Coulda Qenë Me Lyrics

Prodhuar nga: Gawvi
Vocals shtesë nga: J. Paul
Artwork nga: Alex Medina
Përziera dhe zotëruar nga: Jacob “Biz” Morris

varg 1:
Mos askush nuk duan të dëgjojnë dhimbjen tonë
Kjo është se si unë jam ndjerë kur unë jam Flipping nëpër ato eksitim komente, të gjitha unë të ndjehen të shi
Ata u thënë me të marrë përsipër është e vjetër
Këto gjëra nuk ekzistojnë më
Por kjo nuk i telefonojnë e vërtetë, kur unë shoh në këto rrugë
Pra, kjo është e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem:
Njeriu mund të ju them se si unë jam ndjenjë tani
Ah ata duan të dinë se si unë jam ndjenjë tani
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ne të gjithë e bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ju e dini
Të gjitha jetët tona rëndësi, vizioni ynë është i thyer
Ne ndjehemi të shkaktojë dhimbje të qenë këtu më parë
Kush është i pafajshëm unë nuk e di
Por ajo ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua

varg 2:
Unë nuk e di Mike Brown
Unë nuk e di Trayvon
Unë nuk e di Sean Bell
Por unë e di se shkuar
Unë nuk e di Oscar Grant ose Tamir Rajs
Unë nuk e di Eric Garner
Por unë e di se ata jetën
Është me vlerë më shumë se ata duke thënë në ekran tv
Unë e urrej kam marrë një listë të gjatë, ju Finna shihni mua piskat
Shkak unë të ndjehen si ata nuk e shohim tek mbretërit
Bërë për të sunduar si Ai, ata mendojnë se ne fiends në nevojë
Unë nuk isha aty kur ata qëlluan në njeri
Unë nuk mund të zgjidhin raste, nuk do të thotë se unë mund të
Por unë e di jetën si një njeri i ri i zi
Guess Unë nuk mund të jetë i çmendur që disa nuk e kuptojnë
Por ndoshta ju do të
Nëse keni shikuar në jetën time dhe ju ndal ku ndodhesha unë
Përdorni sytë për të parë në këto rrugë
Është shumë e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem:
Njeriu mund të ju them se si unë jam ndjenjë tani
Ah ata duan të dinë se si unë jam ndjenjë tani
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua

varg 3:
Foto mua si një fatkeqësi
Picking out pije në dyqan kur kam parë
Arkëtari duke kërkuar në mua, atëherë ai britmat
Pikët në hip tim dhe tregon mua unë jam duke parë
Por mbajnë deri, Unë nuk e di se unë ishte se frikshme
Dhe unë nuk e di se unë mund të ju gjuaj me një ferrë
shumë e çuditshme, that he saw me as a thug
Kur unë kurrë nuk do të kapur një rast, nuk vodhi apo blerë drogë
Ose si periudhë kohë që unë fluturoi në një shfaqje
Plot gëzim, Finna rap për një dhomë plot me njerëz
Jashtë atëherë unë gjej se është një armë në fytyrën time
Prangat në duart e mia, pat në bel poshtë
Është e njëjta ol, njëjtën ol
I përshtaten përshkrimin e një krimineli që ata e dinë
Ata më treguan foto, Eja
Po tallesh? Ne nuk e shohim një si
Well the cops thought we did if you looking right
Çdo njeri i zi di
Historitë e mori si ato, korr atë që ata nuk mbjellin
Kur ata të marrin një bandit nga kërcimit
Kjo nuk ka rëndësi në qoftë se ju i varfër me një pompë
Shikoni unë nuk e di nëse Mike Brown kishte duart e tij deri
Por unë jam shkrim duke thënë Homie Unë jam ngriteni
Dhe Unë jam ju them ndihem unë shoh në këto rrugë
Dhe thonë se kjo është e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem

varg 4:
Qiejve ndjenjë gri, sytë e kuqe
Përplasja e zezë dhe e bardhë, Retë mbi krye
Sa kohë deri sa mësuan atë që kemi thënë
Sa kohë deri sa të dëgjojë atë që kam thënë?
Thirrura nga të gjithë policët e mira
Luftimi liq, duke bërë ndalesa të mira
Unë e urrej që në blloqe kapuç
Në fund ata mund të përpiqen për të petë ju në të gjitha crooks
Dua të them që të gjithë njerëzit e mi zi
Unë e di se është ndjenja si ne thjesht nuk mund të fitojë
Por në zemërimin tënd nuk mëkatojnë
A nuk e pohojmë atë që ata mendojnë
Mos lejoni askush nuk na tregoni ne nuk është marrë me vlerë
Disa do të përpiqen të na mbyllur ajo nuk do të funksionojë
Unë e di se nuk është e drejtë, por ne e dimë se Ai kujdeset
Dhe një ditë ai do t'i thajë lotët

tjetër
Ku është shpresa juaj në? Mine është në të
Ku është shpresa juaj në? Mine është në të
Ne u punë për të bërë, por shpresa ime është në të
Ata patën punë për të bërë shumë, por shpresa ime është në të

AKSIONET

32 comments

 1. Përmendja: Coulda Qenë Me — TRIP LEE

 2. Jordanpërgjigje

  I see some of the points made in the lyrics, and I know this song is personal, but it feels like it’s a song that’s giving in to this chaos.

