buku

buku

album-hiji

album-hiji

buku

album-hiji

album-dua

album-tilu

album-opat

album-lima

Patri Kaca Shirt

Dicitak dina White, 100% poliéster ngalelep sub t-shirt

Tagless jeung tag ukuran layar adat dicitak

Adat 116 anyaman label sewn dina hem handap. Underside of label berbunyi, “Kuring keur teu isin”.

naek – buku

Society nyebutkeun nonoman nyaeta waktu keur seneng timer ekspresi, tapi Trip Lee nyebutkeun Allah geus disebut dulur naek ti slumber, di luhur ekspektasi low, jeung hirup Raja risen.

dunya ngabejaan urang nu taun awal urang bisa irresponsibly ngarasakeun tinimbang devoted ka pursuits bermakna. Arurang ka nu tanggung jawab jeung komitmen anu burdens bisa nunda off salami mungkin. Teras kumaha, lolobana urang méakkeun nonoman urang dina kaayaan hanjelu of slumber-saré dina dina kahirupan nepi ka urang geus kapaksa pikeun meunangkeun nepi. Masalahna nyaeta hirup geus dimimitian. Hayu urang lumangsung ayeuna. Jeung Allah geus disebut anjeun hirup eta.

Dina buku kuat ieu, Lalampahan Lee boga pamadegan éta waktu hudang luhur jeung naek, hirup cara urang dijieun hirup. Young atawa heubeul, urang geus disebut hirup Anjeunna. Ayeuna. mukmin Young nyanghareupan masalah sarua jeung Kristen kolot, tapi ngarasa eta ku cara unik. Naek alamat eta masalah inti dina ngalakonan, profound, jeung cara-ngarobah hirup.

Ulah ngan diuk aya: naek!

naek – albeum

Hiji album bisa ngajarkeun Anjeun pisan. Dina sababaraha cara, ayeuna teh platform pamungkas pikeun nyebarkeun hiji talatah heartfelt, relay palajaran invaluable, jeung ngagungkeun hirup dina palatable, bentuk potent. Éta persis naon Trip Lee teu dina album full-panjang kaopat-Na, “Naek.”

Dina raraga nepikeun talatah-Na, Lalampahan nyandak pendekatan beda ngarekam waktu ieu kira-kira. Gantina collaborating jeung sababaraha produser, manéhna digawé solely jeung produser longtime Gawvi pikeun sakabéh album di studio Atlanta-Na.

ngabohong Shirt

Dicitak dina Hideung, 100% ring-dipintal kapas T-shirt.

Dicitak jeung inks lemes-leungeun, jadi print nu lemes ka kabaran.

Kaos nu tagless jeung tag ukuran layar adat dicitak.

Adat 116 anyaman label sewn dina hem handap.

Underside of label berbunyi, 'Kami teu isin'.

kaos ieu boga cut slimmer. Mun anjeun teu kawas buah slimmer pas, mangka ieu ngusulkeun kana tatanan ukuran nepi.

Nu Good Kahirupan – buku

mobil nicer, imah leuwih badag, whatever your heart desires. Everybody wants to live The Good Life. But what happens when dreams become nightmares and the promise of freedom leads to a life of imprisonment? Naon kajadian lamun manggihan yén sadaya nu emas leungiteun glitter anak? Maybe the rich and famous aren’t living The Good Life. Maybe our dreams are rooted in lies. jeung meureun, ngan meureun jalma anu geus kurang bener geus leuwih. What is The Good Kahirupan…nyaan?

