спокуса Ісуса

Є кілька речей, які розворушити почуття в моєму серці для Ісуса як чути нових християн - або будь-яких християн - робити публічні професії своєї віри через хрещення. Я думаю, що деякі з моїх друзів, хоча, які були абсолютно нові християни і були трохи збентежені про те, що мав на увазі. Вони чують хороші новини, що they've було зроблено нових істот, що у них є нові серця, що вони були вимиті і виправдано. І вони думають, що це означає, що вони більше не будуть боротися або особа спокуса. Але хто-небудь був діяльності ВООЗ християнином протягом тижня може сказати вам that's не відповідає дійсності. Питання не в тому, чи буде ми стикаємося зі спокусою. Питання полягає в тому, як ми будемо реагувати на спокусу?

Я прочитав цитату на цьому тижні, що сказав, "Всі люди спокушаються. Там немає жодної людини, яка живе, що не може бути розбита, за умови, що це правильний спокуса, поставити в потрібному місці. "Це вірне твердження? Чи був коли-небудь людина, яка могла протистояти навіть самим добре расположеном спокус? Добре, давайте звернемося до Луки 4:1-2:

Ісус, сповнений Святого Духа, повернувся з-над Йордану, і Дух в пустелі, де протягом сорока днів він був спокушуваний дияволом. Він нічого не їв в ці дні, і в кінці з них він був голодний.

фон

Перший, давайте обговоримо, де саме ми перебуваємо в Luke's Євангелія. трохи раніше, У третьому розділі, Іоанн Хреститель проповідує про Ісуса і хрестить інших, і Сам Ісус приходить хреститися від нього. Джон був хрестити багато людей, але коли Ісус хрестився щось інше відбувається. Святий Дух сходить на Нього в тілесному вигляді, як голуб,; і голос виходить із приказки Heavens, "Ти Син Мій Улюблений; з вами я дуже задоволений. "Так що тут ми Бога оголосити Ісуса, щоб бути більше, ніж просто простого пророка, більше, ніж просто Месії; Ісус є Сам Син Божий.

Після того, як розповідав нам про цю декларацію від Бога, і перш ніж сказати нам, що хреститься Син Божий буде робити, Як дає нам генеалогії, розповідаючи нам про Jesus 'родоводу. Генеалогія проходить весь шлях назад до Адаму. Так що тут у нас є Господь Ісус, який не тільки Син Божий, але Він також є нащадком Адама, найперша людина. Ісус унікальний. Ісус є Син Божий.

Так, які краще дивитися на те, щоб дізнатися, як ми повинні реагувати на спокуси? Коли ми дивимося на ці два вірші, ми будемо дивитися на три речі, які ми повинні пам'ятати, коли ми стикаємося зі спокусою.

Я. Бог допускає і використовує принадність як частина його плану (1-2a)

Ісус, сповнений Святого Духа, повернувся з-над Йордану, і Дух в пустелі, де протягом сорока днів він був спокушуваний дияволом.

Так наступне хрещення Ісуса, де він був оголошений Сином Божим, з яким Батько був дуже задоволений, Ви могли б очікувати, що Дух Божий призведе Ісуса до повалений злого царя Ірода, або, можливо, відправити його безпосередньо, щоб почати своє служіння проповіді і робить знаки та чуда. Але that's не там, де Святий Дух повів Його. Замість того, щоб Святий Дух повів Його в пустиню. Святий Дух повів Його в тому місці, де він стане спокушати.

Тепер, звичайно, государ, всезнаючий Дух Святий знає, що Він веде Ісуса в тому місці, де сатана буде спокушати його - таким же чином, що Святий Дух знав, в Діяннях 20, що Він веде Павла в Єрусалим, і що Павло буде переслідуватися і поміщений у в'язницю там. Він каже Павлу про небезпеку, яка перед Ним, поки стримує Павла, що Він може проповідувати Євангеліє. Ця ситуація нічим не відрізняється. Святий Дух знає, що Ісус буде стикатися і оскаржені дияволом, але Він все одно веде Його там.

