Найбільша любов всіх

Кожен хоче бути коханим. Чи можемо ми визнати це чи ні, у всіх нас є це природне бажання відчувати себе коханою і оцінили інші. Багато хто з нас проводять все своє життя в пошуках когось любити нас, в надії, що хтось- хтось- задовольнить це бажання всередині.

Ну, якщо ви плануєте втратити себе в роман сьогодні, і ви сподіваєтеся, що ви, нарешті, задовольнити це бажання, Я хочу, щоб ви знали, що ваша мета занадто низька. Ви не знайдете найбільшу любов всіх на вечерю при свічках сьогодні ввечері. проте, є всі потужні, всі задовольняють, досконала любов доступні. Там є Бог, який любить вас більше, ніж ви можете собі уявити. Його любов не непостійна, і ви не повинні доглядати за Ним або працювати на нього.

Бог любить нас?

Я знаю, що іноді багато хто з нас задаються чи насправді не любить нас Бог. Він, здається, так далеко. І, можливо, ми б зупинити сумніваючись, якщо він зробив щось, щоб зробити його більш зрозумілим для нас. правда нам, У нього вже є. Біблія говорить,, "Бог Свою любов до нас, що, коли ми були ще грішниками, Христос помер за нас.”

І знову він говорить, "Бо так полюбив Бог світ, що він віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.”

Бог вже показав Свою любов до нас неймовірним чином, даючи Свого Сина за нас. Не відкидайте найбільший акт любові в історії світу. Не відкидайте коханця своєї душі. Замість того, щоб отримати цю любов, вірячи в Ісуса.

Непохитна любов

Для тих з нас, які увірували в Нього, немає нічого в світі, який ніколи не зможе нас відлучити від Божої любови. І Його любов до свого народу настільки велика, що ми ніколи не зможемо нічого зробити, щоб зробити його любити нас більше, ніж він вже робить.

Так що в День святого Валентина, Тримайтеся FAM. Ви не повинні дивитися далі. Бог любить вас глибоко

АКЦІЇ

5 коментарі