The Man Who wis Gusti Allah Kanggo Treasure Kang

Wong sing wis Allah banda kang wis kabeh iku ing siji. Akeh ngurmati biasa bisa rek wong, utawa yen wis diijini duwe wong, rasa seneng mau bakal dadi tempered sing padha ora bakal perlu kanggo rasa seneng kang. Utawa yen kudu ndeleng wong pindhah, siji sawise siji, kang baé mèh aran raos mundhut, kanggo gadhah Source kabeh iku wis ing siji kabeh kepuasan, kabeh kesenengan, kabeh bungahaken. Apa wae kang bisa uga bakal kelangan wong wis bener ilang apa-apa, kanggo saiki wis kabeh ing siji, lan wis dadi sejatine sifate, legitimately lan salawas-lawase.

A.W. Tozer, The Pursuit Allah

Enggo bareng

1 comment

  1. kelleyRReply

    This is a beautiful quote. Pure Truth. I only wish it were easier to remember on a daily basis. I find myself remembering such truths only when I am hurt, failling, and running back to God after relying on myself and seeking satisfaction outside of His will.