Naon Jejer Teu Book nu Sawalakeun?

In Trip's new book, naek, manéhna usaha nulis ngeunaan hal anu sasuai ka generasi ieu. Lalajo manéhna walks ngaliwatan sababaraha bab jeung mere hiji puncak nyolong di eusi.  

Endorsements naékna

"Trip sacara ditulis buku nu Jigana unggal jalma ngora perlu maca. markisa-Na pikeun Yesus jeung generasi ieu asalna ngaliwatan pisan jeung jelas dina unggal kaca. Kuring teu bisa ngadagoan pikeun nempo dampak talatah ieu ngabogaan dina generasi nu lapar pikeun tujuan "-. Lecrae, Grammy awarding- winning artist @lecrae “Rise is a phenomenal book that captures the heart of our culture. Pas kuring meunang nepi kuring teu bisa nahan eta turun. Lalampahan tantangan anjeun jadi REAL, jeung nembongkeun ka maneh kumaha hirup hirup Anjeun jadi sawawa ngora di dunya ayeuna. Great read.” — Sam Acho, NFL linebacker, humanitarian @thesamacho “Trip has written a book I wish I would’ve read when I was younger. markisa-na, kawijaksanaan, and desire to challenge the younger generation is a testament to the work God’s doing through Trip and the work he can do through us all.” — Kirk Franklin, pangajén Grammy- winning and multi-platinum recording artist @kirkfranklin “I loved reading Rise. Loba kali dina buku ieu mah kapanggih sorangan medi- tating leuwih kaca sanggeus kuring maca eta. Kuring wanti, diideuan, jeung ditantang sadaya cara ngaliwatan. The culture expects us to waste time but God...

Naek Foreword Piper sacara

Trip's new book, naek, kaluar ayeuna! Read John Piper's foreword to the book below. Anjeun tiasa tos-order buku jeung neangan nu leuwih seueur di Risebook.tv Salah sahiji hal utama mah kawas ngeunaan Trip Lee jeung bukuna, naek, nyaeta interplay of reverence jeung relevansina. Tujuan di relevansina dina budaya American geus ilahar. Cool anu ubiquitous. Salaku Mack Stiles nyebutkeun, Kalolobaan Kristen di dunya kudu sieun fist diangkat; Amerika sieun halis diangkat. Eta hartina urang teu tiis. teu relevan. Tapi Tujuan di reverence geus langka. Reverence karasaeun heubeul. Asa unexciting. Hayu urang teu niiskeun. Tapi everybody weruh, turun jero, lamun reverence mana, sakabéh kahirupan manusa jadi rupa-rupa pintonan. ipis. Glib. deet. plastik. kosong. Tungtungna, teu aya hartina. Kami dijieun leuwih. "Cool anu fickle, jeung urang teu bisa hirup eta "-the kecap Trip Lee. pas. Nyoba hirup ngan jadi tiis, ngan jadi relevan, rendah. Jeung sora Trip Lee sacara cries kaluar, naek! Aya jadi leuwih ningali, nyaho, ka sunda, ngarasakeun. Aya realities anu jadi pinunjul maranehna teu bisa diréduksi jadi fun. The words “fun” “blast” “ball” “party” sound silly...

What is the naek Book Ngeunaan?

Jalma geus ditanya Trip naon buku anyar nya ngeunaan. Di dieu manéhna ngawangkong ngeunaan sakeudeung nu. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan buku di Risebook.tv

Naek Street Team

Hey guys! My book Rise is releasing on January 27 (minggon payun!) and I need your help. Urang ditéang pikeun jalma nu bisa mantuan jadi bagian ti Team Street tur mantuan urang sumebar kecap ngeunaan buku online jeung dina média sosial maranéhanana. You can check out more about the book at http://RiseBook.tv My prayer is that God will take this book and use its message to challenge our generation to get up and live. And you can help us spread that message by signing up to be a part of our Street Team for the book. Di dieu nu kumaha eta bakal bisa dipaké ... 1 - Apply HERE. Marilah urang nyaho leuwih lengkep ihwal anjeun, naha anjeun hayang jadi bagian ti tim, sarta babagi anjeun média sosial jeung Tumbu online sejenna urang. My publisher will review the application and if chosen... 2 - Maca salinan sateuacanna buku. Maranéhanana baris ngirim Anjeun salinan PDF buku maca. 3 - Miluan Facebook Group swasta. Anjeun bakal narima hiji ondangan pikeun ngagabung a Facebook Group swasta ti penerbit mah. Tuh, Anjeun bakal meunangkeun ton eusi gede pikeun ngabagikeun jeung babaturan. There are...

Book excerpt: Ulah sirik Bangku nu

Maénkeun varsity baskét di SMA. Éta hiji pernyataan lengkep bener (iwal mun maksa kuring ngartikeun muter kecap). I dihadiran sakola swasta leutik, jeung lamun éta senior anjeun meunang titik dina tim varsity. Abdi bogoh kaulinan baskét, tapi simkuring ngaraos pisan hade di ningali eta ti diputer eta. Kuring bisa chastise pamaén jeung ngagorowok "C'mon!"Di wasit sareng sadaya-béntang skill. Tapi éta salaku sajauh mana. sakola mah geus aturan aneh ieu ngeunaan sabenerna diputer olahraga dina raraga lulusan, sanajan, jadi kuring kapaksa nyaluyukeun luhur jeung ngagantung sirah mah éra unggal Jumaah peuting. Nu nangtung éta sok full keur kaulinan imah. kolot bungah jeung siswa-loba di antarana babaturan mine- némbongkeun nepi ka ngarojong tim. sedih, maranehna meureun dijieun salaku loba bédana di kaulinan salaku mah teu. I ngalakukeunana glance kana bleachers ti jaman ka jaman, wondering naon anu pamikiran sakabeh jalma, utamana dad mah. Jigana manéhna sadar yen boh urang éta saukur aya lalajo, tapi kuring kajadian boga korsi hade. The only time I actually made it onto the floor was at the...

Naek Book excerpt: 7:00 A.M. nurut akal

I yuswa lima belas taun sarta hirup mah keur ngancik di jero kaluar. ngaran mah penampilan geus teu robah, tapi sagalana sejenna ngeunaan kuring kungsi. Ieu jalma lengkep beda ti kuring geus hiji atawa dua taun saméméh. Kuring teu mean kawas lamun urang indit ka kuliah jeung re-nyieun sorangan jeung nicknames anyar jeung personalities; Maksud kuring hiji hal anu signifikan ngalaman Isro dina jero kuring. Kuring kungsi jadi Christian. Kuring ngarasa anyar. Kuring ngarasa hirup. Kuring ngarasa jadi alus mah geus ngembarkeun ka saha bakal ngadangukeun, utamana babaturan pangdeukeutna mah jeung kulawarga. Sarerea direspon béda ka parobahan dina kuring-sababaraha jeung kabagjaan, batur jeung lalawanan-tapi hiji paguneman geus sok nangtung kaluar ka kuring. Kuring ngawangkong jeung hiji lalaki kolot saha atuh greatly dimangfaatkeun, thrilled nerangkeun rencana game mah honoring Allah jeung gaya hirup mah, husus purity seksual mah. Diusahakeun mah jadi tenang ngeunaan eta, tapi ieu sok hésé tahan pikagumbiraeun mah. Salaku kecap leapt ti basa mah di hiji Pace wajar, Kuring meunang rasa nu manéhna teu jadi bungah salaku mah. Manéhna nyoba pikeun ngadengekeun quietly, but his facial expression responded before his...

naek Lyrics

Here are all the lyrics for Trip's fifth studio album Rise. Klik dina judul lagu nempo lirik keur unggal lagu. Ngarasakeun sarta babagi jeung babaturan! 1. naek 2. lampu On 3. Shweet 4. Manolo ft. Lecrae 5. You Don't Know 6. Sadaya naek Nepi (Interlude) 7. Sadaya naek Nepi 8. geulis Kahirupan 2 (tambang) 9. Insomniac ft. Andy Mineo 10. hal New 11. Lazarus ft. This'l 12. All My Love ft. Natalie Lauren 13. I'm Gone 14. Sweet Victory ft. Dmitri McDowell jeung Leah Smith

jalan satapak 14: Sweet meunangna

cantol: (Dmitri) I feel thorns where my crown was I’ll be weak but I’m alive From the dust until dawn yeah I’ll survive cause I got Sweet Victory Nobody can take it from me Sweet victory Cause I got, sweet victory yeah Verse 1: Nu katingali ku kuring limping , I know you see me limping You can’t tell on these CDs, but bro I’m knee deep in it I’m wading in my weakness, he made me dependent I’d be lying through my teeth to say I don’t resent it Even as I write these lines I’m close to tears My body ain’t been working right for seven years So miss me with that “keep your chin up try to smile” Bruh I’m twenty-six, I should feel better by a mile Keep all your anecdotes and cute quotes I’ll pass on clichés for true hopes, he’s too dope Hook Post Hook: Roti bakar ka King, cheers to the ceiling Feeling good we gon’ to make it to the finish Sweet victory You hear me, holla if you feel me We still running even though we limping Sweet victory Cause we winning, yeah you know we winning Even though we winded we...

jalan satapak 13: Aku Isro

ayat 1: Ieu hal dina pikiran mah maneh meunang moment a? Soapbox swag, I just got upon it I been in these chains and I’m tired of it (noise Car) I know you hear these tires rubbing Screeching down the road, gotta get away I plotting my escape, I think this the day ‘Cause I been in bondage do his dishonest lies Tried to free myself but wasn’t qualified Get em high, meunangkeun em luhur, get em high Novacane in my body, no I ain’t feeling lies They say that I’m salty and they can criticize But I’m praying for slaying, can’t wait for his demise Before you groan, and tell people I’m gone I’m talking bout the loser Lucifer, you know he wrong I know you ain’t posed to break up on the phone Is it wrong if I break up in a song? cantol: Kuring ngadéngé naon nyebutkeun, but I don’t believe you ‘Cause you just be lying, and I don’t need you I got a new Lord, I know I don’t see you But I see right through you, jadi kuring gotta ninggalkeun anjeun (malikan 2X) ayat 2: How many times do I gotta Tell...

