Manis Victory Video

Priksa metu video kanggo Manis Victory saka album paling anyar Trip kang, munggah

Apa Topik Ora Book ing Ngrembugake?

Ing buku anyar Trip kang, munggah, kang upaya kanggo nulis bab sing cocog kanggo jinis iki. Watch minangka wong mlaku liwat sawetara saka bab lan menehi puncak sing nyolong ing isi ing.  

endorsements Rise

"Trip kang ditulis buku sing aku saben wong enom perlu maca. passion kanggo Gusti Yésus lan generasi iki isa liwat banter lan langit ing saben kaca. Aku ora bisa ngenteni kanggo weruh impact pesen iki wis ing generasi sing luwe kanggo maksud "-. Lecrae, Grammy awarding- menang artis @lecrae "Rise buku fenomena sing nelukaké jantung saka budaya kita. Sanalika aku ngangkat munggah aku ora bisa sijine iku mudhun. Trip tantangan sampeyan dadi REAL, lan nuduhake sampeyan carane gesang minangka diwasa enom ing donya iki. gedhe "-. Sam I, NFL linebacker, kamanungsan @thesamacho "Trip wis ditulis buku aku pengin aku wis maca nalika aku luwih enom. passion, kawicaksanan, lan kepinginan kanggo tantangan generasi enom iku prajanjian kanggo ing karya Allah mengkono liwat Trip lan karya kang bisa nindakake liwat kita kabeh. "- Kirk Franklin, penghargaan Grammy- menang lan multi-platinum artis @kirkfranklin "Aku tresna marang maca Rise. Kakehan ing buku iki aku ketemu aku Medi- tating liwat kaca sawise aku maca wong. Aku iki diwanti-wanti, inspirasi, lan tantangan kabeh cara liwat. budaya ngarepake us sampah wektu nanging Gusti Allah ...

Rise Pambuka Piper kang

buku anyar Trip kang, munggah, metu saiki! Maca Pambuka John Piper kang kanggo ing buku ngisor. Sampeyan bisa wis supaya buku lan ngerteni luwih ing Risebook.tv Salah iku utama aku bab Trip Lee lan bukunipun, munggah, punika interplay astiti bakti lan relevansi. Sasaran ing relevansi ing Amérika budaya umum. Kelangan sing umum. Minangka Mack Stiles ngandika, Paling Kristen ing donya kudu wedi marang ajiné wungu; Amerika wedi ing alis wungu. Iku tegese kita ora kelangan. ora cocog. Nanging Yahoo ing reverence arang. Astiti bakti ngrasa lawas. Iku ngrasa unexciting. Iku ora kelangan. Nanging kabeh wong wis ngerti, kang jero, yen wedi-asih dadi, kabeh manungsa dadi variety show. lancip. glib. cethek. plastik. P. Ing pungkasan, guna. Kita padha digawe kanggo liyane. "Cool punika fickle, lan kita ora bisa urip iku "-Outsourcer tembung saka Trip Lee. persis. Nyoba kanggo manggon mung dadi kelangan, mung kanggo cocog, kurang. Lan swara Trip Lee kang ngabar-ngabarké, munggah! Ana luwih kanggo ndeleng, ngerti, tresna, kanggo seneng. Ana kasunyatan sing dadi gedhe padha ora bisa suda kanggo fun. Tembung-tembung "fun" "jeblugan" "bal" "partai" muni boten sae ...

Apa Rise Book About?

Wong wis takon Trip apa buku anyar kang kira. Punika kang wis ngomong bab sedhela sing. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab buku ing Risebook.tv

Munggah Street Team

Hey wong lanang! Kula buku Rise wis ngeculake ing Januari 27 (sabanjuré minggu!) lan aku kudu bantuan. We lagi looking for wong sing bisa bantuan dadi bagéan saka Team Street lan bantuan kita nyebar tembung babagan buku online lan ing media sosial sing. Panjenengan bisa mriksa metu liyane babagan buku ing http://RiseBook.tv pandonga iku sing Gusti Allah bakal njupuk buku iki lan nggunakake pesen kanggo tantangan generasi kita kanggo njaluk munggah lan manggon. Lan sampeyan bisa bantuan kita nyebar pesen sing dening tondo asto munggah kanggo dadi bagéan saka tim Street kita kanggo buku. Punika cara bisa ... 1 - aplikasi kene. Ayo kita ngerti liyane babagan sampeyan, apa sing arep bagean tim, lan nuduhake sampeyan media sosial lan pranala online liyane karo kita. publisher Kula badhe aplikasi lan yen milih ... 2 - Maca salinan advance saka buku. Padha bakal ngirim salinan PDF saka buku kanggo maca. 3 - Gabung Facebook Group pribadi. Sampeyan bakal nampa uleman kanggo nggabungake Facebook Group pribadi saka publisher sandi. ana, sampeyan bakal njaluk ton saka isi gedhe bareng karo kanca-kanca. Ana ...

Book Kutipan: Aja meri Bench ing

Aku diputer Varsity basket ing sekolah. Sing a statement rampung bener (kajaba sing meksa kula kanggo netepake play tembung). Aku dirawuhi sekolah pribadi cilik, lan yen iku senior tak titik ing tim Varsity. Aku game basket, nanging Aku kathah luwih ing nonton iku saka muter. Aku bisa chastise pemain lan njerit "C'mon!"Ing wasit karo kabeh-star skill. Nanging sing minangka adoh minangka dadi. sekolahan wis aturan aneh bab bener muter olahraga supaya lulus, sanadyan, aku iki dipeksa kanggo cocog munggah lan nyumerepi sirah ing kawirangan saben ana wengi. Stands padha tansah kebak kanggo game ngarep. tuwane bungah lan siswa-akeh wong kanca saka mine- nuduhake munggah kanggo ndhukung tim. susah, mbokmenawa digawe minangka akeh saka prabédan ing game aku. Aku Mirit menyang bleachers saka wektu kanggo wektu, pemikiran apa padha mikir kabeh wong, utamané bapak. Aku temen maujud sing loro saka kita padha mung ana kanggo nonton, nanging aku kedaden nduwe kalungguhan luwih. Mung wektu aku bener digawe iku dhateng ing lantai ana ing ...

Munggah Book Kutipan: 7:00 A.M. Logic

Aku ana limalas taun lan urip kang nguripake nang metu. Jenengku lan katon wis ora diganti, nanging kabeh liya bab kula wis. Aku wong temen beda saka aku wis taun utawa rong sadurunge. Aku ora ateges kaya nalika wong menyang College lan re-nggawe piyambak karo julukan anyar lan kapribaden; Maksudku soko wujud wis musna nang kang kula. Aku wis dadi Kristen. Aku felt anyar. Aku felt urip. Aku felt dadi apik aku wis kanggo ngumumke kanggo sapa ngrungokaké, utamané kanca cedhak lan kulawarga. Everyone nanggapi beda kanggo owah-owahan ing kula-sawetara karo bungah, wong karo resistance-nanging siji obrolan wis mesthi ngadeg metu kula. Aku iki ngomong karo wong tuwa kang aku nemen ajeni, seneng kanggo nerangake rencana game kanggo ngurmati Gusti Allah karo gaya urip sandi, khusus kemurnian seksual. Aku nyoba kanggo dadi kalem babagan, nanging tansah hard kanggo terus kasenengan ing. Minangka tembung leapt saka ibu ing jangkah wajar, Aku tak pangertèn sing panjenengané ora bungah kaya aku iki. Dheweke nyoba kanggo ngrungokake quietly, nanging expression rai kang nanggapi sadurunge kang ...

munggah Lyrics

Kene kabeh lyrics for album studio kaping lima Trip kang Rise. Klik ing judhul lagu kanggo ndeleng lyrics kanggo saben trek. Seneng lan bareng karo kanca! 1. munggah 2. lampu On 3. Shweet 4. Manolo ft. Lecrae 5. Aja Ngerti 6. Kabeh Rise Up (Interlude) 7. Kabeh Rise Up 8. Beautiful Life 2 (mine) 9. insomniac ft. Andy Mineo 10. soko New 11. Lazarus ft. This'l 12. Kabeh Love ft Kula. Natalie Lauren 13. Aku Ical 14. Manis Victory ft. Dmitri McDowell lan Leah Smith

track 14: manis Victory

pancing: (Dmitri) Aku aran eri endi makutha ana aku bakal banget aku urip Saka lebu nganti esuke sampean aku bakal urip jalaran aku tak Manis Victory Ora bisa njupuk saka kula Manis kamenangan Sabab aku tak, kamenangan manis yeah ayat 1: Sampeyan ndeleng kula limping , Aku ngerti sampeyan ndeleng Aku limping Sampeyan ora bisa ngomong ing CD iki, nanging bro aku nyuda jero ing Aku wading ing kekirangan sandi, kang digawe kula gumantung aku ngene lying liwat untu ngomong aku ora nesu iku iya kaya aku nulis iki garis Aku cedhak nangis awak ora wis apa tengen pitung taun Dadi kantun kula karo sing "tetep chin munggah nyoba kanggo eseman "Bruh Aku puluh enem, Aku kudu aran luwih dening mil Tansah kabeh anekdot lan kuotasi cute Aku bakal pass ing clichés kanggo ngarep-arep bener, kang banget bius Pancing Post Pancing: Toast menyang King, Cheers menyang langit-langit Kroso becik kita gon 'kanggo nggawe menyang Rampung kamenangan Manis Sampeyan krungu kula, Holla yen sing aran kula Kawulo mlaku sanajan limping Manis kamenangan Awit kita menang, sampean ngerti kita menang Malah sanadyan kita winded kita ...

track 13: Aku Ical

ayat 1: Iku soko ing atine kowe tak wayahe? Soapbox swag, Aku mung tak marang aku wis ing Yahudi lan aku kesel iku (gangguan Car) Aku ngerti sampeyan krungu ban iki rubbing screeching mudhun dalan, kudu njaluk adoh aku ngrantam uwal sandi, Aku iki dina 'Sabab aku wis ing pangawulan aja goroh jujur ​​kang Upaya kanggo mbebasake aku nanging ora qualified Njaluk em dhuwur, njaluk em dhuwur, njaluk em Novacane dhuwur ing awak, ora aku wis ora kroso kawulo Padha wong aku asin lan padha bisa mada Nanging aku ndedonga kanggo slaying, ora bisa ngenteni demise kang Sadurunge groan, lan marang wong-wong aku lunga aku ngomong bab wong bodho Lucifer, Sampeyan ngerti wong salah aku ngerti sampeyan ora nuduhke kanggo break munggah ing telpon Apa salah yen aku break munggah ing lagu? pancing: Aku krungu apa sing matur, nanging aku ora pracaya 'Awit sampeyan mung bisa lying, lan aku ora perlu aku tak Gusti anyar, Aku ngerti Aku ora weruh sampeyan Nanging aku tengen liwat sampeyan, aku kudu ninggalake sampeyan (Baleni 2x) ayat 2: Carane kakehan aku kudu ngomong ...

