A workout nu lasts

Sapanjang hirup mah, Kuring geus Isro ngaliwatan musim basa kuring geus bener ngamotivasi pikeun digawe kaluar. Kapan ieu mah di SMA Kuring kakara hayang jadi cukup pikeun ngingetkeun katresna buff (kuring gagal). Dina bulan saméméh pernikahan mah ieu nyoba pikeun berpungsi dina bulan madu basisir awak mah. Sababaraha dinten kapengker, Kaula ngan nyoba pikeun mastikeun mah hirup katukang duapuluhan mah. motivations mah geus robah leuwih taun, tapi naon teu robah kumaha fickle maranéhanana motivations anu.

Meureun anjeun geus ngamotivasi alami pikeun digawe kaluar-ngagorowok kaluar ka babaturan mah anu masangkeun pics sareng video ti regimen latihan maranéhanana unggal poé. Tapi lamun anjeun geus kawas kuring, motivations Anjeun indit luhur jeung ka handap kawas nak dina trampoline a. Kumaha lamun hasil ti pagawean Anjeun kaluar lumangsung salawasna, sanajan? Dupi anjeun leuwih ngamotivasi?

Gawé Hard bayaran Pareum

Salila usum Olimpiade bulan pamungkas ieu mah di angen salaku mah diawaskeun kilat bobsledders gancang jeung highflying snowboarders. Mah impressed ku kaunggulan athletic maranéhanana, tapi kuring ieu komo leuwih impressed basa kuring dipikir latihan disiplin kudu geus dicokot pikeun meunangkeun aya.

Dina ahir unggal kajadian nalika atlit victorious ngadeg dina podiums nu meunangna urang, jeung imut dina rupa maranéhanana jeung medali istirahat dina chests maranéhanana, maranéhanana metik mangpaat latihan maranéhanana. Tapi nurutkeun Alkitab, aya hiji jenis punjul latihan-teu sabab latihan fisik anu hargana, tapi sabab urang diwatesan.

Mun anjeun geus kungsi wondered naon Allah nyangka ngeunaan workouts Anjeun, di dieu Kang jawaban: Manéhna nyangka boga mangpaat, tapi diwatesan, ajen. Jadi bari Anjeun keur ngajalankeun, ngalakonan drills, jeung ngangkat beurat, beristirahat di pangaweruh nu éta hiji hal anu alus pikeun ngalakukeun. Ngajaga awak anjeun dina bentuk hade kapuji-komo wijaksana-tapi urang ngan bade meunangkeun Anjeun jadi jauh.

Ieu naon ceuk Rosululloh Paul ka Timoteus:

"Tapi nganggur pikeun ngalakukeunana jeung mitos irreverent jeung konyol. rada, ngalatih diri di godliness, pikeun latihan awak ngabogaan benefit kawates, tapi godliness mangpaatna dina saban jalan, saprak eta nahan jangji pikeun kahirupan hadir oge keur hirup datang." (1 Timoteus 4:7-8)

Urang bisa sakur nepi pikiran Paul ngeunaan gawe kaluar like this: latihan fisik anu alus, tapi latihan spiritual leuwih hade. Jeung nu sabab kakuatan fisik anu samentara, bari godliness nyaeta langgeng. Lamun Paul ceramah ngeunaan "latihan pikeun godliness" Jigana manéhna hartina ngalakonan hal anu make rohani kuat. Eta hartina ngalakonan kagiatan nu make leuwih godly. Meureun ngangkat Alkitab urang komo kurang desirable ti ngangkat beurat a, tapi neglecting eta hartina urang kantun leutik dina leuwih ti kaséhatan alus.

Nagri Nyaéta Leuwih alus ti A Momen

Urang kabeh terang, anu lamun hal lasts deui éta leuwih desirable. hiji No mundut mobil nyaho éta gé ngarecah bulan di handap ieu. Urang rada kukituna meuli hiji hal anu lasts bari, sabab urang bakal meunangkeun leuwih kaluar ti investasi nu. Tapi lamun urang geus jadi diitung jeung kaputusan ngeunaan mobil, kumaha leuwih diitung kudu we aya ngeunaan jiwa urang?

