Nu Good Kahirupan

Pikeun satengah munggaran 2011, Kuring teu no lagu, no fitur, no nempokeun, no sia. Kuring pindah ka Washington DC jeung nyandak ngeunaan 5 bulan off keur magang pastoral. Sanajan kuring teu iinditan dunya jeung nangtung di hareup a laut jalma unggal peuting, ieu salah sahiji musim paling fruitful hirup mah. Lamun magang réngsé mah dimimitian iinditan deui jeung lalaunan mimiti dipake dina musik anyar. Kira digolongkeun I ditajong kana gear full dipake dina album solo kaopat mah. Sarta sanggeus bulan gawé teuas, album ieu lumayan loba dipigawé.

Kuring malah teu bisa nganyatakeun kumaha bungah Kami ka ngaleupaskeun eta. Kaula sok néangan méré jalma hal Kuring geus teu dibikeun eta saméméh. Kuring teu hayang diaransemén albeum Kuring geus geus dijieun. Kuring hayang méré Anjeun album anyar, jeung musik anyar, jeung cara anyar celebrating kabeneran kolot sarua.

Di 2006 dina album kahiji mah, Lamun Maranéhanana Ngan terang, Kuring hayang ngabejaan ka urang ngeunaan Allah glorious anu kuring hayang maranehna nyaho. Di 2008, "20/20″ datang kaluar jeung hayang ajak folks nempo Gusti jeung visi nyata. 2 taun saterusna, "Antara Dua alam” turun jeung miharep sangkan rasa naon eta hartina hirup hirup di dunya fallen bari nungguan hiji Pahlawan nyimpen poé. Jeung taun ieu, dimimitian April 10, Kuring hayang ngajajah jeung redefine "The Good Kahirupan.” Padahal dunya, daging, jeung Iblis bohong ka urang ngeunaan naon kahirupan hade, urang teu kudu dikawasa ku jalma ngampar. Urang teu kudu robot. Urang bisa milih hirup. Kuring hayang tangtangan nu ngampar we geus ka, jeung nampilkeun gambar anyar jeung leuwih glorious. Join me on the this journey.

biasa

1 komentar