значення слів

Слова мають важливе значення. Ми використовуємо слова спілкуватися з нашими друзями і сім'єю. Ми використовуємо наші слова для ведення бізнесу. Я використовую слова, щоб покласти пісні разом і заробляти на життя. Ми використовуємо слова, щоб дисциплінувати наших дітей. Політики використовують слова, щоб переконати вас, що вони найкращим кандидатом на роботу. Слова величезною частиною кожного аспекту нашого життя. У мене є новий син. Важко жити з людиною сім тижнів, в основному тому, що вони не можуть говорити. Так що іноді я хочу йому допомогти, але не знаю, як, тому що він не може спілкуватися словами ще. Важко уявити собі світ без слів.

В середньому людина говорить про 16,000 слів в день. це 112,000 слова щотижня. Це більше п'яти мільйонів слів щороку. Ми використовуємо слова. Багато.

І нічого, що є багато починає недооцінений. Значення чогось змінюється в залежності від того, скільки його є. коли є 100 печиво на столі після служби ви можете продовжують говорити на деякий час. Але коли є тільки кілька печиво, вони здаються дорогоцінним. Ви, ймовірно, поспішати туди і якщо ви отримуєте один в часі, що укус набагато солодший. Тому що ми чуємо і використовувати так багато слів кожен день, вони не значать для нас. Але ми повинні розглядати їх як дорогоцінні.

Може бути, ми думаємо, що тільки дійсно важливі речі, ми говоримо, є значними. Може бути, ми думаємо, що тільки те, що ми записуємо, або тільки тоді, коли у нас є новаторські бесіди або тільки тоді, коли ми говоримо, що ми дійсно думаємо, що наші слова матерії. Я думаю, що наш вірш сьогодні спілкується щось зовсім інше. Turn зі мною Метью 12:36.

Але я кажу вам, що люди повинні будуть звітувати про Судний День за кожне слово пусте вони говорять. (Метью 12:36)

фон

Ісус каже ці слова в самий розпал бесіди з фарисеями, після того, як вони звинувачують його в виганяв демонів сатани. І тому Ісус в основному говорить їм, що вони зло, і не може нічого хорошого сказати (у нього є добрий шлях зі словами). Він каже їм, що всі наші слова є плодом того, що вкоренилося в наших серцях.

А потім він падає цю бомбу на нас. Це буде, ми повинні відповісти Богу за кожне слово пусте, яке ми говоримо. Це застосовується не тільки до фарисеїв. Це вірно для кожного з нас. І наступний вірш ще більше лякає. Він каже, "Бо від слів своїх ви будете виправдані, і від слів своїх ви будете засуджені ". Але чому? Чому наші слова так важливі? Чому ми будемо виправдані або приречені на чимось настільки тривіальний, як слова, які ми говоримо?

серце

Він робить, що ясно раніше, коли він говорить,, "З чим серце наповнене, те говорять уста». Ви коли-небудь відчували себе засудили? Як хтось зловив вас в поганий день, коли ви були з розуму і судити весь свій характер в цей один день? Добре бути оціненим нашими словами це не так. Це не так, як слова всього лише один аспект нашого характеру, які не визначають нас. Ми можемо бути точно судити за нашими словами, тому що вони є точним відображенням того, що відбувається в наших серцях.

Це майже як я тримаю чашку, ви не знаєте, що там. Я міг би сказати вам, вода там, або сік там. Але якщо я поїздка і сплеск або пролити частину цього напою, ви будете точно знати, що там. Це те ж саме з нашими словами і наші серця. Коли ми говоримо, зміст наших сердець висипання. Наші слова завжди показують, що в наших серцях, будь то добро чи зло. І як Пол Тріпп, автор я прочитав на цьому тижні, сказав, "Ви ніколи не говорили нейтральне слово в вашому житті."

Нести відповідальність за свої слова

Кожен зараз і потім хтось зловлять на плівку кажучи щось вони ніколи не сказали б в громадських місцях. Це сталося з президентом Обамою, коли він розмовляв з президентом Росії. Це сталося з Мітт Ромні минулого тижня. Вони не очікували, щоб бути притягнуті до відповідальності за ці слова, але вони були. аналогічним чином, ми думаємо, що ми не будемо нести відповідальність за певні слова ми говоримо. Ми думаємо, що ми говоримо речі, і Ви можете зробити зроблено, але вони повернуться, щоб вкусити нас. Це як якщо б Бог має приховані камери все над створенням.

