Aku Good Explained

"Aku Good” iki salah sawijining lagu kang pungkasan, kang kacathet kanggo album anyar, The Good Life. Lecrae lan aku bener wrote lan rékor song tanggung beda, lan kita disenengi ing kawitan. Nanging pungkasanipun kita mutusaké iku mung apik; lan kita wanted kanggo sijine metu soko gedhe. Aku diputer sawetara ngalahaken kanggo wong sing aku wis ora ditulis lyrics for durung, lan kita padha loro ing katresnan karo siji iki. Iku epik, agresif, lan catchy.

Aku marang wong aku wanted kanggo nulis anthem sing disampekno keamanan kita ing Sang Kristus. Aku wanted kanggo kasurung Kristen kanggo mungkasi urip ing wedi lan miwiti urip ing Rum 8. Kita mutusaké ing "Aku Good” tema, kita takon Gusti kanggo bantuan, lan kita miwiti nulis ing ngelawan sudhut saka studio Atlanta Reach kang. We direkam paling vokal kita sing wengi, lan nalika kabeh rampung kita tresna iku.

Mugia panjelasan iki saka lyrics bakal bantuan kita Digest isi ...

ayat 1:
Aku krungu alangan teka kanggo kula, pati ing cara lawang /
Wedi ngandika I'ma sirna bro, nanging sing ora ngomong Gustiku /
Ngandika aku ora guilty sanadyan isih ora wis tanggal pengadilan sandi /

Iki panggonan akeh pracaya temokake dhéwé. We ngerti pain sing, trials, lan Mungkin malah pati sing caket. ngedeni kita kalakon ing kuping kita lan marang kita sing nyoba iki pungkasan donya- sing iku liwat kanggo kita. Nanging ora apa wis Gusti marang kita. Pangeran Yehuwah wus prajanji kita bilih kita bakal ngumumaké ora guilty sadurunge Panjenengane marga saka Kristus (Rum 4:5). Lan mila saking punika kita NATE bakal mati (John 3:16). Pati iku ora mburi kanggo Kristen; iku awal anyar, kasunyatan luwih mulya.

Aku wis ngrasakake lan aku wis ndeleng Panjenengané, sanadyan iku mung foretaste a /

Amarga Gusti Yésus séda lan nggawa kula kanggo Gusti Allah (1 Peter 3:18), Aku wis ngrasakake lan katon sing Panjenengane iku becik. Nanging kaluhuran sing aku wis ngrasakake saiki mung foretaste a. Sawijining dina aku bakal karo Gustiku, lan nemu kaluhuran kang ing lengkap.

Aku ora ngerti apa padha kroso, Aku ora ngerti padha mikir /
BRO nyawaku kang invincible kaya Mario nalika blinking /

Ing baris iki, Aku iki gadhah fun sethitik karo referensi Mario. Nanging Aku ati-ati ora kanggo wong Aku invincible. Aku bisa ketaton, Aku bisa pundung, Aku bisa malah bakal matèni. Nanging nyawaku ora bisa matèni utawa numpes, amarga aku aman ing Gusti Yesus. Nalika Super Mario nemu sing star blinking khusus, ora ketompo mungsuh apa nganggo menyang, padha ora bisa babras marang. Kang padha bisa ngandika saka nyawa nebus. Sampeyan bisa rip badanku shreds, nanging nyawaku bakal tetep utuh. Lan Gusti Allah wis disiapake kutha kanggo kita (Ibrani 11:16).

Padha ndeleng kula kebak kabungahan, kaya aku ora apa ngombé /
Piala kebak urip bro banyu, Aku sip iku lan matur marang, injih pak/

Wong bisa ndeleng Aku onomatopia kanggo bungah ing satengahe nyoba lan bingung. "Carane bisa eseman ing wektu kaya iki?” Nanging aku ora edan utawa tahap, Aku aman. Aku wis sipped saka sumur ing urip langgeng, lan nyawa kawula wareg (John 4:13-14).

Aku uga ora menang Grammy a, utawa liyane lintang /
Nanging aku bakal njaluk ganjaran saka Gusti kawula, iku ora apa-apa luwih apik /
Aku uga ora grafik maneh, Aku uga ora ngedol milli /
Nanging aku wis dituku dening Ratu kawula, Kang selawase karo kula /

Aku wrote bagean amarga, ing mata donya ing dhuwur saka sukses artis wis sade Bunch saka cathetan lan njupuk Bunch saka pangenalan. Nanging sanajan aku tau njaluk penghargaan liyane utawa tanah ing rata-rata liyane, Aku apik. Aku uga ora njaluk ganjaran saka donya, nanging aku bakal njaluk ganjaran saka Gusti Yesus. cathetan kawula ora dituku dening sapa bae, nanging aku wis wis dituku lan nebus dening Gusti Yesus.

Supaya apa padha ngomong bab? Ora padha ora bisa ngalahake aku mudhun /
Yessir Aku aran pain, nanging Gusti Yésus tak kula saiki /

Sepisan maneh, Aku ora pengin Folks kanggo mikir Maksudku Kristen ora ngadhepi nyoba, utawa malah sing aku ora aran ing bobot saka trials sing. We asring ngadhepi karo kasangsaran kuat, nanging Gusti Yésus wis kita.

