New Book Datang lami

buku anyar mah, naek, asalna kaluar 27 Januari! It will be available wherever books are sold. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. I pray the Lord will use it to encourage my generation to get up and live. Watch the trailer above and read a brief description of the book below:

Society nyebutkeun nonoman nyaeta waktu keur seneng timer ekspresi, tapi Trip Lee nyebutkeun Allah geus disebut dulur naek ti slumber, di luhur ekspektasi low, jeung hirup Raja risen.

dunya ngabejaan urang nu taun awal urang bisa irresponsibly ngarasakeun tinimbang devoted ka pursuits bermakna. Arurang ka nu tanggung jawab jeung komitmen anu burdens bisa nunda off salami mungkin. Teras kumaha, lolobana urang méakkeun nonoman urang dina kaayaan hanjelu tina slumber-saré dina dina kahirupan nepi ka urang geus kapaksa pikeun meunangkeun nepi. Masalahna nyaeta hirup geus dimimitian. Hayu urang lumangsung ayeuna. Jeung Allah geus disebut anjeun hirup eta.

Dina buku kuat ieu, Lalampahan Lee boga pamadegan éta waktu hudang luhur jeung naek, hirup cara urang dijieun hirup. Young atawa heubeul, urang geus disebut hirup Anjeunna. Ayeuna. mukmin Young nyanghareupan masalah sarua jeung Kristen kolot, tapi ngarasa eta ku cara unik. Naek alamat eta masalah inti dina ngalakonan, profound, jeung cara-ngarobah hirup.

Ulah ngan diuk aya: naek!

biasa

2 comments

  1. Burtonwalon

    So hyped up ’bout this book! After reading The Good Life (which helped so much in my spiritual growth), I can tell that this book will be even better!
    Shout out to Trip Lee and all the wonderful work that’s going down at Reach!