album-siji

album-siji

album-loro

album telu

album-papat

album lima

munggah

Supaya kanggo ngirim pesen, Trip njupuk pendekatan beda kanggo ngrekam wektu iki watara. Tinimbang kolaborasi karo sawetara prodhusèn, piyambakipun nyambut damel namung karo produser wektu suwe Gawvi kanggo kabeh album ing studio Atlanta kang. sonically, single pisanan munggah kang “Shweet” nampilake bakat kiat loro Gawvi lan Trip Lee. Kanthi produksi simmering, ing nods track kanggo sing klasik mudhun kidul mumbul Houston karo New York-gaya crito. ayat Trip kang tetep minangka urip lagi sing penting. Kangge, “manis Victory” di bangun saka ayat tithik menyang pancing nyapu sing enggal invigorating minangka aliran infèksius Trip njupuk terus. “Manolo” sumerep wong sepisan maneh tim munggah karo Reach Records’ wong utama dhewe lan kanca cedhak Lecrae. Bareng, loro mau loncat karo muter awak paradigma hip-hop liyane cleverly antarane mercon sajak dirajut tightly.

The Good Life

album mbukak karo New impen, nampilaken J.R. lan Sho Baraka, kang awakening kanggo kasunyatan sing nguber ambisi egois bakal tetep kita saka banget urip Allah becik kanggo kita, kabeh. Trip nderek karo Robot anthems wong bebas ?? lan aku Good nampilaken Lecrae, kang gumunggung ing Liberty, kabingahan lan keamanan ditemokaké ing Kristus. Ing sisih Fantasy ??, nampilaken Suzy Rock, Trip kasebut kanthi teliti, nyedhiyakake donya ngimpi kita salah siji manggon ing utawa dawa lan elek iku bakal nguripake metu dadi. collaborations karo KB, Andy Mineo, jimmy Needham, V. Rose lan akeh liyane, ngrameke kaendahan gesang digawa babagan dening emancipator bener, nitahake lan revealer kabeh sing apik. Nalika produksi saka Reged Rice, Alex Medina, G-gaya lan Joseph Prielozny nyedhiyani sokongan kamulyane kanggo kepuasan urip ing Kristus.

Man Up

The Man Up album, magepokan karo kampanye Man Up, seeks kanggo njawab pitakonan sing dening aturan soundtrack kanggo gerakan! Lecrae, trip Lee, Sho Baraka, Tedashii, Pro, KB lan Andy Mineo nelpon wong ing budaya hip-hop kanggo kewanen Alkitab bener nyimpulaken dening: anjog courageously, Nolak passivity, nrima tanggung jawab lan nggayuh andhap, liwat mratobat lan pracaya marang Yésus Kristus.

Antarane Two Worlds

Trip Lee ketemu awake ing asring angel, nanging pungkasane janji negara–pinesthi urip langgeng, durung ditugasi kanggo navigasi liwat siji iki. album katelu, Antarane Two Worlds nawakake mirengke koleksi Renungan pribadi sing samudayanipun joys lan perjuangan kita pengalaman minangka tiyang pitados. Judhul opening track, Real Life Music,?? ngringkes apa nyana saka project anyar Trip kang.

20/20

Aja ndeleng Panjenengane cetha? Maneh karo disc liya, Trip Lee ing misi kanggo sampeyan ndeleng Gusti Allah cetha liwat lensa tulisan, menehi 20/20 sesanti. featuring luar biasa, produksi warna, bebarengan karo sawetara fitur saka Lecrae, Tedashii, Shai Linne, lan liya-liyane.

Yen Padha Mung Sumurup

Debut Trip Lee kang Album! Iki anggota enom lan unashamed saka 116 Klik maringi sawetawis panas serius ing “Yen Padha Mung Sumurup”. Sampeyan ora pengin kantun metu ing siji iki. Trip Lee demok ing ton saka masalah beda sing ngadhepi ing mate karo Kristus, saka carane kita kudu nliti gesang kita dhewe kanggo sawetara piwulang serius ing wong 2 Trinitas. Priksa manawa sampeyan pulisi CD iki lan dig menyang lyrics. Sampeyan wis krungu Trip Lee ing 116 Klik Compilation Album lan saiki sampeyan bisa njaluk hasil nyata ing pisanan full dawa release karo produksi dening Tony Stone, JR, Lecrae, lan liyane, plus sawetara fitur gedhe dening Ambassador, Lecrae, Tedashii, Flame lan liyane!