track 1: munggah

pancing:
Dina iku dina nalika kita kabeh munggah
anchor Kula musna supaya nonton kula teka urip
Bareng kita nglawan kawulo kobong
Lan saiki aku ketemu wings aku siap kanggo pindhah
munggah, kita kabeh munggah
Oh oh oh
Kita munggah
Oh oh oh
Dina iku dina
munggah

ayat 1:
Terus munggah Aku bali menyang gumunggung ing trek kasebut kaya
Aku mad ing em, bisa gawe mics tamparan
Boten punapa-punapa-punapa kasunyatan aku ora tau nilar Aku Galaxy
Listen munggah tengen sampeyan ora kudu takon kaping pindho
Aku nang kene, Aku kene kanggo gemunggung ing wong kaya aku dikenal kanggo
Nalika Folks ngorok I'ma pindhah iku
Gusti Allah iku ora ana folklore, 'Nimbulaké kang nyata, kang nyata
Saiki kanggo topik ing tangan
Aku ngerti Desainer, kang luwih dhuwur tinimbang pilot sing mabur ing mega kang dirancang karo tangané
Aku nulis marang kowé urip iki flash ing telusur
Carane I'ma pensiun nalika kita kudu Cryer a marang kita ngadeg?
Priksa plans yo
wong lanang Kula, sing grave ora ngarep
Sabab sampeyan wis cara lemah banget dawa
Six jero karo tanggal ing watu Panjenengan
Kabeh padha ngomong, "Boy Sing ical"
Ayo, ora pengen mulih?
Aja sing pengen dadi luwih saka Klone?
Apa kowe ngerti sing lagi tresna lan sampeyan dikenal?
Kita numpak ing sisih salah
Nanging kita ngantem dodo kita ing wong salah
"Aku ora kudu Gusti Allah"
Kita bisa ora ngomong karo cangkeme kita, nanging kita aja karo gesang kita kabèh
Sing ngapusi kandel, kang paling dhuwur ora cedhak, kita kabeh mati
John 5:28,29, hakim punika!
Kabeh munggah

pancing

Enggo bareng

6 komentar

  1. SimonReply

    I love this song and all the music! God has given you a gift no secret it’s the last days and you’re leading people to the one who gives life! It’s a beautiful thing because times are gonna get crazy, but nothing can stop us if we rise.

    You inspire me in all my ventures! #116

  2. eliassimbeyeReply

    those are powerful lyrics man am from Zambia and here songs are difficult to download you have to work hard to raise money to download.so i hard to work for a week.anyway after i herd the album it was worth it.

  3. MorganReply

    kula 14 and im still leaning on who and what God is,and if he’s real or not. I know at my age everyone is unsure, but I really want to be certain. This song helped me to know that I don’t need to be uncertain anymore because he has done a lot of things for me and I don’t need to be doubtful.

  4. OluwafemiReply

    Trip lee is a big inspiration to me. How i love to meet you someday man. People ova hir telling me we look and act alike. You are such a powerful instrument in the hands of God. Gusti Allah mberkahi kowé sadulur!