Чому Святий Дух послав Ісуса в пустелю, де він буде спокушав? У світлі заяви Боже, що Ісус є богоугодна Син Божий, і Luke's генеалогії, що показує Ісуса бути сином Адама, а також, це спокуса встановлює сцену для Ісуса, щоб довести, що Він є, хто Він просто проголошуються. Цей конфлікт в пустелі дає Ісусу сцену, щоб показати себе, щоб бути Богочоловік.

Ви можете зробити майже як шлях багато відгукнулися на Майамі Хіт цього сезону. Леброн Джеймс є MVP ліги, але його команда не можу виграти чемпіонат. Він залишає Клівленд Кавальєрс, і об'єднується з двома іншими великими гравцями. І коли вони об'єднуються вони кидають величезні урочистості, хвалився, що, через всіх у них є талант, вони виграють 5, 6, 7 - Може бути, навіть більше - чемпіонати як команда. Так що кожен слухав їх хвастощі, they've чув весь галас про це супер команда. Тепер, коли починається сезон вони повинні показати і довести, що вони. Ви це дивовижна команда мрія, яка you've проголосив себе бути? І засоби масової інформації спостерігали і ретельно їх кожен крок, щоб побачити, якщо вони були історичної команді все сподівалися.

Ну подібним же чином, етап був встановлений для Ісуса, щоб показати Себе Сином Божим. Чи буде він догодити Богові?

Ми можемо думати про Адама в саду. Він був зроблений за образом і подобою Бога, щоб відобразити славу Божий унікальним способом. Але тоді спокусник, змій приходить до Єви і зваблює їх обох. Вони не послухатися Бога, вважаючи, брехня змія над істиною Бога. Адам не опинитися, хто його створив Бог, щоб бути. Ми бачимо Ізраїль в пустелі непокору Богу. Ми бачимо це знову і знову протягом Письма. Бог робить людину прославляти Його, але людина не може і не слухається Бога.

Так буде другий Адам бути в змозі зробити те, що перший не міг зробити? Чи буде Ісус бути в змозі робити те, що Ізраїль не міг зробити? Диявол приходить і спокушає Ісуса протягом сорока днів. Ісус же виявиться, ким Він був проголошений. Ісус шоу Сам бути Син Божий, Який прийшов, щоб врятувати нас від наших гріхів, і хто є нашим безгрішним первосвящеником. І Святий Дух послав Його туди, щоб зробити це.

в даний час, Я не хочу, щоб моя точка бути незрозумілим означає, що Сам Бог спокушав Ісуса робити зло. Це не відповідає дійсності. Але абсолютно очевидно, в Біблії, що нам спокуси робити зло не виходити за межі суверенітету Божий. Ви можете зробити що-те, що не послизнувся під радаром. Там немає нікого і нічого в усьому творінні, що знаходиться поза його юрисдикцією. Бог повністю суверенною. Там немає нічого в світі, що може статися без дозволу нашого суверенного Бога. Це спокуса відбувається з дозволу Бога. Бог дозволив його і мав намір використовувати його для Його слави через Ісуса.

Брати та сестри, Джеймс робить абсолютно ясно, що, коли ми спокушає нас не спокушає Бога. Але не знаю, що Бог дозволяє, що спокуса, і він має намір використовувати його для Своєї слави. Бог засмучений тим, що є злі сили в світі, які намагаються боротися з Його силою і зірвати вас зі шляху праведності. Але не знаю, що ці спокусники відповісти на Отця вашого Небесного. І Він буде використовувати навіть їх для Його слави.

Тепер я знаю, що багато хто з нас, хто іноді мають вузькі уявлення про те, як ми прославляємо Бога в світі. Ми вважаємо, що Бог тільки прославився в громадському слухняності, таких як ділитися Євангелієм з нашими сусідами, або годування бездомних, або проповідуючи. Я хочу, щоб ви знали, що це не єдиний вид слухняності, що має значення. І державні і приватні Послух дуже важливо,. Там не повинно бути аудиторія для того, щоб прославити Бога Всесвіту.

Коли ми в приватному порядку, і ми спокуси згрішити, Бог прославляється нашого послуху. Бог прославляється, коли ми опираємося спокусливі брехня ворога, слідувати командам нашого благого Бога. Він звеличує Його благість, і його благонадійність, і Його сила, щоб врятувати грішників. Так брати і сестри, кожен раз, коли Бог дозволяє, щоб ви випробовувалися, сцена створюється для вас, щоб прославляти Бога, віруючи Його над брехнею ворога.