jalan satapak 12: Sadaya My Love

intro: (Natalie) I see you watching Do you like what you see? Kami mah tunggal? sumur, sorta kinda maybe What did you have in mind? Your face looks familiar I see you all the time And I can keep you company tonight You ain’t gotta tell nobody Ain’t nobody else around watching Yeah just say the word and you got it Right here, right now Verse 1: Jay was lonely And he’s looking for love on the net A man has needs, naon nyangka? He looked through all their pages And when he found her man he lost his breath Cause it was love at first sight when they met His heart beating hard She was kinda light skinned, eyes like he liked them Can't fight them feelings when they hit you this hard It’s long distance, so he's with her online all the time He's at work but this girl's on his mind all the time He can't wait to see her, she got them banging features When they together he don't mind he gotta pay with Visa His homies warned him "slow down that woman can't complete you" But he's in the game of love he don't...

jalan satapak 11: Lasarus

ayat 1: Boy I hopped out the grave good morning I been sleeping for too long I'm yawning Everybody talking trying to see me, disbelief Like how he breathing? He was six feet deep Boy what you saying? Hold up shut your mouth Dead men can't holla, naon ngawangkong bout? ‘Cause once through that door it ain't walking out But let me take you back in time to my coffin now Ooh know you smell it in the air Cause I been in the grave for too long I swear People crying I'm missing, obituary been written My face pale, they can't tell your boy about to be risen Close the coffin, nelepon da'wah, he so gone It's over can't nobody reach him, say so long But hold on, before you cry and run out I heard somebody coming, nyebutkeun hal yelling, "kaluar" Pra-Hook: Hopped nepi kaluar kubur, good morning I been sleeping for too long I'm yawning They buried me in black suit, black tie I'm alive and I woke up looking fly So from now on Hook: From now on you can call me Lazarus From now on you can call me Lazarus From...

jalan satapak 10: hal New

Intro / sample: Cepengan, hold up Let me get another one (malikan 4X) ayat: Boy nyaho kuring meunang eta J sacara, rock them on my feet Caught up in the craze, my closet ain’t complete You know I got them 5’s and I just got them 12’s But you know them 1’s I really wanted is on sale So a couple more clicks on the site, till I’m feeling just right Bruh I gotta keep my sneaker game tight If everybody got them homie that ain’t what I like Now everybody wanna be like me instead of Mike My addiction isn’t women or the booze Sneakerheads anonymous, I’m itching for some shoes Put it on my card, I ain’t got nothing to lose Sometimes I wonder what it is I wanna to prove Cause I wan’t something new What I got it won’t do I think I got some kinda flu Cause I’m addicted to that new It got me like Outro/sample: Yeah it got me like Hold up, hold up Let me get another one (malikan 4X)

jalan satapak 9: Insomniac

ayat 1: I’m going in today This my only shot My life could end today Yeah my heart stop If I go out tonight I'm going out on top I give it all this life ain't all I got Yessir now wait a minute bruh I see y’all rocking with your hands high Waiting for that beat to take off, 808's on standby When I'm breathing bangers I say statements that I stand by The ground gon shake when that beat drop, landslide Please let me off my leash I feel it, Kuring ngarasa eta, I’m feeling too good Like I'm a beast Like a gorilla who's real in the hood So I'm going on and on I'll be resting when I'm gone Rise and grind is what I’m on Bruh that's why I wrote the song Tonight I'm going off like My life span just lasts all night If I don't wake up in the morning, bruh I'm gon be alright Throw caution to the wind Let go we bout to go in No slowing down, we gon win No slowing down, we know him Brag Pre-hook: Tonight I'll risk it all to follow And live like my life's...

jalan satapak 8: geulis Kahirupan 2 (tambang)

intro: Oh, abdi bogoh ka anjeun, yeah Like no other, yeah When I see you smile you shine just like the summer, yeah Verse 1: You know that feeling when them words fail It's hard to verbalize what I wanna tell To my mini me, my little man Be talking baby talk, I don't know what you be saying But it's music to my ears though Boom bap to your daddy when I'm near though Mommy put you in them polos and skinnies Curly fro wild, you be flyer than a leer though You got that mixed kid swag on them Looking like your mama and your dad on them Straight out the womb you was real fresh I cried so hard till I ain't have tears left Since then you keep a smile on my face Wrestling and dancing, wild in the place Look I know you got my name But I want wearing his living for his fame, I love you Hook: Oh, I love you Like no other When I see you smile you shine just like the summer My vision can’t be clearer no no no Cause you’re beautiful, it’s no wonder I love you I can’t...

jalan satapak 7: Sadaya naek Nepi

conto: Lamun urang sadaya naek nepi, oh hehehehe oh hehehehe (malikan deui) ayat 1: I know I don’t deserve to touch the mic bro But this craft is something that I would fight for I’m in the lab with this pen and a pad Knowing I might finish last, that ain’t really why I write though
Let’s go back in time to ’04 I met 116, quickly I was on board Fast forward four years, we on tour And we ain’t know just what he had in store But now here we are ten years later, flows got greater Bonds got closer, plus it’s more haters Saying we just do it for dough, but they won’t break us ‘Cause the Lord we serve with the flow he is so gracious And if they ask me why I do it I tell them it’s the music of a movement Yeah I’m speaking for my unashamed crew That will never touch a stage but they’re walking in his newness Rise up Pre Hook: If we all rise up
That would be my dream We should all rise up And give a standing O for the king cause he’s good Oh yeah, oh yeah Oh yeah,...

jalan satapak 5: Anjeun teu Nyaho

Intro / sample: Some days I feel so close And some days it seems so far Surely goodness and mercy shall always follow And never return void, oh Hallelujah being the highest praise I’ll give it to you gladly all my days I just hope that all my life conveys that I mean every word, ooh Even with evil with me Jesus, Oh Yesus, Yesus mah, that’s why I love you so Verse 1: Boy I feel like I’m gliding Running to make my election sure, Obama Biden (candak?) Everyday I’m homiciding Killing that villain within me, sakapeung éta traumatizing (aya teu nya?) But bro it’s not surprising That it brings me joy when I cling to his word I’m promise riding I promise I been regretting it when I’m not abiding I’ve been exposed, but I’m in him Synonym: I’m in hiding Feel like I got a hole in one They throwing shade, but I’m beaming cause I know the Son Feel like I’m dreaming with eyes open, my minds floating Gliding by sky rises, awan 9 that’s my ocean Swimming in that ozone layer layer Hey I’m soaking But he lit that fire up under my behind I’m smoking Can’t...

jalan satapak 4: Manolo

cantol: I do it for the turn up Got that ammo locked and loaded I ain't talking about no burner Flip a page, I’ll explode it Got a cabin in Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (malikan 2X) ayat 1 (perjalanan): Trying to tell them boys I never leave the crib alone Cause I keep one in my car and I got two at home They different kinds, but they do the same thing Double edge, laras ganda, bang bang I'm out here facing dragons, I ain't out my mind They coming for my soul, so it's bout that time Them lies they trying to kill me, if you don't believe me I don't care, I don't care, I can't take it easy I'm flipping a page, I’m trigger-happy a clip and a gauge Clicking it, hitting the stage Hit you with truth, its in every phrase He cut me deep I'm diving, I’m diving in When I ride I got that fire fire, I’m alive again Hook Verse 2 (Lecrae): Manolo Manolo, I'm out here going postal My partners think I lost it, my mama think I'm loco I keep my shooter close though, you know it's fully...

jalan satapak 3: Shweet

cantol: Get them hands in the air Make a little noise in the stands if you there Brag on the Godman if you dare, only if you dare That’d be shweet What if when you brag it wasn’t ‘bout the clothes with the tags? That’d be shweet What if when you brag it was bout him who’s the first and the last? That’d be shweet Post Hook: I heard them talking like they hot man Somebody got them gassed up, on that octane Look I hate to tell them they ain’t better Better get a umbrella, God reigns Verse 1: Let's go back in time to late eighties D town hold me down, that's where they made me When I'm back there, Kuring mah teu vaca-Waluya (vacationing) Karasaeun kawas Aku imah, pamikiran ngeunaan tinggal, I ain’t staying though Ooh already already Lone star state bred, how could I forget it But I ain’t pop up out the blue It’s fly how he knit me, Kuring teu ngawangkong bout sapatu nu, shoot I got a lot of problems but I’m straight, that’s shweet I know my God will toss them in the lake, that’s shweet How many times I gotta tell you...

jalan satapak 2: lampu On

Intro/sample Oh oh, the light We don’t know where we going (malikan deui) ayat 1: Tingali kira-kira éta sadaya poék, all black everything Like the million man march, but I’m talking bout everything Dark hearts, dark souls Dark minds writing dark flows Can I get a little light though? Nyaeta hiji hal bisa ngalawan pikeun? Hey we so blind we don’t know On that highway we go Go full speed ahead, flying but we low But we don’t know just what he got in store, no more falling for the okie doke Nope, he can give us sight for things we never saw before ‘Till that light get to glowing, we don’t know where we going But it ain’t no google map for life, and it’s like our headlights are broken Proof: urang kedip-kedip, passing on some treasure that’s golden For some nickel and copper, trying to get glory that’s stolen And reaping what we sowing Hey we all got dreams, this is mine I’m praying that he’ll flip that switch and shine, kids are blind We know you got it, Lord we know you got it Only you can take us higher, you the pilot Lights please Hook We...

jalan satapak 1: naek

cantol: Today's the day when we all rise My anchor’s gone so watch me come alive Together we stand against the burning lies And now that I found my wings I'm ready to go Rise, we all rise Oh oh oh We all rise Oh oh oh Today's the day Rise Verse 1: Hold up I'm back to boast on these tracks like I'm mad at em, might back slap mics Never mind mind the fact I never left I’m hype Listen up right you ain't gotta ask me twice I'm here, I'm here to brag on him like I'm known for While folks snore I’ma go for it My God ain’t no folklore, 'Ngabalukarkeun manéhna nyata, he real Now to the topic at hand I know the designer, he's higher than pilots who fly up in clouds he designed with his hands I'm writing to tell you this life is a flash in a pan How I’ma retire when we need a cryer to tell us to rise up and stand? Check yo plans My dude, that grave ain't your home Cause you been underground way too long Six deep with a date on your stone All they say,...

