iLove Lyrics

Di handap ieu mangrupakeun lirik ti lagu mah iLove dina album anyar mah "The Good Kahirupan.” Sasaha sejenna sangsara ti iLove?

ayat 1:

ngaran kabogoh mah dimimitian ku hiji I

Shines caang béntang kawas di langit

Tetep ku sisi mah, lamun poék anak manéhna éta cahaya

Manéhna befriends loba, jeung urang musna di panon nya

Staring di nya tinimbang ningali léngkah urang

Jalankeun nya lamun urang hudang tanpa catching napas urang

Manéhna nu addicting, kanyataanna: urang keur fiends

Tapi urang teu sniffing lem, urang keur ngan glued ka layar

Manéhna aturan urang, tempo bukti lamun manéhna cingcin

Urang meureun kukituna nyokot dua nya leuwih dua manusa

sadulur nya? Sababaraha badag sababaraha leutik

Urang nyingkronkeun nya jeung em poean pikeun ngajaga dirina dina raraga

Urang meunang nya lamun manéhna pakait komo lamun urang teu bisa mampuh nya

Tanya kuring lamun kuring bener kudu nya? Kuring jadi kawas, "Nurun tina”

Tapi basa kuring ditempo nya di mall Kuring kungsi ka pangadilan nya

Kuring tetep nya di asesoris, ya budak ulah bari nya

Kuring hayang nya dina kahirupan mah, Abdi ngalakukeun nanaon keur dirina

Poho ngeunaan budak récéh, manéhna leuwih kawas saparapat a

Aku jeung nya sadaya waktu, teu taya sahijieun cooler

Manéhna hiji lalaki timburu Lil mah teu wanna leungit nya

Jadi tinimbang belanja waktu jeung batur

Manéhna ngan ngidinan kuring ngobrol basa kuring ngobrol ngaliwatan nya

cantol

Ieu iLove

Abdi bogoh nya jadi loba mah teu kudu taya sahijieun sejenna

Kuring coba pikeun nunda nya turun tapi teu bisa mantuan sorangan

ayat 2:

Manéhna nu bener mangaruhan kumaha hirup mah mana

Manéhna ngatur kuring, Kuring bisa indit psycho

Kuring teu bisa mikir ayeuna, lipo mental

pikiran Weighty nu kadorong kaluar ku nempokeun cahya nya

gotta Community urang nyokot backseat hiji

Kuring coba ngobrol ka batur, tapi Kaula ngarasa mad lemah

Aya sok hal mah seuri di, hal bisa kasampak nepi

Manéhna ngajaga kuring entertained, saacan kuring bieu kungsi kasampak nepi

Jeung basa kuring nyoba pikeun meunangkeun nepi di téks

Manéhna nu ngetok dina taktak mah maca téks séjén

Tingali Teu sangka manéhna kukituna bener jadi anu pangalusna

Kuring ka dirina manéhna bal beurat jeung ranté kira-kira beuheung mah

Manéhna meunang mad kawas, "Anjeun meunang tanggal hade?”

Kuring kungsi manusa up, waktu ngatur

Kuring ka dirina lamun manéhna teu gon hayu atuh tapa

Saterusna keur demi mah, urang gotta misah

Ulah wanna menyakiti nya, Kuring teu wanna nyiksa nya

Tapi manéhna ngan aya kuring make nya

cantol

biasa

7 comments

  1. andy_awadwalon

    this song is about phones/smartphones and how they take us away from reality, our problems by distracting us. Phones and text messaging have become a priority over social engagement in person, and can be a huge distraction even spiritually. (for anyone who wanted an explanation, that was my understanding if the song)

  2. @ProphetLinkwalon

    Ngabarakatak, muji Allah…not sure if you got my tweet, @ProphetLink, but praise God I believe I got it right before you posted thisiLove her toohad to seriously fast and pray to break the bondage I had to hershe was hurting my marriage early oncrazyfire track on a blazing album. May the Lord continue to use you and may He keep you close so that you may allow Him to work through you. God bless your obedience.

