Enggo bareng

9 komentar

  1. Enan †Reply

    Thanks kanggo bro wallpapers. tresna mau. Ana makna adoh luwih kanggo wong-wong mau saka mung bragging, nanging bragging ing Salah True King, Gusti Yesus. tetep rahayu. †

  2. LeeReply

    Thanks kanggo wallpaper. Aku katon nganti sampeyan lan nonton saben obah. Aku saos sokur marang sing kaya mengkono sing romodel positif

  3. boltReply

    Aku kudu ngomong Trip, Aku pancene rahayu kerep aku ngrungokake, bisa kawentar kamulyané Gusti Allah ing gesang you'r lan forver kulawarga kang. Need aku ngomong anakmu salah siji saka luckiest ing planet bumi. Lan kang mesthi ora robot. #116 #rhemaprocess @iamslizybolt

  4. PamelaReply

    Matur nuwun Trip. tembung ora mung ngluhurake Gusti Allah, nanging padha bantuan kula tetep fokus ing sandi hubungan karo Gusti Yésus. luwih tresna.

  5. irenesalcedoReply

    Dear, trip
    jenengku Irene Salcedo, Aku ngawula ing united negara Tentara lan Aku dakbalekake ing Fort Bliss, Tx. Aku siji taun fans.This paling gedhe ibu didiagnosis tataran 4 Cancer limfoma. Nalika dheweke pisanan dilindungi, Doctors ngandika ana ing tataran 2, lan padha miwiti Chemo nambani dheweke kanggo tataran loro. Bubar padha dibandhingake asil saka screening First, kang ngandika iki tataran 2, iki pancene tataran 4. Iku salah sing. Ibuku isih dianggep panggung 4 lan isih arep liwat Chemo. Sawise Chemo liwat dheweke bakal kanggo miwiti radiation, lan kita ora bisa dadi watara dheweke kanggo preian. Kabeh sing aku takon wong lanang, iku kanggo ndedonga kanggo dheweke kesehatan. Dheweke A peladèné Gusti Allah lan wis ditampilake sibilings lan aku cara saka Gusti. Lan ngelingaken kita saben dina sing Gusti Allah ana ing Control, Aku mung takon sing mung supaya dheweke ing pandongamu, jeneng iku Yvonne Castro.

    Ing cahya kang
    Irene Salcedo

  6. Julia maReply

    Kabeh aku perlu punika 1:16 ndobos ing Gusti kawula, ndobos ing Ratu kawula. Dhiskusi bab 'im dina awit Panjenenganipun nganggo bab iki! Thanks kanggo wallpaper, trip!