Coulda geus Me Lyrics

dihasilkeun ku: Gawvi Additional Vocals by: J. Paul Artwork by: Alex Medina Mixed and Mastered by: Jacob "Biz" Morris Verse 1: Don’t nobody wanna hear our pain That’s how I’m feeling when I’m flipping through them twitter comments, all I feel is rain They telling me get over it’s old That stuff don’t exist no more But that don’t ring true when I look in these streets So it’s real when I feel like it coulda been me Hook: Man can I tell you how I’m feeling right now Ah they wanna know how I’m feeling right now I feel like it coulda been me I feel like it coulda been me We all made in God’s image you know All our lives matter, our vision is broke We feel pain cause we been here before Who’s innocent I don’t know But it coulda been me I feel like it coulda been me Verse 2: I didn’t know Mike Brown I ain’t know Trayvon I didn’t know Sean Bell But I know they gone I ain’t know Oscar Grant or Tamir Rice I didn’t know Eric Garner But I know they life Is worth more than they...

Coulda geus Me

jantung mah beurat. Kuring teu apal Allah anu alus, jeung nu Anjeunna di kontrol, tapi jantung mah beurat. Minggu kamari sanggeus kajadian di Ferguson (jeung réspon ka eta dina média sosial), Kuring ngarasa burdened nulis lagu. tujuan ieu mah teu nyieun pernyataan grand atawa declarations, tapi pikeun nganyatakeun jalan nu sagalana dijieun kuring ngarasa. Jadi kuring mimiti nulis, ieu naon datang kaluar. Nu sentimen nu echoed dina pikiran mah: “It could’ve been me.” I had a whole post ready on how Christians should respond in times like these, tapi sanggeus warta ngeunaan Eric Garner kamari, Kuring megatkeun pikeun ngadagoan jeung post nu saterusna. Kanggo ayeuna, Kuring kakara rek disebutkeun yen kuring boga jantung beurat. Aku teu kabetot dina debat atawa alesan ayeuna. Kuring kakara hayang kabebasan ka nganyatakeun Hurt mah. Kaula hurting sabab video Eric Garner téh dahsyat lalajo. Lamun mah jeung pamajikan mah mimiti diawaskeun eta months ago, urang boh ceurik. Hirup kado éndah, jeung éta sobering pikeun lalajo hirup ninggalkeun awak batur urang - utamana lamun keur dibawa ku lalaki séjén. Teu sangka, “Surely people can’t...

New Book Datang lami

buku anyar mah, naek, asalna kaluar 27 Januari! It will be available wherever books are sold. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. I pray the Lord will use it to encourage my generation to get up and live. Watch the trailer above and read a brief description of the book below: Society nyebutkeun nonoman nyaeta waktu keur seneng timer ekspresi, tapi Trip Lee nyebutkeun Allah geus disebut dulur naek ti slumber, di luhur ekspektasi low, jeung hirup Raja risen. dunya ngabejaan urang nu taun awal urang bisa irresponsibly ngarasakeun tinimbang devoted ka pursuits bermakna. We're told that responsibility and commitment are burdens to be put off as long as possible. Teras kumaha, most of us spend our youth in a sad state of slumber-sleeping in on life until we're forced to get up. Masalahna nyaeta hirup geus dimimitian. It's happening right now. Jeung Allah geus disebut anjeun hirup eta. Dina buku kuat ieu, Trip Lee argues it's time to wake up and RISE, hirup cara urang dijieun hirup. Young atawa heubeul, we've been called to live for Him. Ayeuna. Young believers face the...

Shweet Wallpaper

Enjoying the artwork you've seen for Trip's latest album, naek? Saterusna grab shweet ieu wallpaper kanggo telepon Anjeun jadi Anjeun bisa geus sareng anjeun sadaya waktu. Ngundeur iPhone Wallpaper

Lamun Winners Tingali Kawas losers

Naon winners kasampak kawas? Dupi maranehna jangkung atawa pendék? Hideung atawa bodas? Strong atawa lemah? Kuring nebak eta gumantung kana naon we mean ku "Tien." Kuring sedot kana carita hiji meunangna ieu bulan katukang salaku maca lengthy, tapi biografi ngalakonan tina Michael Jordan. The detailed account reminded me why many people's obsession with him borders on hero worship. Loba hal bisa ceuk ngeunaan "airness-Na" but nobody could ever claim he's not a winner. Naha manéhna kasampak kawas meunangna saméméh manéhna dapatkan sakabeh jalma cingcin kajawaraan, sanajan? Salaku maca buku, eta seemed jelas ti budak leutik nya éta manéhna bakal jawara. Naha nu ieu muter beredar-Na salaku kendi liga saeutik atawa salaku pamaén basket SMP varsity; spurt tumuwuhna SMA-Na atawa game-Na unggul shot salila taun freshman-Na jeung UNC. Ku waktu kuring meunang ka bab ngeunaan championships-Na salaku Chicago Bull, aya no kejutan. pangarang ka carita di jalan nu nerangkeun: Jordan lahir jadi juara hiji. And that's what we know him for: unggul genep cingcin kajawaraan, lima MVPs, jeung 14 All...

ngantosan, Lalampahan - Teu Anjeun retire?

A pasangan months ago I kaget dulur ku announcing hiji brand album anyar, "Naek." Anjeun teu ngarti kumaha teuas ieu tetep tenang ngeunaan eta saméméh label mah kuring indit umum. album kungsi karya leuwih ti sataun, jeung kuring teu bisa ngadagoan ngabejaan dulur - utamana maranéhanana anu terus nanyakeun lamun kuring muterna hal anyar. response jadi jauh geus deeply encouraging. Aku amazed nu urang geus terus ngarojong kuring sanajan kuring geus geulis tenang pikeun dua taun pamungkas. asih jeung pikagumbiraeun ngan geus ngaronjat tambang. Early Retirement One of the responses I wasn’t surprise by was this one: "Tungguan, Teu sangka anjeun pensiunan?"Ieu pertanyaan nu kieu mah kira-kira kawas kalangkang hiji. I’ve addressed it in interviews, tweets, and blog posts, tapi kuring nyaho éta masih can écés ka sababaraha. Hayu atuh terus nyoba nyetel catetan lempeng: Kuring teu kungsi pensiunan. Di 2012, I ngumumkeun yén Abdi jadi "stepping jauh ti musik." Enya, Saha atuh anu hurung pangsiun-ish, tapi kuring purposely teu make kecap nu. Kuring terus eta intentionally kabur alatan kuring teu 100% yakin naon eta bakal kasampak kawas. I knew it...

ngabohong Wallpaper

Need a daily reminder that you were built to brag? Urang geus nunda babarengan sababaraha wallpaper kanggo telepon Anjeun, tablét, atawa desktop. Aya tilu pilihan basajan handap jeung logo ngabohong. Aya leuwih datang saterusna. ngaraosan! Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper Download iPhone Wallpaper • Download iPad Wallpaper • Download Desktop Wallpaper

A workout nu lasts

Sapanjang hirup mah, Kuring geus Isro ngaliwatan musim basa kuring geus bener ngamotivasi pikeun digawe kaluar. Kapan ieu mah di SMA Kuring kakara hayang jadi cukup pikeun ngingetkeun katresna buff (kuring gagal). Dina bulan saméméh pernikahan mah ieu nyoba pikeun berpungsi dina bulan madu basisir awak mah. Sababaraha dinten kapengker, Kaula ngan nyoba pikeun mastikeun mah hirup katukang duapuluhan mah. motivations mah geus robah leuwih taun, tapi naon teu robah kumaha fickle maranéhanana motivations anu. Meureun anjeun geus ngamotivasi alami pikeun digawe kaluar-ngagorowok kaluar ka babaturan mah anu masangkeun pics sareng video ti regimen latihan maranéhanana unggal poé. Tapi lamun anjeun geus kawas kuring, motivations Anjeun indit luhur jeung ka handap kawas nak dina trampoline a. Kumaha lamun hasil ti pagawean Anjeun kaluar lumangsung salawasna, sanajan? Dupi anjeun leuwih ngamotivasi? Hard Work Pays Off During the Winter Olympics last month I was in awe as I watched lightning quick bobsledders and highflying snowboarders. Mah impressed ku kaunggulan athletic maranéhanana, tapi kuring ieu komo leuwih impressed basa kuring dipikir latihan disiplin kudu geus dicokot pikeun meunangkeun aya. At the end of each event when the victorious athletes stood on the winner’s...

5 Questions for Beyonce

Musik ieu bagian gedé hirup mah jadi Kaula sok pamikiran ngeunaan kumaha carana make eta pangalusna. Ieu teuas keur kuring ngarasakeun seni tanpa analisa, nyokot catetan, jeung nanyakeun pertanyaan. Beyonce boga perhatian bangsa urang sacara ayeuna jeung manéhna nu écés salah sahiji béntang pop paling tercinta urang. The first lady even said if she could be anyone else, manéhna kukituna hayang jadi Beyonce. Beyonce leuwih popular ti manéhna nu kungsi geus, jadi teu bisa ngahurungkeun TV atawa meunangkeun online tanpa ningali hiji hal ngeunaan nya, ti resensi albeum anyar nya gambar nya leumpang turun jalan jeung putri nya. Kaula impressed ku bakat nya jeung diideuan ku drive nya, tapi kuring oge Kaula puzzled ku sababaraha hal kuring ningali. Beyonce jeung Sadérék nu gaduh sababaraha hal di umum. Simkuring boh ti Texas, sarta mibanda kavling kulawarga di Houston. Simkuring boh seniman anu geus dileupaskeun kira-kira jumlah sarua albeum solo (sanajan manéhna ngan saeutik saeutik leuwih well dipikawanoh ti kuring). jeung pamungkas, urang geus boh sinners merlukeun rahmat Allah. Jeung nu di pikiran, lamun kuring kungsi kasempetan papanggih nya ieu aya sababaraha patarosan kuring bisa ménta, some...

