Aku Good terangna

"Abdi séhat” ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy.

Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good” poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta.

Muga kieu tina lirik bakal mantuan kami pikeun nyerna eusi ...

ayat 1:
Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, maot téh di jalan panto mah /
Sieun nyebutkeun I'ma binasa bro, tapi nu teu naon nyebutkeun Gusti mah /
Cenah mah teu kaliru sanajan kuring masih teu kungsi tanggal pangadilan mah /

Ieu tempat loba mukmin manggihan diri urang sorangan. Urang terang nyeri nu, percobaan, jeung meureun komo maot anu caket. takwa urang harewos di Ceuli urang jeung ngabejaan urang nu sidang ieu téh ahir dunya- nu éta sora pikeun urang. Tapi nu teu naon geus PANGERAN ka urang. Gusti geus jangji urang nu urang bakal dinyatakeun teu kaliru saméméh Anjeunna alatan Kristus (Rum 4:5). Sahingga urang moal binasa (John 3:16). Pupusna teu ahir keur Christian; eta awal anyar, kanyataanana leuwih glorious.

Kuring geus sakecap mah geus katempo Anjeunna, sanajan éta ngan foretaste a /

Sabab Yesus pupus jeung kuring dibawa ka Allah (1 Peter 3:18), Kuring geus sakecap jeung ditempo yén Anjeunna anu alus. Tapi aduh mah geus sakecap ayeuna ngan foretaste a. Hiji poé mah bakal jeung Gusti mah, jeung ngalaman aduh-Na di full.

Kuring henteu weruh naon anu maranehna ngarasa, Kuring henteu weruh maranéhanana pamikiran /
Bro mah jiwa urang ngelehkeun kawas Mario Teguh sabot blinking /

Dina ieu baris, Kuring gaduh fun saeutik jeung rujukan Mario Teguh. Tapi ieu mah Kade ulah disebutkeun yen Abdi teu aya nu ngelehkeun. Kuring bisa tatu, Kuring bisa discouraged, Kuring bisa komo kudu ditelasan. Tapi jiwa mah kungsi bisa ditelasan atawa ancur, sabab Aku aman Yesus. Lamun Super Juhari meunang nu béntang blinking husus, euweuh urusan musuh naon anu ngalir kana, maranehna teu bisa menyakiti Anjeunna. Sarua bisa ngomong hiji jiwa ditebus. Anjeun tiasa alm awak mah shreds, tapi jiwa mah bakal tetep gembleng. Jeung Allah geus nyiapkeun hiji kota pikeun urang (Ibrani 11:16).

Maranéhanana nempo kuring pinuh ku kabagjaan, kawas teu naon Manéhna nginum /
Cup pinuh hirup bro cai, I sip eta jeung hatur Anjeunna, yessir /

Jalma bisa nempo kuring pajoang pikeun kabagjaan di satengahing trial and pahili. "Kumaha manéhna bisa seuri dina waktu like this?” Tapi Kaula teu gila atawa mabok, Aku aman. Kuring geus sipped ti sumur hirup langgeng, jeung jiwa mah wareg (John 4:13-14).

Kuring bisa jadi teu meunang Grammy a, atawa meunang sejen stellar /
Tapi kuring bakal meunangkeun ganjaran ti Gusti mah, teu sia leuwih alus /
Kuring bisa jadi teu bagan deui, Kuring bisa jadi teu ngajual hiji milli /
Tapi kuring geus dibeuli ku Raja mah, Anjeunna salawasna jeung kuring /

Kuring wrote bagian ieu kusabab, dina panon di dunya jangkungna sukses pikeun artis anu ngajual hiji kebat tina catetan jeung lalaki kebat tina pangakuan. Tapi sanajan kuring kungsi meunang pangajén sejen atawa lahan dina chart sejen, Abdi séhat. Kuring teu meunang meunang ganjaran ti dunya, tapi kuring bakal meunangkeun ganjaran ti Yesus. catetan mah teu meunang dibeuli ku sasaha, tapi kuring geus geus dibeuli jeung ditebus ku Isa.

Jadi naon anu maranehna ngawangkong bout? No teu bisa sambel kuring turun /
Yessir kuring ngarasa nyeri, tapi Yesus meunang ayeuna mah /

Sakali deui, Kuring teu hayang folks mikir Maksud kuring Kristen teu nyanghareupan sidang, atawa komo urang teu ngarasa beurat percobaan eta. Urang mindeng Nyanghareupan sangsara sengit, tapi Yesus geus urang.

