Millennials jeung rekonsiliasi ras

Ieu Trip urang ngobrol ti Summit ERLC dina Injil jeung rekonsiliasi ras. Di handap ieu naskah ti talatah nu.

Peuting ieu, Kuring geus dipenta pikeun nyarita ngeunaan millennials jeung rekonsiliasi ras. Jeung kuring ngarasa bencong nangtung di dieu sarta ngalayanan salaku bagian tina usaha endah pisan ieu nuju persatuan di gereja Allah.

Salaku rapper a, Kuring geus bagian ti loba konser leuwih taun jeung kavling millennials jeung urang sakabeh Bulan umur. Jeung kuring geus katempo yen musik bener ngabogaan jalan jalma nyampur. Aya sababaraha konser mana aya ngan hiji demografi jalma: meureun éta sadaya moms soccer jeung teens suburban bodas, atawa sakabéh mahasiswa urban, atawa sadaya pastor Baptis kidul maké khakis (Alright, meureun teu salah pamungkas). Tapi aya ogé loba di mana aya sagala rupa people- ngora jeung kolot, hideung jeung bodas, jeung rupa golongan séjén. Jeung jelema anu nitenan eta mindeng Marvel di diversity nu, jeung Jigana éta hiji hal bener alus ogé.

Sedengkeun atuh mikir nu tiis jeung éndah, Ku teu sangka éta salaku impressive salaku sababaraha make kaluar jadi. Every day there are

Kumaha Ulah Urang Paké Kado urang keur Allah?

Ieu hiji talatah ringkes ti sateuacanna College Konférénsi di Raleigh, NC. You can read the manuscript below:

Kuring hayang nyarita ka anjeun pisan sakeudeung ngeunaan ngagunakeun hadiah urang pikeun kamulyaan Yesus.

Dupi anjeun kantos kadéngé kids nanyakeun? Maranéhanana boga ngarasa panasaran endah pisan nu jigana boga tungtung. Nu Patarosan gaib “kunaon” bisa dina jam jeung jam. Kuring boga babaturan anu urang kids aya di panggung ieu ayeuna. Nah eta jigana nu aya anak saeutik dina jiwa mah anu diaku nanya naha, tapi teu kira-kira patarosan abstrak, éta ngeunaan hal sapopoé.

Kaula teu pisan gampang ngamotivasi. Aya sababaraha urang anu alami disetir, jeung kanyataan yén hal perlu perlu dipigawé nyaéta motivasi cukup pikeun maranehna. pamajikan mah mangrupa salah sahiji golongan jalma; Kami teu.

Dina raraga keur kuring pikeun meunangkeun nanaon Puguh, Mah kudu rasa nu Kaula ngalakonan hal grand. "Tapi lamun kuring nyokot runtah ieu kaluar, bakal lalaki runtah perlu disimpen?"Kuring a guy big picture, jeung Kaula jarang ditarik ka wincikan atawa tugas tedious. lebar, wincikan jeung tugas tedious nu mayoritas hirup nyata. This is probably why I struggled

Teu eta masalah lamun Yesus Rose?

Nah we aya di sabudeureun waktu éta taun. Salah sahiji dua kali loba urang indit ka gereja mom urang sacara, atawa ditunda jas Easter nice jeung sirah ka wangunan gereja deukeutna. Kuring teu apal sababaraha y'all geus boga jas Easter jeung pakéan meunang kaluar.

Jigana everybody meunang nyokot bagian dina festivities. Christmas jeung Easter anu maranéhanana kali metot taun iraha komo jelema anu biasana teu paduli ngeunaan Yesus meunangkeun aub dina sababaraha jalan. Aya endog Easter jeung permen Easter pikeun dijual madhab. Aya program Easter, jeung parades. Easter nyokot leuwih saeutik saeutik, sanajan loba nu teu percaya carita Easter.

Ieu teu heran sanajan sabab Easter jeung Christmas geus jadi kajadian budaya. Maranéhanana geus ngancik kana leuwih ti libur saeutik nasional, reunions kulawarga, jeung kasempetan pikeun retailers nyieun sawatara leuwih duit. Tangtosna, jalma anu percaya di lahir jeung pati Al-Masih ngagungkeun nu, tapi nu teu diperlukeun.

