but Panjenengan 5 nompo yen njaluk liwat 40 cant katon kelangan utawa dadi kelangan .Aku don mikir thats Panyangka cukup…cetha

  50. RichieBeadleReply

    pitakonan gedhe, trip! Lan aku mung kedaden kanggo maca iki minangka sawetara trip-lagu teka munggah ing playlist headset sandi!

    pitakonan Panjenengan nuduhake ambane, badhan genuine lan sensitivitas, lan koyone teka saka panggonan sing Care. Nanging kok kudu iki Mega-bintang malah maca pitakonan Panjenengan sanadyan, akeh kurang wangsulan? Inggih – saka perspektif – dheweke ngirim, amarga sampeyan lagi ora takon apa-apa dheweke ora takon dhewe!

    Apa bukti? Inggih, Aku ngrungokake iku saiki…”Nanging wektu kanggo poto-ujian, kita kudu poto-ujian, iku wektu kanggo poto-ujian, kita kudu poto-ujian Mungkin!”

    Priksa metu Beyonce! sampeyan uga, Jay-z! (Iku disebut Atur Ujian) :-)

  51. SaintReply

    Hey trip, pitakonan sing prasaja, durung panginten Suèz. Iku ngutangi kanggo maca raos analisis dhewe lan uga, raos tanggung jawab kita gesang pantes Injil kang wis padha nampa lan ngisin saben dinten, nanging ora tau metu saka panggonan kumingsun, nanging tansah andhap lan katresnan. tresna. tresna. tresna. katresnan murni iku kuwat saka kuburan. ampun aku ngerti kok utawa apa ndadekake beyonce manis apa iku dheweke ora. nanging kita disebut kanggo tresna lan provoke tresna, lan ngawula. lan aku takon pitakonan sing pertains kanggo prakara ing atimu apik kanggo jantung. lan apik kanggo provoke ;)
    matur nuwun kanggo maha

    p.s Jay z banget kelangan kanggo wong sekolah

  52. BethanyReply

    Aku kudu ngomong,proyek apik ing artikel iki. Aku dadi digunakake kanggo krungu wong tamparan dheweke,nanging krungu sampeyan saestu takon pitakonan asli sing kadhangkala aku, dongé aku weruh dheweke. Aku iki bener ora arep maca artikel amarga aku mung kesel wong bashing. pikirane apik.

  53. kanggo pindhahReply

    Sampeyan iku supaya apik kanggo tender-ati! Ing sihe Gusti Allah overflows ing blog iki. Slamet sing trip!

  54. ashanaeReply

    Aku kudu ngomong kabeh pitakonan padha gedhe karo seng nomer 5( Aku ndeleng lokasi sampeyan lagi teka saka sanadyan, nanging Jay-z ora kelangan lan defintely ora adhem tinimbang wong urip kanggo Gusti.). Iku misale jek kaya sampeyan defintely Care manawa bab wong wadon. Aku ora arep mlumpat marang Serat, minangka sanadyan sampeyan ora wis sambungan Injil karo dheweke sawise pun sing 4 panginten Suèz pitakonan pisanan. Nanging, Aku setuju karo fellow commenter(JONREAGAN) ing blog iki. Injil iku mung manah / pikiran-pangisi. Iku bakal gedhe yen dheweke krungu saka wong(kaya) sing uga melu music(sanajan sampeyan loro ing dalan beda) lan ngerti sing ambane saka iku pengaruh. Thanks Trip kanggo pejah kanggo ngawula Gusti kita, iku nyemangati kanggo wong kaya kula kang banget isinan nalika nerangake bangunan sesambetan karo wong lan nuduhake Injil. Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga!

  55. ashanaeReply

    Sorry, Aku kelalen kanggo nambah pitakonan sing aku seneng sing takon. Iku bakal gedhe yen sampeyan bisa nyuwun dheweke: Apa sing music / lyrics kowe pracaya tiyang sepah kudu ngelindungi anak-anake saka?