track 12: Kabeh Love

Intro: (Natalie) Aku weruh sing nonton Kowe karo kowe? Aku single? Inggih, sorta kinda Mungkin Apa sira wis ing atine? pasuryan katon menowo aku ndeleng sampeyan kabeh wektu Aku bisa tetep sing bengi iki perusahaan Sampeyan ora kudu ngomong oleh ora ènèng liya watara nonton Ya mung ngomong tembung lan sampeyan tak tengen kene, sapunika ayat 1: Jay ana sepi Lan iku looking for love ing net Wong wis kabutuhan, apa nyana? Panjenenganipun kapandeng liwat kabeh kaca sing Bareng ketemu wong dheweke ilang ambegan Awit iku katresnan ing kawitan ngarsane nalika padha ketemu atine ngantem hard Deweke kinda cahya skinned, mata kaya kang disenengi wong ora bisa perang mau raos nalika padha kenek sampeyan iki hard Iku adoh, supaya wong iku karo dheweke online kabeh wektu Panjenenganipun ing karya nanging girl iki ing atine kabeh wektu ora bisa ngenteni kanggo weruh dheweke, dheweke tak mau banging fitur Nalika padha bebarengan kang ora pikiran kang kudu mbayar karo Visa homies Kang dielingake marang "alon mudhun sing wadon ora bisa ngrampungake sampeyan" Nanging ing game saka katresnan kang ora ...

track 11: Lazarus

ayat 1: Boy Aku hopped metu kuburan apik esuk aku wis turu, dawa banget aku Yawning Everybody ngomong nyoba kanggo ndeleng kula, kaanan ora percaya Kaya carane wong AMBEGAN? Panjenenganipun enem kaki Boy jero apa sing matur? Terus munggah mati cangkeme wong Mati ora bisa Holla, apa sing ngomongké bab? 'Awit yen liwat lawang sing ora mlaku-mlaku metu Nanging mugi kula njupuk sampeyan bali ing wektu kanggo coffin saiki Ooh ngerti mambu ing sabab online aku wis ing kuburan kanggo dawa banget aku sumpah Wong nangis aku ilang, warta matine wis ditulis pasuryan bulak, padha ora bisa ngomong lanang bab bakal wungu Close coffin, nelpon preacher, kang supaya musna Iku liwat bisa ora oleh tekan wong, ngomong supaya dawa Nanging terus, sadurunge sampeyan nangis lan mbukak metu aku krungu piyantun teka, matur bab yelling, "metu" Pre-pancing: Hopped munggah metu kuburan, sugeng enjang aku wis turu, dawa banget aku Yawning Padha kakubur kula ing setelan ireng, dasi ireng Aku urip lan aku tangi munggah looking fly Dadi saiki Pancing: Saiki sampeyan bisa nelpon kula Lazarus saka saiki sampeyan bisa nelpon kula Lazarus saka ...

track 10: soko New

Intro / sampel: terus munggah, terus munggah Ayo padha siji liyane (Baleni 4x) ayat: Boy ngerti aku tak mau J kang, rock ing sikilku Caught ing craze ing, kakus ora ngrampungake Ngerti aku tak mau 5 lan aku mung tak mau 12 kang Nanging ngerti mau 1 Aku pancene wanted ing sale Dadi saperangan liyane klik ing situs, nganti aku kroso mung tengen Bruh aku kudu tetep game sneaker sandi nyenyet Yen everybody tak mau homie sing ora apa aku Saiki everybody pengen dadi kaya kula tinimbang Mike kecanduan iku ora wadon utawa Sneakerheads booze anonim, Aku itching kanggo sawetara shoes Sijine iku ing kertu sandi, Aku wis ora tak apa-apa kanggo ilang Kadang aku kepengin weruh apa iku aku pengen mbuktekaken Sabab aku wan't soko anyar Apa aku tak ora aku tak sawetara flu Awit kinda Aku ketagihan kanggo sing anyar Iku tak kula kaya Outro / sampel: Ya iku tak kula kaya Terus munggah, terus munggah Ayo padha siji liyane (Baleni 4x)

track 9: insomniac

ayat 1: Aku arep ing dina iki mung dijupuk Urip bisa mungkasi dina Ya sandi mandeg jantung Yen aku metu bengi aku arep metu ing ndhuwur aku menehi iku kabeh urip iki ora kabeh aku tak Yessir saiki ngenteni menit bruh aku ndeleng awakmu rocking karo tangan Waiting dhuwur kanggo sing ngalahake kanggo njupuk mati, 808'S ing siyaga Nalika aku AMBEGAN bangers aku ngomong statements aku ngadeg dening bumi gon shake nalika sing ngalahake gulung, landslide Mangga mugi kula mati leash aku aran, Aku rase iku, Aku kroso apik banget Kaya aku kéwan Kaya gorilla sing nyata ing hood Aku arep lan aku bakal ngaso nalika aku Rise ical lan tlatah apa aku ing Bruh tumrape Aku wrote song Bengi iki aku arep mati kaya span urip mung luwih kabeh wengi Yen aku ora tangi ing esuk, bruh aku gon dadi sehat-sehat Throw ati-ati kanggo angin Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing No kalem mudhun, kita gon menang Ora kalem mudhun, kita sumurup marang ngegung Pre-pancing: Bengi iki aku bakal resiko iku kabeh ngetutake Lan kaya urip kang ...

track 8: Beautiful Life 2 (mine)

Intro: Oh, Aku tresna sampeyan, yeah Kaya ora ana liyane, yeah Nalika Aku ndeleng sing eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas, yeah ayat 1: Sampeyan ngerti koyo yen wong words gagal Iku hard kanggo verbalize apa aku isih pitutur Kanggo mini sandi kula, wong sethitik Ati ngomong bayi Dhiskusi, Aku ora ngerti apa bakal sampeyan matur Nanging music kanggo kuping sanadyan Boom bap kanggo Daddy nalika aku near sanadyan Mommy sijine ing wong polos lan skinnies kriting fro alam bébas, sampeyan dadi flyer saka leer sanadyan tak mixed bocah swag ing wong Nggolek kaya mama lan bapak ing wong Lurus metu abang sampeyan iki nyata seger aku sesambat supaya hard nganti ora duwe nangis kiwa Wiwit tetep eseman ing sandi Wrestling pasuryan lan nari, alam bébas ing panggonan Deleng Aku ngerti sampeyan tak jenengku Nanging aku arep nganggo urip kanggo fame kang, Aku tresna sampeyan pancing: Oh, Aku tresna sampeyan Kaya ora ana liyane Nalika Aku ndeleng sing eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas sesanti Kula ora bisa bening ora ora ora sabab sampeyan ayu, iku ora wonder aku tresna sampeyan Aku ora bisa ...

track 7: Kabeh Rise Up

Sample: Yen kita kabeh munggah, oh yeah oh yeah (baleni) ayat 1: Aku ngerti Aku ora pantes kanggo tutul bro mic Nanging pakaryan iki soko sing aku perang kanggo Aku Lab karo pen iki lan pad a Ngerti aku bisa rampung pungkasan, sing ora nemen kok aku nulis thoughLet kang Go bali ing wektu kanggo '04 aku ketemu 116, cepet aku ana ing Papan Maju papat taun, kita ing demo Lan kita ora ngerti apa kang padha ing nyimpen Nanging saiki kene kita sepuluh taun sabanjuré, mili tak Ikatan luwih tak nyedhaki, plus iku luwih sengit Paribasan kita mung nindakake iku kanggo keuangan, nanging padha ora break us 'Awit Gusti kita ngawula karo aliran kang dadi grapyak Lan yen padha takon kula kok aku aku pitutur marang wong iku musik gerakan Ya aku ngandika kanggo kru unashamed sandi Sing bakal ora tutul tataran nanging lagi mlaku-mlaku ing sajroning kang Ngadega Pre Pancing: Yen kita kabeh munggah upThat bakal ngimpi Kita kudu tangi lan menehi ngadeg O kanggo king sabab kang apik Oh yeah, oh yeah Oh yeah,...

track 5: Aja Ngerti

Intro / sampel: Sawetara dina aku rumangsa dadi cedhak lan sawetara dina misale jek dadi adoh Mesthi kaluhuran lan sih bakal tansah tindakake Lan bakal bali sepi, oh Hallelujah kang muji paling aku bakal menehi kowe seneng kabeh dina aku mung pengen sing kabeh urip conveys sing tegese saben tembung, ooh Malah karo ala karo kula Gusti Yesus, Oh Gusti Yesus, Gusti Yesus Kula, makane aku sing dadi ayat 1: Boy Aku aran kaya aku gliding Mlaku kanggo nggawe Pemilu sandi manawa, Obama Biden (njaluk iku?) Saben dinten aku homiciding Killing jahat sing ing kula, kadhangkala iku traumatizing (iku ora?) Nanging bro iku ora ngageti Sing ndadekke aku bungah nalika aku cling kanggo tembung kang aku janji nunggang aku janji aku wis gela iku nalika aku ora tetep dumunung aku wis kapapar, nanging Aku wong Sinonim: Aku ndhelikake Aran kaya aku tak bolongan ing siji Padha mbuwang iyub-iyub, nanging aku beaming sabab aku ngerti Sang Putra Aran kaya aku ngalamun mripate, pikiran kawula ngambang Gliding dening mundhak langit, maya 9 sing Swimming segara ing sing lapisan lapisan ozon Hey aku soaking Nanging surem geni sing munggah ing sandi konco aku udud ora bisa ...