Ngan ukur Allah anu tiasa nganilai abdi?

I sunda nyawalakeun bakal Allah pikeun kahirupan urang, komo lamun batur disagrees jeung kuring ngeunaan eta. Paguneman bisa meunangkeun nyata tense nyata gancang sanajan-utamana lamun urang keur ngawangkong ngeunaan isu kontroversial. Ieu kungsi fun ngabejaan batur nu mikir maranéhanana geus salah. Jadi kuring nyoba jadi ati-ati jeung kecap mah, jeung ngan saukur nujul naon nyebutkeun Allah, tinimbang pamanggih sorangan. kawas clockwork, sanajan, di sawatara titik salila paguneman, maranehna bakal tarik kaluar kartu trump: "Tapi teu Alkitab ogé nyebutkeun teu pareng? Anjeun merenah skipped leuwih ayat nu, huh?"Eta kungsi gagal. dina Mateus 7 Yesus nyebutkeun, "Ulah pareng, atawa anjeun teuing bakal judged. "Komo maranéhanana urang anu geus kungsi maca Kitab Suci bisa QUOTE ieu bagian kecap hutbah-Na pikeun kecap. Ieu bisa jadi ayat Alkitab nu pang alusna dipikawanoh dina poé urang. And it may also be the most misunderstood Misunderstanding this verse means we misunderstand how we’re supposed to love one another. Jadi éta penting urang menta pertanyaan: Naon teu Yesus mean sabot ngabejaan urang teu pareng? What He Doesn’t Mean Last weekend, mah jeung pamajikan mah dihadiran hiji workshop nikah di gereja urang. As we...

Naha kuring Kawin a White Girl

Iraha wae mah posting gambar kulawarga mah dina média sosial, réspon sok fun. Nu paling umum aya, "Putra anjeun jadi ganteng!"Atawa" What kulawarga geulis!"Tapi salah sahiji réspon umum séjénna nyaéta, "Nyaéta pamajikan anjeun bodas?"Jalma nanya kuring di nempokeun sakapeung teuing. Dina jawaban eta enya. pamajikan mah campuran Hungaria, Italia, jeung Polandia-nu ka paling jalma ngan hartina enya, manéhna nu bodas. Ieu nyimpang ka sababaraha, tapi ngareureuwas atawa komo nguciwakeun ka batur. Ku teu sangka saha kudu ngajempolan atawa kuciwa ku pertikahan interracial, tapi kuring masih hayang ngobrol ngeunaan naha kuring nikah di luar "ras mah. Kaputusan nikah batur ti tukang étnis beda teu hiji tangguh keur kuring. Kuring teu kungsi diuk turun jeung wrote kaluar daptar pro jeung kontra. Padahal lamun kuring teu, kanyataan yén pamajikan kuring geus kungsi katempo hiji episode tina "Martin" bakal di kategori con. tapi jujur, Mah teu agonize leuwih atawa neangan pituah ngeunaan naha ieu OK. Kuring yakin yén manéhna awewe keur kuring nikah, sanajan manéhna teu hideung. Some would never consider marrying someone who wasn’t the same ethnicity...

5 Pitfalls of Social Media

Guest post from Jessica Barefield Let me start by giving a disclaimer. Artikel ieu sanés ngeunaan kumaha jahat média sosial téh. Dipaké dina moderation, jeung sikep jantung katuhu, bisa hiji hal éndah. Titik artikel ieu nujul ka kaluar sababaraha cara anu média sosial bisa pitfall pikeun kahirupan Kristen jeung ajak Anjeun pikeun nalungtik jantung Anjeun lamun datang ka konsumsi média sosial jeung partisipasi. Di handap ieu mangrupakeun lima cara anu média sosial bisa eupan kahayang loba dosana urang. 1. Social media can waste your time This is nothing we haven’t heard before, tapi éta patut repeating. Urang ngingetkeun di Epesus 5:16-17 yén poé nu jahat jeung urang kudu nyieun pamakéan pangalusna waktu dibikeun ka urang. Pertimbangkeun pikeun masihan naon bisa ngalakonan tinimbang mariksa sadaya situs maranéhanana. Bari nungguan di hiji pasini, urang bisa ngajaga daptar urang solat pikeun dina telepon urang jeung méakkeun maranéhanana menit tambahan di doa keur kulawarga jeung babaturan urang. Tangtu, di hiji wanci atawa nu lian, we are all guilty of spending hours on Facebook in a day and never opening up the Word of...

Naon Teu maehan Me

Lamun Anjeun keur bade ngaliwatan waktu teuas, jalma teu sok nyaho naon ngomong. Hasilna mangrupa clichés hartina atawa usaha trite ka surak anjeun nepi. Kuring geus sok ngalaman masalah jeung klise phrases- nanaon nu teu mean nanaon ka jalmi nyebutkeun eta jeung teu sabenerna mantuan jalmi dédéngéan eta. hal konyol kawas, "Chin up" jeung "Ieu bakal meunangkeun leuwih alus." Emang? Kumaha anjeun tiasa terang? Anjeun teu babaturan nu mana wae nu nikmat ku méré eta cahya, amoy mengembang anu henteu rooted di nanaon. Lamun nyeri hits jero urang kudu batu bebeneran padet ngadukung urang. Salila bout-Na jeung kanker, Christopher Hitchens bersuara hanjelu sarua jeung sababaraha frasa hartina urang maledog kira-kira. Manéhna spends sababaraha kaca nyerang salah sahijina dina bukuna, mortality. manéhna nyebutkeun, "Khususna, Kuring geus rada dieureunkeun ngaluarkeun pengumuman nu 'naon teu maehan kuring ngajadikeun kuring kuat.' "Manéhna mana dina ngomong, "Di dunya fisik BRUTE ... aya sagala loba teuing hal anu bisa maehan anjeun, teu maehan anjeun, terus ninggalkeun anjeun considerably lemah. "Bisa teu saukur ngarasa kabagjaan nu? Disada neken, tapi kuring mikir Hitchens katuhu dina rasa. It is quite possible that we...

Anjeun Teu bener Cukup

Unggal ayeuna terus Abdi gé ngobrol ka batur anu nyebutkeun maranéhanana hayang jadi Christian, tapi sigana mikir waktu teu cukup katuhu. Lamun kuring nanya eta naha, maranehna ngabejaan ka kuring ngeunaan sagala dosa maranéhanana, sakabéh shortcomings maranéhanana, jeung sagala hal nu messed nepi maranehna geus dipigawé dina jaman baheula. Kuring teu kungsi ngajawab eta ngeunaan dosa maranéhanana, tapi atuh nyorong deui dina asumsi maranéhanana. Maranéhanana geus asumsina nu dosa kumaha bae disqualifies anjeun ti datang ka Kristus, lamun sabalikna pasti bener. Keur jelema nu ngalakukeun dosa a teu tetep urang ti Kristus; éta alesan urang kudu Anjeunna. Lamun urang nungguan nepi ka urang kasampak sampurna ka nangkeup Anjeunna urang bakal jadi nungguan salawasna. Dina salah sahiji tanda petik paporit mah, Charles Spurgeon nyorong urang eureun néangan ka diri urang sorangan, jeung mimitian nempo ka Yesus. manéhna nyebutkeun: "The! anjeun ngomong, 'Kuring henteu tobat cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu percaya cukup.' Nu keur néangan ka diri. 'Kami teuing unworthy.' Nu keur néangan ka diri. 'Kuring teu bisa manggihan,'Nyebutkeun sejen, 'Mah geus bener wae.' Ieu téh cukup katuhu pikeun nyebutkeun yén anjeun teu boga amal saleh nu mana wae; but it is quite wrong to look for...

5 kecap vs. 5 Lies

Cara urang ngabales talatah gumantung kana anu éta ti. Hayu atuh mere Anjeun conto. Lamun muhrim a walks nepi ka kuring di jalan jeung nyebutkeun, "Hayu atuh nginjeum kenop ka mobil Anjeun nyata gancang. Kuring hayang meunangkeun sababaraha duit out of the box sarung Anjeun,"Kuring meureun bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila jeung leumpang off. Tapi lamun pamajikan mah éta datang nepi ka kuring jeung nyebutkeun hal anu sarua, Abdi méré nya kenop tanpa pamikiran kadua. Urang ngadangukeun jeung ngabales béda gumantung saha nu keur diomongkeun. Kumaha ngeunaan hiji skenario leuwih. Lamun salah sahiji babaturan alus mah hanacaraka mah kudu ngalebetkeun ka otoritas-Na sampurna leuwih sakabéh hirup mah, Mah sigana bakal kasampak di manéhna kawas manéhna gila tur muka meunangkeun sababaraha babaturan anyar. Jeung eta bakal rupa keur kuring ngabales cara nu. Tapi kumaha lamun Allah Dirina ceuk hal pisan sarua? 2 Timoteus 3:16 nyebutkeun, "Sadaya Kitab Suci Allah-breathed." Nu urang teu sakabeh ayat, tapi eta lima kecap cukup nyebutkeun ka tapa dina for hirupna hiji. Kanyataan yén kecap Kitab Suci anu kecap Allah Dirina téh signifikan. And I think those...

Diwangun ngabohong Pt. 2

Air Jordans nu iconic. I didn't wear them much growing up though, sabab kolot mah nolak meuli kuring ridiculously sapatu mahal. Mah teu suka, tapi kuring terang kuring kungsi bakal meunangkeun leungeun mah wae. So I was forced to cope – by pretending they didn't exist. Ieu sababaraha lila taun nyoba ngayakinkeun sorangan nu Reebok cross trainers éta stylish. Tapi kuring meunang kolot, Kuring sadar Jordans éta hésé malire. Sakabéh babaturan mah geus pasangan atawa dua, jeung salah sahiji babaturan mah downright obsessed jeung maranehna. Sawaktos hiji gaya anyar datang kaluar, he wouldn't just stop by the local Foot Locker when he had some free time; manéhna diwangun hirupna kira-kira meunang nu pasangan anyar. Manéhna dijieun yakin manéhna terang sadaya kaping release Jordan, manéhna baris meuli sapatu sarua dina warna nu beda, and he would often spend Saturday mornings camped out in front of shoe stores. Ieu blew pikiran mah. Jadi ahirna kuring kungsi nanya sorangan, "Naon kitu husus ngeunaan sapatu ieu?! Clearly I'm missing out on something." obsesi babaturan mah jeung Jordans dijieun hiji pernyataan. Naha bener atawa henteuna, he was saying...

