Aku Music

Saben saiki banjur aku bali lan ngrungokake album lan lagu sing tenan dipindhah kula artistically lan karohanen nalika aku krungu wong-wong mau. Siji sing album iku Proyèk Solus Christus dening Shai Linne. Iku salah siji saka album hop favorit hip sandi- wektu. produksi punika unik (sanadyan ora commerical), isi iku luar biasa, lan skill lyrical Shai kang dipajang lengkap. Iki salah siji saka sing album sing ndadekake rapper takon piyambak, "Apa aku isih rap maneh?”

Aku ora bisa quote kabeh cathetan ing kirim, nanging kene siji saka ayat favorit saka album. Iku ayat Shai saka "Mic Priksa 1,2″:

Panjenenganipun maringi urip minangka tebusan, Aku Galaxy lan aku nari
Nalika anggenipun anthems saka Kristus, Lamb Bener sing tanggal sandi
Sapa sing liya nanging Gusti saka bangsa
Bisa Galaxy mabuk asih kanggo nulis tanpa malah siji tembung saka timer kamulyanipun?
tembung ringkih Kula- cupet tenan kanggo njlèntrèhaké wiji Immaculate
Pinesthi apa tumindak miraculous
Ing umur rolas, wus kepala lawas kaget ing pemahaman kang
Manut tuwané, malah sanadyan Panjenenganipun pipo angin sing
A anomali bener- lan sing bisa manawi kawula ngawasaken
Abdi onomatopia ula ana ing pasamunan karo ayat saka Deuteronomy
Iblis mbuwang saben alangan ing Panjenengane, nanging ora bisa fathom
The stratagems sarwa saka Adam eschatological
Keunikan andap-asor iku jero banget nganggo
Lan yen sampeyan mikir andap-asor iku banget mung nyoba kang alus kanggo minggu
djalmo manungso Perfect- durung bubbling karo ketuhanan
Manggoni prajanjian langgeng ing Trinity
gerah excruciating, sangsara tanpa wates
nêm gaib kanggo Penemu gravitasi
Ora dosa ing Sang, Panjenenganipun sulih
Woh katresnan iki cukup kanggo gayung dosa saka ROOT
Dina katelu wungu unggul- meaning Sajarah
A play sing ngarahake Allah kanggo Gusti Yésus katon mulya
We ngidoni wicara suci liwat ngalahaken kanggo nguripake munggah suhu
Lan ora mundur sanadyan kita ngupaya bali saka Kaisar!

sing, kanca-kanca, iku salah siji saka ayat hip hop paling tau ditulis. Rencana sajak, Vocabulary, kajelasan lan ambane saka isi, aliran- kabeh iku edan. Padha saosa puji marang Allah kanggo nggunakake kakangku Shai. Apa sing sawetara saka album favorit y'alls lan ayat?

Enggo bareng

2 komentar

  1. LeeReply

    Kanggo nanggepi pitakonan Trip Panjenengan – iki ana ayat sing dipeksa kula mriksa metu Shai ing Panggonan pisanan, mati Flame kang Kita World ndhisik, “2nd teka.” Apik tenan.

    Ing Kitab Suci kita temokake bukti
    Pictures of tumindak gaib
    Medhar wangsit Allah menehi kawicaksanan atine kurang
    Ing climax History kang
    More urip saka IMAX
    Langit retak karo
    Gusti Yesus ing sawetara, Aku bali
    saiki, mung nyoba kanggo nggambarake paling
    situs Kamulyane tau kanggo mencet mata fisik
    malaekat suci ana ing Sang Kristus sing bakal minimalized
    ing kaluhuraning arrives lan kabeh mati ing Panjenengane bakal njedhul
    Pracaya sing urip dadi Order maturated
    Lan kejiret ing mega kaya banyu nguwab
    Supaya menawa sih-rahmat lan aura ing Master
    Sadurunge Panjenenganipun Ngaktivasi rojo pati
    ing cats sing sengit Torah
    The Wild Gambar’ metu lan mangu-mangu lan ora bakal nelpon marang
    Lan saiki Crying metu kanggo gunung tiba ing 'ilmu
    The mati teka metu ing kuburan ing hakim suci padha katon
    Lagi bejat munggah lan guncang
    nalika mbukak wiwitan buku
    Kabeh dosa bakal bobot ora digatèkaké
    Lan mangsa hukum slayed (slain) dening pedhang
    ing dina Gusti
    Nalika kita ndeleng lan ngujo Kang
    agung, goroh lan palsu sing sengit Kristus entek ing
    The lake geni
    Digawe kanggo Iblis lan para malaékaté dikirim kanggo ngapusi
    Wong akèh sing nolak kanggo mratobat lan pracaya
    Milih ora neraka wedi
    Sabab kita lagi related kanggo hakim
    Kaya Pangeran saka Bel-Air

