Kumaha The homoseksualitas Debat Kudu Pindah

post alus teuing ti Trevin lilin. Urang sadaya tiasa diajar ti marahmay pisan ieu, nu nyambung jeung Alkitab, pendekatan ruku '

http://bit.ly/oWNTno