Diwangun ngabohong Pt. 1

Taya sahijieun diaku droppers ngaran. Anjeun nyaho saha Kaula ngawangkong ngeunaan. Maranéhanana jalma nu Anjeun hoyong terang yen maranehna nyaho jelema anu meureun anjeun hayang nyaho. Lamun Jigana "namedropper,"Aya hiji guy nu langsung datang ka pikiran. Kuring geus ngan papanggih manéhna sakeupeul kali, tapi unggal waktu urang geus dikaitkeun, satengah paguneman urang dicokot nepi ka tetes ngaran blatant. Manéhna weruh nomer alus jalma "time gedé", sarta manéhna boga pangabisa absurd ka sneak ngaran maranéhanana kana paguneman mana wae. Di dieu Kang conto. kuring nyebutkeun, "Man Hey, jam sabaraha ieu?"Reply-Na: "Oh, éta ngeunaan beurang. Reminds kuring waktu mah dimaénkeun putt putt jeung Michael Jackson di beurang di Paris. "Kecap? jujur, ayeuna teh teu saukur ngaran droppers nu irk urang sanajan. Ieu jelema anu ngabohong sacara umum. Urang meunang bosen dédéngéan tumuwuh lalaki ngabohong ngeunaan poé maén bal SMA maranéhanana (éta waktu pikeun mindahkeun dina, bapa). Urang tumuwuh weary babaturan bencong urang nu manggihan sababaraha cara pikeun tweet ngeunaan unggal tempat aheng maranehna nganjang. Sarta urang teu boga loba kasabaran pikeun jalma nu jéntré pikeun urang unggal item mahal maranehna meuli (kajaba maranéhanana geus rappers, tangtosna). Whether it’s covertly bragging about...

Kudu Urang Pindah On?

Kuring geus terus nepi jeung saga Trayvon Martin ti mimiti. Kawas loba anjeun mah diawaskeun sinyalna warta, maca artikel, jeung dikaitkeun kana eta jeung babaturan. Ieu didominasi paguneman umum jeung provoked sawala diperlukeun loba ngeunaan ras di Amérika. Realitas awon tina rasisme ieu kadorong di hareup rupa urang, komo maranéhanana anu kawas pretend teu aya anu kapaksa ngobrol ngeunaan eta. Leuwih sataun saterusna, killer Trayvon urang geus usaha jeung kapanggih teu kaliru. Teu anu maksudna urang kudu ngaléngkah ti isu? Maranéhanana kapanggih manéhna polos, jadi ieu "isu ras" teu kudu jadi nyata sakumaha nu ayeuna urang mikir maranéhanana éta, bener? Nu teu bisa jadi salajengna ti kaleresan. Kuring teu boga niat arguing ngeunaan fakta, karakter Trayvon sacara, atawa putusan dina kaayaan tragis ieu, tapi kuring teu mikir sababaraha sawala kudu terus. sidang leuwih, tapi paguneman teu kudu. Naha Minat nu? Kuring teu apal aya loba anu heran naha sidang husus ieu geus direbut perhatian jadi loba. Batur heran naha sababaraha folks hideung nu jadi gancang ka sympathize jeung Trayvon Martin, despite the fact that he had issues of his own....

rap & agama

Pikeun salami kuring bisa inget, hip hop geus miboga hiji obsesi jeung Allah jeung agama. Kuring teu mean ka nunjukkeun yén sadaya rappers nu devotees agama. Tapi sababaraha rappers - atawa seniman nu mana wae pikeun zat nu - bisa ngocok pangjurung pikeun antarana Allah tempat di seni maranéhanana. Ieu alam sarta alus pikeun urang nyarita ngeunaan Allah, tapi Patarosan ieu, naon we nyebutkeun? Sababaraha bakal ngomong, "Ieu sakadar musik. Ulah nyokot eta jadi serius!" Tapi naon rapper nyebutkeun dina mic leuwih serius ti Anjeun bisa mikir. Sababaraha geus dipaké hip hop pikeun nganyatakeun kapercayaan agama tulus maranéhanana atawa kakurangan tujuanana. Islam, Nu Lima Percenters, agama Kristen, Agnosticism, ateisme, jeung agama sejen geus sadaya geus diwanohkeun ngaliwatan bentuk seni. Jigana hip hop nyaéta uniquely cocog pikeun nganyatakeun kasatiaan jeung bakti ka nanaon urang keur gairah ngeunaan. Sabagean alatan rawness compelling budaya sarta sabagean sabab hip hop ngamungkinkeun leuwih kecap, sahingga anjeun sabenerna bisa "ngajar." Tapi lolobana waktu hip hop leuwih kawas barbershop ti kelas Sakola Minggu. Rappers recklessly ngajalankeun off di muara, naha maranéhanana nyaho naon keur maranehna ngawangkong ngeunaan atawa teu. kajembaran vs. Recklessness...

Nu Anjeun Hirup nu Good Kahirupan?

Tadi taun ieu mah nuluykeun tour jeung buku anyar mah, Nu Good Kahirupan. Each night, Kuring méré hiji sawala nu usaha ngajawab pertanyaan, "Naon teu eta maksudna hirup kahirupan alus?" dina Chattanooga, TN, urang kacatet talatah mah geus dipasang eta di luhur. Buku dirilis dina Oktober 1, 2012 and you can purchase it here. To learn more about the book you can click here. You can purchase The Good Life album here. Anjeun hirup kahirupan alus?

Nu Future of Trip Lee

Kalolobaan nyaho kuring salaku rapper jeung pamaen, tapi kabeneran aya, di jantung mah geus sok geus ahli da'wah. Pikeun salami mah geus nyieun musik, kahayang deepest mah geus ngumumkeun Injil jeung dibewarakeun di aduh jeung kamulyaan Yesus Kristus. Ku kurnia Allah mah geus miboga kasempetan pikeun ngagunakeun musik ulah nu dina tahap umum. Kuring geus dipikacinta unggal kadua eta mah geus usaha pikeun ngalakukeun hal eta jeung kaunggulan. Leuwih taun, Kuring geus sensed Allah nelepon kuring jeung equipping kuring teu saukur nyieun musik, tapi ogé ka ngahutbah jeung nulis. That’s why last year I wrote The Good Life, a book that dives deeper into the message behind my record of the same title. Ieu oge naha kuring ngumumkeun ragrag pamungkas mah teu bakal iinditan cukup saloba mah geus. Kuring hayang diajar kumaha carana jadi pendeta satia, jeung nu ngan bisa bener kajadian dina konteks hiji gareja lokal. Jadi Kaula nyokot waktu pikeun investasi di learning da pastor godly di gereja mah Washington, DC. Gusti daék, salaku mah ngawula dina staf di gereja mah, I’ll also be able to...

Sadaya Urang ngabutuhkeun Nyaéta Dina Allah

Di dieu teh audio tina hutbah anyar mah diajarkeun dina Jabur 142. Sadaya urang ngaliwatan kali hese, tapi Jabur nembongkeun urang nu komo di jaman awon urang bisa manggihan sagalana yén urang kudu di Allah. Opat titik anu: abdi. God is Our Friend in Times of Trouble II. God is Our Protection in Times of Trouble III. God is Our Treasure in Times of Trouble IV. Allah urang Deliverer di Times of kasulitan

Nu Pentingna Kecap

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun sababaraha bulan ka tukang dina Mateus 12:36. Kuring solat éta hiji dorongan ka anjeun.

Hiji genep belas Video

Dina perayaan pelepasan buku mah, Nu Good Kahirupan, di dieu teh video resmi pikeun "Hiji genep belas," ti album newest mah, also called The Good Life.

Nu Good Kahirupan Mini dokumenter

Nyokot katingal balik pamandangan jeung Trip Lee manéhna ngabahas highs jeung lows dina prosés nyieun album-Na panganyarna "Nu Good Kahirupan."

The New covenant

Di dieu hiji khotbah anyar mah diajarkeun dina Yermia 31:33. titik utama mah nya: abdi. God Is Working Internationally II. God Is Working Internally III. God Is Working Interpersonally IV. Allah Nyaeta Dina Gawé

What is My Book Ngeunaan?

Buku asalna kaluar Oktober 1, but you can download a sample chapter at TheGoodLifeTheBook.com, and you can pre-order the book here.

Cerminan dina Konvénsi

I watched most of the political conventions these last two weeks. Nu speaker umum di kuring teu bisa mantuan tapi leuwih-nganalisis talatah jeung kaahlian oratory tina calon jeung ngarojong maranéhanana. Unggal jalma di panggung nu usaha ngolo-ngolo Anjeun sareng carita pribadi jeung / atawa janji gedé. Abdi gé ngaku, sababaraha kahayang maranéhanana éta mulya, tapi lolobana pidato ngarasa diitung, kosong, jeung murni pulitik- ka kuring sahenteuna. Sababaraha titik ngawangkong éta lempeng nepi salah teuing. Tapi debating platform teu point of post ieu. Salah sahiji hal mah sadar ieu nu sedengkeun pihak anu nyoba ngajual anjeun calon maranéhanana, maranéhanana ogé nyoba ngajual Anjeun worldviews maranéhanana. Dumasar kana éta hal, propserity material nyaeta taneuh jangji, jeung pihak maranéhanana hayang jadi Anjeun Musa. Dina panempoan maranéhanana, kahirupan alus téh meunang jegud lamun kerja keras, jeung calon maranéhanana nyaéta Jurusalamet anu bisa nyokot anjeun aya. Ayeuna aya sia loba dosana ngeunaan kabeungharan. Jeung keur diganjar pikeun gawé teuas nyaéta hiji hal anu alus, tapi nu teu bisa di mana ngampar harepan urang. Kabeungharan teu kudu tujuan ahir urang, kudu sarana ka ahir gede. We also can’t afford to...