Kuring inget ngembang nepi kulawarga mah bakal balik sadaya kaluar pikeun Easter. Urang kukituna pindah ka mall minggu saméméh jeung nyokot gambar jeung Bunny Easter. Kuring pribadi mikir yén nyaéta creepiest sakabéh mascots libur. A gigantic

Anu AM I? Pt. 2: dikukut

video ieu ti hiji konperénsi murid Ayeuna di Batesville, IBU. Mangga ngahampura video jeung kualitas audio

intro

Tukang waktu urang diteundeun sababaraha yayasan dina sawala urang ngeunaan identitas. Urang dikaitkeun naon ngajadikeun identitas penting; utamana lamun urang teu nyaho saha urang, urang moal nyaho kumaha urang geus sakuduna hirup. Terus we dikaitkeun kana kumaha carana urang keur beautifully dijieun, tapi pegat. Jeung alatan brokenness urang urang geus dipisahkeun ti Allah jeung merlukeun Jurusalamet a.

isuk ieu urang keur bade ngabahas salah sahiji truths éndah ngeunaan keur disimpen ku Allah, nu nyoko. Dina titik ieu sanajan, diskusi identitas shifts saeutik saeutik. Sadaya hal we dikaitkeun night- pamungkas urang keur dijieun ku Allah, dipikawanoh ku Allah, potong, jeung malarat-aya bener everybody dina Bumi. Hal we nuju bade obrolan ngeunaan ayeuna aya hal anu bener jalma anu aya di Kristus. Arurang ayeuna ngawangkong ngeunaan kumaha robah identitas urang lamun urang jadi urang Kristen

Nu anyar mah maca biografi Steve Jobs, pangadeg jeung visioner balik Apple, pausahaan pangbadagna di dunya. It was really interesting to read because he was a genius

Anu AM I? bagean 1: Geulis Tapi pegat

video ieu ti hiji konperénsi murid Ayeuna di Batesville, IBU. Mangga ngahampura video jeung kualitas audio

sabtu minggu ieu urang keur bade obrolan ngeunaan identitas. Éta naon pamingpin Anjeun nanya kuring obrolan ngeunaan, tapi naon maranehna teu nyaho nu ieu geus hiji hal anu urang geus dina jantung mah nu geus pamikiran ngeunaan. Kuring geus dikaitkeun kalayan kelompok nonoman di gereja mah D.C. cukup bit a.

Jadi naha geus identitas geus dina jantung mah? Naha Jigana éta jadi penting pikeun nyaho saha anjeun? Sabab lamun teu nyaho saha anjeun, Anjeun teu nyaho kumaha Anjeun keur sakuduna hirup.

Pikirkeun The alatan Identity. man ieu wakes nepi dina parahu jeung teu nyaho saha manéhna téh. Manéhna manggih clue jeung mana anu ka Swiss. Manéhna meunang di gelut jeung nyadar manéhna dilatih di ngempur. moal nu jadi gila lamun sacara acak kapanggih kaluar anjeun geus kaahlian ninja rusiah? Keur sesa film manéhna dina lalampahan ka manggihan anu manéhna. Anjeunna sanggup hal manéhna komo teu nyaho ngeunaan. Tapi lamun manéhna teu nyaho eta, he won’t be able to live as

Bisa Xians Kagungan Fun?

Teu jadi Kristen mean ahir fun mah? Éta hiji Patarosan metot sarta ngarasa aya hiji adil nanya. Aya gambar tangtu Kristen nu bakal mindeng dicét. Lamun urang mikir Kristen maranehna mikir hal beda. Sababaraha mikir screaming da'wah TV, batur mikir guy bodas dina jas atawa nini hideung heubeul dina hat gereja gedé. Sababaraha mikir konservatif pulitik atawa jalma jalma nu teu dipikaresep ku élmu. Tapi saeutik pisan jalma mikir Kristen jeung mikir: hey, nu bakal jadi hal fun ulah! Jadi Kristen teu sigana fun ka urang.