  56. MichelleJReply

    Sing cara sing apik kanggo njaluk rolling obrolan. Aku wong penggemar dheweke dhewe, nanging aku golek banget angel ing vocally urip, memulang lan mromosiaken Godly kawicaksanan nalika (meneng-menengan) jamming kanggo trek dheweke. Iku wis rebutan menit, utamané wiwit aku fellow Houstonian lan alumni saka bahan sekolah dheweke. Aku diubengi, Aku pitutur marang kowé!

    Grace lan Fam tentrem!

    • AshanaeReply

      Woy MichelleJ, iku apik banget lan sehat wicaksana karohanen sing aran convinction ing gesang nalika nerangake kosokwangsul ing. Aku kasurung kanggo ndedonga feverently yen Gusti nebus sing kepinginan kanggo ngrungokake musik kang temenan anti-Kristus supaya akeh cara, oke aku ora pengin sugarcoat iku, paling music dheweke iku setan nanging atraktif. Aku ngerti sing aku ora nuduhake apa sing ora ngerti wis babagan musik kang anti-Kristus, nanging mangga krungu aku. uga, njaluk wong(a fellow pitados mesthi) sing bisa dipercaya kanggo terus sampeyan tanggung jawab lan nerangake / ngaku perjuangan kanggo dheweke. Kita kudu perjuangan elek lan uga Gusti paring Grace Kang ngalahake perjuangan kita.

      P.S. Ora kanggo mbecikake sampeyan ngrungokake musik nanging pemikir sing ora sengaja nggawa kawirangan marang Gusti lan kabuka ngrungokake ing ngarepe wong-wong sing looking kanggo sampeyan minangka conto saka Kristus. Muga-muga Gusti nunggila ing kowé.

  57. SahamReply

    Aku mesthi duwe pitakonan padha. Akeh kanca-kanca katon nganti Lady Gaga kang kuwatir kula kathah bener. Aku sedih kang seksi apa sing padha diunggahake kanggo minangka asil saka pengaruh dheweke. Dheweke uga wis sijine ing pedestal, supaya kanggo sawetara wong iku kaya dheweke dadi bakat, dheweke bisa apa ora salah… padha ora mikir kritis bab apa sing dheweke ngandika mengkono lan carane sing pengaruh wong… sanalika padha krungu Beyonce iku kabeh apik, preduli saka pesen, kang banget susah. dadi ya, Aku seneng banget sing Trip wis takon pitakonan iki – dheweke iku manungsa kaya liyane saka kita lan ngirim nggambarake apa dheweke ora lan sing dheweke wis mengaruhi minangka akeh minangka Presiden Amerika Serikat… dheweke iku ing media kados, yen ora luwih.

  58. natalieReply

    hey trip ngerti #5 sing ana kuwi ing kono haaa!!!
    uga aku wis kanggo ngomong sing wis tak sebutno Illuminati minangka akeh minangka ndadekke ala penet sawijining nyata, iku ana sing mung kudu nonton paseksi DMX kang kanggo Kristus lan apa Illuminati iya karo wong ngerti iki.
    Aku aint matur j-z nyatane wis keterlibatan nanging rihanna lan wong ora mbeling lan ora melu sawijining kabeh dicokot kanggo kebeneran..
    i love beyonce kanggo kaparingaken talent Allah dheweke.. sawijining woh saka roh dheweke..
    lan minangka akeh kaya aku tresna tahap ing katresnan ( minangka song pribadi saka dheweke kanggo wong sing ngirim BE PRIVATE mung FOR wong lan ora FOR US NDELENG ) aku aran iku ing meksa, i tenan mikir bab rihanna kabèh wis dented iman dheweke, yakin dheweke dhewe, lan dheweke dhewe tresna kita kabeh kudu duwe sawetara saka..
    dheweke perlu pandongaku!! matur nuwun kanggo ora kepingin nyerang dheweke ing pitakonan Panjenengan, i matur roh suci kanggo ngumbah sampeyan karo kawicaksanan tinimbang pengadilan.. ngandika ing Kitab Suci kita ora bakal ngadili.. durung paling Kristen iki minangka piranti kanggo nyangga a. kulawarga dhewe sing kaya iki.. kalebu kula.. lan sampeyan AN CONTOH KRISTUS! god bless sampeyan lan musik, pelayanan liwat music lan god bless beyonce kanggo dheweke bakal bali daya OF PRAYER kuwat saka Devils jubah OF SIN!
    xxx

  59. DeMarcusReply

    Aku lan Aku ora yakin babagan siji iki? Nanging ora loro sing sang ing pasamuwan utawa peran amba ing pasamuwan? Aku sampeyan kudu nindakake. Aku ndedonga kanggo sampeyan.