Існує день - текст називає це Судний день - коли ми будемо стояти перед святим Суддею цілому світові. І коли ми наші слова будуть стояти в якості свідків - або засвідчуючи для нас або проти нас. Докази будуть представлені.

Бог буде дивитися на те, як ми говорили нашим батькам, як дитина, і, як ми говоримо з нашими дружинами або босів, як і дорослі. Бог буде досліджувати, як ми говорили з незнайомими людьми на вулиці. Бог буде досліджувати жарти ми розповідали нашим співробітникам. Бог буде розчісувати через наші гнівні тиради в пробці на диску, щоб працювати. Він буде навіть прокручувати, що ми набрали на Facebook і Twitter. Навіть слова ми посилаємо в текстових повідомленнях або електронних листів. кожне слово.

Ви помітили, Ісус не говорить, ми повинні будемо дати звіт за важливі слова, які ми говоримо. Він каже, "Кожне необережне слово." Слово, використане для безтурботний також перекладається як холостий хід або марним. кожне слово, незалежно від того, яким би незначним ви думаєте, що це. Всезнаючого Бога ми говорили про це вранці, знає кожне слово, яке ми коли-небудь говорив.

І ось в чому справа. Тільки одне слово безбожний досить, щоб засудити нас. Що, звичайно, коштів, всі ми повинні бути засуджені за свої слова.

Ну є три слова, вимовлені Господом Ісусом Христом, що скасовують кожне слово пусте, яке я коли-небудь говорив. Ці три слова "Це. є. Закінчено. "Після того, як жив досконалої життям, після того, як тільки використовував свої слова таким чином, щоб славили Бога, Ісус пішов на хрест. І коли він висів на хресті, він помер навіть за гріхи нашої мови. І Він воскрес через три дні.

А для тих з нас, хто ставить нашу віру в Христа, так, є повчальні слова, ми говорили, що є плодом наших відносин з Христом. І ці слова будуть свідчити в нашу користь. Але ми б досі засуджується всіма іншими словами. І слава Богу, що кров Господа Ісуса охоплює ці слова. Якщо ви не знаєте Ісуса, відвернуться від своїх гріхів і довіру тільки той, хто може пробачити вас за всі ваші гріхи, включаючи гріхи вашої мови.

Так як віруючі, хоча ми не будемо засуджені за свої слова, ми як і раніше нести відповідальність за них. Ми як і раніше доведеться відповідати перед Богом за них, і ми можемо втратити нагороди на небесах.

управління

Деякі з нас дуже обережні з нашими грошима. Ми робимо бюджети, ми балансуємо наші чекові, ми тримаємо наші квитанції, і ми дивимося на наших онлайн-платіжної відомості. Тому що ми знаємо багато поставлено на карту. Ми знаємо, що ми повинні стюард наші гроші добре.

Ну, що ж роду ретельності, і розрахунок слід застосовувати, як ми використовуємо наші слова. Тому що багато поставлено на карту. І ми будемо відповідати перед Богом за кожного з наших слів. Ми повинні бути хорошими розпорядниками слів, які ми використовуємо.

Наші слова подібні молотків. Ми можемо бездумно махати їх навколо і ламати речі. Або ж ми можемо використовувати їх ретельно вибудовують матеріал. Як ви будете використовувати ваші слова на цьому тижні? Як ми використовували наші слова минулого тижня, ймовірно, покажуть нам, як ми могли б використовувати їх на наступному тижні, якщо не вказано щось зміниться.

Тому я хочу, щоб дати три способи, які ми можемо використовувати наші слова добре.

Я. Поговоріть з Богом

з 16,000 Слова, які ми використовуємо щодня, ми б розумно використовувати багато з тих, хто в розмові з Богом. Ісус дав нам доступ до Отця, і ми повинні прийти сміливо перед престолом Його часто. Наші подружжя може мати проблеми з бути хорошими слухачами, але Бог не. Він завжди чує наші молитви. Насправді, Він дуже уважно слухає.