track 4: Manolo

pancing: Aku iku kanggo siji munggah Got sing pluru dikunci lan dimuat Aku ora ngomong bab ora burner Flip kaca, Aku bakal njeblug iku Tak kabin ing Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (Baleni 2x) ayat 1 (trip): Nyoba marang wong-wong mau lanang aku tau ninggalake crib piyambak Sabab aku tetep siji ing mobil lan aku tak loro ing ngarep padha beda jinis, nanging padha nglakoni bab sing padha pinggiran Double, tong minyak pindho, bang bang aku metu kene madhep naga, Aku ora metu atine padha teka nyawa kawula, supaya iku bab wektu sing wong dumunung padha arep matèni Aku, yen ora pracaya aku ora Care, Aku ora Care, Aku ora bisa njupuk iku gampang aku flipping kaca, Aku pemicu-seneng klip lan ngukur Ngeklik iku, ngengingi tataran Hit sampeyan karo bebener, ing saben tembung Panjenenganipun Cut kula jero Aku diving, Aku diving in Nalika aku numpak aku tak sing geni geni, Aku urip maneh pancing ayat 2 (Lecrae): Manolo Manolo, Aku metu kene arep pos partners Kula mikir aku ilang, mama sandi aku Panggonan aku tetep penembake sandi cedhak sanadyan, ngerti iku kebak ...

track 3: Shweet

pancing: Sing mau tangan ing udhara Priksa swara sethitik ing stands yen ana ngegung ing Godman yen wani, mung yen wani Sing ngene shweet Apa yen nalika ndobos iku ora 'bab sandhangan karo tags? Sing ngene shweet Apa yen nalika ndobos iku bab wong sing pisanan lan pungkasan? Sing ngene shweet Post Pancing: Aku krungu wong ngomong kaya wong wong panas Koe tak mau gassed munggah, ing octane Deleng Aku sengit marang wong-wong mau padha ora luwih Luwih njaluk payung a, Allah jumeneng raja ayat 1: Ayo padha bali ing wektu kanggo eighties pungkasan D kutha terus kula mudhun, sing ngendi padha digawe kula Nalika aku bali ana, Aku ora vaca-ing (liburan) Ngrasa kaya aku ngarep, mikir bab tetep, Aku wis ora tetep sanadyan Ooh wis wis negara star Lone dikembangke, Aku bisa lali Nanging aku wis ora pop munggah metu biru Iku fly carane wong nenun kawula, Aku ora ngomong bab sepatu, moto aku tak akèh masalah aku terus, sing shweet aku ngerti Gusti Allahku bakal tos ing Lake, sing shweet Carane kakehan aku kudu pitutur marang kowe ...

track 2: lampu On

Intro / sampel Oh oh, lampu Aku ora ngerti ngendi kita arep (baleni) ayat 1: Deleng watara iku kabeh peteng, kabeh ireng kabeh Kaya yuta wong Maret, nanging aku ngomong bab kabeh peteng ati, jiwo peteng pikiran peteng nulis mili peteng Bisa njaluk lampu sethitik sanadyan? Iku soko aku bisa perang? Hey kita supaya wong wuta aku ora ngerti On kuwi dalan gedhé kita Go lengkap kacepetan ahead, mabur nanging kurang Nanging aku ora ngerti mung apa kang tak in nyimpen, no more falling for the okie doke Nope, he can give us sight for things we never saw before ‘Till that light get to glowing, we don’t know where we going But it ain’t no google map for life, and it’s like our headlights are broken Proof: kita sumunar, passing on some treasure that’s golden For some nickel and copper, trying to get glory that’s stolen And reaping what we sowing Hey we all got dreams, this is mine I’m praying that he’ll flip that switch and shine, kids are blind We know you got it, Lord we know you got it Only you can take us higher, you the pilot Lights please Hook We...

track 1: munggah

pancing: Today's the day when we all rise My anchor’s gone so watch me come alive Together we stand against the burning lies And now that I found my wings I'm ready to go Rise, we all rise Oh oh oh We all rise Oh oh oh Today's the day Rise Verse 1: Hold up I'm back to boast on these tracks like I'm mad at em, might back slap mics Never mind mind the fact I never left I’m hype Listen up right you ain't gotta ask me twice I'm here, I'm here to brag on him like I'm known for While folks snore I’ma go for it My God ain’t no folklore, 'Nimbulaké kang nyata, he real Now to the topic at hand I know the designer, he's higher than pilots who fly up in clouds he designed with his hands I'm writing to tell you this life is a flash in a pan How I’ma retire when we need a cryer to tell us to rise up and stand? Check yo plans My dude, that grave ain't your home Cause you been underground way too long Six deep with a date on your stone All they say,...

Coulda Been Me

Produser: Gawvi Additional Vocals by: J. Paul Artwork by: Alex Medina Mixed and Mastered by: Yakub "Biz" Morris Verse 1: Don’t nobody wanna hear our pain That’s how I’m feeling when I’m flipping through them twitter comments, all I feel is rain They telling me get over it’s old That stuff don’t exist no more But that don’t ring true when I look in these streets So it’s real when I feel like it coulda been me Hook: Man can I tell you how I’m feeling right now Ah they wanna know how I’m feeling right now I feel like it coulda been me I feel like it coulda been me We all made in God’s image you know All our lives matter, our vision is broke We feel pain cause we been here before Who’s innocent I don’t know But it coulda been me I feel like it coulda been me Verse 2: I didn’t know Mike Brown I ain’t know Trayvon I didn’t know Sean Bell But I know they gone I ain’t know Oscar Grant or Tamir Rice I didn’t know Eric Garner But I know they life Is worth more than they...

Coulda Been Me

Manah kawula heavy. Aku ngerti Gusti Allah iku becik, lan sing Gusti iku ing kontrol, nanging atiku abot. Minggu kepungkur sawise acara ing Ferguson (lan respon kanggo ing media sosial), Aku rumangsa kabotan kanggo nulis lagu. goal iki ora kanggo nggawe statements grand utawa pranyatan, nanging kanggo nyebut cara sing kabeh digawe kula aran. Aku nulis, lan iki apa kang metu. Sentimen sing Venezuela ing atine ana: “It could’ve been me.” I had a whole post ready on how Christians should respond in times like these, nanging sawise kabar bab Eric Garner wingi, Aku mutusaké kanggo ngenteni lan kirim sing mengko. kanggo saiki, Aku mung arep ngomong sing aku duwe ati abot. Aku ora kasengsem ing debat utawa bantahan sapunika. Aku mung pengin kebebasan kanggo nyebut awake sandi. Aku natoni amarga sing video Eric Garner wis anduwèni dhampak gedhé kanggo nonton. Nalika bojoku lan aku pisanan mirsani iku months ago, kita loro sesambat. Urip iku hadiah ayu, lan iku sobering kanggo nonton sing urip ninggalake awak wong kang - utamané nalika iku dijupuk dening wong liyane. Aku panginten, “Surely people can’t...

New Book Soleh

buku anyar, munggah, metu 27th Januari! It will be available wherever books are sold. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. I pray the Lord will use it to encourage my generation to get up and live. Watch the trailer above and read a brief description of the book below: Masyarakat ngandika muda wektu kanggo seneng poto-expression, nanging Trip Lee Gusti Allah wis disebut wong kanggo munggah saka slumber, ndhuwur pangarepan kurang, lan urip ing King wungu. donya nyariosaken dhateng kita bilih kita awal taun sing bakal irresponsibly sante tinimbang pengabdian kanggo deweke migunani. We're told that responsibility and commitment are burdens to be put off as long as possible. lan, most of us spend our youth in a sad state of slumber-sleeping in on life until we're forced to get up. Masalah iku urip wis dipunwiwiti. It's happening right now. Lan Gusti Allah wis nimbali kowé manggon iku. Ing buku iki kuat, Trip Lee argues it's time to wake up and RISE, kanggo manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. Enom utawa tuwa, we've been called to live for Him. Saiki. Young believers face the...

Shweet Wallpaper

Enjoying the artwork you've seen for Trip's latest album, munggah? Banjur nyekel shweet iki wallpaper kanggo telpon supaya sampeyan bisa duwe apa karo sampeyan kabeh wektu. Download iPhone Wallpaper

Nalika Winners Deleng Kaya kapitunan

Apa pemenang katon kaya? Apa wong-wong dhuwur utawa cendhak? Ireng utawa putih? Rosa apa ringkih? Aku guess iku gumantung ing apa kita nedya by "juara." Aku iki di sedot menyang crita siji juara iki sasi kepungkur minangka maca dhowo, nanging biography makarya saka Michael Jordan. The detailed account reminded me why many people's obsession with him borders on hero worship. Akeh iku bisa ngandika bab "airness kang" but nobody could ever claim he's not a winner. Apa kang katon kaya juara sadurunge tak kabeh sing rings juara, sanadyan? Sing maca buku, ketoke cetha saka kanak-kanak kang bakal juara. Apa sing ana play pinunjul minangka picer Liga sethitik utawa minangka pemain basket junior Varsity; spurt wutah SMA utawa game kang menang dijupuk sak taun anyar karo UNC. Miturut wektu aku tak menyang bab-bab bab kompetisi kang minangka Chicago Bull, ana surprises. Penulis marang crita ing cara sing digawe iku cetha: Jordan lair dadi juara. And that's what we know him for: menang enem rings juara, limang MVPs, lan 14 All...

ngenteni, Trip - Apa ora Sampeyan Pensiun?

