Naon Jejer Teu Book nu Sawalakeun?

Dina buku anyar Trip sacara, naek, manéhna usaha nulis ngeunaan hal anu sasuai ka generasi ieu. Lalajo manéhna walks ngaliwatan sababaraha bab jeung mere hiji puncak nyolong di eusi.

 

biasa

12 comments

  1. JTDeanwalon

    Ieu Ku kituna Crazy I anu Ngan Ronggéng Gunung jeung New Company Disebut naékna, Anu Teu Naha Ku kituna ogé ,Tapi Kuring ngancik Up Pikeun maca ieu Kitab Anyar yén Badé Empower The Pemuda sarta The heubeul Generation Éta Ieu Super Cool jadi Tahu Christian, Anjeun bisa Pindah ka NBA,NFL, MLB. Maén bal, amprok lagu, ngahasilkeun lagu, Jadi Actor a, atanapi Aktris a. The Sky Dupi Wates nu, dimana aya sumanget Gusti Dwells, aya Liberty jeung kabebasan dina The Good News of Yesus Kristus. Abdi ngahatur nuhun Kanggo Anjeun Lecrea ,Tedesi,sarta Everybody Ti The 116 Klik ,Urang Méré Gusti The Maha Suci ,Urang Méré Gusti Puji The teu Dupi antosan Pikeun Ngamajukeun Ieu naékna Anyar Book !!!!!!!Anjeunna anu pantes ,Anjeunna pantes jadi muji!!!

  2. Davidwalon

    Naon hiji buku Heboh! Lalampahan Lee geus ditulis hiji kedah maca buku pikeun sakabéh teens. Abdi teu bisa nempatkeun eta handap. 5 kaluar tina 5 béntang.

  3. Davidwalon

    perjalanan, Kuring geus ogé geus sholat ngeunaan isu saré anjeun.;) Miharep anjeun ngarasa leuwih alus:D

  4. Yveswalon

    perjalanan, Kuring teu pernah kana bacaan. Tapi Allah sacara harfiah woke kuring nepi ti sare tur yakin atuh mésér buku Anjeun “naek”. lalaki, Kuring geus teu beres deui tapi nyadar yén Kuring kaayaan ampir 99.9% tina masalah nu keur diajak ngobrol ngeunaan dina naékna. Merealisasikan anu hambalan kahiji arah penyembuhan kuring sarta parobahan. Téh mangrupa lalaki buku hébat, na sareng abdi keur asih budaya hip hop, Kuring muji Gusti for urang diomongkeun ka abdi ngaliwatan rapper / pendeta. Kuring sagemblengna tiasa nyaritakeun eta…
    na hiji hal anu leuwih, Kuring resep maneh hadé salaku panulis ti rapper a tapi tetep ngalakonan pakasaban hébat dina carita hébat kieu Allah :)

  5. baudwalon

    Lalampahan lee tha pangalusna! Ngahargaan usaha anjeun leuwih didieu di Nigeria. Anjeun hiji berkah bro, hatur nuhun. @iamslizybolt #rhemaprocess #116

  6. PKwalon

    perjalanan, Mah nuju buku anjeun sababaraha bulan kapengker na Nyaan bogoh kumaha nyata anjeun. Kuring admire markisa anjeun pikeun ngaladénan Gusti urang jeung eta motivates kuring neruskeun hirup cara Gusti hayang urang keur hirup. Kuring keur teu cukup dipigawé ku cukang lantaran buku kuring kinda gaduh nu 7 pukul logika jalan di momen hihi! Tapi Kuring bener diideuan ku buku Anjeun. hatur nuhun, adi! Allah ngaberkahan anjeun!

  7. Charawalon

    Kami jadi bungah gaduh buku!! Kuring maréntahkeun éta online tur I geus ngantosan ka datangna. Kuring kurang yakin naha kuring ieu kitu digambar hiji ieu, utamana tempo Abdi gaduh sababaraha buku sejenna dina rak buku kuring nu kuring teu maca na teu bener boga rencana maca wae pas :-) Tapi Kuring geus ngantosan on gugah na eta tungtungna sumping kamari. Lamun kuring meunang ngarep aya pakét dina panto na I ekspektasi eta janten buku. Tétéla buku ieu shipped USPS jeung ieu di kotak surat kuring. Paket dina panto éta sapasang sapatu kuring maréntahkeun. Ieu jadi signifikan sabab Nyaan boga hal pikeun sapatu jeung kuring sagemblengna poho kuring maréntahkeun aranjeunna. salaki kuring malah ceuk kuring henteu perlu mawa pasangan sejen tina sapatu di imah ieu iwal kuring meunang leupas tina pasangan anu. Maksudna pamikiran flawed ka abdi :-) Sugan anjeunna catching up kalawan logika kuring sabab anjeunna teu ngomong nanaon ngeunaan sapatu tadi peuting!! kumaha bae age, sanggeus kids indit ka ranjang I dimimitian maca gugah na ku surah 2 Kuring terang naha kuring geus jadi digambar keur buku. Alesan teuing sababaraha daptar di bagian comment tapi Kami on surah 4 kiwari sarta eta geus diucapkeun jilid ka abdi. Utamina kusabab jalan hadits anu ditulis tur kumaha anu numbu kana hal séjén. kumaha bae age, Kami bungah jeung kuring geus aya rahayu. Kuring keur bade neruskeun maca kiwari tapi nyandak putus nulis komentar kieu.

  8. sumbuwalon

    PST. lalampahan u've geus blessin nyata ka abdi. nd i bener ngaberkahan Gusti pikeun makin kuring patepungan u. didieu di Nigeria gereja lokal urang masih c rap sakumaha nt keur vry Christian

  9. RobinRichesonwalon

    Kuring geus hartina mésér buku anjeun sarta maca eta tapi hirup meunang kitu hectic di kali. Acan amidst nu hectic, kahirupan sapopoé di kulawarga kuring jeung kuring, Kristus salawasna datang kahiji.

    Di dieu di kotana urang tina Owensboro, Ky. ngaliwatan garéja abdi aya program nu disebut Friends of Sinners. Babaturan ti Sinners mangrupakeun program recovery zat padumukan Kristus-dipuseurkeun fokus dina restorasi na rekonsiliasi ti lalaki sarta wanoja ka Kristus ngaliwatan truths Alkitabiah, akuntabilitas, jeung kaahlian hirup. . .urang narékahan pikeun mantuan nadya jeung sadulur urang di Kristus neangan panghampura, pikeun neuleuman tina kasalahan maranéhna, uninga Allah jeung ngawangun hubungan pribadi sareng anjeunna. warga, pagawé, sarta sukarelawan anu sakabeh jalma endah!

    salaki kuring jeung I: boga supir kasalahan nu geus kaliwat; teu nyaho ka Allah éta salah sahijina. Dinten (3/24) kami sohor 15 taun glorious kawin jeung kami henteu bakal gaduh tanpa glorifying Allah jeung nyaho cinta tur rahmat na. Ieu hal kami ngingetan barudak urang sapopoé!

    Ieu bakal thrill kami boga anjeun Owensboro on 20 Agustus nyieun hiji penampilan di Friends taunan urang tina Sinners fundraiser!

  10. Kiannawalon

    Kuring boga salinan kuring. Kuring miharep ka rengse buku nu ku tungtung minggu ieu. Kuring geus ngarasakeun kumaha kuring maca jadi jauh,