Часто, коли ми збираємося через щось важке, перше, що ми робимо, це просто віддушина для друзів сім'ї. Або, може бути, ми просто гучні слова про це вголос собі. Яка витрата слів. Тільки минулого тижня, Я скаржилася моїй дружині про щось, що було просто дуже турбує мене, і я був стурбований. І перш ніж погоджуватися або пропонувати будь-які поради, вона просто попросила мене просто, "Ви молилися про це?"І відповідь була негативною. Я повинен був говорити з Богом про це. Це було б набагато краще використовувати мої слова.

Часто вентиляції нічого не робить більше, ніж робить нас шалений. Це марна трата слів іноді. Але розмова з Богом ніколи не марна трата слів. Там немає кращого використання ваших слів. Ми не в змозі контролювати, але Він. Тому, коли нам потрібна допомога, замість того, щоб просто бути з розуму, ми повинні просто поговорити з той, хто відповідає. А якщо це добре для нас і для Його слави, Він дасть нам наше прохання.

Деякі з нас можуть бути конфронтаційної. І коли у нас є проблеми з кимось, ми йдемо прямо до людини, щоб піклуватися про нього. Ми повинні пам'ятати, що розмова з Богом про ситуацію є більш важливим і ефективним, ніж розмовляти з іншою людиною. Поговоріть з Богом про ваших реляційних питань, перш ніж розмовляти з іншою людиною. Попросіть Його про допомогу і благодаті і мудрості. Дозволити вага розмовляти з вашим Творцем, щоб протверезити вас і допоможе вам мислити більш ясно.

І ми повинні використовувати не тільки наші слова, щоб просити у Бога речі. Ось чому у нас є молитва хвали щонеділі вранці. Ми просто повинні славити Його кілька разів. Ми повинні придумати унікальні способи співати Йому хвалу. Більше, ніж просто, "Він хороший. Дякую Богу. "Серце, яке насичене любов'ю до Бога знаходить нові шляхи і нові причини, щоб славити Бога кожен день. Він гідний нашої хвали.

II. Розкажіть Євангелією

Я не можу думати ні про що краще розповісти іншій людині, ніж Good News. Бог говорив в ці останні дні через Свого Сина Ісуса Христа. І ми повинні сказати про Нього іншим, і що Він зробив.

римляни 10 говорить нам, що, "Віра приходить від слухання, слухання через Слово Христа." Це, як Бог рятує чоловіків і жінок. Коли вони чують Євангеліє і отримати його по вірі.

Я хочу, щоб ви думали на мить про те, що людина у своєму житті повинен почути Євангеліє. Чи є член сім'ї, колега, сусід, перукаря, лікар? Яка людина в своєму житті повинна почути Євангеліє?

Це добре для нас, щоб використовувати наші слова, щоб будувати відносини і спільні точки дотику з нашими нехристиянськими друзями. Це добре для них, щоб знати, що ви піклуєтеся про них. Але це руйнівним, якщо ми ніколи не обійти ділитися Євангелієм з ними. Це буде мати руйнівні наслідки, якби ми 10 розмови про політику, але не один про Євангелії. Це буде мати руйнівні наслідки, якби ми мали щотижневі бесіди про спорт, але ніколи не було ніяких розмов про Ісуса. І я говорю про себе.

останнім часом, Я мав члени сім'ї помирають. І всякий раз, коли це станеться, це нагадує мені, що кілька разів це добре чекати, але іноді мені потрібно сказати людям про Ісуса прямо зараз. Я знаю, що моє непослух не може порушити плани Божі, але це не означає, що я повинен бути неслухняними. І всіма засобами, слідувати водійству Духа, але знаю, що він ніколи не призводить нас відкладати речі, які потрібно сказати прямо зараз. Розкажіть Євангелією.

Це не означає, що має бути наше єдине взаємодія з нехристиян. Але це не означає, що воно має відбутися. Може бути, ми повинні привести їх до церкви і використовувати проповідь як стартовий майданчик для про це говорити. Може бути, ми вказуємо їх хорошої книги або компакт-диск, який говорить про Євангелії (гм, Шахта). Знайдіть спосіб розповісти Євангеліє.