A saperangan months ago kaget everyone mbiwarakaken account album anyar, "Munggah." Sampeyan ora ngerti carane hard iku kanggo tetep sepi bab sadurunge label lan aku banjur umum. album wis ing karya kanggo liwat taun, lan aku ora bisa ngenteni pitutur marang saben - utamané sing katahan takon yen aku iki nempel soko anyar. Tanggepan dadi adoh wis rumiyin nyemangati. Aku kaget wong wis terus kanggo ndhukung kula malah sanadyan aku wis cantik sepi kanggo rong taun. katresnan lan kasenengan mung wis tambah mine. Early Retirement One of the responses I wasn’t surprise by was this one: "Enteni, Aku panginten sampeyan pensiun?"Iki Pitakonan sing mèlu Aku mubeng kaya ayang-ayangan. I’ve addressed it in interviews, tweets, and blog posts, nanging aku ngerti iku isih ora cetha kanggo sawetara. Ayo kula terus nyoba kanggo nyetel rekaman sakcara: Aku tau pensiun. ing 2012, Aku announced sing aku dadi "mlaku adoh saka music." Ya, Aku ngerti sing muni leren-an, nanging aku sengaja ora nganggo tembung sing. Aku katahan sengojo samar amarga aku ora 100% manawa apa kang katon kaya. I knew it...

ngegung Wallpaper

Need a daily reminder that you were built to brag? Kita wis sijine bebarengan sawetara wallpapers kanggo telpon, tablet, utawa desktop. Ana telung opsi prasaja ngisor karo logo ngegung. Ana liyane teka mengko. seneng! Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper

A Workout sing luwih

Saindhenging urip, Aku wis musna liwat mangsa nalika aku wis tenan motivasi kanggo bisa metu. Nalika aku ana ing dhuwur sekolah aku mung wanted dadi cukup kanggo ngematake wadon wudo (Aku gagal). Ing sasi sadurunge wedding aku iki nyoba kanggo bisa ing bulan madu pantai awak. iki dina, Aku mung nyoba kanggo nggawe manawa aku manggon kepungkur twenties sandi. motivasi Kula wis diowahi liwat taun, nanging apa kang wis ora diganti carane fickle sing motivasi sing. Mungkin sampeyan motivasi alamiah kanggo bisa metu-bengok metu sandi kanca sing ngirim gambar lan video saka regimen training sing saben dina. Nanging yen sampeyan kaya kula, motivasi Panjenengan munggah mudhun kaya bocah ing Renung a. Apa yen asil saka karya metu langgeng ing salawas-lawase, sanadyan? Punapa panjenengan dadi luwih motivasi? Hard Work Pays Off During the Winter Olympics last month I was in awe as I watched lightning quick bobsledders and highflying snowboarders. Aku kesengsem dening keunggulan atletik sing, nanging aku malah luwih kesengsem nalika aku panginten bab training disiplin iku kudu dijupuk kanggo wonten. At the end of each event when the victorious athletes stood on the winner’s...

5 Pitakonan kanggo Lady Gaga

Music wis bagean gedhe saka uripku, supaya Aku tansah mikir bab carane nggunakake paling. Iku hard kanggo kula kanggo seneng seni tanpa nganalisa, njupuk cathetan, lan takon pitakonan. Lady Gaga wis manungsa waé kita bangsa sapunika lan dheweke iku temenan siji lintang pop paling kinasih kita. The first lady even said if she could be anyone else, dheweke ngene arep Lady Gaga. Lady Gaga luwih populer tinimbang dheweke tau wis, supaya sampeyan ora bisa nguripake TV utawa online tanpa ningali soko bab dheweke, saka reviews of album anyar dheweke kanggo gambar saka dheweke mlaku-mlaku terus werna karo putri. Aku kesengsem dening talent lan inspirasi dening drive dheweke, nanging aku uga ra puzzled dening sawetara iku aku ndeleng. Lady Gaga lan aku duwe sawetara iku ing umum. We lagi loro saka Texas, lan persil saka kulawarga ing Houston. We lagi loro seni sing wis dirilis sak nomer padha album solo (sanadyan dheweke iku mung dicokot sethitik liyane uga dikenal saka kula). lan pamungkas, kita lagi loro dosa ingkang perlu sih-rahmat Allah. Karo ing atine, yen aku wis kasempatan kanggo ketemu dheweke iki sawetara saka pitakonan aku bisa takon, some...

Mung Gusti Allah bisa ngadili kula?

Aku ngrembakaken kersané Gusti Allah tumrap gesang kita, sanajan wong muni karo kula babagan. Obrolan bisa njaluk nyata tegang nyata cepet sanadyan-utamané nalika kita lagi ngomong bab masalah kontrovèrsial. Iku ora nyenengake marang wong sing padha mikir lagi salah. Aku nyoba kanggo ati-ati karo tembung sandi, lan mung nggawa apa Gusti Allah, tinimbang panemu dhewe. kaya clockwork, sanadyan, ing sawetara titik sak obrolan, bakal padha narik metu kertu Trump: "Nanging ora Kitab Suci uga ngomong ora kanggo ngadili? Sampeyan nduweni Mlayu liwat ayat sing, huh?"Iku ora gagal. ing Matius 7 Gusti Yesus ngandika, "Aja padha ngadili, utawa sampeyan uga bakal tampa paukuman. "Malah kita kang wis tau maca ing Kitab Suci bisa Quote iki bagéan saka tembung khutbah kang kanggo tembung. Iki uga ayat Kitab Suci sing paling kondhang ing dina kita. And it may also be the most misunderstood Misunderstanding this verse means we misunderstand how we’re supposed to love one another. Dadi sing penting sing kita takon pitakonan: Apa Gusti Yesus ateges nalika piyambakipun dhateng kita ora ngadili? What He Doesn’t Mean Last weekend, bojoku lan aku dirawuhi workshop marriage ing pasamuwan kita. As we...

Apa aku Nikah putih Girl

Umpama aku ngirim gambar saka kulawarga ing media sosial, respon tansah fun. Sing paling umum yaiku, "Anakmu iku dadi nggantheng!"Utawa" Apa kulawarga ayu!"Nanging siji saka respon umum liyane, "Apa garwane putih?"Wong takon kula ing nuduhake kadhangkala banget. Jawaban iki ya. Bojoku iku campuran Hungarian, Italia, lan Polandia kang kanggo paling wong mung tegese ya, dheweke iku putih. Iki salaras kanggo sawetara, nanging gawe kaget utawa malah kuciwo kanggo wong. Aku ora mikir sapa kudu cingak utawa kuciwa dening kekawin interracial, nanging aku isih wanted kanggo pirembagan bab apa aku nikah njaba "lomba sandi. Kaputusan kanggo omah-omah wong saka latar mburi suku sing béda ora siji angel kanggo kula. Aku tau lungguh terus nulis metu dhaftar Pros lan cons. Sanadyan yen aku, kasunyatan sing bojoku wis tau ndeleng sawijining episode of "Martin" bakal ing kategori con. nanging sajujure, Aku ora agonize liwat utawa ngupaya pitutur bab apa iku OK. Aku yakin, yen dheweke ana wong wadon kanggo kula kanggo omah-omah, malah sanadyan dheweke ora ireng. Some would never consider marrying someone who wasn’t the same ethnicity...

5 Pitfalls saka Social Media

Guest post from Jessica Barefield Let me start by giving a disclaimer. Artikel iki ora bab carane ala media sosial. Digunakake ing moderat, karo dedeg piadeg tengen jantung, bisa dadi bab apik. Titik artikel iki kanggo nggawa metu sawetara cara sing media sosial bisa pitfall kanggo gesang Kristen lan kanggo kasurung kanggo nliti atimu nalika nerangake konsumsi media sosial lan partisipasi. Iki cara lima sing media sosial bisa Feed kepinginan dosa kita. 1. Social media can waste your time This is nothing we haven’t heard before, nanging iku worth mbaleni. Kita ngilingake ing Efesus 5:16-17 sing dina iku ala lan kita kudu nggawe nggunakake paling wektu diserahke. Coba kanggo wayahe apa sing bisa dilakoni tinimbang mriksa kabeh sing. Nalika nunggu ing janjian, kita bisa tetep dhaptar wong ndedonga kanggo ing telpon lan nglampahi sing menit ekstra ing pandonga kanggo kulawarga lan kanca-kanca kita. mesthi, ing siji wektu utawa liyane, we are all guilty of spending hours on Facebook in a day and never opening up the Word of...

Apa ora dipatèni Me

Nalika lagi arep liwat wektu hard, wong ora tansah ngerti apa ngomong. Asil punika clichés guna utawa usaha trite surak sampeyan munggah. Aku wis tansah kagungan masalah karo cliché phrases- jenis sing ora ateges apa-apa kanggo wong sing ngomong wong lan ora bener bantuan wong krungu wong-wong mau. iku Silly kaya, "Chin nganti" lan "Iku bakal luwih apik." Banget? Carane kowe ngerti? Sampeyan ora apa kanca-kanca apa nikmat dening menehi wong cahya, ngarep-arep alus sing ora bosok ing apa-apa. Nalika pain hits jero kita kudu rock bebener ngalangi kanggo nyonggo us. Sak bab kanker, Christopher Hitchens voiced frustasi padha karo sawetara saka phrases guna kita uncalan watara. Panjenenganipun kagolong sawetara kaca nyerang salah siji saka wong-wong mau ing bukunipun, kematian. Panjenenganipun ngandika, "Ing tartamtu, Aku wis rada mandegake nerbitake woro-woro sing 'apa ora matèni aku aku kuwat. "Gusti saget ngomong, "Ing donya fisik brute ... ana kabeh akeh banget iku sing bisa matèni kowé, ora matèni kowé, lan banjur ninggalake sampeyan banget ora pati roso. "Bisa ora sampeyan mung aran kabungahan? Muni depressing, nanging aku Hitchens tengen ing raos. It is quite possible that we...

Sampeyan Ora Bener Cukup

Saben saiki banjur aku bakal diajak wong sing ngandika padha arep dadi Kristen, nanging padha koyone mikir wektu iku ora cukup tengen. Nalika aku takon kok, padha ngomong babagan kabeh dosa sing, kabeh shortcomings, lan kabeh iku ing ngaco munggah padha wis rampung ing sasi. Aku tau argue karo wong-wong mau bab dosa-dosané, nanging aku push bali ing pemanggih sing. Lagi assuming sing dosa piye wae disqualifies saka sawise Kristus, nalika ing ngelawan pas bener. Kang dosa ora supaya kita saka Kristus; iku alesan kita perlu Panjenenganipun. Yen kita nganti kita katon sampurna kanggo ngisin Gusti kita bakal nunggu ing salawas-lawase. Ing salah siji kuotasi favorit, Charles Gani ndhesek kita kanggo mungkasi looking kanggo awakku dhewe, lan kanggo miwiti looking kanggo Gusti Yesus. Panjenenganipun ngandika: "The! sampeyan ngomong, 'Aku ora mratobat cukup.' Sing looking kanggo dhewe. 'Aku ora pracaya cukup.' Sing looking kanggo dhewe. 'Aku banget pandamelipun.' Sing looking kanggo dhewe. 'Aku ora bisa nemokake,'Ngandika liyane, 'Aku duwe bener apa.' Iku cukup tengen kanggo wong sing ora duwe bener sembarang; but it is quite wrong to look for...

