I Love Musik

Unggal ayeuna sarta saterusna mah balik deui sarta ngadangukeun albeum jeung lagu nu bener pindah kuring artistically jeung rohani basa kuring ngadéngé eta. Salah sahiji jalma albeum mangrupa Nu Project Solus Christus ku Shai Linne. Ieu téh salah sahiji albeum hop paporit hip mah- jaman. produksi nu unik (sanajan teu commerical), eusi nu luar biasa, jeung skill liris Shai nyaéta dina pintonan full. Ieu salah sahiji jalma albeum nu ngajadikeun rappers nanya sorangan, "Naha keur kuring masih rapping deui?”

Kuring teu bisa QUOTE sakabeh catetan di posting, tapi di dieu Kang salah sahiji ayat paporit mah ti album. Ieu ayat shai sacara ti "mic Pariksa 1,2″:

Manéhna méré kahirupan Na salaku Mekah a, Aku hype jeung Kaula tari
Lamun reciting Lagu kabangsaan mah Kristus, Anak Domba bener anu hurung lantern mah
Anu sejenna tapi Gusti tina bangsa
Bisa hype a drunkard kafir nulis tanpa komo hiji kecap timer glorification?
kecap leuleus My- inadequate memang pikeun ngagambarkeun Kelor suci beresih
Linggarjati pikeun ngalakukeun amal miraculous
Dina umur dua belas, manéhna sempet nu huluna heubeul amazed di wawasan-Na
Diturut kolot-Na, sanajan Manéhna nyiptakeun pipa angin maranéhanana
A Anomaly bener- jeung anu bisa ponder nu
Hamba pajoang naga di gurun jeung ayat ti Deuteronomy
Iblis threw unggal halangan di Anjeunna, tapi teu bisa fathom
Nu stratagems cemerlang tina Adam eschatological
Nu uniqueness tina meekness Na teuing jero nyarita
Tur upami Anjeun salah mikir meekness lemah saukur nyoba keur meek for saminggu
manusa sampurna- can bubbling jeung sulpat
Minuhan covenant langgeng dina Trinity
sangsara Excruciating, kanyeri nu nyosok jero wates
abandonment ketuhanan pikeun manggih gravitasi
No dosa di Majesty-Na, Manéhna diganti a
Buah cinta Nya éta cukup scoop dosa nepi ti akar
Poe katilu mawar victorious- hartina sajarah anu
A muter nu ngarahkeun Allah nyieun Yesus kasampak glorious
Urang nyiduh ucapan suci leuwih ketukan ngahurungkeun nepi suhu
Jeung no mundur sanajan urang neangan balikna Kaisar!

yen, réréncangan abdi, mangrupa salah sahiji ayat hip hop greatest kungsi ditulis. Nu schemes rhyme, kekecapan nu, nu kajelasan jeung jero eusi, aliran- sakabéh ieu gila. Puji Allah pikeun ngagunakeun adi mah Shai. Naon nu sababaraha albeum paporit y'alls jeung ayat?

biasa

2 comments

  1. Leewalon

    Pikeun ngabales sual Trip Anjeun – ieu ayat anu dipaksa kuring pariksa kaluar Shai di tempat munggaran, kaluar hirupkeun urang kami Dunya ditebus, “2nd datang.” endah pisan.

    Dina kitab suci urang manggihan fakta
    Pictures of meta ketuhanan
    Prophesied Allah nyadiakeun hikmah pikiran lacks
    Dina klimaks Sajarah urang
    Poto nu leuwih jelas ti IMAX
    Langit retakan kalawan
    Yesus on sababaraha, Abdi uih deui
    ayeuna, ngan coba mun visualize paling
    situs Glorious kantos ka pencét panon fisik
    malaikat suci Kristus anu bakal minimalized
    di splendor datang tur sagala maot Anjeunna baris hudang
    Mukmin anu hirup jadi Orde maturated
    Na bray up dina awan kawas cai ngejat
    Janten captivated ku rahmat jeung aura nu Master urang
    Sateuacan Anjeunna ngaktifkeun meuncit nu
    dina ucing anu hate Taurat
    Wild File’ kaluar na ragu teu bakal nelepon kana Anjeunna
    Tur ayeuna nangis kaluar pikeun gunung turun kana 'em
    The maot datangna Out kuburan di hakim suci maranéhanana kasampak
    Aranjeunna nuju pegat nepi na ngoyagkeun
    bari Anjeunna muka nepi ka buku
    Sadaya dosa bakal ditimbang teu dipaliré
    Sarta breakers hukum slayed (slain) ku pedang
    dina dinten Gusti
    Bari urang gaze na admire Na
    hal nu hebat pisan, liars na fakes anu hate Al Masih kadaluarsa dina
    Danau fiery
    Dijieun pikeun Iblis jeung malaikat-Na dikirim ka nipu
    Tantara saha nolak tobat tur yakin
    The milih boga naraka sieun
    Ngabalukarkeun urang nuju patali hakim
    Kawas nu seger Prince of Bel-Air