III. Build Up Інші (G- Грейс)

Не допускайте деструктивні розмови виходять з вуст ваших, але тільки те, що корисно для повчання відповідно до їх потреб, що це може принести користь тим, хто слухає. (Ефесян 4:29)

Це повинно бути загальний керівний принцип для наших слів до інших людей. Тільки те, що корисно для повчання. Як я вже говорив раніше, наші слова подібні молотків. Ми можемо розірвати речі або будувати речі. І є тонни способів створення інших вгору.

Ісус каже нам, що людина не живе за хлібом єдиним, але кожне слово, яке виходить з уст Божих. Бог говорив дорогоцінні слова. І ми повинні бути в унісон ці дорогоцінні слова один до одного всі шанси ми отримуємо.

Одним із способів є заохочення. Я думаю, що це щось CHBC робить виключно добре. Це насправді зловив мене і мою дружину зненацька, коли ми вперше прийшли. "Можливо, вони просто мене підбадьорити про питання, я запитав?"В рамках цього підбадьорення твердження. підтверджують інших. Скажіть їм, що, коли ви бачите свідоцтва Божої благодаті в їхньому житті. Підтверджують свою любов до них. Підтверджують Божу любов до них.

Інший спосіб є складним завданням один одного. Ми не повинні думати "будувати" означає те ж саме, як мило, надихаючих за звучанням слів. Іноді створити виглядає як докір, або виправлення. Іноді це виглядає як виклик брата або сестру і закликаючи їх покаятися в гріху. Це одна з речей, які ми зробили на себе зобов'язання один з одним, щоб зробити - ходити один з одним через хороші часи і важкі часи.

І ми, трапляється, переживає бурхливий час як церкви прямо зараз. І нам потрібно як заохочення і складні слова. Заохочуйте ваших братів і сестер в Євангелії. Нагадайте їм про суверенітет Бога і Його благості і Його обіцянки. А також битися зі своїми братами і сестрами, щоб боротися з добрим подвигом віри, наполягати на довірі Ісусові. Нам потрібно, щоб.

Іншим способом ви можете побудувати інші вгору, даючи хороший рада. Найбільш зрілі особи, які приймають рішення є ті, хто не приймають рішення в ізоляції. Будьте готові почути про те, що відбувається у вашому житті брата або сестри. І допомогти їм продумати, як би Бог їм відповісти. І дати біблійний рада.

З одного боку, як церква, ми робимо велику роботу, мати хороші духовні бесіди. З іншого боку, ми не повинні боятися говорити про інші речі, ніж Ісус. Ми можемо говорити про життя, і ми можемо говорити про спорт, просто зробити це таким чином, щоб прославити Бога.

Деякі з вас потрібно припинити говорити так багато, і інші повинні почати говорити більше. Деякі з нас повинні бути швидше, щоб почути. Деякі з нас ніколи не використовувати будь-які слова. І ми повинні зробити більше. Висловлюватися. Бог працює в вашому житті, і ми хочемо почути про це. Нехай всі ваші слова характеризуватися любов'ю. Я молюся про те, що CHBC б церква характеризується люблячими словами.

висновок

Як ви прагнете застосувати те, що ви чули сьогодні, Не робіть помилку, просто намагається відстежувати те, що ви говорите, і просто намагається зробити краще. Не просто вирішувати це тільки зовні.

Як ми бачимо раніше в тексті, то, що зберігається в наших серцях виходить. Ми не повинні думати, існує розрив між серцем і мовою. Так зберігати хороші речі в вашому серці і дивитися їх переповнення. І коли ми робимо це, ось як ми повинні прагнути використовувати наші слова.

Реальний спосіб дивитися ваші слова, щоб дивитися ваші серця, бо вони настільки тісно пов'язані. Існує пряма лінія від серця до мови. Дивіться ваше серце, і, роблячи це,, Слідкуйте за своїми словами. І робити все це, спостерігаючи за Слово.

АКЦІЇ

7 коментарі

  1. Ritaвідповісти

    This was an on time lesson for me. Were talking about this very subject tonight at bible study. Thank God for drawing me to your website and Thank God for using you to explain His word in a way that was clear and easily understood.

    God Bless your Service!

  2. згадка: Words are at least half the human reality if not the most

  3. згадка: 2016 In ReviewMy Job Hunting Experience | The SharePoint Effect