Matur nuwun

Aku mung arep ngomong matur nuwun kanggo wong sing ndedonga kanggo kita, nalika kita padha ing demo ing bawana gedhe saka Afrika. Gusti graciously mangsuli akeh sing dungo, lan digunakake sing bebarengan karo kita nggawe impact ing enem negara. demo saiki wis sirna lan kita tumuju ngarep bengi.

We ngene appreciate pandongamu terus kanggo lelungan aman lan kanggo kesehatan. A sawetara kita wis ora kroso banget sarta lan kita pengin nggawe omah sehat. Aku katon nerusake kanggo posting blog kanggo pitutur marang kowe kabeh babagan trip kita. Nganti banjur matur suwun pandongamu

Enggo bareng

11 komentar

  1. NjerucathyReply

    Iku tantangan kuwi kanggo ndeleng lan nekseni carane urip urip diwutahake metu Kristus. Sugih iku ganjaran… uga Panjenenganipun mberkahi kowé lan kulawargané karo kesehatan KALUBÈRAN, Amin.

    Cathy. Nairobi kenya

  2. Kristy CothranReply

    isih ndedonga. Thanks kanggo tatag Panjenengan. Iku panglipur kanggo kabeh. Video blog lan marang kita carane iku padha ing Afrika.

  3. Cera NgunjiriReply

    i ndedonga sing wis aman kanggo ngarep:)i uga saos sokur marang Allah marga saka kowé kanggo tembung sing wis nyebar acros africa.u kiwa impact gedhe kene ing Kenya u hav ora idea.stay rahayu Triplee n th 116clique

  4. JosiahReply

    Padha ndedongaa, supaya kowé terus di kuatake sing ngawula marang, malah kita Paulus kuatake dening Gusti (2 Tim 4:17). Banget diberkahi dening wong lanang ing KE!