Invasi Video

Pikeun maranéhanana anjeun anu geus kungsi katempo video pikeun lagu mah "invasi (pahlawan)” yeuh ieu. ngaraosan! Kuring ngaharepkeun eta mantuan Anjeun pikeun ngajaga panon anjeun dina Kristus.