5 Liyane vs. 5 Lies

Cara kita nanggapi pesen gumantung sing iku saka. Ayo kula menehi conto. Yen wong liyo mlaku nganti kula ing werna lan ngandika, "Ayo kula nyilih tombol kanggo mobil nyata cepet. Aku arep njaluk dhuwit metu saka kothak sarung tangan Panjenengan,"Aku sing mbokmenawa bakal katon ing wong kaya kang edan lan lumaku mati. Nanging yen bojoku padha teka nganti aku lan ngomong bab sing padha, Aku menehi dheweke tombol tanpa pikiraken liyane. We listen lan nanggapi beda, gumantung ingkang ngandika. Carane babagan siji skenario liyane. Yen salah siji saka kanca-kanca apik sandi mekso aku kudu manuta sampurna liwat kabeh gesang, Aku mbokmenawa bakal katon ing wong kaya kang edan lan pindhah njaluk sawetara kanca anyar. Lan bakal nggoleki kanggo kula nanggapi cara sing. Nanging apa yen Gusti Allah piyambak ngandika bab banget padha? 2 Timothy 3:16 ngandika, "Sakehing tulisan kang Allah-Breathed." Sing ora kabèh ayat, nanging sing limang tembung cukup ngomong tapa ing kanggo umur. Kasunyatan sing tembung saka Kitab tembungé Gusti Allah piyambak punika wujud. And I think those...

Dibangun ndobos Pt. 2

Air Jordans sing apik. I didn't wear them much growing up though, amarga sandi tuwane gelem tuku kula ridiculously larang shoes. Aku ora kaya iku, nanging aku sumurup aku tau njaluk tangan ing pasangan. So I was forced to cope – by pretending they didn't exist. Sampeyan iki saperangan dawa saka taun nyoba kanggo gawe uwong yakin aku sing Reebok salib kathok dowo padha gayane. Nanging aku tak lawas, Aku temen maujud Jordans padha hard kanggo nglirwakake. Kabeh kanca-kanca wis sepasang utawa loro, lan siji kanca-kanca iki downright kepengin banget karo wong-wong mau. Nalika gaya anyar teka metu, he wouldn't just stop by the local Foot Locker when he had some free time; kang dibangun urip kang ngubengi njupuk sing pasangan anyar. Kang digawe manawa kang sumurup kabeh tanggal release Jordan, kang tuku sepatu sing padha ing werna, and he would often spend Saturday mornings camped out in front of shoe stores. Nyebul atine. Dadi pungkasanipun aku takon aku, "Apa supaya khusus bab iki shoes?! Clearly I'm missing out on something." obsesi kancaku karo Jordans digawe statement. Apa bener utawa ora, he was saying...

Dibangun ndobos Pt. 1

Ora seneng droppers jeneng. Sampeyan ngerti sing aku ngomong bab. Wong-wong sing arep ngerti sing padha ngerti wong sing mbokmenawa sampeyan pengin ngerti. Nalika aku "namedropper,"Ana siji wong sing langsung nerangake atine. Aku wis mung ketemu wong sing sakepel saka kaping, nanging saben-saben kita wis ngedika, setengah saka obrolan kita dijupuk munggah karo irungnya jeneng blatant. Panjenengané pirsa nomer apik wong "wektu amba", lan kang duwe kemampuan khayal kanggo nyelinep jeneng sing menyang obrolan sembarang. Punika conto. Aku ngomong, "Wong Hey, apa wektu iku?"Reply Kang: "Oh, it’s about noon. Reminds me of that time I played putt putt with Michael Jackson at noon in Paris.” Word? Jujur, iku ora mung jeneng droppers sing irk us sanadyan. Iku wong sing gemunggung ing umum. We njaluk kesel pangrungon thukul wong brag babagan days bal-balan sekolah sing dhuwur (iku wektu kanggo nerusake, sir). We grow weary of our privileged friends that find some way to tweet about every exotic place they visit. Lan aku ora kudu sabar akeh wong sing rinci kanggo kita saben item larang padha tuku (kajaba padha lagi rapper, mesthi). Whether it’s covertly bragging about...

Apa Kita Pindhah On?

Aku wis katahan munggah karo saga Trayvon Martin saka awal. Kaya akeh sing aku mirsani ing jangkoan warta, maca artikel, lan ngedika babagan karo kanca-kanca. Iku didominasi obrolan umum lan ngawinang dhiskusi needed akeh bab lomba ing Amerika. Kasunyatan elek rasisme iki di-push ing ngarep kita pasuryan, lan malah sing kaya kanggo ndalang ora ana padha dipeksa kanggo pirembagan babagan. Swara taun salajengipun, pembunuh Trayvon kang wis nampa lan ditemokaké ora guilty. Panjenengan sing ateges kita ngirim nerusake saka masalah? Wis ketemu resik, supaya iki "masalah lomba" ora kudu dadi nyata kita panginten padha, tengen? Sing ora bisa dadi luwih saka bebener. Aku ora duwe niat saka udur bab bukti, karakter Trayvon kang, utawa putusan ing kahanan tragis, nanging aku mikir sawetara diskusi kudu terus. sentosa liwat, nanging obrolan ora arep. Apa Interest ing? Aku ngerti ana akeh sing kepengin weruh apa nyoba tartamtu wis dijupuk ing manungsa waé saka supaya akeh. Others wonder apa sawetara Folks ireng iku supaya cepet sympathize karo Trayvon Martin, despite the fact that he had issues of his own....

Rap & Agama

Kanggo anggere aku bisa, hip hop wis obsesi karo Gusti Allah lan agama. Aku ora ateges kanggo nuduhaké yèn kabèh rapper sing devotees agama. Nanging sawetara rapper - utawa seniman sembarang kanggo sing prakara - bisa goyangake nggusah kalebu Allah nang endi wae ing seni. Iku alam lan apik kanggo kita bab Allah, nanging pitakonan, apa sing kita matur? Sawetara bakal ngomong, "Iku mung music. Aja njupuk iku supaya akeh!" Nanging apa sing rapper ngandika ing mic luwih serius saka sampeyan bisa mikir. Sawetara wis digunakake hip hop kanggo nyebut agama yakin tulus utawa kekurangan kuwi. Islam, Lima Percenters, Kristen, Agnosticism, ateisme, lan agama liyane kabeh wis disedhiyakake liwat wangun seni. Aku hip hop iku unik cocog kanggo nyebut kasetyan lan pengabdian kanggo tindakan kita lagi hasrat babagan. Sebagéyan amarga saka rawness milutaken budaya lan sebagéyan amarga hip hop ngidini kanggo liyane tembung, mangkono bisa bener "mulang." Nanging sing paling saka wektu hip hop luwih kaya Barbershop saka kelas Sekolah Minggu. Rapper recklessly mbukak mati ing cangkem, apa padha ngerti apa sing lagi padha ngomong babagan utawa ora. sincerity vs. Recklessness...

Paduka manggen ing Good Life?

Sadurungé taun iki aku lunga ing demo karo buku anyar, The Good Life. Each night, Aku marang Dhiskusi nyoba kanggo njawab pitakonan, "Apa iku ateges kanggo manggon urip apik?" ing Chattanooga, TN, kita direkam pesen lan aku wis dikirim ndhuwur. Buku dirilis ing Oktober 1, 2012 and you can purchase it here. To learn more about the book you can click here. You can purchase The Good Life album here. Sing manggen ing urip apik?

The Future of Trip Lee

Akèh sing ngerti kula minangka rapper lan pemain, nanging bebener iku, ing jantung aku wis mesthi wis preacher. Kanggo anggere aku wis nggawe music, kepinginan paling jero sandi wis martakaké Injil lan wara-wara kaluhuran lan kamulyaning Gusti Yesus Kristus. Rahmat Allah aku wis kagungan kesempatan kanggo nggunakake music apa sing ing tataran umum. Aku wis tresna marang saben kapindho lan aku wis nyoba kanggo nggawe karo keunggulan. Liwat taun, Aku wis sensed Allah nelpon kula lan equipping kula ora mung kanggo nggawe music, nanging uga kanggo martakaké lan nulis. That’s why last year I wrote The Good Life, a book that dives deeper into the message behind my record of the same title. Iku uga kok aku announced pungkasan tiba aku ora bakal lelungan cukup minangka akeh kaya aku wis. Aku arep kanggo mangerteni carane dadi pandita setya, lan sing mung bisa tenan kelakon ing babak saka pasamuwan lokal. Supaya aku njupuk wektu kanggo nandur modal ing learning saka pandhita mursid ing pasamuan ing Washington, DC. Gusti gelem, kaya aku ngawula ing staf ing pasamuwan sandi, I’ll also be able to...

Kabeh We Need Is In Allah

Punika audio saka khutbah anyar aku martakaké ing Jabur 142. Kabeh kita mbukak liwat kaping angel, nanging masmur nuduhake kita sing malah ing kaping awon kita bisa nemokake kabeh sing perlu ing Allah. Papat nilai sing: Aku. God is Our Friend in Times of Trouble II. God is Our Protection in Times of Trouble III. God is Our Treasure in Times of Trouble IV. Gusti Allah iku Kita ngluwari ing Times of Trouble

Pentinge Liyane

Punika khutbah aku martakaké saperangan months ago ing Matius 12:36. Aku ndedonga iku panglipur kanggo sampeyan.

Salah Nembelas Video

Ing perayaan ing release saka buku, The Good Life, kene video resmi kanggo "Salah Nembelas," saka album Newest sandi, also called The Good Life.

The Good Life Mini Documentary

Gatekna konco sing pemandangan karo Trip Lee minangka wong rembagan dhuwur lan ngisor ing proses nggawe album kang paling anyar "The Good Life."

The New prajanjian

Punika khutbah anyar aku martakaké ing Jeremiah 31:33. TCTerms utama padha: Aku. God Is Working Internationally II. God Is Working Internally III. God Is Working Interpersonally IV. Allah Ing Work

Apa Kula Book About?

buku isa metu Oktober 1, but you can download a sample chapter at TheGoodLifeTheBook.com, and you can pre-order the book here.

