buku

buku

album-siji

album-siji

buku

album-siji

album-loro

album telu

album-papat

album lima

Kaca Patri Shirt

Dicithak ing Putih, 100% polyester dye sub t-shirt

Tagless karo tag ukuran layar adat dicithak

Custom 116 dirajut label sewn ing hem ngisor. Underside saka label maos, “Aku ora isin”.

munggah – Book

Masyarakat ngandika muda wektu kanggo seneng poto-expression, nanging Trip Lee Gusti Allah wis disebut wong kanggo munggah saka slumber, ndhuwur pangarepan kurang, lan urip ing King wungu.

donya nyariosaken dhateng kita bilih kita awal taun sing bakal irresponsibly sante tinimbang pengabdian kanggo deweke migunani. We lagi marang sing tanggung jawab lan prasetya sing momotan kanggo sijine mati anggere bisa. lan, paling kita nglampahi muda ing negara sedih saka slumber-turu ing urip nganti kita lagi dipeksa kanggo njaluk munggah. Masalah iku urip wis dipunwiwiti. Iku jaman sapunika. Lan Gusti Allah wis nimbali kowé manggon iku.

Ing buku iki kuat, Trip Lee udur iku wektu kanggo tangi lan munggah, kanggo manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. Enom utawa tuwa, kita wis disebut kanggo urip marang. Saiki. pracaya Young ngadhepi masalah padha Kristen lawas, nanging padha aran wong ing cara unik. Munggah alamat sing masalah inti ing makarya, penting, lan cara urip-ganti.

Aja mung njagong ana: munggah!

munggah – album

Album bisa mulang akèh. Akeh cara, iku platform pokok kanggo nyebar pesen heartfelt, mlayu susul-susulan piwulang invaluable, lan ngrameke urip ing palatable, wangun kuat. Sing sabenere Trip Lee ora ing album panjang papat, “Munggah.”

Supaya kanggo ngirim pesen, Trip njupuk pendekatan beda kanggo ngrekam wektu iki watara. Tinimbang kolaborasi karo sawetara prodhusèn, piyambakipun nyambut damel namung karo produser wektu suwe Gawvi kanggo kabeh album ing studio Atlanta kang.

ngegung Shirt

Dicithak ing Black, 100% ring-spun katun T-shirt.

Dicithak kanthi inks alus-tangan, supaya print punika alus kanggo tutul.

Shirts sing tagless karo tag ukuran layar adat dicithak.

Custom 116 dirajut label sewn ing hem ngisor.

Underside saka label maos, 'Aku ora isin'.

shirts iki duwe Cut slimmer. Yen sampeyan ora kaya bagéyan slimmer fitting, banjur iku disaranake supaya ukuran munggah.

The Good Life – Book

car nicer, house ageng, whatever your heart desires. Everybody wants to live The Good Life. But what happens when dreams become nightmares and the promise of freedom leads to a life of imprisonment? Apa mengkono nalika sampeyan nemokake sing kabeh sing emas kélangan barang cemlorot sawijining? Maybe the rich and famous aren’t living The Good Life. Maybe our dreams are rooted in lies. lan Mungkin, mung Mungkin sing duwe kurang tenan duwe liyane. Apa The Good Life…tenan?

Ing buku iki, judul album papat diakoni kang, The Good Life, rap artis lan penulis Kristen, trip Lee, nepangke apa donya, daging lan setan ningkataké minangka urip pokok lan paling marem. Banjur nerangake apa The Good Life tenan: urip ing jangkoan kita lan durung ngluwihi apa donya iki wis tawaran. mbayangno: The Good Life. – Trailer #1Trailer #2

The Good Life – album

album mbukak karo New impen, nampilaken J.R. lan Sho Baraka, kang awakening kanggo kasunyatan sing nguber ambisi egois bakal tetep kita saka banget urip Allah becik kanggo kita, kabeh. Trip nderek karo Robot anthems wong bebas ?? lan aku Good nampilaken Lecrae, kang gumunggung ing Liberty, kabingahan lan keamanan ditemokaké ing Kristus. Ing sisih Fantasy ??, nampilaken Suzy Rock, Trip kasebut kanthi teliti, nyedhiyakake donya ngimpi kita salah siji manggon ing utawa dawa lan elek iku bakal nguripake metu dadi. collaborations karo KB, Andy Mineo, jimmy Needham, V. Rose lan akeh liyane, ngrameke kaendahan gesang digawa babagan dening emancipator bener, nitahake lan revealer kabeh sing apik. Nalika produksi saka Reged Rice, Alex Medina, G-gaya lan Joseph Prielozny nyedhiyani sokongan kamulyane kanggo kepuasan urip ing Kristus.

Man Up

The Man Up album, magepokan karo kampanye Man Up, seeks kanggo njawab pitakonan sing dening aturan soundtrack kanggo gerakan! Lecrae, trip Lee, Sho Baraka, Tedashii, Pro, KB lan Andy Mineo nelpon wong ing budaya hip-hop kanggo kewanen Alkitab bener nyimpulaken dening: anjog courageously, Nolak passivity, nrima tanggung jawab lan nggayuh andhap, liwat mratobat lan pracaya marang Yésus Kristus.

Antarane Two Worlds

Trip Lee ketemu awake ing asring angel, nanging pungkasane janji negara–pinesthi urip langgeng, durung ditugasi kanggo navigasi liwat siji iki. album katelu, Antarane Two Worlds nawakake mirengke koleksi Renungan pribadi sing samudayanipun joys lan perjuangan kita pengalaman minangka tiyang pitados. Judhul opening track, Real Life Music,?? ngringkes apa nyana saka project anyar Trip kang.

20/20

Aja ndeleng Panjenengane cetha? Maneh karo disc liya, Trip Lee ing misi kanggo sampeyan ndeleng Gusti Allah cetha liwat lensa tulisan, menehi 20/20 sesanti. featuring luar biasa, produksi warna, bebarengan karo sawetara fitur saka Lecrae, Tedashii, Shai Linne, lan liya-liyane.

Yen Padha Mung Sumurup

Debut Trip Lee kang Album! Iki anggota enom lan unashamed saka 116 Klik maringi sawetawis panas serius ing “Yen Padha Mung Sumurup”. Sampeyan ora pengin kantun metu ing siji iki. Trip Lee demok ing ton saka masalah beda sing ngadhepi ing mate karo Kristus, saka carane kita kudu nliti gesang kita dhewe kanggo sawetara piwulang serius ing wong 2 Trinitas. Priksa manawa sampeyan pulisi CD iki lan dig menyang lyrics. Sampeyan wis krungu Trip Lee ing 116 Klik Compilation Album lan saiki sampeyan bisa njaluk hasil nyata ing pisanan full dawa release karo produksi dening Tony Stone, JR, Lecrae, lan liyane, plus sawetara fitur gedhe dening Ambassador, Lecrae, Tedashii, Flame lan liyane!