  The second section of the 3rd verse, talking about being patted down because hefitsthe description of the criminal. I’ve been patted down before, on the side of the interstate after being tailed for 3 miles, because I wore a beanie and a sweatshirt that made me look like I was from the harsher side of town. Not just that, but I was driving my grandfathers Impala with my dad in the passenger seat, and they checked our stories about us heading back from the local Apple store where I dropped off my Macbook to be fixed. Call it profiling, call it whatever, but it was anything but the color of my skin. One officer was white, the other was black. That was me.

  First line of the first verse: “Mos askush nuk duan të dëgjojnë dhimbjen tonë”. Pretty sure I know what it means. The word “tonë” in that phrase, to me feels like alienation from the song, like I won’t understand what the struggle is, or how you feel. I may not be able to understand, but God gave me the means to support, through Prayer.

  Continuing on that thought, “Ne të gjithë e bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ju e dini”. There’s the whole counter to the song. God created us in His image, and no color, disabilities, gender or origin of nation has ever made God look at any individual He created any differently, so why should we? Why should I look at myself any differently from you, and vice versa?

  I could get further, but I feel I’ve said enough. udhëtim, as a follower of Christ we wear our faith, we don’t look at any person any differently or treat them differently. We throw away Self, and focus and put the attention on Him, and regardless of how any one of us feels, when we say we are Christians, the way we act and the things we say reflect how people see Him through us. So if it could have been you, should I look at you any differently? What if it was me?

  My point is, beColorblindin this world.

  • Torypërgjigje

   Brother Jordan, can I just express thatcolorblindnessis not the answer to these issues? Let me switch it quickly from race to gender. Men and women are very different, dhe kjo është një gjë e mirë! To begender blindwould be very detrimental, because it would naturally cut off the importance of our differences, and make us miss out on God. What I mean in that is that as men, mercy tends to not come as naturally as it does for women (notice the word tends!). If we only looked at men, we would miss out on the mercy of God. We would read about it, but see no tangible, human example of His mercy (I’m know I’m speaking in aggressive generalities, but only to make a point).

   Race is the same way. We are actually very different, naturally! Blacks, Asians, Whites, Hispanics, we are usually very different in our worldview, personalities, culture, etj. This is a beautiful thing. By looking at one cultures passion over another, we can see that God is a passionate God (passionate about the right things). By looking at one culture’sslow to anger(ness),” we can see that God is patience with us, and is slow to anger. By looking at different cultures, we actually get to see many pictures of God.

   Without question, we are all to be treated the same, because we are all created in the Imago Dei. megjithatë, we are different, dhe kjo është në rregull! I’m half black, half white, and have a ton ofblack traits,” dhe “white traits.Okay. That’s great! Hopefully they show us something about God! I vote for celebration and learning of differences rather than colorblindness, and a true celebration can only happen in the gospel.

   • Natepërgjigje

    Tori,

    Your words have inspired me to write a song using a variation of your words: “We are all created in the Imago Dei, megjithatë, we are different and that’s more than OK”. Thank you for your initiative to speak and spark wisdom. The rest of the song has turned out to prove itself as purely an undeserved gift of words to express our unity in diversity and in Christ.

    Grace dhe Paqe,
    Nate

  • Taevanpërgjigje

   Well said Jordan. I will say this one thing: Instead of being colorblind, could we instead see our different ethnic backgrounds as God’s creativity? We stand together with Him under the name of Jesus. He is our bannerno matter if we’re from Ferguson, Cali, Oregon, Alabama or New York. Jesus is our focal point. And in a culture that wants to separate us intominoritiesand different groups, we stand as Christ’s body, underneath Him.

   But I do appreciate your insight on the song. Thank you for building the Kingdom up for His glory!

  • ngaspërgjigje

   trip, thanks for these thoughts. I appreciate your sharing your experience as a man of color who thinks of his identity and the tragic state of our culture through the Lens of the Gospel. May the Lord continue to build his Kingdom and fame through your work. Faleminderit.

 3. Michaelpërgjigje

  It’s saddening reading all the events going now in the world. Right from NYC to Kenya. Painfull issues yet we don’t learn from them and keep doing the same things. It’s time we truly became our brothers keepers

 4. Richardpërgjigje

  really sad to hear, still can’t really imagine how y’all feel but I see that a lot of black ppl just get just really to fastfeel sad for u al, I feel powerless at all

 5. Toddpërgjigje

  Powerful statement, beautifully crafted. Brought years to my eyes when I least expected it. I only recently discovered your music and it has been a wonderfully inspirational discovery at the time in my life God deemed it so. Much praise to you, young brother.