Bayangan ing Using

I watched most of the political conventions these last two weeks. Speaker umum ing kula ora nanging liwat-njelasno pesen lan skills oratory calon lan panyengkuyung. Saben wong ing tataran sing nyoba kanggo ngarih-arih sampeyan karo crita pribadi lan / utawa janji amba. Aku bakal ngakeni, sawetara sing kepinginan padha Noble, nanging sing paling saka pidato felt diwilang, P, lan sejatine sifate politik- kanggo kula ing paling. Sawetara TCTerms ngomong padha terus munggah salah banget. Nanging debating platform ora titik iki kirim. Salah iku aku temen maujud sing nalika pihak padha nyoba kanggo ngedol sing calon sing, padha uga nyoba kanggo ngedol sing worldviews sing. Miturut wong-wong mau, propserity materi iku tanah prajanji, lan katelu sing kepengin dadi Moses. Ing tampilan sing, urip apik iki njupuk sugih nalika sampeyan bisa hard, lan calon punika Juruwilujeng sing bisa njupuk sampeyan ana. Saiki ana apa-apa dosa bab kasugihan. Lan kang diganjar karya hard punika bab apik, nanging sing ora bisa ngendi kawulo pangarep-arep kita. Kasugihan sing ora adil kita, iku kudu dadi sarana kanggo mburi luwih. We also can’t afford to...

The Perfect Anger Allah

Punika khutbah aku martakaké bubar ing Jabur 95:10-11. Kula 3 TCTerms padha prasaja: Aku. Sin Provokes God’s Anger II. Sin is an Alernate Path III. Sin keeps us from God’s rest I pray this is an encouragement to you

Apa aku nulis

Buku Rilis ing Oktober 1, but you can pre-order it now here.

The Banyuwangi Beautiful saka bayi

Trip Lee ing "Beautiful Life" from Desiring God on Vimeo. The song pisanan aku wrote kanggo album paling anyar, "The Good Life" ana song disebut "Beautiful Life." Kepéngin Allah takon kula bab sing song lan atiku konco iku. Here’s their entire blog post. Lan kene lirik lagu, kang fitur V. Rose: pancing: Beautiful Life Inside Living Moving Breathing So Let Hope Arise God knew what He was doing When He gave Beautiful Beautiful Life Verse 1: Dhik Dear, I hear the place you at I know it ain’t nothing easy bout going through that There’s a baby in your womb, but you wasn’t trying do that You’d take it all back if you knew that, but you ain’t have a clue that That time with your boyfriend, that late night When you thought you was making love, that you would make life And now it’s feeling unfair, man it ain’t like You ain’t got a life, njupuk, the timing really ain’t right Can’t quite tell you that I understand your pain But I know you shouldn’t feel discouraged and ashamed And I know that baby in your stomach ain’t a game He’s got...

The Man Who wis Gusti Allah Kanggo Treasure Kang

Wong sing wis Allah banda kang wis kabeh iku ing siji. Akeh ngurmati biasa bisa rek wong, utawa yen wis diijini duwe wong, rasa seneng mau bakal dadi tempered sing padha ora bakal perlu kanggo rasa seneng kang. Utawa yen kudu ndeleng wong pindhah, siji sawise siji, kang baé mèh aran raos mundhut, kanggo gadhah Source kabeh iku wis ing siji kabeh kepuasan, kabeh kesenengan, kabeh bungahaken. Apa wae kang bisa uga bakal kelangan wong wis bener ilang apa-apa, kanggo saiki wis kabeh ing siji, lan wis dadi sejatine sifate, legitimately lan salawas-lawase. A.W. Tozer, The Pursuit Allah

kewanen

Biblical Masculinity and the Importance of Role Models from Desiring God on Vimeo. My friends at Desiring God asked me some questions about the obstacles to manhood and how to fix the problem. Punika apa ngandika

Gusti saka Dhemit

Punika video saka anyar khutbah sandi ing Summit Gréja ing Raleigh, NC. Aku martakaké ing Mark 5:1-20 bab daya, panguwasa, lan sih Gusti Yesus. Mugi iku panglipur kanggo sampeyan

Renungan Rum 8

carane Rum 8 Helps Trip Lee from Desiring God on Vimeo. My friends at Desiring God asked me to share about the passage of Scripture that helps me most. Ing klip aku nggambarake ing Rum bab 8

Pikiran ing Robot

Trip Lee Is Not a Robot from Desiring God on Vimeo. Sajrone Interview anyar, Desiring God asked me to talk a little bit about my song, Robot from The Good Life

Injil ing 2 Minutes

Apa Injil? from Desiring God on Vimeo. Another clip from my interview with Desiring God. Padha takon kula yen bisa Rap Injil ing 2 menit. Punika nyoba sandi

Hop Hip lan perang nglawan Sin

This is part of an interview I did with Desiring God. I’ll post the other parts as DG puts them up Hip Hop and the Fight Against Sin from Desiring God on Vimeo.

The Good Life Kitab

Minangka akeh sing ngerti, Aku wis digunakake ing buku lunga bebarengan karo album Newest sandi, The Good Life. Inggih buku iki bakal ngeculake karo Moody Publishers ing Oktober 1, 2012. Waca liyane babagan ing press release ngisor. And go to TheGoodLifeTheBook.com to be notified when it releases. HIP HOP ARTIST TRIP LEE TO RELEASE DEBUT BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 THROUGH MOODY PUBLISHERS Upcoming project builds on current album release and redefines “The Good Life” by challenging people to no longer live in the light of lies but embark on a new and more glorious journey. LOS ANGELES, Calif. (May 17, 2012) -Billboard Rata-tutup hip hop artist Trip Lee gearing munggah kanggo release buku debut, The Good Life (Sumelang Publishers). A continuation to his latest album which released on April 10, 2012 liwat Reach Records, The Good Life will hit stores nationwide on October 1, 2012. "Kanggo taun, Aku wis dilakoni music sing tantangan views kita donya lan nilai kanggo Kristus - nanging ana wis mesthi wis watesan kanggo music, amarga ana mung dadi akeh sing bisa komunikasi ing lagu,"Ngandika Trip. "Album marang mirengke jepretan saka urip apik, and the book will...

NGALAMI Good Life Live

Wisata Good Life trobosan mati minggu iki! Mangerteni kang tanggal bakal cedhak kanggo sampeyan. We’ll be in Minneapolis, Michigan, Virginia Beach, Nashville, Langkawi, and Dallas. tanggal More bakal ditambahake sanalika uga! Click on the links for tickets or go to ReachRecords.com/events.

iLove Lyrics

Iki lyrics song sandi iLove ing album anyar "The Good Life." Sopo wae liya nandhang sangsara marga saka iLove? ayat 1: My girlfriend’s name starts with an I Shines bright like stars in the sky Stays by my side, when its dark she’s the light She befriends many, and we get lost in her eyes Staring at her instead of watching our steps Run to her when we wake without catching our breath She’s addicting, bebener: we’re fiends But we ain’t sniffing glue, we’re just glued to the screens She rules us, see the proof when she rings We’d probably take two of her over two human beings Her sisters? Some bigger some smaller We sync her with em daily to keep her in order We get her when she drops even if we can’t afford her Ask me if I really need her? Aku dadi kaya, "Urut saka" But when I seen her at the mall I had to court her I keep her in accessories, ya boy do spoil her I want her in my life, I’d do anything for her Forget about a dime boy, she’s more like a quarter I’m with her all the time,...

The Good Life punika!

album solo kaping papat Kula, "The Good Life" wis resmi dirilis! Buy the album from iTunes here. Sampeyan uga bisa Pick album ing toko ing Lifeway, kulawarga Kristen, Mardel, lan Target & Wal-Mart (pilih toko). uga, sampeyan bisa nonton video anyar kanggo "Aku Good" featuring Lecrae here. We partnered karo Voice saka Sahid sing Dibangkitake siji iki kanggo mundhakaken kesadaran bab buron lan ngagengaken pracaya ngadeg tenan. Join kula ing ndedonga yen Gusti bakal nggunakake project iki kanggo tantangan lan ngagengaken akeh!

Apa Wong About Good Friday?

Iku normal kanggo elinga ing dina pati piyantun kang. Sapa sing ilang siji tresna mangerténi sing tau lali dina padha liwati ing. Iku mburi urip, lan iku heartbreaking. mesthi, minangka lomba manungsa, aku ora mung ngelingi gedhe-gedhe tresna. Nalika tokoh umum penting mati prematurely, kita elinga lan nangisi dina padha dijupuk saka kita uga. bangsa kita eling dina Martin Luther King Jr. iki dijupuk, lan dina John F Kennedy séda. Nanging iku tartamtu sing tau diarani minangka apik. Iku padha days nggegirisi, ngendi wong kinasih padha dipatèni dening paraprakanggene angkoro. Nanging, rong ewu taun kepungkur Yésus saka Nasarèt dipatèni dening paraprakanggene angkoro dhewe, lan kita elinga dina sing minangka "Good" Friday. Apa supaya apik bab dina nalika sing paling ngedika bab wong ing sajarah manungsa iki kejem diantemi lan matèni dening mungsuh? Kasunyatan sing wong duraka bakal plot kanggo Rajapati Putraning Allah tragis lan iku temtu dosa paling tau setya. Nanging marang pati iku kados sembarang pati sadurunge utawa sawise . Kita bisa nelpon dina sing "Good" ana akeh alasan. He...

Aku Good Explained

“I’m Good" iki salah sawijining lagu kang pungkasan, kang kacathet kanggo album anyar, The Good Life. Lecrae lan aku bener wrote lan rékor song tanggung beda, lan kita disenengi ing kawitan. Nanging pungkasanipun kita mutusaké iku mung apik; lan kita wanted kanggo sijine metu soko gedhe. Aku diputer sawetara ngalahaken kanggo wong sing aku wis ora ditulis lyrics for durung, lan kita padha loro ing katresnan karo siji iki. Iku epik, agresif, lan catchy. Aku marang wong aku wanted kanggo nulis anthem sing disampekno keamanan kita ing Sang Kristus. Aku wanted kanggo kasurung Kristen kanggo mungkasi urip ing wedi lan miwiti urip ing Rum 8. Kita mutusaké ing "Aku Good" tema, kita takon Gusti kanggo bantuan, lan kita miwiti nulis ing ngelawan sudhut saka studio Atlanta Reach kang. We direkam paling vokal kita sing wengi, lan nalika kabeh rampung kita tresna iku. Hopefully this explanation of the lyrics will help us to digest the content… Verse 1: Aku krungu alangan teka kanggo kula, death is at my door way/ Fear says I’ma perish bro, but that ain’t what my Lord say/ He said I ain’t guilty though...