Kumaha mindeng saur anjeun ngeunaan kalanggengan Anjeun? Kabeneran aya, urang kudu mikir ngeunaan eta leuwih ti urang ngalakukeun. Aya no question yén sadaya urang bakal hirup salilana; pertanyaan naon nu salawasna bakal kawas. Jadi urang kudu nyieun Investasi ayeuna, nyaho yen konsékuansi kungsi bakal mungkas.

Ieu kudu dampak naon we difokuskeun ti poé ka poé. Olahraga alus, tapi geus teu sagalana. kakuatan fisik anjeun bisa meunangkeun Anjeun kana kuliah, tapi moal meunangkeun Anjeun kana Surga. Anjeun kudu ngurus hade awak anjeun, tapi urang boga hiji hal weightier miara. Kumaha cageur nyaéta Anjeun jiwa?

How To kareta

Allah nyandak urang ngawangun "otot spiritual" lamun urang hayu indit dosa jeung grab a ditahan Yesus. Jeung saterusna manéhna ngirimkeun urang gim. Manéhna nu graciously dibikeun urang kecap-Na, jalma-Na, komo ceuli-Na. Jadi hayu urang maca, beasiswa, jeung solat. Atlit ngalatih teuas sabab rek disiapkeun keur kaulinan atawa patandingan dihareupeun eta. Maranéhanana hayang bisa bersaing di tingkat luhur.

Sadaya urang bakal nyanghareupan tes spiritual, percobaan, jeung battles sapopoé. Dupi anjeun disusun? Coasting teu digawe pikeun atlit jeung iyeu moal jalan mun keur Kristen. maca Kitab Suci taun ka tukang urang teu cukup ngadukung anjeun taun ieu. Urang ngan bakal make ngaliwatan Marathon ku rahmat Allah, tapi manéhna prepares urang keur balap ngaliwatan latihan spiritual urang.

Ieu mantuan pikeun kuring inget yen sedengkeun mangpaat latihan fisik anu diwatesan, mangpaat latihan spiritual nu taya. On maranéhanana poé lamun kuring teu ngarasa kawas solat atawa maca Kecap Allah, Kuring bisa ngingetkeun sorangan nu benefit teu leutik atawa samentara. Teu ngan bakal mantuan kuring minggu hareup, bakal mantuan kuring dina kahirupan saterusna. Éta kabéh motivasi mah kudu.

biasa

37 comments

  1. Theodorawalon

    Ieu sabenerna rahayu kuring…!!!Hatur nuhun!!& Allah ngaberkahan anjeun….hatur nuhun sahingga lord nu ngagunakeun Anjeun.

  2. Daniel DryIce Reyeswalon

    Lalampahan hatur nuhun keur kieu. Keur minggu kaliwat Kuring geus fearing pati. Kuring henteu weruh naha tapi ngalakukeun. Nyaan diperlukeun bisa ngingetkeun yen Sawarga teh hal pangalusna kantos jeung bumi ieu moal meunang atuh nanaon.

  3. GregBrownwalon

    Hatur nuhun bit ieu dorongan! Ieu gampang keur sababaraha urang jadi obsessed jeung dahar sehat sarta exercising. Tapi anjeun méakkeun leuwih waktos perencanaan hidangan anjeun sarta di gim, ti di kali sholat jeung ulikan ngeunaan Kecap? Ieu gampang keur boga prioritas Anjeun messed up, malah dina widang dakwah.

    Berkah Kristus ka sadaya!