 6. Përmendja: New Music: Trip Lee – “Coulda Qenë Me” |

 7. amandapërgjigje

  To say that God doesn’t see color is unBiblical. (Jordan) The Bible says that God created different nations and tongues to showcase His majesty. We shouldn’t pretend that it doesn’t exist! If you say you want to be there for a believer who deals with these things by prayer or whatever avenue then why are you trying to argue his song? He is sharing his hurt. His pain. Stuff that black people, go through. Why do you have to feel alienated for him saying that. Why does your ONE example of a bad experience have to rule out or invalidate the hurt and frustration that many black people have to face daily. Not just that one time. My husband always has to go above and beyond to make sure he comes off as non threatening to people!! pse? Why is it that he is black so he is considered scary and threatening. Why is it that he talks articulate that people feel they need to make the comment, wow you are not what I expected, or you are not like other black people. Do people go up to you and are they surprised by the way you speak? Stop for a min and just hear people out, you don’t have to agree or understand. Just show some empathy and help be a part of the solution! Thanks for sharing your heart Trip Lee.

 8. Abigailpërgjigje

  udhëtim, this is good.
  My heart is hurting because there is still a reason to write songs like this. There is still a fight for black lives.
  Maybe one day we can make it right.

  <3

 9. do tëpërgjigje

  Keep up the good work Trip! Your words and your witness are powerful! May the Lord bless you, keep you, make his face shine upon you!

 10. Charlottepërgjigje

  Trip Lee man,

  Can I just state that I have grown to love the major authenticity in your voice?! Ahh it’s so raw and real! This is a great feat. bro. Very true, I am very saddened to hear about all of the corruption in which has been shown here on the air and it is crazy how bias and upside down this world can beI’m very disappointed in my own race in which has been stereotyped and broadcasted upon. The video from Brooklyn NY is one of the most saddening things I’ve seen in a long time.

 11. Victoriapërgjigje

  I love what Jordan is saying. I myself am a black America, a woman, but in my opinion, gender doesn’t play a huge role, black woman can be targeted in discriminatory ways also. I have never been targeted personally for the color of my skin, but I like to think I’d never hate or wish bad things to someone who was to harm me or kill me in a circumstance like the ones we are talking about. Being a Christian, I’m constantly reminded of the verse where Jesus tells us to turn the other cheek. If someone hates you, you love them despite that. Racism will never stop happening, but if someone attacks you, turn the other cheek. You can’t make anyone accept you, stuff like this isn’t going to stop. But we need to stop thinking that blacks are the only race targeted. The only difference is, the white on black crime is the only crime being brought up in the news. What about a white guy killing a Hispanic? Or an Asian killing a black? We are all created equally. po, there was a time when slavery was all black people knew, but today there’s slavery and racism happening among every race. God does not see the deaths of these black men any differently than he sees the death of anyone else. I think we are forgetting that concept, no person’s life matters more than another. And let’s also not forget that we really don’t know the exact facts of these crimes. udhëtim, I’m not hating on your song at all, it’s great that every person has their own opinion and this is yours. Although, I will say, yes it could’ve been you, but it also could’ve been a white man. Us black people are not the only targets. Let’s try to see each other the way God sees us, 100 percent equal.

 12. Daniellepërgjigje

  As a biracial, Color blind(po, because my heritage and culture include too many different races to start focusing on one at a time. I celebrate THEM none the less) woman I can’t imagine anything that a black man is going through. Especially when people jump straight on race and leave God out of it. But I’m glad that you put God in it where he belongs. He belongs in this situation, He belongs as the Justice giver. We belong and trust in Him.

 13. Anthonypërgjigje

  I played this song for a room full of people trying to hear their brothers and sisters cries yesterday. There were about 18 of us and 6/8 were white. Your words cemented things.

  Know that your words are reaching people in deep, beautiful ways. Thank you for your honest reflection.

 14. Johnnypërgjigje

  If you are making this about yourself or about a specific race then it has nothing to do with God. Your song only shows why the racism issue continues the way it does because no one is willing to change the cycle only cry about how they are treated poorly white, Mexican, aziatik, people die in the same ways all the time by committing crimes and being stopped by someone we have accepted as a protector. Your either for justice completely or you aren’t there is no fine lines or excuses. You bring up fears and anger, Gods not in those yet you choose to be. You put God in this so g just so Christians keep listening to you rather then making the right stand for God instead your our lyrics say your gonna stand up for racism that your going to make tis song about racism and not God. You can’t sit at 2 tables you either sit at the table if the Father or you sit at the table of the fallen. Either way you’ve lost a fan. I hope you can come to terms with your fear and see how simple respect would change fear into shared respect and working together. If it coulda been you, then maybe you need to rethink your life choices.

 15. Jonpërgjigje

  He isn’t against the cops right? I don’t think. I love trip and can’t wait till his next album, whenever that maybe. këngë e madhe.

 16. Përmendja: 257 || Dear Trip Lee, I Hear YouShattered Magazine

 17. shenjëpërgjigje

  Do all my brothers, sisters, disillusioned, and hurting. I am sorry. I am a part of this as an American. But I am listening. I hear your pain.
  I am sorry.
  The word is getting out. No criticism, only love.