Kristen geus gotten reputasi salaku killjoy a. Ieu hal pikeun jalma boring jeung urang heubeul. Hiji rapper dina lagu nyebutkeun, "Lamun sieun, terus indit ka gereja. "gereja Tétéla Christian kanggo isinan, punks scared. Jalma mikir jadi Kristen hartina anjeun kudu maké cocog jeung dresses lila, jeung ngadéngékeun musik Christian bad, jeung ngeureunkeun keur tiis. Anu mimiti, sababaraha y'all teu niiskeun di tempat kahiji, tapi éta carita sejen.

Kuring kakara diawaskeun wawancara Aturan Ja ieu kamari. Manéhna ngawangkong ngeunaan pangalaman-Na jeung gereja. In his experience churches always said come as you

Biantara reueus jeung Maha Suci Allah

perkenalan

Abdi bogoh kids. Salah sahiji alesan Abdi bogoh kids sabab maranéhna némbongkeun kami Sunan Gunung Djati. Aranjeunna geus kawas kaca spion saeutik. Hayu atuh ngabejaan ka maneh naon atuh hartina. Kids geus lumayan loba sakabéh masalah sarua we boga, tapi masalah maranéhanana ngan loba leuwih atra sabab teu nyaho kumaha carana nyumputkeun eta can. Ieu bener jelas lamun kids ngalakukeun hal maranéhanana geus teu sakuduna ulah.

Dupi anjeun kantos katempo hiji nak touch hal maranéhanana geus teu sakuduna toél? Éta gé kasampak sabudeureun ningali lamun ditéang. Maranéhanana teu paduli lamun nak sejen keur néangan; maranéhanana ngan teu daék sawawa atawa kolot nempo. Naha maranehna ngalakukeun nu, sanajan? Lantaran nyaho anjeun dina muatan, jeung maranehna teu hayang manggihan sabab nyaho anjeun geus hiji maranéhanana kudu ngajawab ka.

Dewasa mangrupakeun cara anu sarua. Sering kami geus OK kalayan ngalakonan hal urang nuju teu sakuduna dituju ngalakukeun, salami jalma urang kudu ngajawab ka teu manggihan. Anjeun geus bungah ngagancangkeun nepi ka ningali pulisi dihareupeun. Meureun urang keur bungah ninggalkeun karya awal salami boss urang teu manggihan. Maybe some of us cheat on tests as long as the professor doesn’t catch

ngahutbah Kristus, Tembongkeun eta Maha Suci

video jeung ieu naskah ti Sidang Umum Trip urang di warisan Konférénsi 2013.

perkenalan

Téma konferensi ieu Soli Deo Gloria, atawa kamulyaan ka Allah sorangan. Éta tema gede. Sarta urang hayang sudut pandang kitu - kitu sagala kamulyaan di Alam Semesta milik Allah sorangan, pikeun nginpokeun unggal hal single urang ngalakukeun. Salila mah peuting, Kuring hayang mikir ngeunaan kumaha nu informs evangelism urang.

Nétélakeun urang ngeunaan Yesus jigana jadi salah sahiji jalma hal anu sakabéh urang nyaho kudu urang pigawé, can sakabéh urang ngarasa kaliru ngeunaan teu ngalakonan cukup. Kami mah katuhu? Kami mah sorangan di nu? Komo ngan ieu minggu katukang, Mah rarasaan disabit sabab hubungan kuring mimiti ngawangun jeung salah sahiji tatanggana mah geus jenis mimiti layu atawa gugur. Kuring geus teu acan salaku ngahaja salaku mah kudu ngeunaan ngawangun dina hubungan anu, jeung neraskeun nyoba nyaritakeun manéhna ngeunaan Yesus. Jeung jigana kawas kuring ngarasa cara ieu mindeng. Patarosan kuring hayang nanya naha? Naon sudut pandang jantung perlu dibenerkeun? Mah kudu pikiran mah bisa renewed. I have to remember why I’m

What is the Good Kahirupan?

