The Good Life

Kanggo setengah pisanan 2011, Aku ora songs, ora fitur, ora nuduhake, ora apa-apa. Aku pindhah menyang Washington DC lan njupuk bab 5 sasi mati kanggo internship pastoral. Malah sanadyan aku iki ora lelungan donya lan ngadeg ing ngarep saka segara wong saben wengi, iku salah siji saka mangsa paling subur gesang kawula. Nalika internship rampung aku miwiti lelungan maneh lan alon miwiti nggarap music anyar. Around tiba aku kicked menyang pindah lengkap nggarap album solo kaping papat sandi. Lan sawise sasi karya hard, album cantik akeh rampung.

Aku malah ora bisa nyebut carane bungah aku ngeculake. Aku tansah looking kanggo menehi wong soko aku wis ora diwenehi mau sadurunge. Aku ora pengin Remake album Aku wis wis digawe. Aku arep menehi kowe album anyar, karo music anyar, lan cara anyar ngerayakno lawas bebener padha.

ing 2006 ing album pisanan, Yen Padha Mung Sumurup, Aku wanted kanggo pitutur marang wong-wong bab Gusti Allah kamulyane sing aku wanted kanggo ngerti. ing 2008, "20/20″ medal lan aku wanted kanggo kasurung Folks kanggo ndeleng Gusti karo sesanti nyata. 2 taun mengko, "Antarane loro alam” dropped lan aku wanted kanggo nggawe raos apa tegese urip ing donya tiba nalika nunggu pahlawan kanggo nyimpen dina. Lan taun iki, diwiwiti April 10, Aku pengin njelajah lan redefine "The Good Life.” Sanadyan donya, daging, lan setan ngapusi kanggo kita bab apa urip apik iku, aku ora kudu kontrol dening wong goroh. Aku ora duwe dadi robot. Kita bisa milih urip. Aku pengin tantangan kawulo kita wis marang, lan saiki Gambar anyar lan luwih mulya. Join me on the this journey.

Enggo bareng

1 comment

  1. Peteyboy82Reply

    Can’t wait for your new album bruh, I know it’s gonna be a blessing to other’s and me. Stay bless bruh!