Бог має на меті в дозволяє нам бути досвідченим. В цьому випадку Бог показує Ісуса як безгрішний Син Божий, хто може чинити опір спокусі диявола.

II.Weakness не привід піддаватися спокусі

Він нічого не їв в ці дні, і в кінці з них він був голодний.

Як випробування ними Господа Ісуса, Він знаходиться в слабкому і вразливому стані. Текст ясно, що Ісус постив 40 днів. В кінці тих 40 днів Ісус був голодний, - який, здається, начебто очевидно; думати про відмовляючи собі їжу для 40 впродовж дня.

Ми часто любимо думати про Ісуса як про надлюдину, але він не був суперменом. Він був Богочоловік. існує різниця. Ісус був справжньою людиною. Таким чином, він не був застрахований від втоми, або слабкість, або голод. В цьому випадку, Сатана спокушає Ісуса в вразливий момент, коли Він голодний. І він нападає на Ісуса конкретно в тих областях, які грають в його поточної фізичної слабкості.

Він спокушає Ісуса з більш невідкладними царювання, з їжею, з речами, які він міг би по праву володіти. Він спокушає Ісуса з речами, які могли б бути по праву Його, Але Ісус заперечує Себе. Ісус показує Себе тут, щоб бути сином людини, який не прийшов, щоб Йому служили, але служити.

Брати та сестри, ми не повинні бути настільки дурний, щоб думати, що сатана не нападатиме на нас в наш час слабкості. Я прочитав цитату на цьому тижні, що сказав, "Можливість приходить тільки один раз стукає, але спокуса лежить на дверний дзвінок. "Спокуса не залишає легко. Спокуса залишиться і носити вас вниз. Подібно лиходії в фільмах жахів, які переслідують жертв, поки вони в кінцевому підсумку поїздка або отримати дуже втомився, щоб працювати більше. І сатана не збирається приймати його легко на вас в моменти слабкості. Сатана наш ворог!

Це було б як армія спостерігає слабкі місця в своїх ворогів, і рішення звільнити з них. Добре, немає, that's не так, як це працює. Коли збройні сили бачать слабкість, що це ідеальний час для них, щоб атакувати, тому що ймовірність успіху вище. Ну аналогічно, світ, плоть, і диявол не звільнятиме їх брехні за часів слабкості. В реальності, вони будуть атакувати тільки вас більш.

Так як Ісус був в змозі протистояти спокусі диявола в Його час слабкості? Це правда, що диявол ніколи не мав шанс вести Ісуса в гріх, але як Ісус перемогти його? Добре, якщо ми дивилися на нижче уривком, ми б побачили, що Ісус зробив те, що Адам не робив. Ісус вірив Слово Боже, над Словом Сатани. Ісус явив Свою волю волі Отця. За часів спокуси, ми should not намагаються протистояти простим сили волі. Тому що істина не є ні один з нас досить сильні.

Чинячи опір спокусі за часів слабкості починається шлях до самого спокуси. Чинячи опір спокусі ви будете стикатися на наступному тижні починається на цьому тижні. Що ви приймаєте в? Що ви наповнюючи себе? Як Ви годуєте свою віру? Ісус був слабкий. Але хоча Ісус був порожній шлунок, Він був сповнений Духа. Ми повинні прагнути, в Ефесян заохочує, наповнюватися - і володіє - Духом Божим. Ми повинні мати наші особи в Його Слові, де Він дає і підтримує нашу віру в Його обіцянки. І ми повинні зробити це разом з нашими братами і сестрами по вірі.

Є моменти в нашому житті, коли ми відчуваємо себе слабкими з різних причин. Ми можемо втомитися, або емоційно осушених, або хворим, або, може бути we're настільки впевнений в своїх силах, що we're слабкий, не знаючи про це. Але незалежно від того, що слабкість, Ви можете зробити не привід, щоб дати в. Під час цих вразливих моментів пропозиції спокусника може здатися більш привабливим, але Слово Боже і раніше вірно, та омана сатани ще брехня.