The Greatest Love of All

Everybody kepengin supaya tresna. Apa kita ngakeni utawa ora, kabeh padha duwe kepinginan alam iki aran adored lan ngormati dening wong. Akèh kita nglampahi kabeh urip nggoleki wong tresna kita, ing ngarep-arep sing piyantun- sopo wae- bakal gawe marem kangen iki nang. Uga yen sampeyan lagi planning kanggo ilang dhewe ing Roman dina iki lan sampeyan lagi wus sing pungkasanipun bakal gawe marem kangen sing, Aku arep ngerti sing Yahoo banget kurang. Sampeyan ora bakal nemokake katresnan paling kabeh ing cahya nedha bengi lilin bengi. Nanging, ana sing kabeh kuat, kabeh marem, katresnan kang sampurna kasedhiya kanggo sampeyan. Wonten sing Gusti Allah sing tresna sampeyan luwih saka sampeyan tau bisa mbayangno. katresnan kang ora fickle lan sampeyan ora kudu woo Panjenengane utawa bisa iku. Ora Allah Love kita? Aku ngerti kadhangkala akeh kita wonder apa utawa ora Gusti Allah tenan tresna kita. Panjenenganipun misale jek dadi adoh. Lan Mungkin kita ngene mungkasi aja mangu-mangu manawi makaten soko wis cetha kanggo kita. Bebener us, Wong wis. Kitab Suci ngandika, "Gusti Allah nuduhake katresnan marang kita ing nalika kita isih wong dosa, Kristus séda kanggo kita." Lan maneh iku mangkene,...

robot

"robot" inggih punika lagu pisanan album mbesuk sandi "The Good Life" ngeculake April 10. Lyrics to the song and a free download are below I am not your robot, I am not a clone You are not my puppeteer and I am not a drone Got a new master and I follow Him alone I want a good life till I’m gone Verse 1: Hey I was born less than human I know it sounds crazy But I was really born a robot as a baby No real life in me, I just played my role No self control, I just did what I was told I got my first order, I was just a day old But I didn’t have a chance, cause my heart was way cold My heart took the order, I couldn’t break the mold Sold under bondage and I couldn’t take control So I was just chilling in my robot clothes With my robot friends, and my robot flows Living robot ways, cause that’s all I know Till I heard I could be freed from my robot soul, I’m like… Hook Why you always trying to control me? You are not my boss that’s...

Aku Ora Robot a

"The Good Life" irungnya April 10. njaluk “robot" free here

The Good Life

Kanggo setengah pisanan 2011, Aku ora songs, ora fitur, ora nuduhake, ora apa-apa. Aku pindhah menyang Washington DC lan njupuk bab 5 sasi mati kanggo internship pastoral. Malah sanadyan aku iki ora lelungan donya lan ngadeg ing ngarep saka segara wong saben wengi, iku salah siji saka mangsa paling subur gesang kawula. Nalika internship rampung aku miwiti lelungan maneh lan alon miwiti nggarap music anyar. Around tiba aku kicked menyang pindah lengkap nggarap album solo kaping papat sandi. Lan sawise sasi karya hard, album cantik akeh rampung. Aku malah ora bisa nyebut carane bungah aku ngeculake. Aku tansah looking kanggo menehi wong soko aku wis ora diwenehi mau sadurunge. Aku ora pengin Remake album Aku wis wis digawe. Aku arep menehi kowe album anyar, karo music anyar, lan cara anyar ngerayakno lawas bebener padha. ing 2006 ing album pisanan, Yen Padha Mung Sumurup, Aku wanted kanggo pitutur marang wong-wong bab Gusti Allah kamulyane sing aku wanted kanggo ngerti. ing 2008, "20/20" medal lan aku wanted kanggo kasurung Folks kanggo ndeleng Gusti karo sesanti nyata. 2 taun mengko, “Between...

Kepemimpinan courageous

Punika Kepemimpinan wani MLK ing tampilan (ora kanggo sebutno sawetara saka nulis paling aku wis tau maca). Piyambakipun nolak ngisin hukum adil lan nolak kanggo ngenteni sabar. Panjenenganipun njupuk inisiatif atas jenenge lomba kabèh wong. Minangka wong ireng, Aku rumiyin ngucapke matur nuwun marang Gusti Allah kanggo karya tuntas liwat wong. Lan dadi wong Kristen, Aku arep perang kanggo kaadilan mung minangka hard minangka Untung, tetep wonten ing pikiran sing mung Gusti bisa ngowahi kaadilan sampurna. Lan Gusti bakal. Iki ora aneh saka layang misuwur MLK kang. Sampeyan kudu maca bab kabèh nalika njaluk kasempatan. “We have waited for more than 340 taun kanggo hak kita sah miturut ukum lan Gusti Allah tartamtu. Bangsa ing Asia lan Afrika sing obah kanthi kacepetan jetlike menyang entuk kamardikan politik, nanging kita isih penjilat ing jaran lan jip jangkah menyang entuk tuwung saka warung ing counter lunch. Mbok iku gampang kanggo wong-wong sing wis tau felt darts stinging saka pisah ngomong, "Enteni." Nanging nalika wis katon ganas mobs Lynch ibu lan bapa ing bakal lan drown sadulur lan sedulur ing whim; nalika wis katon sengit kapenuhan policemen nyupatani,...

Inspirasi Miturut Aksara cilik King

Dina iki kita mengeti Warisan pimpinan utomo saka gerakan Civil Rights, Dr. Martin Luther King Jr. Gusti digunakake wong iki kanggo inspirasi bangsa, lan mindhah wong menyang podo. Ana isih bisa kanggo rampung, nanging kontribusi kang ana invaluable. Ora pahlawan iku sampurna, lan Dr. King ora istiméwa, nanging aku ngujo kanggo wong akeh cara lan aku inspirasi dening Warisan. Kene telung bab urip sing inspirasi kula. 1. Passion for Justice Dr. King iki disgusted dening ketidakadilan sing rampant ing donya kita, lan kebon kang urip kanggo nglawan iku. Ing Kitab Suci, pirsa tetingalan Allah kanggo donya kang, Panjenenganipun weruh nabi nelpon kanggo mburi oppression, lan Panjenenganipun hasrat kanggo ndeleng sing kaadilan kelakon. Aku ngujo passion iki kanggo kaadilan, lan ndedonga marang Gusti Allah bakal terus bisa ing atiku dhewe. Aku arep perang kanggo kang katindhes lan martakaké Good News menyang rawa. 2. Leadership Despite his youthfulness, Dr. pidato tembung Raja lan kristal sesanti cetha mimpin wong kanggo muncul minangka pamimpin gerakan. Iya ora lungguhan lan sambat, he stepped up and...

malah Nalika

Malah nalika rasa seneng lan comfort kita ninggalake kita, kita bisa pancen manawa Gusti Allah kita bakal ora. Ezra 9:9

One Life: Share Iku

A saperangan saka minggu kepungkur, Aku ngandika ing Konferensi Nasional Campus menjangkau bab tanggung jawab saben pitados kanggo evangelize. teks iki 2 Korinta 5:18-21. Punika video saka sesi sing. One Life | Share Iku - Trip Lee from Campus Outreach on Vimeo. Yen sampeyan lagi kasengsem, kene video saka diskusi panel aku bagean uga. diskusi ana bab pelayanan kampus, gereja lokal, Komisi Great, etc.: Pastors Panel from Campus Outreach on Vimeo. Plus, I recommend you check out all the other media from the conference. Ana ton saka wulangan gedhe sing aku sampeyan bakal nemokake dadi mbangun.

We Perang

We perang kanggo mbuktekaken carane mursid kita, dilalekake wong mursid sing ora sing Yesus teka kanggo. Matt 9:13

3 Cara kanggo Deny Allah

Wis sing precaya marang Gusti Allah saka Universe? Pracaya utawa ora, iki pitakonan penting kanggo kabeh kita mikir bab. Iku cetha ing Kitab Suci sing gesang langgeng dikèkké marang wong-wong sing dipercaya Allah lan pracaya marang Good News, lan mung paukuman wis digawa metu ing wong-wong sing lali marang. Nanging ana luwih saka siji cara kanggo mbantah Allah. Kene telung sing aku ketemu ing Prajanjian Anyar. 1. Nolak yen Gusti Yesus iku Sapa ngandika Aku "Sing goroh, nanging sing sapa nyélaki yèn Yésus iku Kristus? Sing Antikristus, sing sapa nyélaki marang Sang Rama lan Sang Putra. Ora ana siji sing nolak Anaké wis Rama ing. Yadianja Putraning nduweni Sang Rama uga." 1 John 2:22-23 Ana akeh wong ing donya kita dina iki sing mikir piyambak minangka wong kasukman utawa malah agama. Padha pracaya yen Gusti Allah ana, lan padha nyoba kanggo nyembah marang ing cara dhewe. Menawa wong-wong malah ndeleng Gusti Yesus minangka guru gedhe utawa nabi saka Gusti Allah. Nanging yen padha ora pracaya yen Gusti Yesus iku sing HE ngandika, bilih Panjenenganipun, lagi nyélaki Panjenengané. Seeing Jesus merely as a great...

The Tike Yesus

kanggo Kristen, Pitakonan ora perduli kita bakal ngadhepi panggodha, nanging carane kita bakal nanggapi nalika kita nindakake. ing Lukas 4:1-2, kita maca bab nggodha Gusti Yésus lan apa kang wus nanggapi. Punika audio saka khutbah singkat aku martakaké ing wacana ing pasamuwan sandi sawetara sasi bali. Aku wanted kanggo katon ing panggodha Gusti Yesus, nggambarake ing pambangun turut kang, lan mikir bab apa kita bisa sinau saka pemandangan iki. Apa sing iku WE kudu ngelingi ing kaping saka panggodha? Kene TCTerms utama: Aku. God Allows and Uses Temptation as Part of His Plan II. Weakness is Not an Excuse to Give In to Temptation III. The Tempter Has Already Been Defeated The Temptation of Jesus by BragOnMyLord I pray it’s an encouragement to you

Carane Apa We Bener Ing Ngarsane Allah?

