album-hiji

album-hiji

album-dua

album-tilu

album-opat

album-lima

naek

Dina raraga nepikeun talatah-Na, Lalampahan nyandak pendekatan beda ngarekam waktu ieu kira-kira. Gantina collaborating jeung sababaraha produser, manéhna digawé solely jeung produser longtime Gawvi pikeun sakabéh album di studio Atlanta-Na. Sonically, single kahiji naékna sacara “Shweet” mintonkeun bakat gede pisan boh Gawvi jeung Trip Lee. Jeung produksi anak simmering, nu nods lagu nu Palasik turun kidul mumbul Houston jeung New York-gaya storytelling. ayat lalampahan sacara tetep salaku hirup sabab kacida pentingna. Samentara, “Sweet meunangna” ngawangun ti ayat minimal jadi hook sweeping nu bakal instan invigorating salaku aliran tepa Trip urang nyokot tahan. “Manolo” nilik manéhna sakali deui tim nepi ka ngahontal Records’ man utama sorangan jeung babaturan deukeut Lecrae. bareng, dua di antarana flip paradigma hip-hop sejen cleverly antara kembang api rhyme anyaman tightly.

Nu Good Kahirupan

album muka jeung New Impian, featuring J.R. jeung Sho Baraka, nu mangrupakeun awakening ka kanyataanana nu chasing ambisi egois bakal tetep urang ti kahirupan loba pisan Allah kahayang pikeun urang sadaya. Lalampahan kieu jeung Robot Lagu kabangsaan Freeman ?? jeung aku Good featuring Lecrae, nu boast dina kamerdikaan, contentment jeung kaamanan kapanggih dina Kristus. On Implengan ??, featuring Suzy Rock, Lalampahan sacara saksama ngungkabkeun dunya ngimpi urang boh hirup atawa panjang keur jeung ngimpina nu bakal ngahurungkeun kaluar jadi. collaborations sejenna KB, Andy Mineo, Jimmy Needham, V. Rose sarta loba batur, ngagungkeun keindahan hirup dibawa ngeunaan ku emancipator bener, pencipta jeung revealer sakabeh nu alus. Sedengkeun produksi ti kotor Rice, Alex Madinah, G-Styles jeung Joseph Prielozny nyadiakeun backdrop glorious pikeun kapuasan hirup di Kristus.

man Nepi

Nu Man Nepi album, ditéang jeung kampanye Man Nepi, nyiar ngajawab pertanyaan ku maturan soundtrack pikeun gerakan! Lecrae, lalampahan Lee, Sho Baraka, Tedashii, pro, KB jeung Andy Mineo nu nelepon lalaki dina budaya Hip-hop ka wawanen Alkitabiah bener dijumlahkeun nepi ku: ngarah courageously, kalam passivity, narima tanggung jawab jeung pursuing humility, ngaliwatan tobat jeung iman di Kristus.

Antara Dua alam

Lalampahan Lee manggih dirina dina mindeng hésé, tapi pamustunganana ngajangjikeun state–Linggarjati pikeun hirup langgeng, can tasked pikeun nganapigasi ngaliwatan hiji ieu. album katilu-Na, Antara Dua alam nawarkeun listeners kumpulan reflections pribadi nu bahana nu joys jeung struggles urang sadaya pangalaman salaku mu'min. Judul lawang lagu, Real Kahirupan Musik,?? summarizes naon nyangka ti proyék panganyarna Trip sacara.

20/20

Ulah ningali ka Anjeunna jelas? Back jeung disc kadua, Lalampahan Lee nyaéta dina misi pikeun anjeun ningali Allah jelas ngaliwatan lensa tina Kitab Suci, méré Anjeun 20/20 tetempoan. featuring luar biasa, produksi rupa-rupa, babarengan jeung sababaraha fitur ti Lecrae, Tedashii, Shai Linne, jeung sajabana.

Lamun Maranéhanana Ngan terang

Debut lalampahan Lee sacara Album! Ieu anggota ngora jeung unashamed tina 116 Clique diteundeun turun sababaraha panas serius dina “Lamun Maranéhanana Ngan terang”. Anjeun teu hayang kantun leutik dina ieu. Lalampahan Lee némpél dina ton isu beda nu nyanghareupan dina walk Anjeun sareng Kristus, ti kumaha urang kudu nalungtik kahirupan urang sorangan ka sababaraha pangajaran serius dina jalmi 2nd tina Trinity. Pastikeun Anjeun cop CD ieu ngali kana lirik. Anjeun geus kadéngé Trip Lee dina 116 Clique Kompilasi Album jeung ayeuna anjeun bisa meunangkeun deal nyata dina mimiti full panjang release-Na jeung produksi ku Tony Batu, JR, Lecrae, jeung leuwih, ditambah sababaraha fitur gede ku Duta, Lecrae, Tedashii, Seuneu jeung sajabana!