  4. Mattwalon

    abdi satuju. The spiritual jasmani / raga jauh leuwih penting batan naon baé kabugaran fisik / latihan, tapi ogé yakin yén duanana bisa dipigawé di waktu nu sami ogé. Kuring nyaho aya hiji garis rupa antara gawe kaluar pikeun diri jeung gawe kaluar Allah, tapi aya bédana hiji (percanten atawa henteu). Gawe bareng kaluar Allah, fisik, ngawengku unsur spiritual. Contona, mun anjeun boga pasangan workout, Anjeun dua Obrolan périodik lamun workout babarengan. ngabayangkeun lamun, mun anjeun dua Obrolan, teu ngeunaan pompa a, otot Anjeun, jsb. tibatan, mun anjeun ngobrol, nyarita tina haté anjeun, sarta mibanda ukhuwah ku karana Kristus. The kerja fisik kaluar bisa jadi minat umum pikeun maranéhanana dina gim, Tapi lamun nambahan aspék spiritual, kabugaran anjeun kalawan lebet ka Tingkat unearthly (katuhu dimana urang nu sakuduna dituju janten), nyebarkeun asih Kristus. Kolosa 3:17

  5. Caseywalon

    Ieu amazes kuring kumaha The Lord speaks di sahingga loba cara. Kuring ieu gulat jeung pamikiran “Kuring kedah dianggo kaluar dinten” tapi ieu perasaan kawas kuring gagal di wewengkon ieu leuwih sarta leuwih deui jeung rada ngarasa eta bisa wasted waktu lamun éta teu hal kontinyu dina kahirupan mah. Maca blog ieu panginget ti Allah yen Anjeunna>Kuring jeung lamun kuring difokuskeun Anjeunna sarta ngalatih sacara rohani, Kuring ngarasa jadi leuwih hadé jeung amanah nu éta teu waktos wasted. Jigana tinggal cageur penting tapi nyaho yén digging kana kecap-Na néangan anjeunna aya alusna sia unggal kadua hirup urang. Waktos sareng Allah anu pernah wasted. Hatur nuhun keur taat naon Kristus geus disebut anjeun babagi. Kuring diperlukeun ieu. Alhamdulilah Anjeun tur kulawarga Trip Anjeun!

  6. Donnellwalon

    Lalaki ieu téh barang Heboh, Abdi bogoh naon nangtung pikeun. Abdi bogoh diajar tina ajaran anjeun dina musik anjeun sareng kiwari buku Anjeun “Nu Good Kahirupan”.

    HATUR NUHUN!

  7. MrsRondowalon

    Ieu Heboh. Dua hal kuring miharep mangtaun jeung ngaropéa taun ieu sareng acan I bajoang jeung hiji nu jauh leuwih penting batan anu sejen. Thanks Trip, blog timely anjeun geus pisan mereun, sarta aranjeunna terus nunjuk kuring deui Superstar.

  8. Majalengka-budakwalon

    Bro ieu naon atuh diperlukeun. Kuring geus berjuang jeung pajoang jeung sumanget pikeun sababaraha panungtungan poé. Ngan poho solat, baca bibel kuring, komo buka garéja. Ieu bangun panggero. Ti ayeuna Abdi saurang lalaki robah Kristus. Kuring malah mikir Gusti n panjang bakal ngadengekeun kuring kusabab kahirupan ungodly kuring. Yesus pupus di cross pikeun kuring jeung saha atuh Abdi salawasna ngabagéakeun dina ayana sarta anjeunna téh ngan jeung satia ka ngahampura kuring ti dosa abdi.
    Bro I alhamdulillah pikeun hirup anjeun jeung pagawéan hébat anjeunna ceuk urang lakukeun liwat anjeun. Alhamdulilah nuhun narima bukuna.
    Cicing rahayu adi kuring.

