bab-2014

Vision

Dibangun ndobos ana kanggo komunikasi bebener ngalangi Alkitab kanggo enom, pirsawan multikultural ing cara makarya lan kuat. Dipimpin déning Trip Lee, penulis, guru, lan artis hip-hop, Dibangun ndobos seeks kanggo nglengkapi lan ngagengaken gerakan Kristus-murid sing unashamed ndobos ing Gusti sing.

trip Lee

Trip Lee iku sawijining penulis, guru, artis hip-hop, lan pimpinan pamikiran. A pastur ing Atlanta, piyambakipun sacara martakake lan mulang ing Konferensi lan acara Kristen, lan wis dileksanakake music kanggo ewu pamireng ing saindhenging donya.

Ing buku pisanan kang, The Good Life, Lee points to the abundant life available only in Christ – a life beyond anything the world can offer. His second book, munggah, panggilan generasi enom ora ngenteni kanggo tindakake Allah, nanging kanggo njaluk munggah lan manggon saiki.

Minangka artis hip-hop, music Lee wis nampa pangalembana kritis, nalika dumugi rawuh gedhe lan akeh. Kang menang penghargaan Lintang lan dadi nominasi kanggo sawetara Dove Awards. telung album pungkasan wis jaya #1 ing denah Billboard Injil, lan album paling anyar, munggah, jaya #2 ing denah Billboard Rap lan #16 ing Billboard 200.

kepinginan paling jero Trip kang nulis kang, memulang, lan Performing kanggo wara-wara ing kaluhuran lan kamulyaning Gusti Yesus Kristus.

Book Trip Lee kanggo mulang, martakake, utawa nindakake ing acara, kontak WME.

partners

Minangka pelayanan sing setya sesambungan Injil langgeng ing cara anyar lan kreatif, Dibangun ndobos ngucapke matur nuwun kanggo partners setya kita ing pelayanan, kiro-kiro kabeh cara saka perusahaan rekaman kanggo gréja lokal. Kita kasurung kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cara partners ing pelayanan sing bragging ing Gusti sing.

partner-siji partner-loro partner-telu partner-papat partner lima partner-enem