Nyawa Beautiful tina Unborn

Lalampahan Lee dina "Beautiful Kahirupan” ti Desiring Allah dina Vimeo.

Lagu kahiji mah wrote keur album mah panganyarna, “Nu Good Kahirupan” ieu lagu disebut "Beautiful Kahirupan.” Desiring Allah nanya kuring ngeunaan nu lagu jeung jantung mah balik deui. Di dieu Kang maranéhanana sakabéh pos blog.

Jeung di dieu aya lirik lagu, nu ciri V. Rose:

cantol:
Geulis Kahirupan jero
Hirup engapan pindah
Jadi Hayu Hope hudang
Allah terang naon ieu Manéhna ngalakonan
Lamun Anjeunna masihan
Geulis geulis Kahirupan

ayat 1:
adina Dear, Kuring ngadéngé tempat anjeun di
Kuring teu apal ieu teu sia gampang bout bade ngaliwatan nu
Aya orok di rahim Anjeun, tapi anjeun teu nyoba ngalakukeun nu
Anjeun kukituna nyokot eta sadayana balik deui lamun terang yen, tapi anjeun teu boga clue anu
waktu éta jeung kabogoh anjeun, nu peuting ahir
Lamun mikir anjeun ieu nyieun asih, nu bakal nyieun kahirupan
Jeung ayeuna eta urang ngarasa adil, man eta teu suka
Anjeun teu meunang hirup, nembak, timing nu bener teu bener
teu bisa cukup ngabejaan ka maneh mah ngarti nyeri Anjeun
Tapi kuring nyaho anjeun teu kudu ngarasa discouraged jeung isin
Jeung kuring nyaho yén orok burih Anjeun teu kaulinan
Manéhna nu meunang ngamen jantung, manéhna bout tumuwuh a uteuk saeutik
Anjeunna gumantung mama-Na, Allah geus weruh ngaranna
Anjeun keur dilakukeun dina gambar Allah jeung orok anu sarua, méré manéhna hirup

cantol:
Geulis Kahirupan jero
Hirup engapan pindah
Jadi Hayu Hope hudang
Allah terang naon ieu Manéhna ngalakonan
Lamun Anjeunna masihan
Geulis geulis Kahirupan
Geulis geulis Kahirupan
Lamun Anjeunna masihan
Geulis geulis Kahirupan
geulis Kahirupan
Anggap eta Hirup

ayat 2:
adi Dear, Kuring teu apal Anjeun meureun bray off hansip
Ku siki dina burih nya, jadi nyeri jantung Anjeun teuas
rarasaan trapped, kawas tahanan balik maranéhanana bar
Leungeun geus diurus, tapi anjeun teu wanna nyokot eta kartu
Homie eureun, jeung mikir ngeunaan pilihan
orok dina kandungan nya, manéhna teu bener meunang sora
Jadi manéhna bener perlu Daddy nya, ka sunda nya jeung girang
Manéhna hiji berkah ti PANGERAN, manéhna teu perlu ancur
Ulah abandon mama nya, cinta nya jeung ngarojong nya
Manéhna nu di nyeri ayeuna teuing, manéhna perlu batur aya nya
Tapi teu ngantep nya menyakiti gadis orok Anjeun, hirup di kandungan
'Cukang lantaranana homie Anjeun bakal jadi néangan di panon nya geulis geura-giru,
Hey teu meunang kuring salah, kasampak mah satuju yen urang kudu méré hak awewe
Tapi nu mana awewe unborn teuing, méré eta hirup!

cantol

ayat 3:
babaturan Dear, Kuring teu apal ieu meureun hurts
Pikeun maranéhanana anjeun anu hayang anjeun bakal méré nu orok lahir
Tapi kasep ayeuna, 'Ngabalukarkeun anak anjeun teu kira-kira
Kuring teu apal eta hurts ka inti Anjeun, nu kasalahan anu timbangan anjeun turun
Tapi kuring saena Good News sarta sawatara penyembuhan pikeun Anjeun hurts
Kristus Yesus datang, Manéhna diturunkeun ka Bumi
Tapi Anjeunna teu datang pikeun jalma alus atawa komo ngan
Manéhna datang kana dunya sakadar keur sinners jiga urang
Jadi hehehehe Manéhna nu bener grieved lamun urang nyokot hirup orok sacara
'Cukang lantaranana Manéhna dilakukeun ku maranehna, tapi Anjeunna sumping ka nyalametkeun urang ti plight urang
Manéhna datang bersinar cahya nu Manéhna bisa nyalametkeun urang ti peuting urang
Manéhna erases sadaya éra nu, homie Manéhna bisa nyieun urang katuhu
Ngaku eta jeung percaya dina One anu mayar ongkos Anjeun
Manéhna maot di tempat Anjeun, aya panghampura di cross nu, Manéhna bisa méré urang hirup

cantol

jambatan:
Ulah sieun
Allah Dirina méré kahirupan anjeun
Manéhna gé jadi katuhu aya, katuhu aya, katuhu aya

biasa

5 comments

  1. Diddleymommawalon

    This is so amazing. I sit here tonight the sister of an aborted sibling. For years my Momma struggled with the fact that she had taken this child’s life. Until Jesus found her in her darkest hour, she could never feel wholly at peace. Now that Jesus is her Lord, she is completely made new. Now she is proclaiming His goodness and forgiveness to other ladies who have made the decision to abort their children.
    I am a single mom myself. Your song really struck my heart deeply. Thank you for all you do! Praying for you always!

  2. Humdaddywalon

    Love this song. It was a totally great reminder for me to keep praying that God would end abortion in America, but also that we need to encourage young women and men in tough situations and not push them away as they struggle with the idea of being parents. Thank you for such an encouraging song!

  3. Sarahwalon

    Trip lee thank you for this song it’s so beautiful it brings me to tears. Children are a gift it may take 9 months of hard times to see the gift , oh but it’s so worth it. Thank you for this song.