Lamun aya nu mana wae genre musik nu bakal sok ngawangkong ngeunaan jeung chasing sanggeus kahirupan alus, éta hip-hop. Abdi bogoh hip-hop. Kuring geus dipikacinta hip-hop pikeun sakabéh kahirupan mah. Aya ngan hiji hal ngeunaan drum, jeung rhymes, jeung énergi nu bakal sok dicokot kuring di. Kapan ieu mah rumaja, lamun ieu mah teu di kelas atawa sare - atawa sare di kelas - ieu mah dengekeun rappers paporit mah. I dipaké pikeun ngagantung dina unggal kecap maranéhanana, jeung maranehna geus loba ngomong. Kuring teu apal paling rappers teu nyoba jadi guru, tapi nu teu mean mah teu diajar. I listened raket ka gagasan maranéhanana ngeunaan kahirupan alus - na mah liked naon atuh ngadéngé.

Kuring kungsi lagu paporit kawas "Money Teu Thing a,"Jeung kuring ngadengekeun albeum jeung judul kawas" Meunangkeun Beunghar atawa maot Nyobaan. "Jadi bener teu heran pamanggih mah kahirupan alus ieu ngabogaan dompét jadi boneka nu teu ngalakukeunana komo deukeut. Ieu teu sadaya ngeunaan duit, sanajan. Alim ngeunaan hedonism, sex sederhana, materialism, irresponsibility, hoream, ubar, jeung lalaki hormat - kabeh sakumaha potongan ka teka yén teh…

Sadaya Urang ngabutuhkeun aya dina Allah

Salaku sababaraha nyaho, Aku bapa anyar. putra My, Q, geus kolot lima bulan. Jeung manéhna ampir sok happy, iwal lamun urang nunda manéhna di ranjang orok ka sare. Manéhna geura-giru leungiteun pikiran-Na. Manéhna serius nyangka urang geus ditinggalkeun manéhna fend keur dirina ngalawan sagala kasusah kira-kira manéhna, saperti tiredness jeung needing popok-Na robah.

Tapi hiji poé manéhna kapanggih kabagjaan nyusu dina leungeun-Na. Ieu hiji hal timer soothing manéhna geus ilahar kaluar. Jeung lamun manehna nyimpen leungeun di sungut-Na - sarta manéhna bener shoves dina aya - manéhna poho ngeunaan sagala troubles-Na. Teu sabenerna ngarobah kanyataan yén urang kenca manéhna sorangan di kamar-Na, tapi leungeun ngajadikeun manéhna poho ngeunaan eta.

sumur, Kuring nyaho yén everybody di dieu ayeuna boga masalah badag batan saré sorangan di hiji kamar. Urang geus isu duit, isu nikah, isu kaséhatan, teras salajengna. Jeung jiga putra mah, urang sakapeung néangan cara pikeun Cope jeung troubles urang. Urang teu hayang ngarasa yén pain and marabahaya. Jadi we giliran hal anu nyieun urang poho ngeunaan eta. Tapi nyaeta yen cara anu pangalusna pikeun nungkulan eta? gangguan?

leres pisan…

Pentingna Kecap

Kecap penting. Ieu kami nganggo kecap komunikasi sareng babaturan urang jeung kulawarga. Ieu kami nganggo kecap urang ngalaksanakeun bisnis. Kuring make kecap pikeun nunda lagu babarengan jeung nyieun hirup. Ieu kami nganggo kecap ka disiplin barudak urang. Politikus make kecap ngayakinkeun yén maranéhanana geus calon pangalusna pikeun pakasaban. Kecap anu bagian badag unggal aspék kahirupan urang. Kuring boga anak anyar. Ieu teuas hirup jeung hiji jalma kolot tujuh minggu, utamana sabab teu bisa ngobrol. Jadi sakapeung kuring rek mantuan manéhna tapi teu nyaho kumaha alatan manéhna teu bisa komunikasi jeung kecap acan. Ieu hésé dibayangkeun dunya tanpa kecap.

