Salah Nembelas Video

Ing perayaan ing release saka buku, The Good Life, kene video resmi kanggo "Salah Nembelas,” saka album Newest sandi, uga disebut The Good Life.

Enggo bareng

4 komentar

  1. PearlReply

    Lagu iki menehi kula bungah ABT gadhahanipun Wong Agung lan ora isin iku. Gusti Allah mberkahi awakmu,tenan…lan aku ngarep-arep awakmu ngunjungi Nigeria rauh!

  2. Tree84Reply

    Minangka katuntun dening sandi seduluré, “Aku jinis pungkasan”, nanging matur Allah aku wis ngalami song iki lan pelayanan iki. Temtunipun listen album “The Good Life” SABEN DINA!…Muga-muga Gusti terus mberkahi kowé lan kulawarga sing nderek Panjenenganipun.

  3. Saint Steven cahyaReply

    Man Aku apa sing dilakoni,memulang kita ora dadi ashamed.One kasunyatan bakal ngadeg,sampeyan isin Gusti Yésus dina iki,Dheweke bakal isin sampeyan ing sing Day.I am unashamed.

  4. KeinyaReply

    Tresna album lan aku appreciate kabèh 116 pesen. Aku sing ana soko sing muni apik, wis pesen apik, lan bisa mréntahaké kanggo wong enom. Aku nabrak iki ing mobil karo bocah-bocah cilik lan mung ngrungokake lagu beda ngasilake dialog migunani kuwi antarane kula lan anak-anak kawula… Malah karo bojo kawula. Kadhangkala, soko minangka prasaja minangka music iku cara sing gedhe kanggo nuduhake Gods tembung lan pengaruh wong bisa nemu kabar apik sing bisa kroso dadi apik bab! aku seneng iki! Iku mung dadi tambahan gedhe kanggo lelampahan pribadi. Man Aku pungkasan 30 lan seneng mikir “Aku ora lawas.” lol! Iku mung lucu amarga aku ora ngrungokake rap lan ora wiwit aku luwih enom, nanging saiki aku wis digunakake hard kanggo nggoleki cara dening arep bali menyang gereja, maca, lan nggoleki kuwi kanggo Feed nyawa kasukman sandi supaya dicekel bocah lan kulawarga duwe hubungan karo Gusti Allah (mesthi aku banget) Aku ngrungokake kabeh iki 116 rap lan aku aran liyane digambar menyang tegesé ing songs saka tindakan liya… Ngalahaken lan gaya mung plus, nanging wis bojo bengi pungkasan matur, ” Iki kelangan, nanging mung menarik amarga iku supaya ora.” lol! Mung matur nuwun kanggo karya inspirasi Panjenengan…. Awakmu kabeh!