Carane kita mursid ana ing ngarsané Gusti Allah? Iku kancingen ing bab padha ing kang Kristus ana dosa. Kanggo kang wiwit ing proses Panggonan kita, kang bisa dadi pidana ing kamar kita, lan bisa uga urusan karo wong dosa, ora kanggo nyinggung dhewe, nanging wong-wong liyane, numpes sakèhing wong punika murni lan exempt saka saben fault, lan bisa keno paukuman sing ana amarga kita- ora kanggo awake. Iku ing ndhuwur, kancingen, sing kita saiki mursid ing wong- ora ing bab kepuasan kita Rendering kanggo kaadilan saka Gusti Allah karya kita dhewe, nanging amarga kita biji saka hubungane karo bebeneré Kristus, kang wis kita sijine kanthi iman, sing bisa dadi kito. John Calvin Read this slowly and let it sink in! Aku teka tengen iki Kutipan nalika nyepakaké kanggo pesen ing 2 Korinta 5:18-21 kanggo menjangkau Konferensi Nasional Campus. kuwi apik

Aku Take It, banjur, Pracaya sing Yesus

Aku njupuk, banjur, sing pracaya ing Gusti Yesus (Ora pretyaya marang Gusti Yésus) punika ngowahi adoh saka Gusti Yesus supaya ngupaya kepuasan barang. Lan yakin ana ing Gusti Yesus rawuh Gusti Yesus kanggo kepuasan kabutuhan kita lan duwek kita. Yakin ora utamané persetujuan karo bukti ing sirah; iku utamané napsu ing jantung kang fastens ing Gusti Yesus kanggo kepuasan. [Gusti Yesus ngandika,] Kang rawuh kanggo nggonku ora bakal ngelih sarta sing sapa pracaya marang Aku ora bakal ngelak!’ John Piper

Apa aku Tak Nikah Dadi Young: Saka perspektif My Wife kang

Prakawis sasi kepungkur aku nulis blog mulangi Folks kok aku kawen dadi enom. Aku iki rumiyin diwanti-wanti dening respon saka kabeh sing maca lan pandonga kawula wis yen Gusti bakal bantuan kita mikir liyane Biblically babagan marriage. Yen sampeyan ora kanggo maca sing kirim asli mriksa metu kene: Apa aku njaluk Single Dadi Young? Inggih sawise dadi akeh Folks ngrambah metu kanggo kula lan dhateng kula carane mbiyantu iku kanggo wong-wong mau, Aku panginten iku bakal dadi kaya mbiyantu supaya bojoku, Jessica, njawab pitakonan padha saka perspektif dheweke. Wong kene iku. Apa digawe bojoku arep nikah dadi enom? Dheweke ngandika ... 1. I found a godly man When I first met Trip, Aku iki ora planning ing palakrama kapan wae rauh. Nanging saka wektu banget kawitan kita banjur metu, Aku sumurup ana soko beda wong. Panjenenganipun hasrat bab Injil ing cara sing aku wis tau ndeleng sadurunge ing wong umur kawula. Aku uga tau ketemu wong karo perspektif wicaksana kuwi ing dating. Thanks to his discipleship before college he knew exactly what he thought...

mimpin

Punika sawetara video saka khutbah aku martakaké sadurungé taun ing San Diego. Ing tema konferensi iki "Mimpin", aku milih kanggo martakake ing Rum 12:1-2. Apa iku katon kaya kanggo pitados dadi "mimpin?" TCTerms utama padha sing pitados ngirim ... 1. Bakal Mimpin By Mercy 2. Bakal Mimpin kanggo Ibadah 3. Be Transformed Hope its helpful!

Matur nuwun

Aku mung arep ngomong matur nuwun kanggo wong sing ndedonga kanggo kita, nalika kita padha ing demo ing bawana gedhe saka Afrika. Gusti graciously mangsuli akeh sing dungo, lan digunakake sing bebarengan karo kita nggawe impact ing enem negara. demo saiki wis sirna lan kita tumuju ngarep bengi. We ngene appreciate pandongamu terus kanggo lelungan aman lan kanggo kesehatan. A sawetara kita wis ora kroso banget sarta lan kita pengin nggawe omah sehat. Aku katon nerusake kanggo posting blog kanggo pitutur marang kowe kabeh babagan trip kita. Nganti banjur matur suwun pandongamu

Bantuan kita Out karo unashamed Afrika

Sapunika puniko 12:34 iki ing Botswana. Iku dina pertama kita ing Afrika lan Gusti wis ing karya. Kabèh Reach crew ndharat ing Johannesburg pungkasan wengi lan balik Botswana esuk iki. We tak ketemu ton saka panyengkuyung afternoon iki ing tondo asto kita iya ing sawijining toko buku Kristen lokal lan kita wis sawetara pitakonan gedhe. Sesuk sore iku konser pisanan saka demo lan kita amped. Kita saestu pengin demo dadi bebranahana lan kita bakal seneng bantuan Panjenengan. Carane bisa bantuan? Sampeyan uga kudu bantuan kita dening pandonga, supaya akeh bakal menehi thanks atas kita berkah ing diwenehake kita liwat dungane akeh. 2 Korinta 1:11 We kuwat pracaya yen Gusti migunakake dungane wong kanggo nindakake plans. Supaya sampeyan bisa bantuan kita dening ndedonga. Kene sawetara cara dhasar sampeyan bisa ndedonga kanggo kita lan karo kita: 1. Sing Sang Yehuwah bakal tetep kita sehat lan kuwat 2. Kita bakal postur dhéwé minangka abdi 3. Sing konser bakal lumebu 4. Sing Sang Yehuwah bakal ngreksa kulawargané kita nalika kita langsung 5. That Christ would be...

Man Up Video

September kita dirilis film cekak album disebut “Man Up" kanggo tantangan wong enom dadi wong. Punika video music kanggo “Man Up Anthem." You can purchase the short film and album here

Sing iman Evangelist

Punika audio saka sesi aku mulang sadurungé taun bab evangelism setya. The Faithful Evangelist by BragOnMyLord For those short on time, kene ringkesan saka nilai: 5 Ciri saka Evangelist Setya ... 1. Nganut lan mangertèni Injil 2. Confident lan unashamed saka Injil 3. Tresna sing ilang 4. Gumantung ing Allah kanggo Results 5. Prays for the Lost and for Opportunities to Share Hope it’s helpful

The mlebu Video

Kanggo sing sing wis tau ndeleng video kanggo song sandi "The mlebu (Hero)" kene iku. seneng! Mugi iku mbantu kanggo njaga mata ing Kristus.

Apa aku njaluk Single Dadi Young?

Wingi aku digawe wengi mandeg pungkasan ing nyimpen kanggo njupuk sawetara iku lan aku padha pacelathon menarik banget karo kasir. We digawe cilik Dhiskusi minangka dheweke mentas item sandi, lan banjur dheweke ana kula kertu diskon nanging marang dheweke bojoku wis siji. Sing nalika obrolan tak fun. Aku ngerti iki obrolan kabeh banget uga amarga aku wis wis kakehan sadurunge. It goes something like this… Person: Opo!? Sampeyan lagi nikah? Me: Ya aku wis nikah kanggo loro lan setengah taun sange. wong: Piro umurmu? Sampeyan katon kaya bayi. Me: Panyarta telung. wong: Sampeyan lagi dadi enom! Apa ing donya bakal apa sing? Me: Apa ora Aku? ing 2009, Aku tak nikah ing umur lagi wae legal lan lagi wae respectable umur rong puluh siji taun. Sak pangenalan sandi, engagement, lan marriage short, Aku wis takon wektu lan wektu maneh pitakonan kaya, "Apa njaluk nikah dadi enom? Apa rush?", lan favorit pribadi, "Sampeyan kudu nenggo lan sante urip!" Sawetara Folks takon pitakonan iki wong manca, nanging sawetara padha kulawarga. Iki aku edan nikah nalika kuwi "enom" umur?...

Aku Music

Saben saiki banjur aku bali lan ngrungokake album lan lagu sing tenan dipindhah kula artistically lan karohanen nalika aku krungu wong-wong mau. One of those albums is The Solus Christus Project by Shai Linne. Iku salah siji saka album hop favorit hip sandi- wektu. produksi punika unik (sanadyan ora commerical), isi iku luar biasa, lan skill lyrical Shai kang dipajang lengkap. Iki salah siji saka sing album sing ndadekake rapper takon piyambak, "Apa aku isih rap maneh?" Aku ora bisa quote kabeh cathetan ing kirim, nanging kene siji saka ayat favorit saka album. It’s shai’s verse from “Mic Check 1,2": Panjenenganipun maringi urip minangka tebusan, I’m hype and I’m dancing When reciting my anthems of Christ, the Righteous Lamb who lights my lantern Who else but the Lord of the nations Can hype a heathen drunkard to write without even one word of self-glorification? tembung ringkih Kula- inadequate indeed to describe the Immaculate Seed Destined to do miraculous deeds At the age of twelve, he had the old heads amazed at His insights Obeyed His parents, even though He created their wind pipes A true Anomaly- and who can ponder the Servant...

Unashamed Australia Rekap

A saperangan saka minggu kepungkur aku njupuk mati saka LAX lan tumuju menyang sisih liyane saka Globe karo sawetara wong favorit. Tedashii, Pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager demo, lan aku padha tumuju kanggo Australia kanggo ngawula Gusti Yesus. What we did We spent two weeks down under traveling through Brisbane, Melbourne, Perth, lan Sydney. Ing saben kutha padha part konser gedhe kiro-kiro saka 5,000-10,000 wong enom. Sadurunge konser, kita tindak sawetara sekolah lan diundang wong metu kanggo nuduhake. Apa kita padha diijini ngomong akeh saka sekolah iki diwatesi (amarga padha sekolah negara non-Kristen), nanging kita iya kita paling apik kanggo kasurung siswa lan nggawa wong-wong mau kanggo Kristus. Ing konser, kabeh lima kita kenek tataran minangka siji rowdy, crew unashamed. We diguncang orane tumrap sekolah sing kanggo sing paling apik kemampuan kita nalika nyoba kanggo dadi cetha sabisa bab Injil sing gerakane kita apa kita apa. Luwih saka tindakan kita wanted Folks ngerti Gusti Yésus! Kita tansah nyoba kanggo nggawe manawa Folks ninggalake kesengsem, ora kanthi skills kita, nanging Gusti kita. What we experienced We got to...

Injil Coalition Video

Anyar Injil Coalition video saka Eric Mason, Lecrae, lan kula ngrembakaken Folks ireng lan “reformasi" teologi