Jeung No mahluk Geus Nyumput Ti Sight-Na

Jeung no mahluk anu disumputkeun ti tetempoan-Na, tapi sadayana taranjang jeung kakeunaan panon manéhna ka saha kudu we méré akun.

Ibrani 4:13