Naek Foreword Piper sacara

buku anyar lalampahan sacara, naek, kaluar ayeuna! Read John Piper'S foreword ka buku di handap. Anjeun tiasa tos-order buku jeung neangan nu leuwih seueur di Risebook.tv

Salah sahiji hal utama mah kawas ngeunaan Trip Lee jeung bukuna, naek, nyaeta interplay of reverence jeung relevansina.

Tujuan di relevansina dina budaya American geus ilahar. Cool anu ubiquitous. Salaku Mack Stiles nyebutkeun, Kalolobaan Kristen di dunya kudu sieun fist diangkat; Amerika sieun halis diangkat. Eta hartina urang teu tiis. teu relevan.

Tapi Tujuan di reverence geus langka. Reverence karasaeun heubeul. Asa unexciting. Hayu urang teu niiskeun. Tapi everybody weruh, turun jero, lamun reverence mana, sakabéh kahirupan manusa jadi rupa-rupa pintonan. ipis. Glib. deet. plastik. kosong. Tungtungna, teu aya hartina.

Kami dijieun leuwih. "Cool anu fickle, jeung urang teu bisa hirup eta "-the kecap Trip Lee. pas. Nyoba hirup ngan jadi tiis, ngan jadi relevan, rendah. Jeung sora Trip Lee sacara cries kaluar, naek!

Aya jadi leuwih ningali, nyaho, ka sunda, ngarasakeun. Aya realities anu jadi pinunjul maranehna teu bisa diréduksi jadi fun. Kecap "fun" "blast" "bal" "pesta" disada konyol di ayana greatest jeung paling Heboh realities. kekecapan urang kabagjaan geus ngurangan ka "fun" sabab kuncup rasa urang pikeun paduka bener tos maot.

lalampahan nyebutkeun, "Lamun datang ka moralitas, sakabéh urang boga rasa goréng. "Enya. Jeung lamun datang ka Allah urang boga rasa. Salaku Trip nyebutkeun, "Ieu ilahar keur panon terang nepi lamun urang ngobrol ngeunaan budaya pop, tapi glaze leuwih lamun urang ngobrol ngeunaan Kristus. "The pasir budaya nu fun. Himalaya Kristus anu kapaehan.

Lalampahan Lee hayang anjeun nyaho: Aya leuwih ti pasir. Komo for geus dewasa ngora aya leuwih. buku ieu ditulis pikeun maranéhanana anu ngora. Hal ieu ditulis méré harepan ka maranéhanana anu ngarasa maranéhanana geus saeutik nyumbangkeun. Hal ieu ditulis make dmana nu lamun jalma ngora nilik kamulyaan parobahan sagalana Allah. maranéhanana naek!

Tapi buku nu asak. Ieu peunteun nu asak. Ieu ngahormat umur. Lalampahan téh wijaksana leuwih taun-Na. Manéhna nilik geus naon taun ngajar. Unggal napas nyaéta kado. Unggal moment kapercayaan a.

"Wasting waktu nyaéta panyakit burung. Ieu kawas ngaduruk duit. Ngan bédana téh Anjeun bisa nyieun leuwih duit, tapi anjeun teu kungsi bisa nyieun leuwih waktu. "

Kuring nelepon ieu reverence keur naon diitung. Hirup mulia. jeung pondok. Lalampahan téh nelepon Anjeun pikeun hirup naon diitung. Hirup passionately, joyfully. leuwih konyol. Leuwih tiis jeung palinter.

Lamun urang naek dina jalur Himalaya kana kamulyaan Allah, urang kudu nyaho jalan jeung teu dieunakeun. "Akar deet ngakibatkeun footing ngaruat, jadi lamun urang hayang nangtung teguh urang kudu balik jero. "Trip téh ngarah anjeun aya. Pindah jero jeung manéhna dina raraga pikeun muka luhur. naek.

biasa

7 comments

  1. MicahKelleywalon

    This forward is really good and I hope once I read the book, to rise to greater heights and deeper depths in the Lord.

  2. Nicholas theron fieldwalon

    I agree there’s no point in wasting time. But don’t forget to enjoy your time. Having fun is not bad its how you have fun. Do you get your pleasure from some one else’s pain. Does hurting and stealing from someone else give you joy and pleasure. Does holding another son on god down. Does that give you strength to carry on. Does that give you the man feeling. Being a real man. Is fixing the things that burden your life for the wrong reasons or that leave you blind. Telling another son of god not to preach is wrong. Or not to sing. Or running from some one who may have the strength to help you in the deeper darker parts of your spiritual walk. Your testimony. The reason you follow god as close and firm as you do. We just run because we didn’t see the depth of gods plan. The real hurt in our lives. The story that never gets told. God came for the lost. The broken. The scared. The condemned. The minds that are intelligent. But consistently are told they are no good. Don’t save your best for last anymore. God is coming. We may not know the date but he is coming. And when he does we all will fear the lord because he knows what is truly right. He knows what is best. I will read your book when its time God bless.

  3. Tangkat Johnwalon

    Wah! This is really awesome, i I can’t wait for a copy. perjalanan, more grace and fruitfulness in your service to the kingdom!

  4. Burtonwalon

    I cannot wait for the copy I pre-ordered to get to my place! Thank you Trip for writing a book to help youth like myself.

  5. sambutan: Music MondayRise by Trip Lee | Pillar of Truth Ministry