Kusabab kitu Kaula nyieun noise, éta naha Kaula ngajalankeun teuas /
Éta naha kuring indit gorila, spitting eta monyét bar /

Sakabéh kabeneran kuring disebutkeun di luhur motivates kuring. Ieu naha kuring ngumumkeun warta alus sarta nunda kaluar albeum. Ieu naha kuring rek nyiduh bar nu nyekel perhatian masarakat. Kuring hayang nujul ka sumber sagala hal alus.

cantol:
Rakan nyaho Aku alus pikeun muka /
Tekenan nyieun intan jeung seuneu refines emas nu /
Aya euweuh pangeusina ieu nu bakal satisfying jiwa mah /
Kaula hirup for jeung isukan, ayeuna kaluar ti kontrol, fa sho, Abdi séhat/
Candak sadaya duit mah, Abdi séhat/
Di dieu asalna nyeri, Abdi séhat/
Hehehehe maranéhanana bisa maehan kuring, Abdi séhat/
Pikeun maot téh gain, Abdi séhat/
Kuring teu nyebutkeun yen urang teu ngarasa nyeri mana wae /
Kaula ngan nyebutkeun teu bisa nyokot urang kaluar kaulinan, ngabalukarkeun homie we alus /

lirik ieu geulis explanatory diri. Dina konteks lagu ieu "alus” teu mean Aku sampurna atawa bener dina sorangan. Biblically urang nyaho nu teu bener nu mana wae urang (Rum 3:11-12). "Abdi séhat” nyaeta jalan sejen nyebutkeun, "Kuring tiis” atawa "Sagala sacara ok.” Sabab urang keur di Kristus, anjeun bisa nyokot sagalana ti urang, tapi urang geus alus sabab urang geus anchored di Kristus.

ayat 3:
Saha atuh anu I'ma sangsara, nu ngan bakal nyieun kuring tougher /
Pupusna ngan doorway ka nyokot kuring lover satia mah /

Passages kawas Rasul 14:22 jeung 2 Timoteus 3:12 ngingetkeun kuring salaku Christian mah bakal sangsara. Jeung passages kawas James 1:4-8 jeung Rum 8:28 ngingetkeun kuring yen Allah ngagunakeun sangsara nyieun kuring leuwih kawas Kristus. percobaan ieu komo butuh hirup mah, tapi mukmin teu kudu sieun maot. Yesus geus dicokot nyeureud nu kaluar tina maot, jeung éta leuwih hadé pikeun urang jadi jeung Yesus ti jadi dieu.

Nu Lover jiwa mah nu jeung kuring, Anjeun bisa ngocok adi nu /
Tapi anjeun kungsi bakal sambel kuring turun atawa nyokot kuring dina, mawa guludug nu /
Ngantep ribut datang ka dipikanyaho urang jeung menyakiti urang /
Paréntah teu bisa nyokot Gusti urang ti urang bro Manéhna meunang urang vonis a /
teu kaliru, Anjeunna jeung urang jeung Anjeunna tetep hadir /
Kungsi daun kuring Manéhna komo méré kuring ayana tahap /

Ieu final genep bar sadaya mere kasaksian salah anchoring bebeneran, Gusti aya jeung kuring. Jeung euweuh urusan naon kajadian, Manéhna masih bakal jeung kuring. Aya pancén nganggur anu bisa misahkeun kuring ti asih Gusti Kristus! (Rum 8:38-39)

Hal pangpentingna ngeunaan kuring kanyataan yén Kaula ngahiji ka Yesus. Anu bisa kungsi dicokot ti kuring. Naon bae asalna jalan mah, Manéhna geus diajarkeun kuring ngomong, "Eta aya alusna jeung jiwa mah.”

biasa

12 comments

  1. M.J.S.walon

    Solid, powerful music brother. I watched the video for “Abdi séhat,” and it left me curious as to why you chose the scene of the Muslim girl being physically abused for reading the Bible?

    Muslims believe in ALL of God’s Prophets and the Scriptures they brought to the peoples. There is a predominate misconception that Muslims don’t believe in Jesus. The key difference in belief is that Muslims regard Jesus as a Prophet, and in Islam no one Prophet is regarded as more significant than another.

    My purpose for this post is not to debate religion but to dispel misunderstandings to end the spread of false information. I don’t know what specific meaning you meant to convey with the scene(that’s why I’m inquiring), but personally it distorts the Muslim belief system concerning Scriptures.

  2. Loydwalon

    Could you please do this for Know Me. I would really like to know your thought process on the word choice. Specifically the part where you rap thatI’ve split up some families, I’m known to cause wreckage.I have my own take on this verse but I want to know exactly what you meant. I understand if you don’t have the time to do this and don’t sweat it. Keep reaching people Trip. Do ya thang! Berkah Allah!

  3. Lesliewalon

    My first time posting :) I’m so happy you posted this song with Scripture reference and the thought process behind your lyrics. My 9-year old son and I both love your music, and I’m taking tomorrow off to spend some quality time with him before we embark on the Easter weekend. I can’t wait to sit side-by-side with him to go through these lyrics and look up the Scripture with each one. He will be excited! Hatur nuhun lalampahan, much love from Orlando, FL!!

  4. Aaron Fillmorewalon

    I love feelin the Spirit move in the gym listening to thispeople ask what I’m listening too-I tell em #imgood

  5. Shola Rockwalon

    Keep rapping for Christ. I love all your albums. All are Christ centered and Biblical. Your voice is also cool and the beats you’re using are awesome; God bless you bro!!!