Nu Man Anu Boga Allah Keur peureum-Na

Manusa anu ngabogaan Allah pikeun harta-Na geus sagala hal di One. Loba harta karun biasa bisa nampik manéhna, atawa lamun manehna diidinan boga aranjeunna, nu enjoyment sahijina bakal jadi tempered nu kungsi bakal perlu kabagjaan-Na. Atawa lamun manéhna kudu ningali eta indit, hiji sanggeus hiji, he scarcely bakal ngarasa rasa leungitna, pikeun ngabogaan Sumber sagala hal manéhna geus di One sadaya kapuasan, sadaya pelesir, sadaya delight. Naon bae manehna bisa leungit manéhna geus sabenerna leungit euweuh, pikeun manéhna ayeuna geus eta sadayana di One, jeung manéhna geus eta murni, legitimately jeung salawasna.

A.W. Tozer, Nu ngungudag Allah

biasa

1 komentar

  1. kelleyRwalon

    This is a beautiful quote. Pure Truth. I only wish it were easier to remember on a daily basis. I find myself remembering such truths only when I am hurt, failling, and running back to God after relying on myself and seeking satisfaction outside of His will.