Carane Apa We Bener Ing Ngarsane Allah?

Carane kita mursid ana ing ngarsané Gusti Allah? Iku kancingen ing bab padha ing kang Kristus ana dosa. Kanggo kang wiwit ing proses Panggonan kita, kang bisa dadi pidana ing kamar kita, lan bisa uga urusan karo wong dosa, ora kanggo nyinggung dhewe, nanging wong-wong liyane, numpes sakèhing wong punika murni lan exempt saka saben fault, lan bisa keno paukuman sing ana amarga kita- ora kanggo awake. Iku ing ndhuwur, kancingen, sing kita saiki mursid ing wong- ora ing bab kepuasan kita Rendering kanggo kaadilan saka Gusti Allah karya kita dhewe, nanging amarga kita biji saka hubungane karo bebeneré Kristus, kang wis kita sijine kanthi iman, sing bisa dadi kito.

John Calvin

Maca iki alon lan supaya iku sink! Aku teka tengen iki Kutipan nalika nyepakaké kanggo pesen ing 2 Korinta 5:18-21 kanggo menjangkau Konferensi Nasional Campus. kuwi apik

Enggo bareng

1 comment

  1. Mary GayleReply

    Does your using the wordexempt,” relating to sin, (from most dictionariesmeanings) give the appearance that Jesuswas exemptfrom sin (ie. as we are/will be because we need it) … versus that He willingly never sinned, by an act of His Will and out of love for us? It seems to me, to take away from what He did. (He didn’t need to be exempted from sin, as we do.)