Jalmi rata-rata nyebutkeun ngeunaan 16,000 kecap sapoé. éta 112,000 kecap unggal minggu. Éta leuwih lima juta kecap unggal taun. Ieu kami nganggo kecap. loba A.

Jeung naon bae anu aya loba mimiti jadi undervalued. Nilai hal robah dumasar kana sabaraha eta aya. Lamun aya 100 cookies dina tabel sanggeus layanan Anjeun bisa ngajaga ngawangkong bari. Tapi lamun ngan aya sababaraha cookies, maranehna sigana adi. Anjeun meureun bakal rurusuhan leuwih aya jeung lamun anjeun meunang hiji dina jangka waktu nu, yen…

The New covenant

Atuh musik keur hirup. Jeung salaku loba Anjeun oge nyaho, jenis musik mah sugan aya saeutik saeutik beda ti lagu Anjeun bisa ngadenge di service CHBC. Aya loba hal ngeunaan hip hop nu make beda ti genres séjén musik. Hiji hal anu teu unik ka hip hop, tapi leuwih umum nyaéta remix nu.

Naon biasana kajadian jeung remix nyaéta Anjeun nyandak lagu anjeun geus geus dijieun jeung remix eta. Anjeun tetep sababaraha unsur ti aslina, tapi anjeun oge ngarobah sababaraha hal pikeun nunda hiji spin anyar dina eta. Jadi Anjeun bisa nambahkeun lirik anyar, atawa ngamen anyar sakabeh, atawa ngan pendekatan beda hal anu sarua. Tapi salah sahiji tujuan pikeun méré pangdéngé hal anyar jeung komo ningkatkeun dina lagu.

Sumur covenant New, nu ceramah téks urang ngeunaan peuting, ampir kawas remix a. Kuring nyebutkeun yén sabab Allah janji nyieun covenant anyar jeung jalma-Na, tapi sagalana ngeunaan eta teu anyar. karakter-Na teu robah, janji-Na teu ngarobah, hajat-Na sakabéh teu ngarobah. But there are some things about this covenant that

Nu Sampurna Anger Allah

Kuring hayang ngamimitian ku maca sababaraha tanda petik. Jadi ngan ngadangukeun raket jeung mikir ngeunaan naha atawa teu satuju jeung naon cenah.

"Anger dwells ngan dina bosom of fools." - Albert Einstein

"Anger nyaeta madness pondok." - Horace

"Naon bae anu dimimitian dina anger ends di éra." - Benjamin Franklin

"Kungsi ngalakukeun nanaon [kaluar ti anger], pikeun anjeun baris ngalakonan sagalana salah. " - paraphrase

Anger teu salah mah eta Tret karakter urang biasana kahayang. hiji No diaku anger. Anger ngabalukarkeun kapaitan jeung nahan grudges. Anger ngabalukarkeun kaputusan bad. Anger malah sakapeung ngabalukarkeun kekerasan. Jalma biasana teu hayang jadi kira-kira batur anu bisa ngapung off cecekelan di moment nu mana wae. Jigana bit a stabil.

Tapi di dieu Kang Patarosan mah: teu Allah meunang ambek? Aya nanaon anu bisa nyieun Allah tina mad alam semesta nu ngagolak? Nah Jigana téks urang peuting ieu bakal alamat Patarosan nu.

kasang tukang

Anjeun teu kudu ngaktipkeun ku kuring. dina Budalan 17, urang Israil nguji Allah ku meta salaku lamun maranehna teu bisa dipercanten Anjeunna. Sanggeus sagalana Manéhna nu dipigawé maranehna, nyieun maranehna jalma-Na, delivering eta tina perbudakan, nyadiakeun maranehna jeung saterusna, maranehna masih teu dipercanten Anjeunna. So they fight with

Gusti tina setan

Kuring hayang dimimitian ku pamikiran ngeunaan carita. Saprak awal waktu aya geus téma umum tangtu nu ngajalankeun ngaliwatan carita urang. Urang geus carita sunda, komedi, jeung tragedies - atawa campuran sakabeh jalma dina hiji katelah komedi romantis. Tapi sakuliah sakabeh jalma rupa film, aya dua téma nu ampir sok mintonkeun nepi: alus sarta jahat.