Dina ieu buku, judulna sanggeus album kaopat acclaimed-Na, Nu Good Kahirupan, rap artis jeung panulis Christian, lalampahan Lee, unveils naon dunya, daging jeung Iblis ngamajukeun salaku hirup pamungkas jeung paling satisfying. Anjeunna tuluy ngécéskeun naon The Good Kahirupan bener: hirup dina jangkauan urang jeung can leuwih nanaon dunya ieu geus tawaran. ngabayangkeun: Nu Good Kahirupan. – gandengan #1gandengan #2

Nu Good Kahirupan – albeum

album muka jeung New Impian, featuring J.R. jeung Sho Baraka, nu mangrupakeun awakening ka kanyataanana nu chasing ambisi egois bakal tetep urang ti kahirupan loba pisan Allah kahayang pikeun urang sadaya. Lalampahan kieu jeung Robot Lagu kabangsaan Freeman ?? jeung aku Good featuring Lecrae, nu boast dina kamerdikaan, contentment jeung kaamanan kapanggih dina Kristus. On Implengan ??, featuring Suzy Rock, Lalampahan sacara saksama ngungkabkeun dunya ngimpi urang boh hirup atawa panjang keur jeung ngimpina nu bakal ngahurungkeun kaluar jadi. collaborations sejenna KB, Andy Mineo, Jimmy Needham, V. Rose sarta loba batur, ngagungkeun keindahan hirup dibawa ngeunaan ku emancipator bener, pencipta jeung revealer sakabeh nu alus. Sedengkeun produksi ti kotor Rice, Alex Madinah, G-Styles jeung Joseph Prielozny nyadiakeun backdrop glorious pikeun kapuasan hirup di Kristus.

man Nepi

Nu Man Nepi album, ditéang jeung kampanye Man Nepi, nyiar ngajawab pertanyaan ku maturan soundtrack pikeun gerakan! Lecrae, lalampahan Lee, Sho Baraka, Tedashii, pro, KB jeung Andy Mineo nu nelepon lalaki dina budaya Hip-hop ka wawanen Alkitabiah bener dijumlahkeun nepi ku: ngarah courageously, kalam passivity, narima tanggung jawab jeung pursuing humility, ngaliwatan tobat jeung iman di Kristus.

Antara Dua alam

Lalampahan Lee manggih dirina dina mindeng hésé, tapi pamustunganana ngajangjikeun state–Linggarjati pikeun hirup langgeng, can tasked pikeun nganapigasi ngaliwatan hiji ieu. album katilu-Na, Antara Dua alam nawarkeun listeners kumpulan reflections pribadi nu bahana nu joys jeung struggles urang sadaya pangalaman salaku mu'min. Judul lawang lagu, Real Kahirupan Musik,?? summarizes naon nyangka ti proyék panganyarna Trip sacara.

20/20

Ulah ningali ka Anjeunna jelas? Back jeung disc kadua, Lalampahan Lee nyaéta dina misi pikeun anjeun ningali Allah jelas ngaliwatan lensa tina Kitab Suci, méré Anjeun 20/20 tetempoan. featuring luar biasa, produksi rupa-rupa, babarengan jeung sababaraha fitur ti Lecrae, Tedashii, Shai Linne, jeung sajabana.

Lamun Maranéhanana Ngan terang

Debut lalampahan Lee sacara Album! Ieu anggota ngora jeung unashamed tina 116 Clique diteundeun turun sababaraha panas serius dina “Lamun Maranéhanana Ngan terang”. Anjeun teu hayang kantun leutik dina ieu. Lalampahan Lee némpél dina ton isu beda nu nyanghareupan dina walk Anjeun sareng Kristus, ti kumaha urang kudu nalungtik kahirupan urang sorangan ka sababaraha pangajaran serius dina jalmi 2nd tina Trinity. Pastikeun Anjeun cop CD ieu ngali kana lirik. Anjeun geus kadéngé Trip Lee dina 116 Clique Kompilasi Album jeung ayeuna anjeun bisa meunangkeun deal nyata dina mimiti full panjang release-Na jeung produksi ku Tony Batu, JR, Lecrae, jeung leuwih, ditambah sababaraha fitur gede ku Duta, Lecrae, Tedashii, Seuneu jeung sajabana!