Коли you're спокуса блуду нагадати собі, що Бог сказав, "Ви не свої, ви були куплені з ціною. Отож прославляйте Бога у вашому тілі. "І коли you're спокуса бути гордим і егоїстичним нагадати собі, що Бог сказав:, «Не просто дивитися наш для себе, але і для інтересів інших." За часів слабкості ми повинні, як Ісус, чіплятися за Слово Боже й будуть слухняні.

III. Спокусник вже Переміг

Читаючи цей уривок, ми могли б спертися в сторону бути збентежений, мислення, "Людина, Ісус настільки святий Я хотів би бути схожим на Нього,"або, "Людина, I'm більше як перший Адам, ніж другий. Я більше подібно до Йони, ніж Ісус. "Брати і сестри, це вірно по відношенню до кожного християнина і нехристиянського. Ми все більше схожі на Йону, ніж Ісус.

Але справа про послух Ісуса, що ми читаємо тут про те, що Ісус був не просто ще одна людина. Ісус не був просто ще один з нас, хто опинився слухняним один. Немає, Ісус був новий Адам, який прийшов, щоб представити нас заново. Послух Ісуса не тільки радує Бога в той момент, але Ісус підкоряється нам, що ми могли б бути те воля Божа!. Ісус робить те, що ми робимо could not. Він проходить випробування, що Адам не міг пройти повз і що Ізраїль не міг пройти повз - і що жодна людина до і після нього міг пройти. Ісус підкоряється, де ніхто з нас не міг. Ісус перемагає ворогів ніхто з нас не зміг перемогти. І це особливо поразку, в пустелі, вказував на переможному поразку сатани, що буде відбуватися в кінці Luke's Євангелія.

Незважаючи на те, Іона був занадто гірким навіть проповідувати Його ворогів, Господь Ісус прийшов на землю і помер за Своїх ворогів. На хресті Ісус заплатив за кожен раз, що ми піддалися спокусі. Кожен раз, коли. для віруючої, є не один гріх наш, що Ісус не сплатив. І Ісус воскрес з могили, перемоги над гріхом, смерть, і диявол. диявол переможений. І якщо ми перетворимо від наших гріхів і поставити нашу віру в Христа ми можемо отримати всі нагороди, які він заробляв. Бачачи послух Ісуса не повинно перешкоджати нам, вона повинна спонукати нас.

На цьому тижні, коли ви схильні до гріха, пам'ятайте, що ваш противник уже зазнав поразки від Господа твого. Вам не доведеться віддати в свій гріх. Спокусник вже втратив. Ваші ланцюга були розбиті. Прогулянка в свободі, придбане для вас на хресті. Вихід Do not до вимог переможеного ворога. Ісус помер і воскрес, що ми були б в змозі протистояти спокусника, і виглядають схожими на Нього. Ми indwelled з тим же Духом, і ми дуже орудувати ж зброю.

висновок

Коли ми спокусі, пам'ятайте, що давайте Бог допускає і використовує спокуса, що Слабкість не привід піддаватися спокусі, і що спокусник вже переможений.

Автор Послання до Євреїв дивиться на цю спокусу і знаходить велике заохочення там:

Бо ми не маємо такого Первосвященика, що не міг би співчувати слабостям нашим, але у нас є той, хто обізнаний в усіх відношеннях, так само, як ми -Додаткової без гріха. Давайте тоді наблизитися до престолу благодаті з упевненістю, таким чином, щоб отримати милість і знайти благодать, щоб допомогти нам в наш час потреби. (євреїв 4:15-16)

Господь Ісус може співчувати нам. Він був випробовуваний, як ми схильні, але Він ніколи не давав в роблячи його досконалим первосвящеником. Таким чином, ми можемо наблизитися до Його престолу з упевненістю, благаючи про милості і благодаті. Давайте йти до Нього прямо зараз.

АКЦІЇ

1 коментар

  1. Jem973відповісти

    Привіт !
    Велике вам спасибі за викладання ! Це так здорово, щоб дізнатися, скільки Бог наш знає кожен спокус ми стикаємося ! Це так здорово, щоб знати, що Ісус був випробовуваний, не дав у, і знати, що диявол переможені !!

    Величезне спасибі за підтримку ! Бог благословить ваше служіння і вашу сім'ю.

    (Вибачте за мою англійську, Я француз)

    римський 1:16