The Greatest Love of All

Everybody kepengin supaya tresna. Apa kita ngakeni utawa ora, kabeh padha duwe kepinginan alam iki aran adored lan ngormati dening wong. Akèh kita nglampahi kabeh urip nggoleki wong tresna kita, ing ngarep-arep sing piyantun- sopo wae- bakal gawe marem kangen iki nang.

Uga yen sampeyan lagi planning kanggo ilang dhewe ing Roman dina iki lan sampeyan lagi wus sing pungkasanipun bakal gawe marem kangen sing, Aku arep ngerti sing Yahoo banget kurang. Sampeyan ora bakal nemokake katresnan paling kabeh ing cahya nedha bengi lilin bengi. Nanging, ana sing kabeh kuat, kabeh marem, katresnan kang sampurna kasedhiya kanggo sampeyan. Wonten sing Gusti Allah sing tresna sampeyan luwih saka sampeyan tau bisa mbayangno. katresnan kang ora fickle lan sampeyan ora kudu woo Panjenengane utawa bisa iku.

Ora Allah Love kita?

Aku ngerti kadhangkala akeh kita wonder apa utawa ora Gusti Allah tenan tresna kita. Panjenenganipun misale jek dadi adoh. Lan Mungkin kita ngene mungkasi aja mangu-mangu manawi makaten soko wis cetha kanggo kita. Bebener us, Wong wis. Kitab Suci ngandika, "Gusti Allah nuduhake katresnan marang kita ing nalika kita isih wong dosa, Kristus séda kanggo kita.”

Lan maneh iku mangkene, "Kanggo Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad, iku nganti masrahake Putra ontang-anting kang, sing sapa pracaya ing Panjenengané ora nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng.”

Gusti Allah wis ditampilake marang katresnan kita ing cara gawe gumun, kanthi menehi Putra for us. Aja nolak tumindak paling cinta ing sajarah donya. Aja nolak pacangan saka nyawa. Nanging nampa katresnan sing dening pitados ing Gusti Yesus.

langgeng Love

Kanggo kita kang padha pracaya, marang, ana apa-apa ing donya sing tau bisa megatake kita saka ing sihe Gusti Allah. Lan katresnan kanggo wong dadi gedhe, sing kita tau bisa apa kanggo nggawe Panjenenganipun tresna kita luwih saka Wong ora.

Dadi ing dina iki Valentine, njupuk Fam jantung. Sampeyan ora kudu katon sembarang luwih. Gusti Allah tresna sampeyan rumiyin

Enggo bareng

5 komentar

  1. CarolynReply

    Tru that, my brother. Nice to see the next gen taking up the cause. May God enlarge your territory and influence for Him.
    Let’s pray for one another as we seek to obey Him.
    Carolyn