Nu Sampurna Anger Allah

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun anyar dina Jabur 95:10-11. My 3 titik éta basajan:

abdi. Dosa Provokes Anger Allah

II. Dosa mangrupakeun Path Alernate

III. Dosa ngajaga urang ti sesa Allah

Kuring neneda ieu mangrupakeun dorongan ka anjeun

biasa

6 comments

  1. Rebecca Abbey Iiamswalon

    The fear of the LORD is the beginning of knowledge, but fools despise wisdom and discipline. Prov. 1:7 — Thanks so much for the encouragement.

  2. guestwalon

    If gods wrath has been taken away from us through the blood of christ, are we still supposed to fear god (prov 1:7) and if so what are we supposed to fear about him?