Inspirasi Miturut Aksara cilik King

Dina iki kita mengeti Warisan pimpinan utomo saka gerakan Civil Rights, Dr. Martin Luther King Jr. Gusti digunakake wong iki kanggo inspirasi bangsa, lan mindhah wong menyang podo. Ana isih bisa kanggo rampung, nanging kontribusi kang ana invaluable. Ora pahlawan iku sampurna, lan Dr. King ora istiméwa, nanging aku ngujo kanggo wong akeh cara lan aku inspirasi dening Warisan. Kene telung bab urip sing inspirasi kula.

1. Passion for Justice
Dr. King iki disgusted dening ketidakadilan sing rampant ing donya kita, lan kebon kang urip kanggo nglawan iku. Ing Kitab Suci, pirsa tetingalan Allah kanggo donya kang, Panjenenganipun weruh nabi nelpon kanggo mburi oppression, lan Panjenenganipun hasrat kanggo ndeleng sing kaadilan kelakon. Aku ngujo passion iki kanggo kaadilan, lan ndedonga marang Gusti Allah bakal terus bisa ing atiku dhewe. Aku arep perang kanggo kang katindhes lan martakaké Good News menyang rawa.

2. Kepemimpinan
Senadyan youthfulness kang, Dr. pidato tembung Raja lan kristal sesanti cetha mimpin wong kanggo muncul minangka pamimpin gerakan. Iya ora lungguhan lan sambat, jumangkah munggah lan mimpin. Panjenenganipun cetha ing apa ora bakal wong ireng maju, lan kang mimpin wong ing arah. Iki ngasilaken ing resistance non-kasar sing mbantu ngganti Amerika Serikat ing salawas-lawase. Kita bisa sinau saka jenis iki Kepemimpinan. Vision mung terkenal nalika iku nikah Kepemimpinan. Kepemimpinan mbantu sesanti kelakon.

3. wani
mesthi, perang iki ora ketemu karo mesem lan EMBRACES. Panjenenganipun risked urip saben-saben wong anggone, ngandika, utawa protes. Dheweke sumurup apa iki dilakoni ana mbebayani, nanging wis wani sijine urip ing baris kanggo wong kang. Musuh kang ngadhepi ora maya sesanti, utawa dampen Kepemimpinan. Iku mung ngilingake marang apa kang onomatopia. Muga Gusti bakal bisa ing kula wani unshakeable sing stands for Kratoné lan gelut kamulyane.

Mugi sampeyan lagi inspirasi dening tuladha uga, lan aku ngarep-arep sampeyan bakal melu kula ing ngluhuraké Allah, marga apa kang tuntas liwat Dr. King.

Enggo bareng

4 komentar

  1. for the love of NigeriaReply

    His life has definitely been a standard, I used this oppurtunity to ask for us to pray for Nigeria, even as we make our input towards fighting for the Nigeria of our dreams, it shall soon be a reality

  2. Dan SmithReply

    I agree that vision without leadership is wasted. It’s too bad, because I’m sure there were several people who foresaw the need for civil rights, and even how it could come about, but because they lacked leadership qualities, they are not remembered today. The same goes for the church. For every strong and visionary leader there are undoubtedly thousands who are merely visionary.