Найвялікшая любоў ўсіх

Кожны хоча быць каханым. Ці можам мы прызнаць гэта ці не, ва ўсіх нас ёсць гэта натуральнае жаданне адчуваць сябе любімай і ацанілі іншыя. Шмат хто з нас праводзяць усё сваё жыццё ў пошуках кагосьці кахаць нас, у надзеі, што хто-то- хто-небудзь- задаволіць гэта жаданне ўнутры.

Ну, калі вы плануеце страціць сябе ў раман сёння, і вы спадзяецеся, што вы, нарэшце, задаволіць гэтае жаданне, Я хачу, каб вы ведалі, што ваша мэта занадта нізкая. Вы не знойдзеце самую вялікую любоў ўсіх на вячэру пры свечках сёння ўвечары. аднак, ёсць усе магутныя, усе задавальняюць, дасканалая любоў даступныя. Там ёсць Бог, які любіць вас больш, чым вы можаце сабе ўявіць. Яго любоў не нясталая, і вы не павінны даглядаць за Ім або працаваць на яго.

Бог любіць нас?

Я ведаю, што часам многія з нас задаюцца Ці на самай справе не любіць нас Бог. Ён, здаецца, так далёка. І, магчыма, мы б спыніць сумняваючыся, калі ён зрабіў нешта, каб зрабіць яго больш зразумелым для нас. праўда нам, У яго ўжо ёсць. Біблія кажа,, "Бог Сваю любоў да нас, што, калі мы былі яшчэ грэшнікамі, Хрыстос памёр за нас.”

І зноў ён кажа, "Бо так палюбіў Бог свет, што ён аддаў Сына Свайго Адзінароднага, каб кожны, хто верыць у Яго, не загінуў, але меў жыццё вечнае.”

Бог ужо паказаў Сваю любоў да нас неверагодным чынам, даючы Свайго Сына за нас. Ня адпрэчвайце найбольшы акт кахання ў гісторыі свету. Ня адпрэчвайце палюбоўніка сваёй душы. Замест таго, каб атрымаць гэтую любоў, верачы ў Ісуса.

Нязломная каханне

Для тых з нас, якія паверылі ў Яго, няма нічога ў свеце, які ніколі не можа адлучыць нас ад любові Божай. І Яго любоў да свайго народу настолькі вялікая, што мы ніколі не зможам нічога зрабіць, каб зрабіць яго любіць нас больш, чым ён ужо робіць.

Так што ў Дзень святога Валянціна, суцешцеся FAM. Вы не павінны глядзець далей. Бог любіць вас глыбока

АКЦЫІ

5 каментары

  1. Carolynадказаць

    Tru that, my brother. Nice to see the next gen taking up the cause. May God enlarge your territory and influence for Him.
    Let’s pray for one another as we seek to obey Him.
    Carolyn