Nu Sampurna Anger Allah

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun anyar dina Jabur 95:10-11. My 3 titik éta basajan: abdi. Sin Provokes God’s Anger II. Sin is an Alernate Path III. Sin keeps us from God’s rest I pray this is an encouragement to you

Nyawa Beautiful tina Unborn

Lalampahan Lee dina "Beautiful Kahirupan" from Desiring God on Vimeo. Lagu kahiji mah wrote keur album mah panganyarna, "Nu Good Kahirupan" ieu lagu disebut "Beautiful Kahirupan." Desiring Allah nanya kuring ngeunaan nu lagu jeung jantung mah balik deui. Here’s their entire blog post. Jeung di dieu aya lirik lagu, nu ciri V. Rose: cantol: Beautiful Life Inside Living Moving Breathing So Let Hope Arise God knew what He was doing When He gave Beautiful Beautiful Life Verse 1: adina Dear, I hear the place you at I know it ain’t nothing easy bout going through that There’s a baby in your womb, but you wasn’t trying do that You’d take it all back if you knew that, but you ain’t have a clue that That time with your boyfriend, that late night When you thought you was making love, that you would make life And now it’s feeling unfair, man it ain’t like You ain’t got a life, nembak, the timing really ain’t right Can’t quite tell you that I understand your pain But I know you shouldn’t feel discouraged and ashamed And I know that baby in your stomach ain’t a game He’s got...

Nu Man Anu Boga Allah Keur peureum-Na

Manusa anu ngabogaan Allah pikeun harta-Na geus sagala hal di One. Loba harta karun biasa bisa nampik manéhna, atawa lamun manehna diidinan boga aranjeunna, nu enjoyment sahijina bakal jadi tempered nu kungsi bakal perlu kabagjaan-Na. Atawa lamun manéhna kudu ningali eta indit, hiji sanggeus hiji, he scarcely bakal ngarasa rasa leungitna, pikeun ngabogaan Sumber sagala hal manéhna geus di One sadaya kapuasan, sadaya pelesir, sadaya delight. Naon bae manehna bisa leungit manéhna geus sabenerna leungit euweuh, pikeun manéhna ayeuna geus eta sadayana di One, jeung manéhna geus eta murni, legitimately jeung salawasna. A.W. Tozer, Nu ngungudag Allah

wawanen

Biblical Masculinity and the Importance of Role Models from Desiring God on Vimeo. My friends at Desiring God asked me some questions about the obstacles to manhood and how to fix the problem. Di dieu Kang naon mah ceuk

Gusti tina setan

Di dieu teh video ti khutbah anyar mah di Summit Garéja di Raleigh, NC. I diajarkeun dina Mark 5:1-20 ngeunaan daya, wibawa, jeung rahmat Yesus. Kuring ngaharepkeun éta hiji dorongan ka anjeun

Reflections dina Rum 8

kumaha Rum 8 Helps Trip Lee from Desiring God on Vimeo. My friends at Desiring God asked me to share about the passage of Scripture that helps me most. Dina klip ieu mah ngagambarkeun dina Rum bab 8

Pikiran dina Robot

Trip Lee Is Not a Robot from Desiring God on Vimeo. Dina mangsa wawancara anyar, Desiring God asked me to talk a little bit about my song, Robot from The Good Life

Injil di 2 menit

What Is Injil? from Desiring God on Vimeo. Another clip from my interview with Desiring God. Maranéhanana ménta kuring lamun kuring bisa rap Injil di 2 menit. Ieu usaha mah

Kurawa Hip jeung ngalawan Ngalawan Sin

This is part of an interview I did with Desiring God. I’ll post the other parts as DG puts them up Hip Hop and the Fight Against Sin from Desiring God on Vimeo.

Nu Good Kahirupan Kitab

Salaku loba nyaho, Kuring geus dipake dina buku indit babarengan jeung album newest mah, Nu Good Kahirupan. Nah buku ieu bakal ngaleupaskeun jeung Moody Penerbit dina Oktober 1, 2012. Baca leuwih seueur tentang eta dina pencét release di handap. And go to TheGoodLifeTheBook.com to be notified when it releases. HIP HOP ARTIST TRIP LEE TO RELEASE DEBUT BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 THROUGH MOODY PUBLISHERS Upcoming project builds on current album release and redefines “The Good Life” by challenging people to no longer live in the light of lies but embark on a new and more glorious journey. Los Angeles, Calif. (Mei 17, 2012) -Billboard Chart-topping hip hop artis Trip Lee ieu gearing up for release buku debut, Nu Good Kahirupan (Moody Penerbit). A continuation to his latest album which released on April 10, 2012 ngaliwatan ngahontal Records, The Good Life will hit stores nationwide on October 1, 2012. "Keur taun, Kuring geus ngalakonan musik nu tantangan pintonan dunya urang jeung nunjuk ka Kristus - tapi aya sok geus watesan musik, sabab aya ngan jadi loba Anjeun bisa komunikasi dina lagu,"Nyebutkeun Trip. "Album The méré listeners snapshots tina kahirupan alus, and the book will...

Ngalaman Good Kahirupan Live

Nu tour Good Kahirupan najong off minggu ieu! Panggihan nu date bakal pangdeukeutna ka anjeun. We’ll be in Minneapolis, Michigan, Virginia Beach, Nashville, Orlando, and Dallas. kaping More bakal ditambahkeun pas well! Click on the links for tickets or go to ReachRecords.com/events.

iLove Lyrics

Di handap ieu mangrupakeun lirik ti lagu mah iLove dina album anyar mah "The Good Kahirupan." Sasaha sejenna sangsara ti iLove? ayat 1: My girlfriend’s name starts with an I Shines bright like stars in the sky Stays by my side, when its dark she’s the light She befriends many, and we get lost in her eyes Staring at her instead of watching our steps Run to her when we wake without catching our breath She’s addicting, kanyataanna: we’re fiends But we ain’t sniffing glue, we’re just glued to the screens She rules us, see the proof when she rings We’d probably take two of her over two human beings Her sisters? Some bigger some smaller We sync her with em daily to keep her in order We get her when she drops even if we can’t afford her Ask me if I really need her? Kuring jadi kawas, "Nurun tina" But when I seen her at the mall I had to court her I keep her in accessories, ya boy do spoil her I want her in my life, I’d do anything for her Forget about a dime boy, she’s more like a quarter I’m with her all the time,...

Nu Good Kahirupan di dieu!

album solo kaopat My, "The Good Kahirupan" geus resmi geus dileupaskeun! Buy the album from iTunes here. Anjeun oge bisa nyokot albeum nepi di toko di Lifeway, kulawarga Christian, Mardel, jeung Target & Wal-Kemranjén (pilih toko). oge, Anjeun bisa lalajo video anyar pikeun "Kuring Good" featuring Lecrae here. Urang partnered jeung sora tina syahid dina hiji ieu pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan kasusah jeung ajak mukmin nangtung teguh. Sunda gabung di sholat nu PANGERAN bakal make proyék ieu tangtangan jeung ajak loba!

Naon Jadi Good Ngeunaan Good Jumaah?

Ieu normal pikeun nginget poé maot si sacara. Saha nu leungit hiji dipikacinta weruh nu kungsi bakal poho poé maranéhanana lulus dina. Ieu ahir hirup, jeung éta heartbreaking. Tangtosna, salaku ras manusa, urang teu ngan inget leuwih dipikacinta. Lamun inohong masarakat penting maot prematurely, urang inget jeung milu sedih poé maranéhanana dicokot ti urang ogé. bangsa urang emut poé Martin Luther King JR. ditémbak, jeung poé John F Kennedy ieu ditelasan. Tapi maranéhanana poé nu tangtu nu kungsi disebut alus. Maranéhanana éta poé horrific, mana lalaki tercinta anu ditelasan ku assassins jahat. Tapi, dua rébu taun ka tukang Yesus tina Nasaret ieu ditelasan ku assassins jahat sorangan, urang inget poé nu salaku "Good" Jumaah. Naon jadi alus ngeunaan poé nalika paling dikaitkeun man dina sajarah manusa ieu rongkah keok jeung ditelasan ku musuh-Na? Kanyataan yén lalaki jahat bakal plot ka rajapati Putra Allah tragis jeung éta undoubtedly dosa greatest kungsi komitmen. Tapi maot nya kawas nu mana wae nu maot samémeh atawa sanggeus . Urang bisa nyebut poe yén "Good" Jumaah for loba alesan. He...

Aku Good terangna

“I’m Good" ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy. Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good" poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta. Hopefully this explanation of the lyrics will help us to digest the content… Verse 1: Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, death is at my door way/ Fear says I’ma perish bro, but that ain’t what my Lord say/ He said I ain’t guilty though...

Nu Greatest Love of All

Everybody hayang jadi dipikacinta. Naha urang ngaku atawa teu, sakabéh urang boga kahayang alam ieu ngarasa dipuja jeung ngaapresiasi ku batur. Loba urang méakkeun sakabéh kahirupan urang neangan batur ka sunda urang, di amoy nu si- saha bae- bakal nyugemakeun longing ieu di jero. Nah lamun Anjeun keur perencanaan leungit sorangan dina roman ayeuna jeung nu nuju hoping nu pamustunganana bakal nyugemakeun longing nu, I Anjeun hoyong terang yen Tujuan Anjeun teuing low. Anjeun moal manggihan asih greatest sakabeh dina cahaya dinner lilin peuting. Tapi, aya sadaya kuat, sadaya satisfying, asih sampurna sadia ka anjeun. Aya hiji Allah anu mikanyaah anjeun leuwih ti anjeun kungsi bisa dibayangkeun. asih-Na teu fickle jeung anjeun teu kudu Woo Anjeunna atawa digawé for eta. Teu Allah Love Us? Kuring teu apal sakapeung loba urang heran naha atawa teu Allah bener mikanyaah urang. Manéhna jigana jadi jauh. Jeung meureun we kukituna eureun doubting lamun Anjeunna teu hiji hal make jelas pikeun urang. Kabeneran urang, Manéhna geus boga. Alkitab nyebutkeun, "Allah nunjukeun asih-Na pikeun urang dina bari urang masih sinners, Kristus pupus pikeun urang." Jeung deui eta nyebutkeun,...

robot

"robot" nyaeta lagu munggaran album upcoming mah "The Good Kahirupan" ngaleupaskeun April 10. Lyrics to the song and a free download are below I am not your robot, I am not a clone You are not my puppeteer and I am not a drone Got a new master and I follow Him alone I want a good life till I’m gone Verse 1: Hey I was born less than human I know it sounds crazy But I was really born a robot as a baby No real life in me, I just played my role No self control, I just did what I was told I got my first order, I was just a day old But I didn’t have a chance, cause my heart was way cold My heart took the order, I couldn’t break the mold Sold under bondage and I couldn’t take control So I was just chilling in my robot clothes With my robot friends, and my robot flows Living robot ways, cause that’s all I know Till I heard I could be freed from my robot soul, I’m like… Hook Why you always trying to control me? You are not my boss that’s...

