The Banyuwangi Beautiful saka bayi

Trip Lee ing "Beautiful Life” saka kepéngin Allah ing Vimeo.

The song pisanan aku wrote kanggo album paling anyar, “The Good Life” ana song disebut "Beautiful Life.” Kepéngin Allah takon kula bab sing song lan atiku konco iku. Punika sing kirim kabeh blog.

Lan kene lirik lagu, kang fitur V. Rose:

pancing:
Beautiful Life Inside
Urip AMBEGAN Moving
Dadi Ayo Hope Tangia
Gusti Allah pirsa apa iki Panjenenganipun mengkono
Nalika Panjenenganipun maringi
Beautiful Jian

ayat 1:
Dhik Dear, Aku krungu panggonan sampeyan ing
Aku ngerti wis ora apa-apa gampang bab arep liwat sing
Ana bayi ing guwa, nanging iki ora nyoba apa sing
Ngene njupuk kabeh bali yen sumurup, nanging kowe ora duwe pitunjuk sing
wektu sing karo pacar, sing wengi pungkasan
Nalika panginten sampeyan iki nggawe katresnan, sing bakal nggawe urip
Lan saiki iku kroso ora adil, wong iku ora kaya
Sampeyan ora tak urip, njupuk, wektu tenan ora tengen
ora bisa cukup ngomong sing aku ngerti pain
Nanging aku ngerti sampeyan ora kudu aran pundung lan isin
Lan aku ngerti yen bayi ing weteng ora game
Kang tak ngalahake jantung, kang bab kanggo tuwuh otak sethitik
Kang gumantung ing mama kang, Gusti Allah wis mangerténi asmane
Sampeyan lagi digawe ing gambar Gusti Allah lan bayi sing padha, menehi wong urip

pancing:
Beautiful Life Inside
Urip AMBEGAN Moving
Dadi Ayo Hope Tangia
Gusti Allah pirsa apa iki Panjenenganipun mengkono
Nalika Panjenenganipun maringi
Beautiful Jian
Beautiful Jian
Nalika Panjenenganipun marang
Beautiful Jian
Beautiful Life
Supaya iku Urip

ayat 2:
sadulur, Aku ngerti sampeyan mbokmenawa kejiret mati njaga
Miturut wiji sing ing weteng, supaya lara atimu hard
kroso kepepet, kaya tawanan konco sing bar
Tangan wis urusan, nanging ora kersa njupuk sing SIM
Homie mandeg, lan mikir bab pilihan
baby sing ing rahim, dheweke wis ora nemen tak swara
Supaya dheweke tenan perlu dheweke Daddy, tresna lan padha bungah-bungah
Dheweke berkah saka Gusti, dheweke ora perlu disirnakake
Ora ninggalake mama dheweke, tresna lan ndhukung dheweke
Dheweke in pain saiki banget, dheweke perlu wong ana kanggo dheweke
Nanging aja dheweke babras girl bayi, urip ing guwa-garba
'Sabab homie sampeyan bakal looking ing mata cantik rauh,
Hey ora njaluk kula salah, katon aku setuju kita kudu menehi hak wanita
Nanging sing dadi kanggo wanita bayi banget, kèki urip!

pancing

ayat 3:
kekasih, Aku ngerti iki mbokmenawa nyengsarakke
Kanggo sing sing pengin sampeyan wis marang sing baby lair
Nanging kasep saiki, 'Nimbulaké anak ora watara
Aku ngerti iku nyengsarakke kanggo inti Panjenengan, sing kaluputan wis ngebotake mudhun
Nanging aku wis tak Good News lan sawetara marasake awakmu kanggo nyengsarakke
Gusti Yésus Kristus teka, Tedhak dhateng bumi
Nanging Gusti wis ora kanggo wong apik utawa malah mung
Panjenenganipun rawuh ing donya mung kanggo wong-wong dosa kaya kita
Dadi sampean Panjenengane iku pancene sedhih nalika kita njupuk urip bayi kang
'Awit Panjenenganipun digawe wong, nanging Panjenenganipun rawuh ngluwari kita saka plight kita
Panjenenganipun teka mencorong cahya Panjenenganipun saged ngluwari kita saka wengi kita
Panjenenganipun erases kabeh kanisthan, homie Panjenenganipun bisa nggawe kita tengen
Ngakeni lan pracaya kang mbayar biaya
Panjenengané tilar donya ing panggonan, wonten pangapunten ing salib, Kang bisa menehi urip

pancing

Bridge:
Aja wedi
Gusti Allah piyambak marang urip
Dheweke bakal tengen ana, tengen ana, tengen ana

Enggo bareng

5 komentar

  1. DiddleymommaReply

    This is so amazing. I sit here tonight the sister of an aborted sibling. For years my Momma struggled with the fact that she had taken this child’s life. Until Jesus found her in her darkest hour, she could never feel wholly at peace. Now that Jesus is her Lord, she is completely made new. Now she is proclaiming His goodness and forgiveness to other ladies who have made the decision to abort their children.
    I am a single mom myself. Your song really struck my heart deeply. Thank you for all you do! Praying for you always!

  2. HumdaddyReply

    Love this song. It was a totally great reminder for me to keep praying that God would end abortion in America, but also that we need to encourage young women and men in tough situations and not push them away as they struggle with the idea of being parents. Thank you for such an encouraging song!

  3. SarahReply

    Trip lee thank you for this song it’s so beautiful it brings me to tears. Children are a gift it may take 9 months of hard times to see the gift , oh but it’s so worth it. Thank you for this song.