track 10: soko New

Intro / sampel:
terus munggah, terus munggah
Ayo padha siji liyane (Baleni 4x)

ayat:
Boy ngerti aku tak mau J kang, rock ing sandi kaki
Kejiret munggah ing craze ing, kakus ora lengkap
Sampeyan ngerti aku tak mau 5 lan aku mung tak mau 12 kang
Nanging ngerti mau 1 Aku pancene wanted wis ing sale
Dadi saperangan liyane klik ing situs, nganti aku kroso mung tengen
Bruh aku kudu tetep game sneaker sandi nyenyet
Yen kabeh tak mau homie sing ora apa aku
Saiki kabeh pengen dadi kaya kula tinimbang Mike
kecanduan iku ora wadon utawa booze
Sneakerheads anonim, Aku itching kanggo sawetara shoes
Sijine iku ing kertu sandi, Aku wis ora tak apa-apa kanggo ilang
Kadang aku kepengin weruh apa iku aku pengen mbuktekaken
Sabab aku wan't soko anyar
Apa aku tak ora apa
Aku tak sawetara flu kinda
Sabab aku ketagihan kanggo sing anyar
Nanging tak kula kaya

Liyane / sampel:
Ya iku tak kula kaya
terus munggah, terus munggah
Ayo padha siji liyane (Baleni 4x)

Enggo bareng

2 komentar