hiji Kahirupan: Bagikeun

A sababaraha minggu ka tukang, I spoke di Konférénsi Nasional Kampus teureuh ngeunaan tanggung jawab unggal pangagem pikeun evangelize. téks ieu mah 2 Korinta 5:18-21. Di dieu teh video ti rintakan nu.

hiji Kahirupan | Bagikeun – lalampahan Lee ti kampus teureuh dina Vimeo.

Mun anjeun geus kabetot, di dieu teh video ti sawala panel I ieu bagian ogé. sawala ieu ngeunaan mentri kampus, gareja lokal, Komisi Great, jsb:

pastor Panel ti kampus teureuh dina Vimeo.

tambah, Kuring nyarankeun Anjeun mariksa kaluar kabéh media sejenna from the conference. Aya ton pangajaran gede mah mikir anjeun nimu jadi edifying.

biasa

5 comments

  1. Jessica Dunsonwalon

    Thank you for sharing this message. I needed a confirmation from God about sharing His gospel with others at my own University and I received it through this message. I truly needed this. berkah Allah.