ngeunaan-2014

tetempoan

Diwangun ngabohong aya komunikasi kabeneran Alkitabiah padet ka ngora, panongton multikultural cara ngalakonan jeung kuat. Dipingpin ku Trip Lee, an pangarang, guru, jeung artis hip-hop, Diwangun ngabohong nyiar ka digitus jeung ajak gerakan Kristus-pengikut anu unashamed ka ngabohong dina Gusti maranéhanana.

lalampahan Lee

Lalampahan Lee nyaéta hiji panulis, guru, artis hip-hop, jeung pamingpin pamikiran. A pendeta di Atlanta, he rutin preaches jeung ngajarkeun di konferensi jeung kajadian Christian, sarta geus dipigawé musik-Na pikeun rébuan listeners sakuliah dunya.

Dina buku kahijina, Nu Good Kahirupan, Lee nunjuk ka hirup loba pisan ngan sadia di Kristus - a kahirupan saluareun nanaon dunya tiasa nawiskeun. buku kadua, naek, darurat generasi ngora teu ngadagoan nuturkeun Allah, tapi pikeun meunangkeun luhur jeung hirup ayeuna.

Salaku artis hip-hop, musik Lee urang geus enggeus pernah narima pujian kritis, bari ngahontal panongton badag sarta ngembang. Manéhna meunang pangajén stellar jeung geus bieu sababaraha Dove Awards. tilu albeum panungtungan-Na geus debut di #1 dina grafik Billboard Injil, jeung album panganyarna-Na, naek, debut di #2 dina grafik Billboard Rap jeung #16 dina Billboard 200.

kahayang deepest lalampahan di tulisan-Na, pangajaran, Calung jeung pikeun dibewarakeun di aduh jeung kamulyaan Yesus Kristus.

Buku Trip Lee ngajar, ngahutbah, atawa ngalakukeun di acara Anjeun, kontak WME.

mitra

Salaku mentri hiji komitmen ka berkomunikasi manéh timeless cara anyar jeung kreatif, Diwangun ngabohong nyaeta bersyukur pikeun mitra satia urang di mentri, ranging sadaya jalan ti hiji pausahaan catetan ka gareja lokal. Urang ajak Anjeun pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara mitra ieu di mentri nu bragging dina Gusti maranéhanana.

pasangan-hiji pasangan-dua pasangan-tilu pasangan-opat pasangan lima pasangan-genep