iLove Lyrics

Iki lyrics song sandi iLove ing album anyar "The Good Life.” Sopo wae liya nandhang sangsara marga saka iLove?

ayat 1:

jeneng gendakan kang wiwit karo aku

Cemlorot padhang stars kaya ing langit

Tetep nang, nalika sawijining peteng dheweke cahya ing

Dheweke befriends akeh, lan kita njaluk ilang ing mata

Nganti ing dheweke tinimbang nonton langkah kita

Mbukak kanggo dheweke nalika kita tangi tanpa keno ambegan kita

Dheweke addicting, bebener: kita lagi fiends

Nanging kita ora sniffing lim, kita mung terpaku ing layar

Dheweke mrentah kita, ndeleng bukti nalika dheweke rings

Kita mbokmenawa ngene njupuk loro dheweke liwat loro manungsa

sadulur? Sawetara ageng sawetara cilik

We nyelarasake dheweke karo em dina supaya dheweke supaya

We njaluk dheweke nalika dheweke irungnya malah yen kita ora bisa saged dheweke

Takon kula yen pancene kudu dheweke? Aku dadi kaya, "Urut saka”

Nanging nalika aku weruh dheweke ing mall aku pangadilan dheweke

Aku supaya dheweke ing aksesoris, ya boy apa spoil dheweke

Aku pengin ing gesang kawula, Aku apa kanggo dheweke

Lali babagan lanang repes, dheweke luwih kaya waktu

Aku karo dheweke kabeh wektu, iku ora oleh adhem

Dheweke iku wong cemburu lil lan aku ora pengen kelangan dheweke

Dadi tinimbang mbuwang wektu karo wong

Dheweke mung ngijini kula pirembagan nalika aku diajak liwat dheweke

pancing

Iki iLove

Aku tresna dheweke dadi luwih aku ora usah ènèng liya

Aku nyoba kanggo nyelehake dheweke mudhun nanging ora bisa dhewe

ayat 2:

Dheweke iku pancene nggowo pengaruh carane urip dadi

Dheweke kontrol kula, Aku bisa lunga psycho

Aku ora bisa mikir saiki, lipo mental

pikirane abot sing di-push metu dening nuduhake cahya dheweke

kudu Community kang njupuk backseat a

Aku nyoba kanggo pirembagan kanggo wong, nanging aku kroso mad banget

Ana tansah soko aku ngguyu, soko aku bisa katon munggah

Dheweke tansah kula nglipur, nganti aku lagi wae tau katon munggah

Lan nalika aku nyoba kanggo njaluk munggah ing teks

Dheweke iku nunyuk ing Pundhak kanggo maca teks liyane

Deleng aku panginten dheweke ngene tenan dadi apik

Aku marang dheweke dheweke werni abot lan chain watara gulu

Dheweke tak mad kaya, "Tak tanggal luwih?”

Aku wong munggah, wektu kanggo aturan

Aku marang dheweke yen dheweke wis ora gon mugi kula tapa

Banjur marga saka Aku, kita kudu kapisah

Aja kepenginan menthung, Aku ora pengen planggaran dheweke

Nanging dheweke mung ana kanggo kula kanggo nggunakake dheweke

pancing

Enggo bareng

7 komentar

  1. andy_awadReply

    song iki babagan sing telpon / Smartphone lan carane wong njupuk kita adoh saka kasunyatan, masalah kita dening distracting us. Telpon lan olahpesen teks wis dadi prioritas liwat engagement sosial ing wong, lan bisa dadi alangan ageng malah karohanen. (kanggo sapa sing kepéngin panjelasan, sing ana pangerten yen lagu)

  2. @ProphetLinkReply

    lol, Pinujia Gusti…ora yakin yen tak tweet sandi, @ProphetLink, nanging memuji marang Gusti Allah aku pracaya aku tak tengen sadurunge sing dikirim iki…iLove dheweke banget…wis akeh cepet lan ndedonga kanggo break budak aku dheweke…aku iki natoni marriage sandi awal ing…edan…trek geni ing album murub. Muga-muga Gusti terus nggunakake sampeyan lan uga Gusti njagi cedhak supaya sampeyan bisa ngidini Panjenenganipun bisa liwat sampeyan. Gusti Allah mberkahi kasetyanmu.

