The Good Life Kitab

Minangka akeh sing ngerti, Aku wis digunakake ing buku lunga bebarengan karo album Newest sandi, The Good Life. Inggih buku iki bakal ngeculake karo Moody Publishers ing Oktober 1, 2012. Waca liyane babagan ing press release ngisor. Menyang TheGoodLifeTheBook.com to be notified when it releases.

HIP HOP ARTIST TRIP LEE TO RELEASE DEBUT BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 Liwat Sumelang Penerbit

project mbesuk di bangun ing release album saiki lan redefines "The Good Life" dening nantang wong maneh urip ing cahya saka kawulo nanging numpak kapal ing lelampahan anyar lan luwih mulya.

LOS ANGELES, Calif. (May 17, 2012) -Billboard Rata-tutup hip hop artist Trip Lee gearing munggah kanggo release buku debut, The Good Life (Sumelang Publishers). A continuation to his latest album which released on April 10, 2012 liwat Reach Records, The Good Life will hit stores nationwide on October 1, 2012.

"Kanggo taun, Aku wis dilakoni music sing tantangan views kita donya lan nilai kanggo Kristus – nanging ana wis mesthi wis watesan kanggo music, amarga ana mung dadi akeh sing bisa komunikasi ing lagu,"Ngandika Trip. "Album marang mirengke jepretan saka urip apik, lan kitab bakal luwih kaya manual carane manggon. Aku ndedonga sing buku iki bakal bantuan maca kanggo nguripake adoh saka kawulo lan manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. "

Kanthi nggunakake Paseksen pribadi gesang dhewe, Trip nylidiki kawulo sing wis marang, lan cat anyar, Gambar Alkitab saka urip apik. Njelajah kabeh urip kalebu rasa seneng, kasuksesan, and morality in light of God’s truth The Good Life redefines the term as not living to please yourself but living by faith in a good God.

"Gesang apik ora climbing menyang ndhuwur andha perusahaan, gesang apik ora urip free saka tanggung jawab,"Ngandika Trip. "Gesang apik urip ing sync karo Gusti Allah lan ngisinake sing Dheweke wis kanggo kurban kita ing Sang Kristus kabeh."

Ora langsung entuk pahargyan ing ajang musik Kristen, album debut Trip kang, Yen Padha Mung Sumurup, hit stores nationwide a few days after his high school graduation. That same year, piyambakipun ugi Bintang ing Dove Award-nominasi, klasik langgeng "Gusti Yesus Muzik" karo label mate Lecrae. album kaping loro Trip kang,20/20, dirilis ing 2008 lan garnered akeh sukses: bejat menyang Billboard Top 200, sik njongko #11 ing album rata Billboard Kristen lan landing at #4 ing rata-rata Injil. Kanthi album studio kaping, Antarane Two Worlds, Trip offered a collection of reflections on life in a fallen world. Those reflections resonated with listeners as B2W debuted at #1 ing denah Kristen lan Injil Billboard, #5 ing Hip Hop / Rap iTunes rata lan #9 ing Albums Top iTunes rata. album uga olih rong nominasi Dove lan Lintang Award kanggo Best Injil Rap / Hip Hop Album of the Year.

release album paling anyar Trip kang, The Good Life jaya #2 loro ing Hop iTunes denah sakabèhé lan Hip nalika garnering ing #3 posisi ing rata-rata Hip Hop Billboard kang, kebangkrutan ing #17 ing Top 200 rata-rata Billboard lan njupuk #1 slot ing rata-rata Kristen lan Injil Billboard.

Trip wis kesah donya Performing kanggo ewu pamireng. In conjunction with The Good Life, Trip is currently on a promotional nationwide tour and will be a featured artis ing macem-macem 2012 pameran kalebu Roh West Coast, Atlanta Fest lan Rock Lakes, antara liya.

About Moody Publishers

Kanggo luwih saka 115 taun, Sumelang Publishers wis diterbitake dipercoyo, substantive material that focuses on the most important issues in life. They continue to meet the needs of a growing and changing marketplace with products of the highest quality, liwat buku tradisional dicithak, liwat produk audio lan video, and now through e-books for select electronic readers. Kanggo informasi luwih lengkap, please visit http://www.moodypublishers.com/.

About Reach Records lan ReachLife Ministries

Tekan Records lan ReachLife Ministries usaha kanggo, "Bridge longkangan antarane bebener Alkitab lan konteks kutha." Founded in 2003, Tekan Records punika label rekaman music Kristen darmabakti kanggo nggunakake music minangka liya saka sik njongko ing masyarakat kutha ing cara Biblically swara. Nalika Reach Records ngandhut music kanggo mbukak bebener Alkitab, ReachLife Ministries aims to empower ministry leaders with this music in order to grow the urban church.

Kanggo informasi luwih lan dhaptar acara Reach Records lan ReachLife Ministries mbesuk, please visit http://reachrecords.com. For more information about ReachLife please visit http://reachlife.org/.

Enggo bareng

2 komentar

  1. Sabahspsalm777Reply

    Peace brother our WHOLE family appreciates your artistry and how the Lord is using you. No offense but some in the community of believers have heard rumors that you are a amasonand down with the illuminati. I am not trying to spread negativity, just would appreciate if you can address this. At the place we are in life there are so much spiritual adultery going on and false christians misleading people, can you please make a statement so people can know what’s up. Some of your label mates seem to be flashing masonic symbols on there videos. I came to the Lord after years in the occult and KNOW that a lot of what is in the church is from satan. i don’t discern that from you, but we all need to be free of deception. Please take no offense this is coming from a place of love and concern.

    love
    Sister in Christ