    ayat liyane sing kenek kula, ayat Lecrae ing “Kaki ayu” mati Rebel. Iku apik tenan lan tenan mencet ing jantung kanggo kula:

    Eric digunakake kanggo mbukak sinau Kitab Suci minangka bocah
    Tak lawas lan miwiti mengkono apa hood iya
    A gang saingan kejiret marang slippin nyoba kanggo njupuk urip
    Nanging macet munggah supaya wong-wong mau digebugi becik
    Panjenenganipun tangi munggah ing rumah sakit singing songs saw
    Padha saosa puji marang Allah kang wis panggonan kanggo sinau Kitab Suci saka
    Nanging banjur bakal disimpen lan pengen martakake Sang Kristus padha gawe wong ngganti kabèh budaya lan cara urip kang
    Panjenenganipun kudu njaluk wong sing bachelors nyandhang miturut lan dasi
    Menyang seminari banjur kabeh kang lanang bakal mati
    Gusti Yesus rawuh kanggo nyerbu sangka budaya nazereth lan digunakake saperangan fisherman sing weruh minangka mbebayani
    Sikil sing ayu yen mung padha d menyang
    Yen ora oleh ing hood martakaké carane wong bakal ngerti?
    Eric luwih digunakake trues mulang ing konteks kang
    Piyantun please tetanduran pasamuwan ing proyèk kang.

    Kang pungkasan aku bisa mikir mati ndhuwur iku ayat Tedashii saka Antarane loro ing donya “Nyabari kowe” (kang aku punika song favorit ing kabèh album) –

    Life rampung wis crumby, awit aku wis walkin young'n a
    Nelpon kula beda utawa lucu, pengin Aku ngganti kaya dhuwit
    Tansaya munggah mati ing negara, kita lagi lookin beda n lucu
    sirah bodho utawa mung elek, ana prakara apa iku katahan comin
    Askin’ momma ngendi Daddy sandi, kang aint kene kanggo nglindhungi kula
    kawula mugi Paduka wulang, mundhakaken kula, utawa nindakake mbukak nalika iku njaluk heavy
    Terus aku ing sandi dhewe, fightn carryin ing
    Iku ora Matter apa marang anake dawg, Aku iki thukul
    Wong ngomong sing aku trippin, n i marang wong-wong mau padha salah
    Kabeh nalika aku aktin metu, blamin Daddy sandi sing ical
    Maju dening 10, nalika Gusti Allah ngluwari aku saka dosa
    Lan Panjenenganipun diganti atiku saka peteng kanggo cahya kanggo nuduhake kanggo kabeh wong
    Aku tak bebendhu, nelpon wong munggah lan mungkasi trippin
    Bab nalika aku ketemu metu kang Kristen, sing tak disimpen ing omission
    Bab nalika dadi agama kepungkur, lan banjur ndadekake incision
    Menyang atimu n sampeyan miwiti forgivin, wong lan miwiti buildin!

    Cheers kanggo musik lan udan ès kanggo Raja!

  2. JulianHReply

    Aku saya kaget dening nuduhake Shai lan liya-liyane kaya dhewe sijine liwat lyrics Panjenengan. Aku tokoh paling Hip Hop ora angel amarga sampeyan duwe kamardikan nggawe bar sing tenan ora kudu hubungané bar sadurunge. Mung matur iku acak sing sajak, cantik akeh. Nanging kowé kudu Pick subyek lan wis sajak nalika isih gadhah pesen cetha. Aku ora bisa ngukur kangelan sing. Lan sing Shai ayat sing dikirim, ing cahya saka kangelan sing, punika saestu sange.