ngabohong Wallpaper

Kudu panginget poean nu éta diwangun ngabohong? Urang geus nunda babarengan sababaraha wallpaper kanggo telepon Anjeun, tablét, atawa desktop. Aya tilu pilihan basajan handap jeung logo ngabohong. Aya leuwih datang saterusna. ngaraosan!

Ngundeur iPhone WallpaperNgundeur iPad WallpaperNgundeur Desktop Wallpaper

wallpaper-v01


Ngundeur iPhone WallpaperNgundeur iPad WallpaperNgundeur Desktop Wallpaper

wallpaper-v02


Ngundeur iPhone WallpaperNgundeur iPad WallpaperNgundeur Desktop Wallpaper

wallpaper-v03

 

biasa

9 comments

  1. Enane †walon

    Hatur nuhun ka bro wallpaper. cinta eta. Aya sih hartina tebih gede ka aranjeunna ti ngan bragging, tapi bragging dina Hiji Leres Raja, Yesus. tinggal rahayu. †

  2. Leewalon

    Hatur nuhun wallpaper nu. Kuring neuteup nepi ka anjeun jeung lalajo unggal move Anjeun. Kuring alhamdulillah nu sapertos anjeun nu romodel positif

  3. baudwalon

    Kuring gotta nyebutkeun Trip, Kuring bener rahayu everytime I ngadéngékeun anjeun, meureun caang kamulyaan Allah dina kahirupan you'r na forver kulawarga anjeun. Butuh kuring ngomong putra anjeun salah sahiji luckiest di planet bumi. Sarta anjeunna pasti moal robot a. #116 #rhemaprocess @iamslizybolt

  4. Pamelawalon

    Hatur nuhun lalampahan. kecap anjeun teu ngan muja Alloh tapi aranjeunna ngabantu kuring tetep fokus dina hubungan abdi sareng Anjeunna. loba sunda.

  5. irenesalcedowalon

    Sareng hormat, perjalanan
    Ngaran abdi Irene salcedo, Kuring ngawula di Amérika Sarikat Angkatan Darat tur Kuring keur ditempatkeun di Fort Bliss, TX. Kami salah sahiji taun fans.This pangbadagna anjeun indung abdi ieu didiagnosis kalayan tahap 4 Kangker Lymphoma. Lamun manehna munggaran diayak, dokter ngomong deui éta dina panggung 2, sarta aranjeunna dimimitian Chemo nyampurkeun nya pikeun tahap dua. Nu anyar maranéhna dibandingkeun hasil tina screening Kahiji, nu ceuk maranehna éta panggung 2, éta bener panggung 4. Ieu kasalahan maranéhna. indung kuring masih keur diolah pikeun tahap 4 sarta masih bade liwat chemo. Sakali chemo téh leuwih manehna kudu ngamimitian radiasi, sarta kami moal tiasa di sabudeureun dirina keur libur. Kabéh nu Kuring menta anjeun guys, nyaeta solat pikeun kaséhatan dirina. Manehna teh A hamba Allah sarta geus ditémbongkeun sibilings abdi na sorangan nu cara Gusti. Sarta reminds kami poean yen Allah aya dina Control, Kuring ngan menta nu ngan tetep nya di solat anjeun, Ngaran dirina nyaeta Yvonne Castro.

    Dina Lampu-Na
    Irene Salcedo

  6. Julia digosokwalon

    Kabéh Abdi peryogi nyaeta 1:16 ngabohong on Gusti abdi, ngabohong on Raja abdi. Ngobrol ngeunaan 'im poean cuz Anjeunna ngalir hal ieu! Hatur nuhun wallpaper nu, perjalanan!