    ayat sejen nu pencét kuring, Ayat Lecrae urang dina “suku geulis” kaluar rebel. Ieu endah tur bener pencét dina haté pikeun kuring:

    Eric dipaké pikeun buka ulikan bibel sakumaha nak a
    Anjeunna ngagaduhan heubeul tur dimimitian lakukeun naon tiung tuh
    A geng rival bray anjeunna slippin diusahakeun nyandak hirupna
    Tapi nu macet nepi kitu aranjeunna ngéléhkeun anjeunna nice
    Anjeunna bangun di rumah sakit nembang lagu bibel
    Muji ka Gusti anjeunna kungsi tempat diajar bibel tina
    Tapi lajeng anjeunna bakal disimpen na wanna ngahutbah Kristus sakitu anjeunna ngaganti sakabeh budaya jeung cara hirupna
    Anjeunna gotta meunang anjeunna a bachelors ngagem jas a jeung dasi
    Buka seminary ku lajeng sakabéh budak na bakal maot
    Yesus sumping ka narajang outta budaya nazereth sarta dipaké sababaraha pamayang nu urang nempo sakumaha picilakaeun
    Suku nu geulis lamun ngan aranjeunna kukituna buka
    Mun teu taya sahijieun di tiung da'wah kumaha maranéhna bakal nyaho?
    Eric téh hadé dipaké trues diajarkeun di konteks na
    Si mangga melak garéja di proyek na.

    Panungtungan salah abdi tiasa mikir kaluar luhur nyaeta ayat Tedashii urang ti Antara Dua Dunya urang “Tega sareng anjeun” (nu Jigana téh lagu favorit kuring dina sakabeh album) –

    Kahirupan rengse geus crumby, saprak kuring geus walkin young'n a
    Nelepon kuring béda atawa lucu, keukeuh kuring bisa ngarobahna kawas uang
    Tumuwuh nepi kaluar di nagara, urang nuju lookin béda n lucu
    sirah bodo atawa ngan awon, euweuh urusan naon eta diteundeun comin
    Askin’ momma mana Daddy kuring, anjeunna aint di dieu pikeun ngajaga kuring
    ngajarkeun kuring, ngangkat kuring, atanapi nyandak beban abdi nalika eta meunang beurat
    Ku kituna kuring tumaros on kuring sorangan, fightn carryin on
    Ieu teu masalah naon maranéhna ka kuring dawg, Teu sangka abdi ieu dipelak
    Jalma ngawartosan tangka simkuring ngaraos trippin, n i ngabejaan aranjeunna maranéhna salah
    Sagala bari Kuring aktin, filamén panengah kaluar, blamin Daddy abdi anu Isro
    Teruskeun gancang ku 10, nalika Allah disimpen kuring tina dosa
    Tur Anjeunna robah manah ti poék ka lampu pikeun némbongkeun ka sadaya lalaki
    Na kuring ngagaduhan dmana teh, nelepon manehna nepi jeung ngeureunkeun trippin
    Thats nalika kuring kapanggih kaluar anjeunna Kristen, anu meunang disimpen dina omission
    Thats lamun eta mana ageman kaliwat, lajeng ngajadikeun hiji incision
    Kana haté anjeun n lajeng Anjeun ngamimitian forgivin, lalaki tur mimitian buildin!

    Cheers musik alus jeung hujan es ka Raja!

  2. JulianHwalon

    Kuring terus amazed ku acara Shai jeung nu lianna kawas diri ditunda ngaliwatan lirik Anjeun. Kuring angka paling Hip Kurawa teu yén hésé sabab boga kabebasan nyieun bar nu bener ulah kudu nyaritakeun bar Anjeun saméméhna. Ngan nyebutkeun hal acak nu rhyme, lumayan loba. Tapi anjeun guys kudu nyokot subjék jeung nyieun rhyme bari masih gaduh pesen jelas. Abdi teu bisa ngukur kasusah anu. Na yén Shai ayat nu dipasang, di lampu tina kasusah nu, sabenerna endah.