jalan satapak 1: naek

cantol:
Dinten ieu teh poe nalika urang sadaya naékna
jangkar My nu Isro jadi lalajo kuring datang hirup
Babarengan we nangtung ngalawan ngampar ngaduruk
Jeung ayeuna mah kapanggih jangjang mah ngaraos siap pikeun indit
naek, urang sadaya naékna
Oh oh oh
Urang sadaya naékna
Oh oh oh
Dinten ieu nu poé
naek

ayat 1:
Tahan nepi Aku deui ka boast dina lagu ieu kawas
Aku mad di em, bisa nyieun mics nyabok
Kungsi kapikiran kapikiran kanyataan Kuring pernah kenca Aku hype
Dengekeun nepi katuhu anjeun teu gotta kuring nanya dua kali
Abdi di dieu, Aku di dieu pikeun ngabohong asup manehna kawas Kaula dipikanyaho keur
Sedengkeun folks nyegrek I'ma indit for eta
Allah mah teu aya folklore, 'Ngabalukarkeun manéhna nyata, manéhna nyata
Ayeuna ka topik di leungeun
Kuring teu apal desainer nu, manéhna leuwih luhur ti pilots anu ngapung nepi di awan manéhna dirarancang kalayan leungeun-Na
Kaula nulis ka ngabejaan ka maneh hirup ieu mangrupa flash di pan a
Kumaha I'ma retire lamun urang kudu cryer ka ngabejaan urang naek nepi jeung nangtung?
Pariksa rencana yo
dude My, nu kubur teu imah Anjeun
Ngabalukarkeun anjeun geus jalan jero taneuh lila teuing
Genep jero jeung tanggal dina batu Anjeun
Sadaya maranehna nyebutkeun, "Budak Nu Isro"
Kadieu, teu wanna balik?
Teu wanna leuwih ti clone a?
Naha anjeun nyaho nu keur dipikacinta jeung anjeun dipikanyaho?
Urang sadaya naek di sisi salah
Tapi urang ngéléhkeun dada urang di guy salah
"Urang teu kudu Allah"
Urang teu meunang ngomong jeung mouths urang, tapi urang ulah jeung kahirupan urang sakabeh
Éta hiji bohong kandel, manéhna nu paling luhur no deukeut ku, urang sadaya maot
John 5:28,29, hakim di dieu!
sadaya naékna

cantol

biasa

6 comments

  1. Simonwalon

    I love this song and all the music! God has given you a gift no secret it’s the last days and you’re leading people to the one who gives life! It’s a beautiful thing because times are gonna get crazy, but nothing can stop us if we rise.

    You inspire me in all my ventures! #116

  2. eliassimbeyewalon

    those are powerful lyrics man am from Zambia and here songs are difficult to download you have to work hard to raise money to download.so i hard to work for a week.anyway after i herd the album it was worth it.

  3. Morganwalon

    kuring 14 and im still leaning on who and what God is,and if he’s real or not. I know at my age everyone is unsure, but I really want to be certain. This song helped me to know that I don’t need to be uncertain anymore because he has done a lot of things for me and I don’t need to be doubtful.

  4. Oluwafemiwalon

    Trip lee is a big inspiration to me. How i love to meet you someday man. People ova hir telling me we look and act alike. You are such a powerful instrument in the hands of God. Alhamdulilah anjeun adi!