Nu Good Kahirupan

Pikeun satengah munggaran 2011, Kuring teu no lagu, no fitur, no nempokeun, no sia. Kuring pindah ka Washington DC jeung nyandak ngeunaan 5 bulan off keur magang pastoral. Sanajan kuring teu iinditan dunya jeung nangtung di hareup a laut jalma unggal peuting, ieu salah sahiji musim paling fruitful hirup mah. Lamun magang réngsé mah dimimitian iinditan deui jeung lalaunan mimiti dipake dina musik anyar. Kira digolongkeun I ditajong kana gear full dipake dina album solo kaopat mah. Sarta sanggeus bulan gawé teuas, album ieu lumayan loba dipigawé. Kuring malah teu bisa nganyatakeun kumaha bungah Kami ka ngaleupaskeun eta. Kaula sok néangan méré jalma hal Kuring geus teu dibikeun eta saméméh. Kuring teu hayang diaransemén albeum Kuring geus geus dijieun. Kuring hayang méré Anjeun album anyar, jeung musik anyar, jeung cara anyar celebrating kabeneran kolot sarua. Di 2006 dina album kahiji mah, Lamun Maranéhanana Ngan terang, Kuring hayang ngabejaan ka urang ngeunaan Allah glorious anu kuring hayang maranehna nyaho. Di 2008, "20/20" datang kaluar jeung hayang ajak folks nempo Gusti jeung visi nyata. 2 taun saterusna, “Between...

Kapamingpinan wani

Di dieu nu uran wani MLK ngeunaan pintonan (teu nyebut sababaraha tulisan pangalusna mah geus kungsi maca). Manéhna refuses ka nangkeup hukum adil jeung refuses ngadagoan sabar. Manéhna nyokot inisiatif dina nama ras sakabeh jalma. Salaku manusa hideung, Aku deeply bersyukur ka Allah pikeun karya dilakonan ngaliwatan manéhna. Jeung salaku Christian, Kuring hayang tarung keur kaadilan sagampil teuas sakumaha Mantenna teu, buruk dina pikiran nu ngan Yesus bisa mawa kaadilan sampurna. Jeung Anjeunna bakal. Ieu excerpt ti hurup kawentar MLK sacara. Anjeun kudu maca sakabeh hal lamun meunang kasempetan. “We have waited for more than 340 taun keur hak urang konstitusional jeung Allah dibikeun. Bangsa Asia jeung Afrika nu pindah jeung laju jetlike arah gaining kamerdikaan pulitik, tapi urang masih ngabdi di kuda jeung Buggy Pace arah gaining cangkir kopi di counter dahar beurang. Sugan eta gampang pikeun maranéhanana anu geus kungsi ngarasa anak panah stinging of segregation ngomong, "Tungguan." Tapi lamun geus katempo galak mobs Lynch ibu ibu jeung founding di bakal jeung ngalelepkeun sadulur jeung baraya di whim; lamun geus katempo hate dieusi policemen kutukan,...

Diideuan Ku aksara leutik King

Dinten ieu kami ngagungkeun warisan ti pamingpin foremost tina gerakan Hak Sipil, Dr. Martin Luther King JR. Gusti dipaké man ieu mere ilham bangsa, jeung mindahkeun hiji jalma ka arah sarua. Aya masih digawé dipigawé, tapi kontribusi nya éta invaluable. No pahlawan sampurna, jeung Dr. King no iwal, tapi kuring admire manéhna di sababaraha cara jeung Kaula diideuan ku warisan-Na. Di dieu aya tilu hal ngeunaan hirupna nu mere ilham kuring. 1. Passion for Justice Dr. King ieu disgusted ku hal nu teu adil nu ieu rampant di dunya urang, jeung dedicated hirupna ka pajoang ngalawan eta. Dina Kitab Suci, manéhna nempo visi Allah pikeun dunya-Na, Manéhna nempo nabi nelepon pikeun ahir penindasan, jeung Manéhna gairah nempo nu kaadilan datang ka lulus. I admire markisa ieu kaadilan, jeung solat Allah bakal terus gawé dina jantung sorangan. Kuring hayang tarung pikeun tertindas jeung ngahutbah Good News ka naon naon. 2. Leadership Despite his youthfulness, Dr. pidato prophetic King sarta kristal visi jelas dipingpin manéhna muncul salaku pamingpin gerakan. Manéhna teu diuk deui jeung wadul, he stepped up and...

komo Lamun

Komo lamun kabagjaan jeung kanyamanan urang ninggalkeun urang, urang bisa leres pisan yakin Allah urang moal. Ezra 9:9

hiji Kahirupan: Bagikeun

A sababaraha minggu ka tukang, I spoke di Konférénsi Nasional Kampus teureuh ngeunaan tanggung jawab unggal pangagem pikeun evangelize. téks ieu mah 2 Korinta 5:18-21. Di dieu teh video ti rintakan nu. hiji Kahirupan | Bagikeun - Trip Lee from Campus Outreach on Vimeo. Mun anjeun geus kabetot, di dieu teh video ti sawala panel I ieu bagian ogé. sawala ieu ngeunaan mentri kampus, gareja lokal, Komisi Great, jsb: Pastors Panel from Campus Outreach on Vimeo. tambah, I recommend you check out all the other media from the conference. Aya ton pangajaran gede mah mikir anjeun nimu jadi edifying.

urang Ngalawan

Urang ngalawan ngabuktikeun kumaha bener urang, forgetting nu bener teu anu Yesus datang pikeun. Matt 9:13

3 Cara pikeun Deny Allah

Dupi anjeun nampik Allah Alam Semesta? Percaya atawa teu, ieu mangrupakeun Patarosan penting pikeun sakabéh urang mikir ngeunaan. Ieu jelas dina Kitab Suci yen hirup langgeng anu bebas dibikeun ka jalma anu dipercanten Allah jeung percaya Na Good News, jeung ngan judgment dilumangsungkeun dina maranéhanana anu mungkir Anjeunna. Tapi aya leuwih ti hiji cara pikeun mungkir Allah. Di dieu aya tilu mah kapanggih dina Perjanjian Anyar. 1. Denying yén Yesus nyaeta Anu Cenah Manéhna Ieu "Anu tukang bohong tapi manéhna anu denies yen Isa teh Al Masih? Nu Dajjal nu, manéhna anu denies Rama jeung Putra. No hiji anu denies Putra boga Bapa. Saha confesses Putra boga Rama oge." 1 John 2:22-23 Aya loba jelema di dunya urang ayeuna anu mikir diri salaku jalma spiritual atawa komo agama. Maranéhanana percaya yen Allah aya, jeung maranehna nyobian ibadah manéhna di jalan sorangan. Meureun maranehna komo ningali Yesus salaku guru gede atawa nabi ti Allah. Tapi lamun maranehna teu percaya yen Isa saha Cenah Manéhna nyaéta, aranjeunna denying Anjeunna. Seeing Jesus merely as a great...

Nu godaan Yesus

pikeun Kristen, Patarosan teu naha atawa teu urang bakal nyanghareupan godaan, tapi kumaha urang bakal ngabales lamun urang ngalakukeun. dina Lukas 4:1-2, urang maca ngeunaan godaan Yesus jeung kumaha Manéhna direspon. Di dieu teh audio tina hutbah ringkes mah diajarkeun dina petikan nu di gereja mah sababaraha bulan deui. Kuring hayang kasampak di godaan Yesus ', ngagambarkeun dina ta'at-Na, jeung mikir ngeunaan naon bisa we diajar ti pamandangan ieu. Naon nu hal Urang kudu inget di kali godaan? Di dieu aya titik utama: abdi. God Allows and Uses Temptation as Part of His Plan II. Weakness is Not an Excuse to Give In to Temptation III. The Tempter Has Already Been Defeated The Temptation of Jesus by BragOnMyLord I pray it’s an encouragement to you

Kumaha Dupi Urang bener Dina The Sight Of Allah?