  3. Kayla Monroewalon

    Would be great if you got on Tumblr more often to continue to share the gopel and it would be great if you could provide an explanation for this song too but I know your busy. Allah ngaberkahan anjeun.

  4. Thembawalon

    Trip man i really wanna say God is using you big time bro!!! well about the song i ask myself what trip is he talking aboutilovethe first line “ngaran kabogoh mah dimimitian ku hiji I” but now i understand iPhone. God bless you man. Themba from South Africa.

    • TIAWANAMCSHANwalon

      AMEN YES HE IS TRIP IS AN AMAZING RAPPER DO YOU HAVE THE GOOD LIFE BOOK IF NOT THEN YOU SHOULD GO GET IT BEACUSE IT REALLY DID OPEN MY EYES AND CHANGE MY LIFE FOR THE BETTER AND IT SHOW YOU WHAT IS AND HOW GOOD IT FEEL TOO HAVE THE GOOD LIFE IN JESUS CHRIST

  5. TIAWANAMCSHANwalon

    HI TRIP LEE ,

    MY NAME IS TIAWANA MCSHAN FROM HOUSTON TX AND IM YOUR #1 FAN I LOVE THE GOOD LIFE BOOK SO MUCH AND I LOVE ALL YOUR SONG’S IM 29 YEARS OLD AND I BEEN ON FIRE FOR THE LORD FROM THE TIME I WAS 12 YEARS OLD ………..??? TRIP LEE FROM THE TIME YOU WAS YOUNG YOU HAVE ALL WAYS HAD AN AMAZING GIFT …………. I WANNA FIND TRUE LOVE SOME DAY BUT SOMETIMES I FEEL LIKE I GO ABOUT IT THE WORGN WAY BEECAUSE SOMETIMES I FEEL OUGHT TOO BE LOVED I HAVE TOO SHOW MY BODY TOO MEN THROUGH PHOTOS BUT AFTER I DO I FEEL SO BAD …. I HAD THIS GUY I WAS TALKING I MEET HIM THROUGH A FRIEND BUT WE NEVER MEET FACE TO FACE AND HE ASK ME FOR PHOTOS OF MY BODY SO I SEND THEM TOO HIM AND RIGHT AFTER I WAS FEELING BAD BECAUSE I KNOW WHO I AM IN GOD AND I KNOW THAT’S NOT KIND OF WOMAN MY MOM THOUGH ME TOO BE …….. THEN HE SHOW ME SOME OTHER WOMEN PHOTOS TOO TRY TOO MAKE ME FEEL LOW THIS GUY IS NOT MY HUSBAND AND THAT’S WHY I FEEL SO BAD SOMETIMES I WISH I COULD THINK BEFORE I DO THING’S …………. TRIP I ASK THAT YOU WOULD PRAY FOR METOO MAKE IT TROUGH AND THAT HOLY SPIRIT WOULD COME UP ON ME IN POWER ……… LORD JESUS IM SO SORRY FORGIVE…. TRIP LEE IM YOUR # FAN OVER ALL …. AND I MISS YOU RAPING BUT I KNOW GOD HAVE OTHER THINGS, IN STORY FOR YOU ….. WHEN I LOOK AT YOUR LIFE AND I READ THE BIBLE AND YOUR BOOK I SAY I WANT THE GOOD LIFE ……. SO IM GOING TO KEEP FOLLOWING GOD AND WAIT ON HIM TOO SEND ME A GOOD CHRISTAN MAN WHO WILL LOVE ME FOR ME AND NOT LOVE ME FOR MY BODY BUT FOR MY HEART AND A MAN WHO CAN MAKE ME IS GOOD THING………. AND WHEN WE GET MARRIDE GOOD THING WILL BE MY SONG ON MY WEDDING DAY !!!! LOVER YOUR # 1 FAN TIAWANA