  60. KayReply

    Matur nuwun kanggo takon pitakonan sing akeh kita tresna takon. Wiwit duwe platform nglakoni, kita kabeh appreciate sampeyan. Gusti Allah iku becik, lan amarga sampeyan njupuk wektu metu saka jadwal sibuk takon jinis iki ing proses banget profesional, Panjenengane bakal paring piwales marang kowé kabuka. Sing nyatakake, sampeyan bisa dosa, kita kabeh iku, nanging yen sampeyan wis ditampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng panjenengan, sampeyan, sir, saiki dosa Dislametaké Grace. Amin!

  61. AricReply

    Aku dheweke wis dadi pengaruh banget ala akhir-akhir iki, sapa sing dadi setengah wuda ing tataran perlu kanggo rethink apa sing dilakoni ing kahanan sing. Aku banget upset karo Ibu kita kanggo ora ndhukung musisi approiate liyane. Obama padha karo ndhukung artis rap seculier sing ningkataké panganiaya yèn bakal nglawan sing!

  62. pindhahReply

    Pancene greatful kanggo cara bakal dipigura ing pitakonan( Ana ing cara judgmental) sing apik tenan. saiki, kita padha énggal dadi prau Allah ibadah liwat urip ibadah (pandonga, maca lan nggambarake ing tembung Gusti Allah, ndelok lan memulang wong cinta lan Gusti Allah kanggo wong-wong mau. Supaya ngijini ndedonga kanggo wong-watara kita, sing padha bisa ndeleng liwat mripate Allah lan ora salaras kanggo cara donya kita uga ngomongi Allah karya.

  63. sabarReply

    Malah dicekel bocah ing sekolah Pick ing kula lan aku ngerti sing beyonce bisa ngganti sing aku pengin dheweke dadi kanca saka mine lan teka sekolah marang wong sing kula lan dheweke kanca-kanca

  64. charityReply

    sing papat (pitakonan 5 wis ora nyabrang atine ing kabeh, Aku sampeyan adhem) pitakonan daktulis munggah kabeh 100 saka siji aku kanggo Beyonce.

  65. ndadekkeReply

    Cukup thinkin bab u matur yall sing loro wong dosa looking for Gods sih. Dheweke manawa tumindak kaya dheweke wis lan sampurna. Dheweke tak akeh banget pamirso n nyawa gampang nyerah. Dheweke bakal tansah luwih ing sabab urip iki iki Langit dheweke. Sétan punika lan pracaya utawa ora karasa carane kang dianggo. Dheweke ora bodho mung sabab iku Satin, nanging ora Rama Kaswargan lan tau bisa menehi u luwih utawa tresna u luwih saka Gusti Allah SWT. Thanks

  66. ngaturReply

    Aku kirim! Iki sawetara pitakonan gedhe. Artists kerep lali bab pangaribawa padha duwe ing wong enom, utawa wong ing umum, lan ora kelingan jumlah meksa lan kebingungan sing bisa bisa nyebabake.
    Mangga terus kanggo ngidini Allah kanggo nggunakake lan rampung ing karya kang wis diwiwiti ing sampeyan. Luv.
    P.S. Thanks kanggo njawab pitakonan bab apa sing nikah cah putih…lol!

  67. sebutno: Gusti Yesus Kristus Kakaisaran | Pastor-Rapper Trip Lee wuwus Calling Youth kanggo Ngadega’ lan ngladosi Fans ing Level pribadi (video)

  68. sebutno: Pastor-Rapper Trip Lee Talks Calling Youth to 'Rise' lan ngladosi Fans ing Level pribadi (video) - Social News Dashboard