Kumaha urang bener dina tetempoan Allah? Ieu téh assuredly dina kaitannana sarua di mana Kristus ieu jelema nu ngalakukeun dosa a. Keur manéhna dianggap di luhur tempat urang, yén manéhna bisa jadi kriminal di kamar urang, jeung bisa jadi diurus salaku jelema nu ngalakukeun dosa a, teu nyinggung sorangan, tapi keur jalma batur, inasmuch salaku manéhna murni jeung dibebaskeun ti unggal lepat, jeung bisa endure hukuman nu ieu alatan urang- teu ka dirina. Nagara ieu aya di ragam sarua, assuredly, urang ayeuna bener Anjeunna- teu hormat tina kapuasan urang ngajadikeun ka kaadilan Allah ku karya urang sorangan, tapi sabab urang judged tina dina sambungan jeung amal saleh Kristus urang, nu geus we ditunda ku iman, nu bisa jadi ours. John Calvin Read this slowly and let it sink in! Kuring datang di sakuliah quote ieu bari Nyiapkeun pikeun talatah mah dina 2 Korinta 5:18-21 pikeun teureuh Konférénsi Nasional Kampus. barang Good

I Candak Ieu, Saterusna, Unbelief nu Dina Yesus

Kuring nyokot eta, saterusna, nu unbelief Yesus (NOT percanten ka Yesus) mangrupa ngarobah jauh ti Yesus dina raraga neangan kapuasan dina hal séjén. Jeung kapercayaan Yesus datang ka Yesus pikeun kapuasan kaperluan urang jeung longings urang. Kapercayaan teu utamana hiji kasapukan jeung fakta dina sirah; eta utamana an napsu dina jantung nu fastens dina Yesus keur kapuasan. [Yesus nyebutkeun,] 'Manéhna anu datang ka kuring teu wajib lapar sarta manéhna anu percaya ka kuring kungsi bakal haus!’ John Piper

Naha kuring meunang Kawin Jadi Young: Ti pandang My Pamajikan sacara

Ngeunaan sabulan ka tukang mah wrote blog nétélakeun folks naha kuring meunang kawin jadi ngora. Mah deeply wanti ku réspon ti sadaya anu maca eta jeung solat mah geus yen Gusti bakal nulungan urang mikir leuwih biblically ngeunaan nikah. Lamun teu meunang maca nu post asli mariksa kaluar dieu: Naha Naha atuh Meunangkeun Kawin Jadi Young? Nah sanggeus jadi loba folks nepi kaluar kuring jeung ka kuring kumaha mantuan ieu maranehna, Teu sangka bakal sagampil mantuan, nu mungkinkeun pamajikan mah, Jessica, ngajawab tarosan sarua ti sudut pandang nya. Jadi di dieu geus. Naon dijieun pamajikan mah mutuskeun meunang kawin jadi ngora? Manéhna nyebutkeun… 1. I found a godly man When I first met Trip, Kuring teu rarancang dina lalaki nikah kapan geura-giru. Tapi ti pisan kahiji kalina urang indit kaluar, Mah emang aya hiji hal nu beda ngeunaan manéhna. Manéhna gairah ngeunaan Injil cara anu mah geus kungsi katempo saméméh dina guy umur mah. Kuring oge kungsi papanggih batur jeung sudut pandang wijaksana kawas dina dating. Thanks to his discipleship before college he knew exactly what he thought...

disetir

Di dieu Kang sababaraha video ti hutbah mah diajarkeun saméméhna taun ieu di San Diego. Téma konferensi ieu "disetir", jadi kuring milih ngahutbah dina Rum 12:1-2. Naon eta kasampak kawas keur pangagem ka jadi "disetir?" titik utama mah nya nu pangagem nu kudu ... 1. Jadi disetir ku Mercy 2. Jadi disetir ka Ibadah 3. Be Transformed Hope its helpful!

Hatur nuhun

Kuring kakara rek ngomong hatur nuhun ka dulur anu ngado'a pikeun urang bari urang éta dina tour di buana gede Afrika. Gusti graciously dijawab loba jalma solat, jeung dipaké anjeun babarengan jeung urang nyieun hiji dampak di genep nagara beda. tour ayeuna geus datang ka ahir jeung urang dipingpin imah peuting. Urang kukituna ngahargaan solat anjeun terus keur perjalanan aman jeung kaséhatan. Sababaraha urang tacan ngarasa teuing oge jeung urang hayang make imah cageur. Kuring kasampak maju ka ngeposkeun blog ka ngabejaan ka maneh sadaya ngeunaan lalampahan urang. Nepi mangka urang ngahargaan solat Anjeun

Pitulung Us Out jeung Unashamed Afrika

Ayeuna éta 12:34 Kami di Botswana. Ieu poe full kahiji urang di Afrika jeung Gusti geus di pagawean. Sakabeh ngahontal awak landed di Johannesburg tadi peuting jeung flew ka Botswana isuk ieu. Urang meunang papanggih ton ngarojong soré ieu dina Signing urang teu di toko buku Christian lokal jeung urang tadi sababaraha wawancara gede. Isukan peuting téh konser munggaran tour jeung urang amped. Urang rék tour ieu jadi fruitful jeung urang tangtu cinta bantuan Anjeun. Kumaha anjeun bisa mantuan? Anjeun oge kudu mantuan urang ku doa, ku kituna loba bakal méré hatur nuhun atas nama urang keur berkah nu dibérékeun urang ngaliwatan solat loba. 2 Korinta 1:11 Urang pageuh percaya yen Gusti ngagunakeun solat jalma-Na pikeun ngalakonan rencana-Na. Jadi Anjeun tiasa mantuan kami ku solat. Di dieu aya sababaraha cara dasar Anjeun bisa neneda for jeung urang jeung jeung urang: 1. Yen Gusti bakal tetep urang sehat sarta kuat 2. Urang bakal sikep diri urang sorangan salaku pagawé 3. Nu konser bakal balik well 4. Yen Gusti bakal nangtayungan kulawarga urang bari urang jauh 5. That Christ would be...

Man Nepi Video

September ieu urang ngarilis film pondok jeung album disebut “man Nepi" tangtangan lalaki ngora jadi lalaki. Di dieu hiji video musik pikeun “Man Nepi Lagu Kabangsaan." You can purchase the short film and album here

Nu satia Evangelist

Di dieu teh audio tina rintakan mah diajar saméméhna taun ieu ngeunaan evangelism satia. The Faithful Evangelist by BragOnMyLord For those short on time, di dieu Kang kasimpulan titik: 5 Ciri tina Evangelist satia ... 1. Embraces jeung understands Injil 2. Yakin jeung Unashamed tina Injil 3. Mikanyaah nu Lost 4. Gumantung kana Allah pikeun Results 5. Prays for the Lost and for Opportunities to Share Hope it’s helpful

Invasi Video

Pikeun maranéhanana anjeun anu geus kungsi katempo video pikeun lagu mah "invasi (pahlawan)" yeuh ieu. ngaraosan! Kuring ngaharepkeun eta mantuan Anjeun pikeun ngajaga panon anjeun dina Kristus.

Naha Naha atuh Meunangkeun Kawin Jadi Young?

Kamari mah dijieun peuting eureun ahir di toko ka grab sababaraha hal mah kungsi paguneman pisan metot jeung kasir. Urang dijieun obrolan leutik salaku manéhna discan item mah, terus manéhna ditawarkeun kuring kartu diskon tapi ka dirina pamajikan mah geus miboga hiji. Éta lamun paguneman meunang fun. Kuring teu apal paguneman ieu sadaya teuing well alatan kuring geus kungsi eta sababaraha kali saméméh. It goes something like this… Person: Naon!? Anjeun keur nikah? abdi: Hehehehe Kuring geus nikah dua satengah taun endah pisan. jelema: Sabaraha yuswa Anjeun? Anjeun kasampak kawas orok. abdi: Aku dua puluh tilu. jelema: Anjeun geus jadi ngora! Naha di dunya bakal Sadérék nu? abdi: Naha teu ngalakukeunana I? Di 2009, Kuring meunang nikah dina yuswa bieu hukum jeung bieu menak tina heubeul dua puluh hiji taun. Salila pacaran mah, papacangan, jeung nikah pondok, Kuring geus ménta waktu jeung waktu deui pertanyaan kawas, "Naha perlu nikah jadi ngora? Naon gawena nu?", jeung paporit pribadi mah, "Anjeun kudu waited jeung ngarasakeun hirup anjeun!" Sababaraha folks nanyakeun pertanyaan ieu éta strangers, tapi sababaraha éta kulawarga. Ieu mah gila meunang kawin di saperti "ngora" umur?...

I Love Musik

Unggal ayeuna sarta saterusna mah balik deui sarta ngadangukeun albeum jeung lagu nu bener pindah kuring artistically jeung rohani basa kuring ngadéngé eta. One of those albums is The Solus Christus Project by Shai Linne. Ieu téh salah sahiji albeum hop paporit hip mah- jaman. produksi nu unik (sanajan teu commerical), eusi nu luar biasa, jeung skill liris Shai nyaéta dina pintonan full. Ieu salah sahiji jalma albeum nu ngajadikeun rappers nanya sorangan, "Naha keur kuring masih rapping deui?" Kuring teu bisa QUOTE sakabeh catetan di posting, tapi di dieu Kang salah sahiji ayat paporit mah ti album. It’s shai’s verse from “Mic Check 1,2": Manéhna méré kahirupan Na salaku Mekah a, I’m hype and I’m dancing When reciting my anthems of Christ, the Righteous Lamb who lights my lantern Who else but the Lord of the nations Can hype a heathen drunkard to write without even one word of self-glorification? kecap leuleus My- inadequate indeed to describe the Immaculate Seed Destined to do miraculous deeds At the age of twelve, he had the old heads amazed at His insights Obeyed His parents, even though He created their wind pipes A true Anomaly- and who can ponder the Servant...

Unashamed Australia Recap

A sababaraha minggu ka tukang kuring nyandak off ti LAX jeung dipingpin ka sisi séjén dunya jeung sababaraha jalma paporit mah. Tedashii, pro, KB, Thi'sl, DJ PDogg, Steadman manager tour urang, jeung anu dipingpin ka Australia ngawula ka Yesus. What we did We spent two weeks down under traveling through Brisbane, Melbourne, Perth, jeung Sydney. Dina unggal kota urang éta bagian konser badag mimitian ti 5,000-10,000 jalma ngora. Saméméh konser, urang indit ka sababaraha sakola jeung ngondang eta kaluar ka nempokeun. Naon kami diidinan ngomong di loba sakola ieu diwatesan (sabab éta sakola state non-Christian), tapi urang teu pangalusna urang ajak siswa jeung nujul ka Kristus. Dina konser, lima urang pencét panggung minangka salah rowdy, awak unashamed. Urang rocked hambalan maranéhanana ka best of pangabisa urang bari nyoba jadi jelas mungkin ngeunaan Injil nu ngalir urang ngalakukeun naon we ngalakukeun. Leuwih ti nanaon urang hayang folks nyaho Yesus! Urang sok nyoba pastikeun folks ninggalkeun impressed, teu ku kaahlian urang, tapi ku Gusti urang. What we experienced We got to...

Injil Koalisi Video

Anyar Injil Koalisi video tina Eric Mason, Lecrae, jeung kuring nyawalakeun folks hideung “ngarombak" teologi