Pikirkeun film paporit Anjeun. dina Braveheart, Skotlandia jeung William Wallace nu alus, bari Inggris jeung Raja Edward aya bad. Dina Babad of Narnia kids jeung Aslan alus, jeung dukun anu bad. Komo dina film Disney, ieu leres. dina Aladin, Aladin jeung jin anu alus, tapi Jafar anu goréng. Ulah kalakuan jiga teu nyaho ngeunaan Aladin.

Anjeun sok hayang sisi alus meunang jeung paling waktu maranéhanana ngalakukeunana.

Jadi lamun urang ngawitan obrolan ngeunaan Yesus jeung lamun urang ngawitan obrolan ngeunaan jalma Allah sakapeung mikir dina kategori sarua. Maranéhanana mikir alam semesta salaku perang kosmik antara Allah jeung Iblis. Jeung kawas sakabéh carita paporit urang, urang geus Antisipasi ahir ningali anu ngéléhkeun. Nyaeta Yesus ngan hiji…

Nu godaan Yesus

Aya sababaraha hal anu aduk nepi affections di jantung mah Yesus kawas dédéngéan Kristen anyar - atawa Kristen - jieun profesi umum iman maranéhanana ngaliwatan baptisan. Jigana sababaraha babaturan mah, sanajan, anu éta brand Kristen anyar jeung éta saeutik bingung ngeunaan naon nu dimaksud. Maranéhanana ngadéngé News Good nu they've geus dijieun mahluk anyar, nu boga hate anyar, nu geus dikumbah jeung diyakinkeun. Jeung maranéhna mikir ieu hartina maranéhanana baris henteu deui bajoang atawa beungeut godaan. Tapi sasaha who's geus Christian for saminggu bisa ngabejaan ka maneh that's teu bener. Patarosan teu naha urang bakal nyanghareupan godaan. Patarosan ieu, kumaha urang bakal ngabales godaan?

Kuring maca quote saminggu ieu nu ceuk, "Sadaya lalaki nu tempted. Teu aya manusa anu hirup nu teu bisa direcah, disadiakeun éta téh godaan katuhu, nunda dina titik katuhu. "Dupi ieu hiji pernyataan bener? Geus aya kungsi geus lalaki anu bisa nolak komo temptations paling oge disimpen? sumur, let's giliran Lukas 4:1-2:

Yesus, pinuh ku Roh Suci, returned from the Jordan and was led by the Spirit in the

disetir

Aya sababaraha urang anu alus di hal nu tangtu. Aya pamaén basket anu ulin di liga pikeun taun sarta taun sarta maranehna rengse careers maranéhanana beunghar jeung bagja. Maranéhanana hayang ulin kaulinan maranéhanana dipikacinta jeung maranehna miharep sangkan karir ngalakonan eta. Maranéhanana teu eta jeung maranéhanana geus alus. Saterusna aya batur, kawas Michael Jordan.

Michael Jordan ieu leuwih ti alus. Manéhna gede - loba ngabantah, nu greatest. Michael Jordan teu eusi jeung saukur maen game jeung nyieun karir. Mike hayang jadi leuwih hade tinimbang everybody. Manéhna teu eusi jeung sahingga, manéhna hayang jadi pangalusna. Jadi manéhna ari di gim saterusna ti dulur jeung manéhna digawé harder ti everyone. Jeung sakabéh ieu alatan manéhna deeply disetir ku nu kahayang pikeun ngéléhkeun anjeun. Anjeun nempo ieu di aula-Na ucapan Kinérja. Manéhna masih nangtang folks jeung alam kalapa-Na datang kaluar kawas kungsi saméméh. Manéhna disetir.

Anjeun oge bisa ngobrol ngeunaan seniman kawas Lil Wayne. Aya sababaraha rappers anu ngan hayang jadi kawentar jeung nyieun duit. Teu Lil Wayne. He wants to be the greatest of