  9. Liamwalon

    Lalampahan tulisan anjeun salawasna ngahontal kuring di waktos sampurna. Tetep letting Gusti dianggo liwat anjeun sobat

  10. E_Jaywalon

    Alhamdulilah nuhun ieu.. Kuring neneda Anjeun manggihan motivasi sarta dorongan dina jangka waktu yur of kedah… Amin

  11. LoganLongwalon

    Jigana ieu pisan relevan dina budaya urang kiwari. Kumaha sering anjeun ningali jalma di gym keur jam? perjalanan, Kuring gawe di YMCA jeung kuring ningali dinten urang sami di na dinten kaluar salila sahenteuna sajam gawe kaluar, tapi sacara umum leuwih ti nu. Na nya meunang anjeun mikir, aya meureun loba Kristen nu datang kana Y kuring (Simkuring panggedena di Indiana), jadi kumaha loba di antarana anu belanja 1-2 jam beurang ngalakonan diri di aktivitas spiritual? Ieu luyu jeung kuring lantaran éta panggero teh kaluar I diperlukeun pikeun meunangkeun deui dina bentuk fisik jeung rohani. Hatur nuhun lanceukna.

    berkah Allah,
    Logan Long

  12. Joshwalon

    Hey,

    Ieu kecap-pikeun-a-musim. Dina budaya nu aya jadi seueur tekenan sosial kasampak alus jeung guys janten pas na 'buff', urang tiasa neangan kitu bray up dina naon urang pikir urang kedah kawas, dina naon batur ngabejaan urang urang kudu kasampak kawas.

    Nyebutkeun yen Alloh nyangka yén workouts geus nilai dugi nyaéta titik di, dibandingkeun jeung kalanggengan bisa méakkeun sareng Allah.

    Ieu reminds kuring carita Daud nalika anjeunna anointed raja ku Samuel 1 Samuel 16). Alloh nyebutkeun dina ayat 7, “Jalma nempo penampilan luar, tapi Gusti Sigana di jantung.”

    Berkah kanggo Anjeun,

    Josh

  13. MannyRuizwalon

    Bener encouraging Trip! Naon bae anu meunang kuring ngadeukeutan ka Allah sabenerna brings kuring kabagjaan jeung nguatkeun kuring! Kitu hatur nuhun lalaki. Nyaan ngahargaan maneh. Kuring gé tetep sholat pikeun anjeun :)

  14. Liamwalon

    Lalampahan Kami badag kana gawe kaluar, tapi kudu ngingetan sorangan maca pos ieu unggal sakali dina bari. Mantuan tetep kuring difokuskeun kana naon sih perkara

  15. Brianwalon

    Wah salaku sasama blogger Abdi bogoh eusi ieu. I am a buff workout tapi asalna gampang ti kadang nyungsi waktu pikeun nyokot Kecap kuring poean. Kuring lajeng heran naha kuring teu nangtung nepi ka percobaan kawas kuring kedah. Heboh panginget. Thanks Trip

  16. gnocchiwalon

    Ieu bener encouraging sarta eta geus hal nu bakal geus asup akal. Kuring teu maca Kitab Suci abdi sapopoé, kanyataanna, Kuring bisa balik pikeun 2 atawa 3 poé tanpa lalaki di kabaran ku Pirman Allah…Tapi ayeuna kuring terang yen Kuring denying sorangan kauntungan langgeng. Eta hartina pisan ka abdi nu kumaha atuh baca dinten baris nulungan kuring minggu hareup atawa bulan hareup. Abdi teu bisa ngandelkeun naon atuh naon taun ka tukang, atawa minggu panungtungan…Kuring digawé kaluar pikeun kalanggengan kuring!!
    Godliness boga nilai pikeun sagala hal nyekel jangji pikeun duanana kahirupan kiwari jeung kahirupan nepi ka datangna!
    Thanks Trip Lee, pikeun letting karya Gusti liwat anjeun…Imma baca Kecap langkung! :)

  17. Deborahwalon

    Cinta pos ieu! Abdi bogoh latihan & Abdi bogoh ka Allah tapi nyaho yén kabugaran spiritual mah prioritas kuring.

    <3

  18. Ngosawalon

    anu Heboh pesen Trip, Kuring geus salawasna wondered naha bisa dipake kaluar anu salah atawa teu atawa ngan saukur perlu. Analisis Anjeun Leungitkeun hawa dina salah nu. Thanx, tetep BRAGING Bro!!