  3. Kayla MonroeReply

    Bakal gedhe yen tak ing MediaWiki liyane asring kanggo terus kanggo nuduhake gopel lan bakal gedhe yen sampeyan bisa nyedhiyani panjelasan song iki banget nanging aku ngerti sibuk. Gusti Allah mberkahi kowé.

  4. ThembaReply

    Trip wong aku pancene pengen ngomong Allah wis nggunakake sampeyan amba wektu bro!!! uga bab lagu aku takon aku apa trip iku ngomong bab “ilove” baris pisanan “jeneng gendakan kang wiwit karo aku” nanging saiki aku ngerti iPhone. Gusti Allah mberkahi kowé wong. Themba saka Afrika Kidul.

    • TIAWANAMCSHANReply

      Amin YES HE IS TRIP IS AN RAPPER AMAZING DO YOU duwe apik LIFE BOOK Yen ora banjur sampeyan ngirim GO njaluk IT BEACUSE IT tenan Apa mbukak mripatku lan ngganti URIP ING BETTER lan IT SHOW YOU Apa lan CARA GOOD IT FEEL banget duwe apik LIFE IN YESUS KRISTUS

  5. TIAWANAMCSHANReply

    HI TRIP LEE ,

    Jenengku TIAWANA MCSHAN saka HOUSTON TX lan IM YOUR #1 FAN I LOVE THE GOOD LIFE BOOK dadi luwih lan I LOVE ALL SONG YOUR'S IM 29 YEARS OLD lan aku wis ing FIRE FOR THE Yehuwah Saka TIME Aku ana 12 YEARS OLD ………..??? TRIP LEE Saka TIME YOU WIS YOUNG YOU wis ALL Cara wis GIFT AMAZING …………. Aku Pengen LOVE TRUE sawetara dina nanging kadhangkala aku FEEL LIKE aku GO ABOUT IT THE WORGN cara BEECAUSE kadang aku FEEL kudu banget BE tresna aku wis banget SHOW MY BODY banget MEN liwat PHOTOS Nanging sawise Aku DO aku FEEL SO BAD …. Aku iki GUY aku WIS TALKING aku SIHINA HIM liwat kanca Nanging kita NATE SIHINA pasuryan kanggo ngadhepi lan HE takon ME FOR PHOTOS OF BODY MY SO aku SEND wong banget HIM lan nengen sawise aku kroso BAD amarga aku ngerti sing Aku IN Allah lan aku ngerti sing'S ora Kind Woman MY MOM sanadyan ME banget BE …….. Banjur HE SHOW ME Sawetara PHOTOS WOMEN LAIN banget TRY banget nggawe ME FEEL LOW GUY THIS IS ora MY bojomu lan sing'S Apa aku FEEL SO BAD Kadang aku pengin aku bisa mikir sadurunge aku DO bab'S …………. TRIP aku takon sing sampeyan badhe ndedonga FOR ME … Banget nggawe IT trough lan sing ROH KUDUS badhe teka UP ON ME IN POWER ……… Allah Gusti IM supaya nuwun ngapura…. TRIP LEE IM YOUR # FAN Swara ALL …. Lan aku miss YOU raping Nanging aku ngerti Allah wis THINGS LAIN, IN STORY FOR YOU ….. Nalika aku Deleng AT YOUR LIFE lan aku maca Kitab Suci lan BOOK YOUR aku ngomong aku arep THE GOOD LIFE ……. SO IM arep TO tetep Dipuntedahaken Allah lan ngenteni ing HIM banget Kirimi kula A CHRISTAN GOOD MAN WHO bakal LOVE ME FOR ME lan ora LOVE ME FOR BODY MY Nanging FOR HEART MY lan Aku sing bisa nggawe ME IS bab apik………. Lan nalika kita njaluk MARRIDE apik bab bakal MY SONG ON MY WEDDING DAY !!!! kekasihmu # 1 FAN TIAWANA