New Book Soleh

buku anyar, munggah, metu 27th Januari! It will be available wherever books are sold. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. I pray the Lord will use it to encourage my generation to get up and live. Watch the trailer above and read a brief description of the book below:

Masyarakat ngandika muda wektu kanggo seneng poto-expression, nanging Trip Lee Gusti Allah wis disebut wong kanggo munggah saka slumber, ndhuwur pangarepan kurang, lan urip ing King wungu.

donya nyariosaken dhateng kita bilih kita awal taun sing bakal irresponsibly sante tinimbang pengabdian kanggo deweke migunani. We lagi marang sing tanggung jawab lan prasetya sing momotan kanggo sijine mati anggere bisa. lan, paling kita nglampahi muda ing negara sedih saka slumber-turu ing urip nganti kita lagi dipeksa kanggo njaluk munggah. Masalah iku urip wis dipunwiwiti. Iku jaman sapunika. Lan Gusti Allah wis nimbali kowé manggon iku.

Ing buku iki kuat, Trip Lee udur iku wektu kanggo tangi lan munggah, kanggo manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. Enom utawa tuwa, kita wis disebut kanggo urip marang. Saiki. pracaya Young ngadhepi masalah padha Kristen lawas, nanging padha aran wong ing cara unik. Munggah alamat sing masalah inti ing makarya, penting, lan cara urip-ganti.

Aja mung njagong ana: munggah!

Enggo bareng

2 komentar

  1. BurtonReply

    So hyped up ’bout this book! After reading The Good Life (which helped so much in my spiritual growth), I can tell that this book will be even better!
    Shout out to Trip Lee and all the wonderful work that’s going down at Reach!