Makane aku nggawe swara, makane aku mlaku hard /
Makane aku pindhah gorilla, muntaber wong monkey bar /

Kabeh saka bebener aku kasebut ndhuwur ew kula. Iki kok aku martakaké kabar apik lan sijine metu album. Iki kok aku pengin ngidoni bar sing perhatian wong kang. Aku arep nggawa wong-wong mau kanggo sumber kabeh iku apik.

pancing:
Partner ngerti aku apik kanggo pindhah /
Meksa nggawe perhiasan lan geni refines emas /
Ana apa-apa ing planet iki sing marem nyawa kawula /
Aku urip kanggo sesuk, dina iki metu saka kontrol, fa Sho, Aku Good /
Njupuk kabeh dhuwit, Aku apik /
Punika rawuh ing pain, Aku apik /
Ya padha bisa matèni Aku, Aku apik /
Mati iku kabegjan, Aku apik /
Aku wis ora ngandika bilih kita ora aran pain sembarang /
Aku mung matur sampeyan ora bisa njupuk metu game, sabab homie kita apik /

lyrics Iki cantik panjelasan poto. Ing babak saka song iki "apik” ora ateges aku sampurna utawa mursid ing dhewe. Biblically kita ngerti sing ora bener apa kita (Rum 3:11-12). "Aku apik” cara liya paribasan, "Aku kelangan” utawa "Kabèh kang ok.” Amarga kita lagi ing Kristus, sampeyan bisa njupuk kabeh saka kita, nanging kita lagi apik amarga kita lagi anchored ing Kristus.

ayat 3:
Aku ngerti sing I'ma nandhang sangsara, sing mung bakal wis angel /
Pati iku mung lawang sing kanggo njupuk kula kekasihku setya sandi /

Peranganing kaya Rasul 14:22 lan 2 Timothy 3:12 ngelingake kula sing dadi wong Kristen, aku bakal nandhang sangsara. Lan peranganing kaya James 1:4-8 lan Rum 8:28 ngelingake kula sing Gusti Allah migunakake gerah wis luwih kaya Kristus. trials iki malah bisa nyawa kawula, nanging pracaya ora duwe wedi pati. Gusti Yésus wis dijupuk gawe lara metu saka pati, lan luwih apik kanggo kita dadi karo Gusti Yésus saka ing ngriki.

The Lover nyawa kawula karo kula, sampeyan bisa goyangake sadulur /
Nanging sampeyan tau ngalahake kula mudhun utawa njupuk kula ing, nggawa gludhug /
Ayo angin gedhe teka haunt kita lan natoni kita /
Padha ora bisa njupuk Gusti kita, saka kita bro Panjenenganipun tak us putusan /
Ora salah, Kang karo kita lan kang tetep saiki /
Aja godhong kula malah menehi kula ngarsane tataran /

Iki final enem bar kabeh, yèn siji anchoring bebener, Gusti iku karo kula. Lan ana prakara apa mengkono, Dheweke isih bakal bareng karo Aku. Ana pancen boten sing bisa misahake kula saka ing sihe Gusti Allah ana ing Sang Kristus! (Rum 8:38-39)

Wangsulan: Bab ingkang paling penting Aku iku kasunyatan sing aku jumbuh kanggo Gusti Yesus. Sing bisa tau dijupuk saka kula. Punapa mawon rawuh cara, Sampun memulang kula ngomong, "Iku uga karo nyawa kawula.”

Enggo bareng

12 komentar

  1. M.J.S.Reply

    Solid, powerful music brother. I watched the video for “Aku Good,” and it left me curious as to why you chose the scene of the Muslim girl being physically abused for reading the Bible?

    Muslims believe in ALL of God’s Prophets and the Scriptures they brought to the peoples. There is a predominate misconception that Muslims don’t believe in Jesus. The key difference in belief is that Muslims regard Jesus as a Prophet, and in Islam no one Prophet is regarded as more significant than another.

    My purpose for this post is not to debate religion but to dispel misunderstandings to end the spread of false information. I don’t know what specific meaning you meant to convey with the scene(that’s why I’m inquiring), but personally it distorts the Muslim belief system concerning Scriptures.

  2. LoydReply

    Could you please do this for Know Me. I would really like to know your thought process on the word choice. Specifically the part where you rap thatI’ve split up some families, I’m known to cause wreckage.I have my own take on this verse but I want to know exactly what you meant. I understand if you don’t have the time to do this and don’t sweat it. Keep reaching people Trip. Do ya thang! Gusti mberkahi!

  3. LeslieReply

    My first time posting :) I’m so happy you posted this song with Scripture reference and the thought process behind your lyrics. My 9-year old son and I both love your music, and I’m taking tomorrow off to spend some quality time with him before we embark on the Easter weekend. I can’t wait to sit side-by-side with him to go through these lyrics and look up the Scripture with each one. He will be excited! Matur nuwun Trip, much love from Orlando, FL!!

  4. Aaron FillmoreReply

    I love feelin the Spirit move in the gym listening to thispeople ask what I’m listening too-I tell em #imgood

  5. Shola RockReply

    Keep rapping for Christ. I love all your albums. All are Christ centered and Biblical. Your voice is also cool and the beats you’re using are awesome; Gusti Allah mberkahi kowé bro!!!