Nu Greatest Love of All

Everybody hayang jadi dipikacinta. Naha urang ngaku atawa teu, sakabéh urang boga kahayang alam ieu ngarasa dipuja jeung ngaapresiasi ku batur. Loba urang méakkeun sakabéh kahirupan urang neangan batur ka sunda urang, di amoy nu si- saha bae- bakal nyugemakeun longing ieu di jero.

Nah lamun Anjeun keur perencanaan leungit sorangan dina roman ayeuna jeung nu nuju hoping nu pamustunganana bakal nyugemakeun longing nu, I Anjeun hoyong terang yen Tujuan Anjeun teuing low. Anjeun moal manggihan asih greatest sakabeh dina cahaya dinner lilin peuting. Tapi, aya sadaya kuat, sadaya satisfying, asih sampurna sadia ka anjeun. Aya hiji Allah anu mikanyaah anjeun leuwih ti anjeun kungsi bisa dibayangkeun. asih-Na teu fickle jeung anjeun teu kudu Woo Anjeunna atawa digawé for eta.

Teu Allah Love Us?

Kuring teu apal sakapeung loba urang heran naha atawa teu Allah bener mikanyaah urang. Manéhna jigana jadi jauh. Jeung meureun we kukituna eureun doubting lamun Anjeunna teu hiji hal make jelas pikeun urang. Kabeneran urang, Manéhna geus boga. Alkitab nyebutkeun, "Allah nunjukeun asih-Na pikeun urang dina bari urang masih sinners, Kristus pupus pikeun urang.”

Jeung deui eta nyebutkeun, "Karana kacida mikaasihna Allah dunya, yén manéhna méré ngan Putra-Na, supaya sakur anu percaya ka Anjeunna kudu ulah binasa tapi meunang hirup langgeng.”

Allah geus nembongkeun asih-Na pikeun urang dina cara unbelievable, ku méré Putra-Na pikeun urang. Ulah nolak kalakuan greatest sunda dina sajarah dunya. Ulah nampik lover jiwa Anjeun. Gantina narima asih nu ku percanten ka Yesus.

enduring Love

Pikeun maranéhanana urang anu geus dipercaya dina Anjeunna, aya sia aya di dunya nu kungsi bisa misahkeun urang ti sunda Allah. Jeung asih-Na pikeun jalma Nya jadi pinunjul, urang kungsi bisa ngalakukeun nanaon nyieun Anjeunna cinta urang leuwih ti Anjeunna geus teu.

Jadi dina Poé ieu Valentine, nyokot fam jantung. Anjeun teu kudu kasampak nu mana wae nu salajengna. Allah mikanyaah anjeun deeply

biasa

5 comments

  1. Carolynwalon

    Tru that, my brother. Nice to see the next gen taking up the cause. May God enlarge your territory and influence for Him.
    Let’s pray for one another as we seek to obey Him.
    Carolyn