I Candak Ieu, Saterusna, Unbelief nu Dina Yesus

Kuring nyokot eta, saterusna, nu unbelief Yesus (NOT percanten ka Yesus) mangrupa ngarobah jauh ti Yesus dina raraga neangan kapuasan dina hal séjén. Jeung kapercayaan Yesus datang ka Yesus pikeun kapuasan kaperluan urang jeung longings urang.

Kapercayaan teu utamana hiji kasapukan jeung fakta dina sirah; eta utamana an napsu dina jantung nu fastens dina Yesus keur kapuasan. [Yesus nyebutkeun,] 'Manéhna anu datang ka kuring teu wajib lapar sarta manéhna anu percaya ka kuring kungsi bakal haus!'

John Piper